|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biura Podróży
Przeczytałam wiele opinii o Sun&fun. Na forach były one dosyć negatywne, a na tym wątku całkiem niezłe. Nie wiem co myśleć gdyż jadę na wakacje z tym biurem podróży, co o nim sądzicie ?
![]() |
#572 |
Rozeznanie
|
Ja generalnie byłam z Sun&Fun zadowolona. Rezydent był pomocny i otwarty, hotel o.k. Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne - wykupiliśmy wyjazd do Jordanii, okazało się, że było za mało chętnych i wycieczka z S&F się nie odbyła. Nasze biuro po prostu dołączyło nas do wycieczki organizowanej przez Alfa Star, a np. klienci z Itaki też byli w takiej samej sytuacji i nigdzie nie pojechali, biuro ich olało i nie załatwili miejsca gdzie indziej. Z drugiej strony inni narzekali na duże opóźnienia w wycieczkach fakult. Faktycznie, na autobus do Kairu czekaliśmy w nocy ponad godzinę. Ale ogólnie cały wyjazd był lepszy niż np. do Tunezji z Selectours. To była porażka pod wieloma względami - wiecznie naburmuszeni rezydenci, niechętnie udzielający informacji i pomocy; różnice w traktowaniu klientów w zależności od klasy hotelu, niedoinformowana pilotka wycieczki, która w czasie podróży autobusem czytała informacje nt. historii kraju z przewodnika
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Wspomniałam o Itace, ale nie jestem pewna, czy nie chodziło o Triadę (nie pamiętam już), w każdym razie to miał być tylko przykład świadczący na korzyść S&F w tym konkretnym przypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
in love with life
|
Ja planuje jechac we wrzesniu do Hiszpanii i nie wiem jakie biuro wybrac, ale pewnie Neckermann lub TUI. Wprawdzie jeszcze nigdy z nimi nie bylam, ale bylam z Triada w Grecji i szkoda slow. Rezydenci Triady nadaja sie tylko do zwolnienia i do niczego wiecej. Obiecanki swietnego holetu tez nie byly spelnione. Na szczescie wybralam oferte 7 dni wypoczynku + 7 dni zwiedzania i to zwiedzanie bylo super. Ale pierwszy tydzien odpoczynku to byla masakra.
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
biuro podróży silesia z katowic
Witam
![]() ![]() ale czytałam też opinię o biurze podróży OIS i ma fatalne opinie.. o biurze silesia niczego nie znalazłam ![]() może Wy miałyście z nim do czynienia, a może znacie jakieś inne biura, które organizują tanie wypady zagraniczne ![]() ![]()
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Dot.: biuro podróży silesia z katowic
Zobacz sobie oferte OkServices (www.okservices.pl). Ja od nich jade w tym roku do Grecji, moja mama była w zeszłym roku i super zadowolona... a oferty mają naprawde taniutkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
no niezłe ceny tylko z tego co widzę to oferty na 2 tyg. turnusy, a ja wolałabym tydzień
![]() w ogóle to ile godzin trwa taka podróż autokarem do Grecji np. ?? pewnie z 40... ![]()
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
no dużo, może nie 40 ale koło 35 ale mnie na samolot nie stać... jestem ubogą studentką (:P) więc musi mi autokar musi wystarczyć... a sam koszt samolotu był by większy niż cały koszt wyjazdu z Okeja...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
no ja też uboga studentka heh
![]() sama nie wiem co z tym wyjazdem.. jak nie wypali to pojadę gdzieś nad polskie morze albo Mazury ![]()
![]() |
#580 |
Wtajemniczenie
|
Ja wybieram się za rok do Chrowacji. Dziewczyny, które tam były lub będą proszę o jakieś sprawdzone wycieczki, biura podróży, z którymi warto się tam wybrać.
![]()
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam problem, pomozcie. mianowicie mam stary paszport jeszcze z gimnazjum a obecnie jestem na studiach. jest wazny jeszcze 2 lata. co mam robic? wymienic czy moge na niego jezdzic?
![]() |
![]() |
#582 |
Rozeznanie
|
Możesz jechać bez problemu bo przecież paszport jest jeszcze ważny. Ja tez mam stary i w przyszłym roku mi się kończy ważność, a w tamtym roku jechałam bez problemu i w tym chyba tez nie będzie problemu
![]()
![]() |
#583 | ||
Wtajemniczenie
|
Wg śledzenia informacji o paszportach w Gdańsku to masz do wyboru dwie opcje: jeszcze jęździć na starym lub wyrobić nowy.
Ja bede robić nowy, ponieważ nie jestem rozpoznawalna (chociaż przeszłam w Tunezji bez problemów, to po wylądowaniu na okęciu , celniczka miała problem z rozpoznaniem mnie)a ważnośc kończy się równo za rok. Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Gdy byliśmy na dwudniowej wycieczce w Tunezji, to ludzi z Sun&Fun rezydentka w tym czasie wymeldowała z hotelu o czym poinformowała przez komórkę.Goście nie mieli gdzie wracać, a rezydentka nie była w stanie załatwić drugiego hotelu do końca ich pobytu. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
ja mam paszport jeszcze z podstawówki... chyba z 4 klasy... ale ze jest wazny jeszcze 2 lata to na nim jade... po co dodatkowowo kombinować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Był ktoś z biurem podróży OK-tours ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
BAN stały
|
Ja mam podobne zmartwienie (wybór bour apodrózy) z tym,ze znajomy polecał mi
http://www.atena.oswiecim.pl/lato/st...,697,menu.html wiecie o nich moze cos wiecej?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
Witam.
Słuchajcie przeglądając forum trafiłem na ten wątek i postanowiłem się wypowiedzieć ![]() Ja również student jestem ![]() A cena wyszła... ok 700 zł trochę ponad, tyle że to było przed wzrostem kursu euro , ale wierzcie mi naprawdę WARTO no i jaka integracja! Z czystym sercem polecam! Jakbyście coś chcieli wiedzieć jeszcze to piszcie : vanmarc@<usuń to>interia.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
Zamierzam jechać do Hiszpanii- Costa Brava.
jakie biuro podróży i hotel polecacie??? na razie mam tylko katalog Neckermann i szperam wszędzie na forach co o nich piszą, ale nigdzie nie ma rekomendacji jeśli chodzi o Costa Brava.
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
Hej ja serdecznie polecam wszystkim tour club, od 3 lat jezdze tylko z nimi na urlop. Rok temu pierwszy raz wyslalam swoje dziecko na oboz letni (poki co w Polsce). Byla zachwycona. Widzialam, ze dzieciaki maja tak zorganizowany program, ze nuda byla im obca. To byly jej pierwsze w czasy dla maluchow (7 lat) nad naszym pieknym polskim morzem.
Polecamw szystkim doroslym jak i waszym pociechom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym blisko hotelu kolejka, można w parę minut podskoczyć do Blanes(piękne ogrody, wybrzeże) i do Barcelony. Polecam wycieczkę do Montserrat ![]() Jakby co, jakieś fotki to służę pomocą ![]()
![]() |
![]() |
#592 |
in love with life
|
Ja tez wlasnie planuje Hiszpanie i po twojej zachecie, oshinek, przejrzalam propozycje biura Itaka, ale ja mieszkam w Niemczech i wolalabym opcje 'dojazd wlasny' a z tego co zauwazylam to Itaka nie ma takiej opcji.
Czy zna ktos sprawdzone biuro z mozliwoscia dojazdu wlasnego? Neckermann ma, ale jest drogi. W cenie 200 euro za tydzien to moge sobie sama cos zalatwic.
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Zalozylam osobny watek na temat biur ktorych NIE polecacie, tak bedzie latwiejsz wyszukiwac poszczegolnych opinii...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Hiszpanii to faktycznie Itaka oferuje z dojazdem. Hotelik: http://www.itaka.pl/wczasy/hiszpania...p?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=H& i kilka fotek hotelu i okolicy:
![]() |
![]() |
#595 |
Wtajemniczenie
|
i plaża - żwirkowa
![]() |
#596 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
właśnie po to je wstawiłam, żeby was skusić
![]() ![]() Na 2 fotce pod tymi koronami drzew był camping - ogromne namioty, wyposażone full wypas - tylko nie wiem w jaki sposób można je "wypożyczyć"
Nie palę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-07-06 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
in love with life
|
Znalazlam na jakiejs stronie takie namioty (nazywaja to dom mobilny) i wypozyczenie na tydzien kosztuje tylko 316zl, wiec bardzo malo. Biuro nazywa sie Travel Team, tylko oni tam pisza, ze jest to zakwaterowanie dla 6 osob. A my jedziemy tylko we 2 i nie chcemy miec w namiocie/domu mobilnym innych ludzi. Nie wiem gdzie czegos takiego szukac
![]() ![]() Nawet nie wiesz jak mnie zachecilas tymi fotami, niedobroto ![]()
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347318
zapraszam do dyskusji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
BAN stały
|
Słuchajcie,a byla juz któras z Was z tym biurem podrózy http://www.atena.oswiecim.pl/lato/st...697&panel=menu
maja dosyc ciekawa oferte i ni ewiem co o nich myslec... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.