![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Kamil i narkotyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
czy ja wiem?
![]() ![]() I może wezmą go do więzienia i właśnie w taki sposób Kamil odejdzie z serialu? ![]()
#573 |
Zakorzenienie
|
scenarzyści muszą ciągle wymyślać coś innego i teraz nadeszła pora na narkotyki...a Kamil chyba wyjedzie i tak zniknie z serialu
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
hehe ucieczk a przed policja- i tak z wyjazdem z Kamila skonczy sie moja przygoda z M jak Nudy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
a moze to bylo o Ani z Na wspolnej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Uu..no to się cos nowego zapowiada..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
Lubie M jak Miłość za niebanalne wątki. A najlepszym aktorem jest oczywiście Kamil Bosak. Na miejscu reżysera zrezygnowałabym z Pieńkowskiej- fatalna aktorka z fatalną rolą, taka matka Teresa od siedmiu boleści.
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
ale Ci scenarzysci wymyslaja... no ale akcja musi sie jakos toczyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Ehy...ale to sie potem robi nudne,ciągle jakies nowe bzdury..załyzmy klan.Oglądałam to jak byłam w przedszkolu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Może jednak nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#588 |
Zakorzenienie
|
a czy ja sie w ogóle chwaliłam że widziałam Bosaka na żywo?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() (ja tam jestem w stanie mu wybaczyć tą "mało atrakcyjność" ![]()
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Uuu....tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
wtedy jeszcze nie odchodził z serialu, w ogóle dawno to było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mam nadzieje, ze ten serial bedzie ciekawy, beda nowe, interesujace watki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Na początku to a potem dodam inne wiadomosci..
![]() Ostatnią edycję "Tańca z gwiazdami" wygrała Kasia Cichopek, jedna z bohaterek "M jak Miłość". Teraz na parkiecie zobaczymy jej kolegów z serialu: Joannę Koroniewską i Rafała Mroczka. Już wiosną zobaczymy, czy kryształowa kula - nagroda główna "Tańca z gwiazdami" - znowu trafi w ręce aktorki (lub aktora) serialu, który co tydzień ogląda 10 milionów Polaków. "Taniec jest dla mnie czymś najwspanialszym na świecie. Właściwie od zawsze" - wyznaje Joasia Koroniewska, której partnerem na parkiecie jest Robert Kochanek. Aktorka tańczy czasem... do upadłego. W przenośni i dosłownie, bo już kilka razy nadwerężyła sobie ścięgna. Przez liczne kontuzje, w szkole teatralnej miała nawet złośliwe przezwisko: "stara Koroniewska". Rafał Mroczek, jeden z serialowych bliźniaków (Paweł Zduński), zatańczy z Anetą Piotrowską. Kolejna edycja "Tańca z gwiazdami" rozpocznie się na antenie stacji TVN w pierwszą niedzielę marca. Edytowane przez izapp1 Czas edycji: 2006-09-10 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
A tutaj inne widomosci..dla mnie nowe..
![]() Francuzi mają chrapkę na najpopularniejszy polski serial! Ekspansja "M jak miłość" trwa. Najpopularniejszy polski serial trafił właśnie do produkcji w Rosji. Lada dzień może zawitać również do Francji. Według naszych informacji TVP prowadzi rozmowy w tej sprawie. - Jest za wcześnie, by to komentować - tyle tylko udało nam się wyrwać z biura rzecznika prasowego TVP. Bardziej rozmowna jest matka serialu "M jak miłość", scenarzystka Ilona Łepkowska. Potwierdza, że rozmowy z Francuzami są prowadzone. Szczegółów jednak nie ujawnia. - Nad wszystkim czuwa telewizja, ja do serialu nie mam żadnych praw - mówi wymijająco. Czekają na sukces w Rosji Zainteresowanie polską produkcją to bez wątpienia sukces, ale scenarzystka radzi ochłodzić emocje. - Poczekajmy na to, co się wydarzy w Rosji. Jeśli serial przyjmie się na wschodnim rynku, możemy walczyć o zachodnie. I wtedy dopiero będzie można mówić o sukcesie - przekonuje. Do rosyjskiej wersji nie udało się przemycić polskich elementów. Może uda się to w wersji francuskiej. Chociażby angażując polskich aktorów. Nasza eksportowa propozycja? Paweł Deląg. Atutem naszej gwiazdy jest świetny francuski. Z pewnością posługuje się nim lepiej niż w polskim serialu Niemiec Steffen Moeller. Poza tym ma już swoje gniazdko nad Loarą, no i swojsko brzmiące dla Francuzów nazwisko. Jeśli dodać do tego sukces "polskiego hydraulika", wzrost oglądalności serialu murowany. Depardieu jako Mostowiak A co z resztą obsady? Na przykład Catherine Deneuve i intrygującym Gerardzie Depardieu w roli nestorów rodu Mostowiaków? |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Co tak zamilkł nasz wątek?
![]() Ja nic nie pisze bo nie mam nowości..ale wy..dziewczyny ruszac sie..!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo
![]() 21.03. - odc. 396 Hanka odbywa bardzo niemiłą rozmowę z dyrektorem szkoły. Ponieważ Mostowiakowa ma jedynie średnie wykształcenie, dyrektor chce ją zatrudnić na stanowisku... woźnej. Między Martą i Norbertem coraz częściej dochodzi do spięć. W końcu pani sędzia ma dosyć: oznajmia rodzinie, że na jakiś czas wyjedzie z córeczką do Grabiny. Kamil jest w świetnym humorze -Madzia z Kingą od razu domyślają się, że to z powodu romansu z Karoliną. Madzia idzie na przesłuchanie. Jest wypytywana o swoje małżeństwo z Saszą. Wieczorem do mieszkania studentów wpada policja. Po krótkim przeszukaniu w jednym z pokojów funkcjonariusze znajdują torebkę z narkotykami... 27.03. - odc. 397 Madzia obawia się kłopotów z powodu narkotyków, które policja znalazła w trakcie przeszukania, mimo że były one własnością Kamila. W dodatku okazuje się, że dziewczyna musi uregulować niezapłacone rachunki, które Sasza zostawił w wynajmowanym mieszkaniu. Kamil ponownie spotyka się z Karoliną w hotelu. Po miłosnych igraszkach kochanka traktuje go jednak z góry i wyprasza z pokoju... Chłopak jest niemile zaskoczony. Marta spotyka w sądzie Olę. Gdy odkrywa, że po romansie z Piotrkiem dziewczyna odeszła z pracy, postanawia jej pomóc i załatwia jej nową posadę w firmie Jacka. Małgosia szykuje się do wyjazdu na wycieczkę. Dobry humor przed podróżą psuje jej wizyta Marty. Siostra robi jej wymówki, gdyż przed wykupieniem drogiej wycieczki nie pomyślała o zwróceniu pieniędzy, które pożyczyła od niej na rozkręcenie firmy. Nieoczekiwanie Małgosia znajduje wsparcie u Grzegorza. Mężczyzna daje dziewczynie całą kwotę, o którą upominała się Marta. 28.03. - odc. 398 Okazuje się, że wszystko, czym Teresa chwaliła się podczas wizyty w Gródku było kłamstwem. Tak naprawdę ma problemy finansowe, a z mężem już dawno się rozwiodła. Agnieszka, widząc, że matka wciąż myśli o Pawle, postanawia skontaktować się z chłopakiem i powiedzieć mu prawdę. Teodor ma dla Janiny dobrą wiadomość: jego żona w końcu zgodziła się na rozwód. Nowicki zmienia jednak plany po telefonie od żony. Elżbieta błaga go o pomoc -okazuje się, że lekarze podejrzewają u niej stwardnienie rozsiane. Teodor decyduje się od razu pojechać do żony do Warszawy. Norbert odwozi Martę z Anią do Grabiny. Lucjan domyśla się, że w małżeństwie córki trwa kryzys. Wcześniej u Wojciechowskich pojawia się Ola. Dziewczyna chce osobiście podziękować Marcie za to, że załatwiła jej pracę u Jacka. Norbert jest z tej wizyty rozdrażniony, jego żona ciągle robi coś za jego plecami.
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, apeluje... nie umieszczajcie po kilka razy streszczenia tego samego odcinka
![]() ![]()
#600 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli było to przepraszam. Nie zauważyłam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.