Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 200 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-10, 12:43   #5971
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Napisałam posta i mi wcieło .

Kostko Mati spi na tej właśnie poduszce od kompletu plus jeszcze jasiek a jak przechodzi do nas do łóżka to na normalnej i widze ta jemu odpowiada najbardziej.

Dario kupywałam tylko jedzonko tż obiecał mi że dzisiaj pojedziemy na zakupy dla Matiego do hurtowni( pajace do spania, rajsopki, bluzeczki i takie tam), ale oczywiście nie był w stanie dopiero wstał. Jestem wściekła na niego wiedział jak bardzo mi na tym zależy i po raz kolejny mnie wystawił do wiatru Nie chodzi już nawet o same zakupy, ale o to że ma moje potrzeby i odczucia głęboko w d.... Jest mi bardzo źle dzisiaj
Tż kuzynka też wyszła za mąż w wieku 19lat, w zeszłym roku urodziła córeczkę w tym kończy magisterkę. Walcz o swoje Dario
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 12:44   #5972
ch_aga
Zadomowienie

Dario -- kurcze ja i tak powdziwiam Cię: jesteś w sumie bardzo młodziutka a tu już mąż i dziecko. Ja, prawdę mówiąc, w Twoim wieku zupełnie nie myślałam o małżeństwie chociaż z moim TŻ już byliśmy razem 4 lata
Meme -- remoncik: super sprawa Najgorzej w trakcie ale jak już się zrobi to bajka
Pozdrawiam

Edytowane przez Mariqa
Czas edycji: 2007-02-11 o 08:54 Powód: dubelek
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 16:15   #5973
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Daria bardzo mądrze myślisz miałam podobną sytuacje do twojej. Mój mąż jest starszy ode mnie 6 lat. Ja brałam ślub mając 22 lata, byłam wtedy w trakcie studiów. Mój też mnie namawiał na dziecko: bo on chce przed 30-stką, że moge licencjat bronić z brzuchem. Nieraz mam serdecznie dosyć kiedy po 20 musze dom ogarnąć i siadać do książek - ale powiem Ci warto! Trzeba czasami myśleć też o sobie. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak bedzie w przyszłości. Mam nadzieje że zarówno Tobie jak i mnie uda się wytrwać w związku "na zawsze" ale trzeba mieć jakąś furtkę dla siebie.
Płatku a może jutro namówisz TŻta na zostanie z małym i sama wypuścisz się na zakupy? Walcz! Ja ciągle wierze że dojdziecie do trwałego porozumienia.
Kasiulka już nic do nas nie napisała pewnie będzie w poniedziałek
Julka zasypia na "jaśku" a później wędruje po łóżku więc śpi gdzie popadnie. Dobija mnie to jej nocne rzucanie ale co zrobić. Jak pójde na szczepienie w marcu to porozmawiam o tym z lekarzem.
Byliśmy dzisiaj na zakupach: cholera nigdzie nie ma adidasów dla Julki są tylko zimowe buty za kostke. I w czym ona ma chodzić (a raczej stawać).

Obiecane zdjęcie Julki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2100068.JPG (118,0 KB, 27 załadowań)

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 16:38   #5974
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

joasiu a tobie chodzi o takie paputki do chodzenia po domu. jesli tak to deichmanie sa takie na papuciach, w ccc tez maja wybor a ostatecznie zostaje ci real i tesco bo ja nie mam jakos zaufania do takich hipermarkeowych zakupow.

ja tez licencjat bronilam na trzy miesiace po porodzie. potem mialam isc konczyc studia ale na razie jest troszku problem bo nie mam z kim zostawiac Wiki w piatki. wiec czekam az troszku podrosnie i bedzie mogla zostac z nia babcia.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 20:27   #5975
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Joasiu, a ja coraz bardziej przestaje w to wierzyć . Czasami chcę przygotować coś na wieczór, albo porozmawiać sobie przy piwku jak za dawnych czasów, ale zawsze coś nam przeszkodzi, albo czekam jak głupia na niego, aż wróci do domu przygotuje coś dobrego do zjedzenia, później to stygnie, przychodzi kapiel małego, usypianie on wraca, przeszkada małemu z zaśnięciu i ja zaczynam się wkurzać na niego i "miły wieczór" zakańcza się kłótnią i to staje się już normą . Mam nadzieje, że starczy mi sił i przezwyciężymy ten kryzys ale co Wam bedę truć, poprostu się nam nieukłada .

Dzisiaj udało się go wyciągnąć do tesco naprawde są bardzo ładne ciuszki i dla chłopców i dziewczynek śliczne były kamizelki takie włochate oczywiście na dziewczynki, ale nie takie taniutkie bo 45zł. Ja kupiłam małemy trzy bluzeczki za 25zł. i rajstopy, body też się opłaca są tanie po kilka sztuk pajacyków do spania nie ma a na tym mi właśnie najbardziej zależało, ale zauważyłam, że obiadki z gerbera są tańsze niż innych marketach i sklepach bo po 3,19zł, a ja w polo kupuje za 4,19zł chyba .

Daria już pojechała ciekawa jestem czy wszystko jest dobrze.

Widze Joasiu, że Julka już zaczyna czytać kobiece pisma, a może to książka śliczny sweterek i ona sama też
Stary 2007-02-10, 20:37   #5976
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość

Widze Joasiu, że Julka już zaczyna czytać kobiece pisma, a może to książka śliczny sweterek i ona sama też
Płatku Julka czyta "Jak się nie ubierać"

ja wierze że przyjdzie dzień kiedy będzie dobrze. Dużo złego ostatnio Was spotkało a stres nie wpływa dobrze na ludzi.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 20:46   #5977
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
Płatku Julka czyta "Jak się nie ubierać"

ja wierze że przyjdzie dzień kiedy będzie dobrze. Dużo złego ostatnio Was spotkało a stres nie wpływa dobrze na ludzi.

Dziękuje Joasiu .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-11, 09:35   #5978
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Witam my już po jednej imprezce ale dziś jeszcze druga

Co do spania to Pati też śpi na tej poduszce od kompletu ale pod spodem ma jeszcze drugą też taką płaską.

Daria szkoła napewno ci się przyda swoją drogą ja też musze iść i tak myśle w tym roku chyba pójde tylko jeszcze nie wiem na jaki kierunek Dario i nie zakładaj że mąż cię zostawi bo gdzie on zanjdzie drugą taką super laske

Płatku ten kryzys minie teraz tak jest bo mąż dużo pracuje a ty siedzisz w domu, skąd ja to znam u nas też kłucimy się częściej niż to było kiedyś każde jego wyjście nawet na głupią integracje mnie złości bo z mojego punktu widzenia to jest rozrywka ,a ja jak zwykle w domu z dzieckiem

Joasiu u nas PAti też jak dziadek już gazete przeczyta to potem jest jej kolej a te z dziecięce jak dorwie to wszyskie dzieci pokazuje

Co do pokoju to u nas mamy tylko dwa i Pati nie ma swojego apartamentu kiedyś napewno zostawimy jej naszą sypialnie ale tam mamy dużą szafe i będzie na nią skazana
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 09:50   #5979
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dzien szczesliwy,dzien jedyny,
dzisiaj sa twoje 1 urodziny !!!
Z bukietem roz nie moge przyjsc,
by zlozyc Ci zyczenia,
wiec prosze los,
by przyszedl sam i spelnil twe marzenia.
Z tej okazji zycze :
by zycie twoje bieglo bez cienia zmartwienia,
niech zycie twoje dalej w zdrowiu plynie,
jak ten potok w gorskiej krainie
marzenie twoje sie spelnialy,
slonce nad toba jasno swiecilo
i do szczescia Cie prowadzilo.
Niech odejdą troski, zlosci, smutki
a powracają dni radosci w serce twe.
Te zyczenia choc z daleka,
płyną jak wzburzona rzeka
i choc skromnie ułozone.
Są tylko dla ciebie przeznaczone

Kochana Patrycjo rośnij w zdrowiu i miłości
buziaczki przesyła Płatek i Mateuszek

Czekamy na zdjęcia i relacje z imprez
Stary 2007-02-11, 11:20   #5980
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

O! widzę ,ze znowu mamy święto! No to dla Młodej Damy dużo zdrówka i uśmiechu, żadnych chorób i kłopotów z ząbkowaniem! A dla mamy również wszystkiego naj!

Dziewczyny mam pytanie co do sterylizatorów, np. Avent - miałyscie, używacie jeszcze takowych? Jeśli tak to jak je oceniacie? Ja nie miałam pzry Fifku, darowałam sobie - po prostu gotowałam butelki w granku, ale teraz tak sie zastanwiam nad tym "cudem", tylko nie wiem czy to sens - bo raz kasa nie mała, a dwa jednak kolejny grat w kuchni,którego powiedzmy po około 6mies, juz sie nie używa. Ja pzrestałam Fifkowi gotować butelki właśnie jak miał pół roku.Po prostu sparzam je tylko wrzątkiem. Doradźcie prosze.

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 12:22   #5981
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Meme Pokaż wiadomość
O! widzę ,ze znowu mamy święto! No to dla Młodej Damy dużo zdrówka i uśmiechu, żadnych chorób i kłopotów z ząbkowaniem! A dla mamy również wszystkiego naj!

Dziewczyny mam pytanie co do sterylizatorów, np. Avent - miałyscie, używacie jeszcze takowych? Jeśli tak to jak je oceniacie? Ja nie miałam pzry Fifku, darowałam sobie - po prostu gotowałam butelki w granku, ale teraz tak sie zastanwiam nad tym "cudem", tylko nie wiem czy to sens - bo raz kasa nie mała, a dwa jednak kolejny grat w kuchni,którego powiedzmy po około 6mies, juz sie nie używa. Ja pzrestałam Fifkowi gotować butelki właśnie jak miał pół roku.Po prostu sparzam je tylko wrzątkiem. Doradźcie prosze.

Meme ja mam sterylizator chicco i powiem Ci że jestem z niego zadowolona naleje na spód trochę wody, ułoże butelki i smoczki na koszyczku włańczam i luzik. Wyłączy się sam więc nie muszę pilnować, później tylko zdejmuje pokrywe i czekam aż wystygnie. O tyle dobrze, że nie muszę się bawić w gotowaniu w garnku i pilnować tego. Właśnie tym minusem jest to że zawala mi miejsce w kuchni i teraz już raczej rzadko kiedy używam też sparzam butelki wrzątkiem ale jak dziecko jest malutkie to jak najbardziej polecam .
Stary 2007-02-11, 17:24   #5982
agika11
Zadomowienie

Serdeczne życzonka dla naszej Patrycji
Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami
Z najlepszymi życzonkami
Bo to dzień radosny wielce
Masz juz jeden roczek więcej
:party :

mnóstwo buziaczków od Kamilcia i Agiki
.....
Haniu czekamy na zdjęcia
Meme, ja nie miałam sterylizatora, butelki podobnie jak ty od czasu do czasu gotowałam w garnku, tak do pół roku. Teraz nawet rzadko wyparza, myję w zmywarce najczęściej. Jak będę miała drugie to też nie kupię. Dla mnie to zbędny wydatek.
Co takie pustki?

Stary 2007-02-11, 18:00   #5983
ch_aga
Zadomowienie

Droga Patrycjo:
Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie Mateusz z mamą życzy!!!

Wczoraj moja szwagierka urodziła córeczkę Dziś siedziałam u niej w szpitalu 3 godziny, od razu wróciły wspomnienia Wogóle czułam się tak, jakbym wczoraj urodziła dopiero: ten sam szpital, pielęgniarki, położne A wiki taka malutka i leciutka
Pozdrawiam
Stary 2007-02-11, 18:12   #5984
Mariqa
Wtajemniczenie

Haniu, wszystkiego najlepszego dla Córeczki z okazji Roczku- zdrówka i ogromu szczęścia
Stary 2007-02-11, 20:06   #5985
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Dziękujemy za wszystkie życzenia imprezka się udała zaraz wstawie fotki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-11, 20:28   #5986
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Fotki Patrycji z dzisiejszego dnia Pati dostała ogromną lale, fontanne Playskool, psa na sznureczku i ubrania fajnie bo odpadł nam wydatek a zapomniałam i kolczyki złote a od rodziców dostanie nocnik fisher price ale musimy go najpierw zamówić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pati012.jpg (81,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati011.jpg (104,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati010.jpg (102,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati009.jpg (115,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati008.jpg (78,0 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez hania024
Czas edycji: 2007-02-12 o 16:59
Stary 2007-02-11, 21:17   #5987
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

dla naszej kolejnej solenizantki

W dniu Twych urodzin,
W dniu pełnym radości,
Życzę, aby uśmiech
Na Twej twarzy gościł!
Niech się spełni rychło
Każde Twe marzenie,
A smutek, cierpienie
Idą w zapomnienie

zyczy Tiaara i Wiktoria

powiem wam ze dzisiaj czuje sie kiepsko. nic mi sie nie chce, i mam potwornego dola. Wiki mnie na krok caly dzien nie odstepuje. ciagle na kolankach. strasznie mnie cos takiego meczy. jeszcze mam zachciewajki na sama nie wiem co.

Platku niestety czasem tak bywa ze nie ma sie oparcia w TZcie. dla niektorych facetow sam fakt ze pracuja jest wielkim wysilkiem. a cala reszte musimy wykonywac same. no coz ja w sezonie zimowym staram sie ograniczac wyjscia z Wiki do supermarketow czy sklepow. w sklepie nie rozbiore jej przeciez a w hipermarketach grzeja na potege. wole Wiki zostawic z mama chociaz czesto tez nie moge bo kreci nosem. na jedno Wiki juz nie wymaga wiele uwagi a na drugie to... sama nie rozumiem. ja mialam wiele mniej lat jak mnie z bratem na spacery gonili, bujalam go w wozku i zajmowalam sie. a tu czasem zero zrozumienia.

Stary 2007-02-12, 06:41   #5988
agika11
Zadomowienie

Dzień dobrek, zaczynamy nowy tydzień, miejmy nadzieję, że będzie udany .
Haniu, śliczne zdjęcia. A torcik przesłodki. Musze się rozejrzeć za jakimś takim cudem, bo normalnie mnie zabijacie tymi tortami. Super Widać, ze imprezka się udała. NApisz jakie prezenty dostała Patrycja. A tak wogóle to jest do ciebie podobna na ty zdjęciu co jesteście razem.

Kostka jak się czujesz-chyba się nie rozłożyłaś na maxa?

Płatku, Tiaaro czasem ci faceci nic nie rozumieją. Trzeba walczyć póki można coś wskórać, ale czasem się po prostu nie chce. Płateczku, może po prostu staraj się z nim pogadać

Kamilek dziś pierwszy raz w żłobku po miesiącu laby . Wiecie , że pamiętał. JAk go postawiłam przed drzwiami to zamiast iść do przodu to szedł do tyłu, a jak się mnie uwiesił i wtulił. Ciężkie to są chwile dla niego i dla nas Dziś musze go jak najszybciej odebrać.
Wiecie co zrobiłam - wczoraj czytałam, że czosnek zabija 99% wirusów odpowiedzialnych za infekcje, przeziębienia itp. i dałam mu odrobinkę mikstury mojej mamy (mojemu rodzeństwu zawsze pomagało ) pół łyżeczki miodu, 1/3 ząbka czosnku i kilka kropel cytryny. Trochę się bałam, bo składniki nie dla dziecka, ale do dziś nic mu nie było. A to jest takie niedobre w smaku, a on się jeszcze oblizywał
Naprawdę polecam tę miksturę- zwłaszcza dl trochę starszych dzieci i dorosłych. (powyższe ilości to były dla Kamilka)
Miłego dnia
Stary 2007-02-12, 07:43   #5989
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dzień dobry laseczki my dzisiaj pospaliśmy do 8.00 tż jeczał coś o kanapkach przed 7.00bym mu zrobiła, ale nawet nie podniosłam tyłka kupi coś sobie .
Tiaaro ja za Matim nie chodziłam do supermarketów od świąt to był pierwszy raz w tym roku i krótko bo wiedziałam co chcę i czas nas gonił bo było już późno. Fakt mi nie ma kto pomóc i zostać z malym jakbym chciała gdzieś wyjść, ale Wy tak dlatego też nie rozumiem dlaczego Wam rodzice nie pomogą ale pewnie już nie chce im się zajmować małymi dziećmi, przecież ten etap mają dawno już za sobą.

Ciekawe jak Daria i Zuzia nie mają internetu u teściówki, ale mam nadzieje, że niedługo już wrócą do domku.

Haniu Pati chyba będzie wysoka, co ? Ma takie długie nogi zwłaszcza widać to na zdjęciu z huśtawką jest śliczna tort fajoski,prezenty praktyczne, tylko nie wiem co to za fontanna ?

No tak przecież dzisiaj nasza Oliwka kończy 11 miesięcy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla dzisiejszej solenizantyki Kasiulko to jeszcze miesiąc do wielkiej imprezy może zdradzisz nam co szykujesz .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-12, 08:32   #5990
ch_aga
Zadomowienie

Haniu -- widać, że imprezka się udała: super fotki I też śliczny tort A ja normalnie zła jestem bo wczoraj teściowa mi wyjechała z tekstem, że ona upiecze tort dla Muszka na roczek A ja chciałabym taki na przykład Pati miała, jakiś fikuśny a ona to mi taki zwykły zrobi. I ja jej tłumaczę, że chciałabym właśnie taki to ona mówi, że mi upiecze. Jak nigdy jeszcze nie robiła czegoś takiego Pozatym te z cukierni naprawdę są przepyszne a ona nie potrafi tego zrozumieć. Ona by tylko jadła bigos, flaki i sernik, wszystko co kupne to dla niej trucizna
Agiko -- skopiowałam sobie przepis na miksturę ale obym nigdy nie musiała jej używać

Dla Oliwki cmokaski Jeszcze miesiąc i też będzie wcinać elegancki torcik

Moje Szczęście postanowiło obudzić się dziś o 5.55 :shock: Już dawno nie wstawał tak wcześnie więc do 6.30 drzemałam sobie na kanapie a on się bawił. Znaczy drzemałam ... nie ... miałam tylko zamknięte oczy a co mnie sen zaczynał ogarniać to otwierałam oczy, bo wiem, że nie mogę zasnąć jak misia sama się bawi. Na szczęście wstał mężyk no i z 15 minutek jeszcze złapałam snu. Teraz już wypiłam mocną kawę i jakoś żyję
Pozdrawiam
Stary 2007-02-12, 09:19   #5991
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Witam

My dziś podobnie jak Chaga od 6 na nogach mąż mówi rano do Patrycji że jest po imprezie i powinna spać dłużej a nie zrywa się rano i go budzi Jeśli chodzi o imprezke to się udała Pati zadowolona nawet świeczke próbowała sama zdmuchnąć

Agika Pati to jak się urodziła to się śmili że cała mama tylko taka mini teraz troche się zminiła ale fajnie że do mnie podobna

Płatku dokładnie jak narazie Pati idzie w Tż i chyba nie będzie niska jak mama akurat z tym poszła w tatusia a to ta fontanna http://www.allegro.pl/item162265058_...a_nowosc_.html a jest dosłownie taka sama tylko innej firmy a różnica w cenie niezła http://www.allegro.pl/item162171456_...ena_hurt_.html

Buziaczki dla Oliwki jeszcze tylko miesiąc i impreza

Chaga u nas to samo my robiliśmy urodziny na słodko,ale teściowa nie wytrzymała i flaki ugotowała, dobrze że ona tortów nie robi bo by to samo co u ciebie było a tak zamówiliśmy i był naprawde dobry a wzór wyszukaliśmy na necie są fajne dla chłopców w kształcie samochodów
Stary 2007-02-12, 09:33   #5992
kasiulka
Zakorzenienie

o rety faktycznie, dzis 12-ty , zupełnie zapomniałam . Dziekuje za życzonka w imieniu solenizantki, jak sie uda to jutro wrzuce jakies foty. na razie nie mam nawet czasu poczytac o czym piszecie

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-12, 09:40   #5993
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

witam dziewczyny w nowym tygodniu.

Kasiulko najserdeczniejsze zyczenia dla Oliwki, duzo usmiechow i radosci na co dzien. skrobnij co u was slychac.

Chaago moze powiedz ze tort juz zamowiony i nie mozecie odwolac a tesciowka niech upiecze jakies ciasto. nie powinna sie gniewac a wy moze jakos wybrniecie.

wiecie ze ja iagle mam dola. normalnie ide sprzatac, moze mi przejdzie.

Kostka pewnie kuruje kosci mam nadzieje ze nie zarazila calej rodzinki.

Agiko ile razy mnie mama starala sie leczyc i zapobiegac taka mikstura. ale ja nienawidze czosnku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-12, 11:48   #5994
agika11
Zadomowienie

dla Oliwki. Ja tam jej życzę zdrowia i szybkiego dostępu do netu

Dziewczyny ja codziennie, oprócz weekendów staję o piątej i coraz bardziej mnie to męczy Już nie chcę.
Tiaara, czemu masz doła, coś się stało?

Jeszcze tylko 2 godziny i po Kamilka jadę
Stary 2007-02-12, 13:11   #5995
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Dol jak dol pewnie spowodowany przez pogode bo reszta spraw zyciowych toczy sie jak zwykle. TZ raz sie czepuia a rz jest slodki jak miod ( lepiej tak zeby bylo bo jakby slodzil caly czas to nie za ciekawie pewnie). reszta spraw rowniez po staremu. ale pogoda jest straszna. niby nie ma deszczu ani sniegu ale taki wiatr zimny ze brrrrrrrr.

podejrzalam watek i dowiedzialam sie ze Alien pracuje. na razie na okres probny na trzy miesiace. wiecie szkoda mi ze nie potrafilysmy wyjanic spraw i zeby bylo ok. coraz pusciej robi sie na watku.

Stary 2007-02-12, 14:41   #5996
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Tiaaro dobrze, że to przez pogodę, a nie problemy osobiste bo pogoda szybko znowu się zmieni, a z problemami to rożnie bywa . W końcu masz komputer na codzień, a tu niewiele postów do czytania . Fakt, że po tym nieprzyjemnym incydencie nasz wątek troche posmutniał, ale mysle że brak czasu też jest powodem.

Ja znowu nie mam czasu pisać i chęci bo Mati od wczoraj non-stop jęczy nie śpi za wiele po 40min. wczoraj na wieczór dałam mu nurofen bo już nie miałam sił to w nocy jakoś spał, ale dzisiaj jest jeszcze gorzej
chciałam sprawdzić czy to zęby, ale gryzie mnie w palce i nic nie pozwala sobie sprawdzić. Głowa mi pęka mimo, że najadłam się tabletek, nerwy puszczają jeszcze tż wszystko utrudnia jednym słowem dupa .

No a co szykujecie miłego na walentynki laseczki ? Ja moge sobie tylko pomarzyć o romantycznym wieczorze, ale chetnie poczytam co u Was się szykuje .

Haniu ja jeszcze wróce to tego tortu to znalazlaś wzór w necie i zaniosłaś do cukierni i bez problemu Ci zrobili taki jaki chciałaś?
Stary 2007-02-12, 15:00   #5997
kasiulka
Zakorzenienie

ale puchy tu dzisiaj.
Strasznie mi Was brakuje, chwilami mysle sobie ze chciałabym znowu byc na dłuuugim l-4 jak wtedy gdy byłam w ciazy, miec robote w d*** i wizazowac ile wlezie. A tak dupa blada, nie mam na nic czasu, ani poczytac ani popisać.

Co do Alien to sama wybrala, ja nie czuje sie winna, jesli tak jej było źle w naszym watku to moze lepiej ze z niego odeszła. Takie jest moje zdanie. Na styczniowki nie zagladam w ogóle.

jutro idziemy do neurologa z naszym trójzębem małym, w srode postaram sie Wam opisac dokładnie co i jak. Mam nadzieje ze jej dziwaczne zachowania sa wynikiem ze młoda jest nieco nadpobudliwa. Mowie Wam daje nam tak w d**** ze pod koniec dnia jestem wypompowana. A ona nie - on chce sie bawic !

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-12, 15:06   #5998
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kasiulko czekamy na relacje, mam nadzieje, że z Oliwką wszystko dobrze wyściskaj ją od nas .
Przypomniałaś mi że miałam się o coś zapytać. Mati często, ale nie jak jest pobudzony czy zły na coś tak się wzdryga nieraz siedzimy sobie bawimy się i nagle wzdrygnie się czy to jest normalne może Mariqa coś podpowie .
Stary 2007-02-12, 15:24   #5999
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Płatku dokładnie znalazłam wydrukowałam i zaniosłam do cukierni ale nie wszystkie robią takie torty akurat tam moja siostra robiła to wiedziałam że robią musisz popytać w cukierniach czy takie robią i zanieść wzór

Tiaara dokładnie ta pogoda jest okropna ja już nie mogę się doczekać wiosny i lata

Kasiulka to czekamy na wieści od lekarza ale napewno będzie dobrze

Płatku my na walentynki idziemy do kina na "Świadka koronnego" i do pijalni czekolady
Stary 2007-02-12, 17:36   #6000
agika11
Zadomowienie

Kamilek właśnie sam wlazł po schodach - 20 stopni, ale na końcu był zmachany Normalnie szok

Kasiulek - czekamy na wieści. Już nie mogę się doczekać, aż będziesz w końcu miała neta w domu
Płatku nie mam pojęcia czy jak dziecko się wzdryga to coś oznacza, więc nie poradzę. Może Kasiulek jak nie zapomni, zapyta lekarza przy okazji.
Pijalnia czekolady - a to co za cudo Pierwsze słyszę, ale wymarzone na walentynki i nie tylko, mniam mniam. My nie mamy planów, nie mam nawet pomysłu. A porażka na całej linii. Zapytam dziś TŻ co planuje

W czwartek wylot do Włoch
JA tam uważam, że mniej postów na wątku to wynik ogólnie braku czasu, zmęczenia itp. tak jest w moim przypadku.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości