|
|
#5971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Uklika jestem ciekawa co bardziej Ci podpasuje-synchrovit czy flavo c..Do synchro- musisz wsypac ten proszek(witC)co jest w nakrętce..A flavo 8% czy 15% kupiłas?Tig sprobuj tego omlecika z otrębami,maslanką popij ..Lubisz kefiry,maślanki???
|
|
|
|
#5972 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, herbatki tu są
http://allegro.pl/listing.php/search...tring=ninghong Całkiem smaczne zresztą Zółtka mieszam z otrębami i płatkami, trochę kefiru dodaję, bo gęste, czekam chwile, to zmiękną. Ubijam piane, mieszam, smażę omlet z obu stron. Nie jest twarde, ale sycące ![]() Uklika, synchroline...chyba jeszcze czeka w kolejce
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:10 |
|
|
|
#5973 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewnie ze powinno zniknac te 3kg od samego kupienia ksiazki takie samo zdanie mam co do moich ksiazek i plyt do nauki francuskiego Cytat:
a z gryczana pierogow jeszcze nie jadlam jak to sie je? sama gryczana w srodku czy jak ? zaraz sobie wyszukam co to za specyfik Cytat:
witaj Cytat:
a fanka urzadzenia jestem tak samo i tz ( mial ale niestety jakis malolat mu ukradl ja sobie chcialam kupic ale nie bylo mnie jednak stac ale juz sobie powiedzialam ze jak ten tel co mam bede kiedys wymieniac to jak bedzie taka mozliwosc to nie pogardze jabluszkiem ipada tez mamy ( wlasciwie tz ma ale co tam uzywam ) i jest co robic z tym urzadzonkiem od graficznych programow po muzyke , i mase innych aplikacji powiem ze zachecacie tym omlecikiem troche mnie nie bylo ale lekki dolek sobie chwilowo poszedl ( dobre wiesci troche przyszly ale na lepsze przyjdzie czekac jeszcze takze trzymajcie kciuki za braciszka ) przyslali mi kiedy mam sie stawic u reumatologa wow prawie 2 mies czekania nie jest zle myslalam ze calkiem o mnie zapomnieli
|
||||
|
|
|
#5975 |
|
Zadomowienie
|
flavo 8% Miszka bo lepsze opinie ma
|
|
|
|
#5976 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy, Irenka, reumatolog...?
Wiecie, że za tydzień w poniedziałek 20 stopni zapowiadają...?
|
|
|
|
#5977 |
|
Konto usunięte
|
Tak, od KILKU TYGODNI to PRZEpowiadają...Slabo tym od meteo idzie z pogodą ostatnio. U mnie deszcz, ciemno i zimno
Robi się tak, jak ruskie, tylko zamiast ziemniaków jest gryczana..
|
|
|
|
#5978 |
|
Zakorzenienie
|
Wahania ciśnienia jakieś..głowa mnie ćmi...Ale co tam,z naciskiem na WIOSENNIE-uśmiecham sie do Was dziołszki
Po mału zaczynam panikować..piątek sie zbliza zastraszająco szybko Tak mi się chce iśc do tego szpitala,że .. Wczoraj na ebayu kupiłam dwa podkłądy Shiseido.Ten kryjący i liftingujący....
|
|
|
|
#5979 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5980 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka kupuje podkłady, jak ja sera
Po prostu pasja życiowa ![]() U mnie słońce, kupiłam na all kosmetyki do opalania, już na wrześniowy wyjazd I jeszcze coś anty komarowegohttp://allegro.pl/mugga-roll-deet-na...html?source=oo Teraz muszę wyciągnąć WSZYSTKIE kremy z filtrami i poważnie się zastanowić, co biorę do Egiptu I mam zgryz, w co się ubrać do Szczecina - jadę na kurs. Za ciepło - źle, za lekko też źle...Może wreszcie jakaś spódnica...? Niestety, kurs jest na kompletnym końcu świata, nie wiem, czy autobusy tam jeżdżą, pewnie będę skazana na taxi...Miszuś, idziesz do fryzjera z racji szpitala...? Nie przyszło by mi to do głowy Dziś znowu walczyłam z funduszem. 11 PLN staje mi w gardle To, że mi się należą - to jedno. To, że dla działu statystyk jest ok, a rozliczeń nie - to drugie. To, że muszę stworzyć kolejną tonę papierków - to trzecie. Najpierw muszę stworzyć korektę na minus, że niby jest źle i oddaję, a potem mam wystąpić z rozliczeniem, że jest ok i mają mi te 11 PLN z powrotem przelać
|
|
|
|
#5981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo mnie wkurza,jak widzę, że mi coś dopisują, a ja nie wiem, dlaczego. I dla zasady reklamuję, można e-mailem,na pocztę nie trzeba ganiać...I mi to uwzględnili. Przesyłając korektę listem. Na 2 kartkach. Mimo że korzystam z e-faktury. Więc trochę pożałowałam drzew...
|
|
|
|
|
#5982 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ,mój mąz tez spytał ..Przed szpitalem to mus
Fryzjer z racji komunii,wolę teraz ,niz w nerwowym czasie-przed...Beti jak nie spasują,za ok 2 tyg Jeden znam i b.lubię https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...on-spf-15.html Udało mi sie wygrac licytację w dobrej cenie..A drugi to liftingujący..tego nie miałam Kam pokusiła profesjonalną seria Apis i wydałam na te cuda..Kazde jest po 100ml,wiec jesli któras chetna do podziału -po połowie-słuzę.....Kupiłam APIS ŻURAWINOWO JEŻYNOWY PRE- PEELING AHA10% APIS SERUM NA PRZEBARWIENIA Z LIMONKĄ |
|
|
|
#5983 |
|
Zakorzenienie
|
Pre-peeling, dobre
Mnie tam zwykły peeling , ten złoty albo enzymatyczny z Galland wystarczy...A dużo, bo to wersje profesjonalne, gabinetowe...Tylko nazwa mnie kusi - żurawina i jeżyna Miszka, dzięki za przesyłkę Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-10 o 11:51 |
|
|
|
#5984 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, dopiero jem śniadanie. Jak nie zjem rano to mnie głowa boli i właśnie zaczyna.
Rano byłam u fryzjera, włosy podcięte i wymodelowane. Podcinam włosy bardzo często, szybko mi rosną, grzywka cięta jest co 3 tygodnie i to musowo. Reszta średnio co 2 m-ce. Prosiłam dziś moją fryzjerkę, żeby nauczyła mnie układać ładne boki na grubą szczotkę. Nienuczyła Niepojęta jestem. Nie umiem. Miszka czy pieniądze doszły? |
|
|
|
#5985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na koniec maja Cytat:
palona mi zajezdza klisza fotograficzna ![]() (zreszta to nie tylko moje zdanie ) |
||
|
|
|
#5987 |
|
Konto usunięte
|
Irenka, nie wiem, co ci odpowiedzieć.
Pierogi gryczane w smaku są dobre Ale co kto lubi, oczywiście.. |
|
|
|
#5988 |
|
Zakorzenienie
|
ale robisz z niepalona tak?
|
|
|
|
#5989 |
|
Konto usunięte
|
Ale mi ćwieka zabiłaś...
Sprawdziłam w szafce..Prażona. Są jakieś inne?!? |
|
|
|
#5990 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że fryzjer na tapecie dzisiaj
![]() Ja właśnie wróciłam, mam z powrotem mój zimny popielaty blond W ramach akcji WIOSNA skręciłam jeszcze do mojej ulubionej galerii i kupiłam 2 bluzeczkiObie z cieniutkiej dzianiny, z fajnym dekoltem. Nie umiałam się zdecydować Mnie też włosy szybko rosną, co 6 tygodni to jest absolutny MUS, żeby je zafarbować i obciąć |
|
|
|
#5991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5992 |
|
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Tak Beata jest jeszcze nieprazona czy jak to czasem mowia niepalona. Jest roznica w smaku.
|
|
|
|
#5993 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka ja farbuję włosy na czekoladę i z racji wybranego koloru, farbuję musowo co 2 lub 3 tygodnie , zgroza
Pierogi z kaszą gryczaną paloną lub nie i twarogiem są rewelacyjne. Sama bardzo rzadko lepię ale mam amatorów tego zajęcia, więc tym sposobem pierogi domowe często bywają w moim domu. Lubię wszelakie nadzienia, wszystkie są pyszne. Dziś po raz pierwszy mam na sobie rajstopy już typowo wiosenne, czyli ażur. Mam dosyć grubych 60 lub 100. Za kilka dni wyskoczę w gołych stopach choćby nie wiem co. |
|
|
|
#5994 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Cytat:
Kozaki i cieple szaliki /rekawiczki pochowane. A na ulicach jest zabawnie, niektore kobiety jeszcze mocno zimowe, ale widziałam juz takie w szpilkach open toe |
|
|
|
|
#5995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5996 |
|
Zakorzenienie
|
Beata ja tam planuję w gołych stopach wyskoczyć
![]() Zresztą ta moda, którą widzimy wśród celebrytów: zima, śnieg i gołe nogi do szpilek jest widoczna. Widziałam klientki, które już z m-c temu tak chodziły. Fakt, że z auta do pomieszczenia i tylko tak. Kropeczka jak dekoloryzacja to inna sprawa. Miałam z 3 razy robioną. Co jakieś 3 lata mam fioła na przejście z czekoladowych na jasne. Wiem, że to nie dla mnie ale jednak, mimo wszystko to robię. Ostatnio, jakieś 2 lata temu miałam dekoloryzację i wyszło super, tylko ja po paru tygodniach dalej nie poznawałam swojego odbicia w lustrze. Decyzja- wracam do czekolady i tak w kółko. |
|
|
|
#5997 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio pożałowałam włosy i zrobiłam tylko farbę na odrosty. U fryzjera. I jednak chwyciło słabiej...Niby nie ma czysto siwych, ale sa niektóre jaśniejsze...Umówiłam się dziś na mini podcięcie na 30.04, to trochę odrosną do wyjazdu
Oczywiście nie farbuję przed urlopem, to bez sensu...Po powrocie zobaczę, jakos mi tak zabiłyście klina z pasemkami...Tz złapał przeziębienie, katar konkretnie. Oczywiście typowo męski, czyli jest to choroba prawie śmiertelna, bez porównania z tym, co ja miałam ostatnio...Leży i kwęka Chowanie resztek zimowych rzeczy i przynoszenie wiosennych - zaplanowałam na weekend
|
|
|
|
#5998 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5999 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jak farbowalam ( teraz jakis czas temu przestalam bo mam inny plan i chce potem do swoich wrocic o ile sie nadadza albo coj jasniejszego na glowe polozyc zblizonego do moich . zobaczymy po scieciu) .
Wszyscy sie dziwili ze farbuje co 4-5 tyg i ze to niby za czesto . Odrost za duzy byl jakbym rzadziej dala farbe. Zobaczymy co z tych moich planow wlosowych wyjdzie bo jedno wiem napewno zmiana bedzie duza bo mam zamiar sporo sciac . Tyle ze jeszcze musza podrosnac z miesiac . Ja kasze jaglana tez lubie ale najbardziej to jeczmienna mi wchodzi ze wszystkich kasz . |
|
|
|
#6000 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno..Fryzjer,galeria i zakupy ..Mam dość..Kupiłam żółtą i czarną sukienkę ,bluzkę w H&M i komplet bielizny..Córka tez parę rzeczy nabyła..Umęczyłam się tym przymierzaniem
Kama miałas kiedys taki pre peeling?Z tego co pisały dziewczyny,buzia po nim przyjmuje lepiej wszelkie sera,kremy i jest jak nowonarodzona... Moja fryzjerka dzis odkryła u mnie-pierwsze ..SIWE WŁOSY![]() ![]() O mało z krzesełka nie spadłam..Byłam pewna,wolałam tak mysleć,ze to pasemko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Tak mi się chce iśc do tego szpitala,że ..
To, że mi się należą - to jedno. To, że dla działu statystyk jest ok, a rozliczeń nie - to drugie. To, że muszę stworzyć kolejną tonę papierków - to trzecie. Najpierw muszę stworzyć korektę na minus, że niby jest źle i oddaję, a potem mam wystąpić z rozliczeniem, że jest ok i mają mi te 11 PLN z powrotem przelać

O mało z krzesełka nie spadłam..Byłam pewna,wolałam tak mysleć,ze to pasemko