Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 200 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 12:58   #5971
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Pocieszmy sie ze na kazda przyjdzie czas :d

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:18   #5972
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Masz taki? Ale super. Ja choruje na niego i wczoraj przymierzalam ten fason ale nie chce mi sie na moich świeżych piersiach nijak ułożyć. Jak dojna krowa wyglądam.
Ten, który sie Tobie podoba jest niezły....ale i niezłą figurę trzeba mieć do niego. Pozostanę przy tym pierwszym.
Bezpośrednio w VS to chyba mozna osobno gore i osobno dół?
W Polsce jak sie trafi to juz komplet, gora i dol w tym samym rozmiarze a ja potrzebuje na dół M a na gore ....chyba D
W ostatnie lato kupilam kolezanka wlasnie z ich strony zamowila i zle zamowienie zlozyla wiec ja skorzystalam uklada sie niezle ale miseczka b nie ma efektu

tak na ich stronie mozesz sobie osobno zamowic

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
Pocieszmy sie ze na kazda przyjdzie czas :d
Byle jak najszybciej przyszedl ten Nasz czas

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:54   #5973
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi czy slyszalyscie cos,ze nie mozna robic takich operacji jak sie ma depresje ???
Wprawdzie nie słyszałam, ale osobiście bym nie polecała Dużo osób ma "załamania" po operacji, przez ból, brak możliwości wykonania podstawowych czynności i inny wygląd piersi (opuchlizna, chwilowe zniekształcenia). Więc jak ma się depresję, to w ogóle może być nieciekawie.
Stary 2013-04-09, 16:14   #5974
_kasiaczek
Raczkowanie

no i stało się
wizyta odwołana
piękny sen o piersiach się skończył
ale mam nadzieję że jeszcze uda mi się kiedyś zrealizować swoje marzenia
_kasiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 16:23   #5975
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Cześć

Ach Dziewczyny... jak tu się bać jednego z największych dobrodziejstw naszych czasów? Narkoza to wybawienie - daje nam życie, bo bez niej niewiele możnaby zrobić Każdego dnia wykonuje się tyle zabiegów w znieczuleniu ogólnym, że ciężko je zliczyć. Nasza operacja jest stosunkowo prosta, nie ma nagłej interwencji i można się do narkozy przygotować (badania, odstawienie leków..) dlatego jest też bardzo bezpieczna. Przypadek Szwedki powinien być bardzo głośny - nie dlatego, że robiła piersi, ale dlatego, że zataiła, że choruje na padaczkę- stąd wogóle pomysł by zrobić operację w PL, bo w Szwecji mają centralny rejestr pacjenta i każdy specjalista ma do niego dostęp -dlatego nie mogła być zakwalifikowana do zabiegu w swoim kraju (poza tym wybrała miejsce, gdzie takich operacji nie powinno się przeprowadzać..).
Każda z nas się denrwuje przed operacją, bo to poważna sprawa, okupiona całą masą wątpliwości, pytań, decyzji i w końcu czekania... Ja szłam na salę z jedną myślą w głowie: spełniam swoje marzenie. Nie szłam tam za karę czy z konieczności - na stół kładłam się, bo chciałam! W końcu to się realizowało więc ponad stresem było szczęście.. i o tym trzeba pamiętać i na tym się skupić. A personel jest bardzo pomocny, lekarze... wszyscy są dla nas więc możemy się czuć naprawdę bezpiecznie.

Co do depresji i operacji to powinien się w tym zakresie wypowiedzieć psycholog/psychoterapeuta, który leczy swoją pacjentkę - bo depresja to choroba, którą się leczy, a nie łyka uspokające tabletki ziołowe diagnozując się w google Różne mogą byc reakcje zdrowej kobiety po operacji piersi - żadko sie zdarza ale bywa tak, że ma problem z zaakceptowaniem zmiany... w przypadku już trwającej depresji choroba może się pogłębić.
Gawisz bardzo fajnie to wszystko podsumowałaś.
Ja już mam ten etap "zmartwień" za sobą więc rozumiem,że takaja ma teraz mętlik w głowie,ale wiecie co dziewczyny...
Ja myślę,ze w ogóle to przed operacją powinno się wiele kwestii męczących nas powyjaśniać z anestezjologiem!!
Ja sama mają zaledwie znieczulenie zewnątrzoponowe do porodu-też na własne życzenie,bo na żywca powiedziałam,ze nie urodzę to specjalnie się z nim umówiłam i o wszystko co mnie gnębiło to zapytałam!! A też wtedy się nasłuchałam,ze dostając to znieczulenie w kręgosłup mogę potem mieć go uszkodzony i nie chodzić!!!

Sylcia,
miło Cię widzieć i poczytać,ze czujesz się już lepiej...a że jesteśmy tu w temacie "panika przedoperacyjna", to napisz jak to u M.M.K było-dostałaś jakieś tabsy przed wejściem na salę operacyjną,co by Ci się lepiej na nią szło?
Stary 2013-04-09, 16:28   #5976
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Jutro, jutro
Ja tam się cieszę, podekscytowana jestem już się nie mogę doczekać, jak to będzie, jak będę leżeć i zobaczę dwie sterczące góry
Życzę Ci powodzenia. Bede trzymać za Ciebie kciuki wracaj do nas szybciutko już jako nowa cycolinka.
Stary 2013-04-09, 16:35   #5977
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kasiaczek Pokaż wiadomość
no i stało się
wizyta odwołana
Oj, na pewno się spełni-tutaj niektóre dziewczyny czekały na to spełnienie kilka lat-dużo mniej jest taki,co to idą z marszu na op.
To poważna sprawa i należy ją dokładnie przemyślec.
Ja sama czekam już prwie 4 lata i dalej nadziei nie trację

Pommelo,
to faktycznie szybko się wybierasz po operacji na urlopik...
Ja to się bałam ze po 4 miesiącach nie będzie dobrze gdzieś jechać,a tu zaledwie półtora po...
No jesteś odważna przyznam i faktycznie moze tym razem odpuść jakiś super kostiumik a lepiej kupić taki sportowy-niekoniecnzie jednoczęściowy.Są też fajne bikini sportowe...Ja to bym się bała tak "wskakiwać" do basenu czy tam innego akwenu z masą innych ludzi...Pamiętaj że do 3 miesięcy ta cała torebka sie wytwarza,czy jakos tak to szło...no w każdym razie te 3 m-ce po op. to takie "święte" ponoć mają być a tu widzę niezła "imprezka" się szykuje
Stary 2013-04-09, 18:27   #5978
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivko, też mam takie spore zgrubienie na prawej bliźnie, ale dr niczym nie kazała smarować, ponieważ powiedziała, że blizna jeszcze się przebudowuje i ma prawo mieć takie zgrubienia . Pamiętam, że z lewą było identycznie, a teraz zgrubienia nie ma, więc wiem, że i z prawą tak będzie. Może daj jej jeszcze troszkę czasu?
Aniczko sama nie wiem co tu robic chyba skusze sie na plastry i na cepan bo slyszalam ze pomimo niskiej ceny jest bardzo dobry bo zaczyna mnie denerwowac ta lewa blizna rano bede smarowac mascia a na wieczor plasterki to moze i troche zjaśnieją bo narazie to widze mala różnice a jak u Ciebie z kolorami ???

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
No tak. Ja miałam mieć 400-450, a obudziłam się z 500
Wlasnie i o to chodzi moim zdaniem do tego pana doktora sie idzie po duze piersi ale to tylko moje zdanie co nie zmnienia faktu ze piersi robi bardzo ladne i kto wie zeby moze nie ta odleglosc bym sie zdecydowala na niego

wiec madlen przemyśl swoj wybor zebys nie obudzila sie z niespodzianka))

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

A tak w ogole to witajcie dziewczynki czekam na wiosne az nadejdzie ale chyba sie nie zapowiada zimno pochmurno... ale pierwszy raz w zyciu nie moge deoczekac sie lata az wystawie swoje panny na swiatlo dzienne coraz bardzej mi sie podobaja moze w kocnu nadejdzie taki dzien ze je pokocham

Ja czekam na swoje stroje do lata kupione grzecznie czekaja narazie dwa bo nie wiem jak na panienkach sie bede prezentowaly)

Co do narkowy dziewczyny wiecie jak ja sie balam..az sie poplakalam ale tyle we mnie bylo emocji ze nie wytrzymalam euforia ze strachem pomieszana...nie wiem jak opisac ale wszysko dzialo sie tak szybko ze myslalam ze jestem w domu i prosilam "tate" zeby dal mi jeszcze 5 min pospac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 19:50   #5979
takaja13
Zakorzenienie

Mam do Was jeszcze kobietki pytanie 15 bedziemy uzgadniac czy lepiej pod miesien czy pod gruczol,czytalam w necie i zdania sa podzielone na moje ``zwiski `` niby lepiej pod gruczol,ogolem pod gruczol ma ponoc wiecej zalet niz pod miesien ...a Wy jak macie zdradzicie ?

Stary 2013-04-09, 19:57   #5980
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Aniczko sama nie wiem co tu robic chyba skusze sie na plastry i na cepan bo slyszalam ze pomimo niskiej ceny jest bardzo dobry bo zaczyna mnie denerwowac ta lewa blizna rano bede smarowac mascia a na wieczor plasterki to moze i troche zjaśnieją bo narazie to widze mala różnice a jak u Ciebie z kolorami ???

A tak w ogole to witajcie dziewczynki czekam na wiosne az nadejdzie ale chyba sie nie zapowiada zimno pochmurno... ale pierwszy raz w zyciu nie moge deoczekac sie lata az wystawie swoje panny na swiatlo dzienne coraz bardzej mi sie podobaja moze w kocnu nadejdzie taki dzien ze je pokocham

Ja czekam na swoje stroje do lata kupione grzecznie czekaja narazie dwa bo nie wiem jak na panienkach sie bede prezentowaly)
Olivko, co do kolorów, to moje blizny już trochę bledną . Lewa jest fajnie schowana w fałdzie i właściwie jej nie widać, a prawa niestety nadal jest wysoko, jest też trochę ciemniejsza i szersza. Czasem, szczególnie wieczorem obie są mocno czerwone, a rano jaśniejsze, nie wiem od czego to zależy . Co do "pokochania" piersiaków - pokochasz je na pewno . Mi też sporo czasu to zajęło, ale mniej więcej od miesiąca, może dłużej w końcu mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że je kocham . Trzymam kciuki, żebyś i Ty w końcu to poczuła. Zobaczysz, latem będziesz swoim piersiaczkom dziękować, że siedzą tam, gdzie ich miejsce . Jak widać po nas nie każda od razu obdarza swoje cycki bezgraniczną miłością .

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Mam do Was jeszcze kobietki pytanie 15 bedziemy uzgadniac czy lepiej pod miesien czy pod gruczol,czytalam w necie i zdania sa podzielone na moje ``zwiski `` niby lepiej pod gruczol,ogolem pod gruczol ma ponoc wiecej zalet niz pod miesien ...a Wy jak macie zdradzicie ?
Zdecydowanie pod mięsień. Wkładanie pod gruczoł moim zdaniem jest bez sensu. Po kilku latach słaba tkanka nie da rady utrzymać implantów, które powędrują sobie niżej, nadal będziesz miała zwiski, tyle że znacznie większe i prawdopodobnie będziesz musiała szykować się do kolejnej operacji. Nie wiem, jakie mogą być zalety tej metody, pominąwszy oczywiście mniejszy ból pooperacyjny. Ponadto są chyba jakieś badania, które wskazują, że przy metodzie pod gruczoł częściej dochodzi do cc, czyli przerostu torebki łącznotkankowej.
Stary 2013-04-09, 20:01   #5981
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, co do kolorów, to moje blizny już trochę bledną . Lewa jest fajnie schowana w fałdzie i właściwie jej nie widać, a prawa niestety nadal jest wysoko, jest też trochę ciemniejsza i szersza. Czasem, szczególnie wieczorem obie są mocno czerwone, a rano jaśniejsze, nie wiem od czego to zależy . Co do "pokochania" piersiaków - pokochasz je na pewno . Mi też sporo czasu to zajęło, ale mniej więcej od miesiąca, może dłużej w końcu mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że je kocham . Trzymam kciuki, żebyś i Ty w końcu to poczuła. Zobaczysz, latem będziesz swoim piersiaczkom dziękować, że siedzą tam, gdzie ich miejsce . Jak widać po nas nie każda od razu obdarza swoje cycki bezgraniczną miłością .

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Zdecydowanie pod mięsień. Wkładanie pod gruczoł moim zdaniem jest bez sensu. Po kilku latach słaba tkanka nie da rady utrzymać implantów, które powędrują sobie niżej, nadal będziesz miała zwiski, tyle że znacznie większe i prawdopodobnie będziesz musiała szykować się do kolejnej operacji. Nie wiem, jakie mogą być zalety tej metody, pominąwszy oczywiście mniejszy ból pooperacyjny. Ponadto są chyba jakieś badania, które wskazują, że przy metodzie pod gruczoł częściej dochodzi do cc, czyli przerostu torebki łącznotkankowej.
http://www.egocentrum.pl/index.php3?kat=6&art=177
tutaj wynalazlam nie wiem wlasnie dlatego wole popytac zeby babola nie machnac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 20:10   #5982
anika75
Zadomowienie

Cytat:
http://www.egocentrum.pl/index.php3?kat=6&art=177
tutaj wynalazlam nie wiem wlasnie dlatego wole popytac zeby babola nie machnac
Trzeba sobie chyba odpowiedzieć na pytanie, które zalety są rzeczywistymi zaletami, jak również przeanalizować wady . Ja nie zdecydowałabym się na tę metodę, choć są sytuacje, kiedy dr nie może podobno włożyć pod mięsień. Nie wiem, od czego to zależy, ale np. moja Dr mówiła, że w całej swojej wieloletniej praktyce tylko 2 lub 3 razy musiała umiejscowić implanty pod gruczołem, bo inaczej się nie dało. Ogólnie chirurdzy odchodzą od tej metody, bo niezadowolone pacjentki do nich wracają po jakimś czasie .
Stary 2013-04-09, 20:10   #5983
Saba08
Zadomowienie

ktopozna powodzenia jutro

takaja zdecydowanie pod mięsień Chyba, że marzy Ci się stosunkowo szybko kolejna operacja
Stary 2013-04-09, 20:13   #5984
takaja13
Zakorzenienie

No to juz wiem dziekuje bardzo
nie marzy mi sie szybka powtorka operacji

Stary 2013-04-09, 20:17   #5985
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
unsafe_girl, Olivkaa200-ogromnych piersi to ja nie chce wystarczy mi 370ml . 500ml przy moim wzroscie i wymiarach to duze obciazenie a po za tym ja jeszcze nie rodzilam wiec nie wyobrazam sobie takich ogromnych piersi jak sie rozciagnie skora to bedzie fatalnie wygladalo
nio i przedewszystkim zbyt duze obciazenie dla kregoslupa
o ile się rozciągnie Ja sama jestem przykładem że dwóch ciążach nic a nic mi nie drgnęło i byłam deską z ogromnym korbolem

Cytat:
Napisane przez _kasiaczek Pokaż wiadomość
no i stało się
wizyta odwołana

wszystko przed tobą jeszcze.
Zostań z nami
Ja kilka lat majaczę o biuściku,a teraz dopiero nabiera to wszystko realnych kształtów i wiem że już mi bliżej do nich jak dalej.

Hej Anika, mało zaglądasz ostatnio

Śladem Horo wystartowałam z Ewką i ćwiczę.Horo postopniowałabyś wg..trudności ćwiczenia ?
Ćwiczę z płytką z Shape'u
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 20:26   #5986
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

Hej Anika, mało zaglądasz ostatnio

Śladem Horo wystartowałam z Ewką i ćwiczę.Horo postopniowałabyś wg..trudności ćwiczenia ?
Ćwiczę z płytką z Shape'u
Hej Katarzynko
Ano widzisz jak to jest - cycki już są to i na forum człowiek rzadziej zagląda . Tu dziewczyny zaaferowane, świeżo przed lub po, a ja już stary wyga to i wbić się ciężko . Ale jak coś wiem to se jeszcze czasem skrobnę .
A u Ciebie coraz bliżej, mówisz? Czyli chłop już wrócił z walizką pieniędzy?
Stary 2013-04-09, 20:42   #5987
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Jutro, jutro
Ja tam się cieszę, podekscytowana jestem już się nie mogę doczekać, jak to będzie, jak będę leżeć i zobaczę dwie sterczące góry
powodzonka jutro!
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:58   #5988
balbinka 020
Raczkowanie

Witam Kobitki
Podzielę się moimi spostrzeżeniami co do maści na blizny bo smaruję od jakiegoś czasu i uważam,że efekty sa zadowalające a tym bardziej,że stosuję na blizny pod piersią i na około otoczki(bo miałam zmiejszane).Ja używam DERMATIX smaruję na osuszoną i czystą skórę rano i wieczorem i zauważyłam,że blizny ładnie bledną,są mięciutkie,pod prawą piersią miałam dosyć wypukłą bliznę,która po smarowaniu ładnie zmiękła.Maść tą polecił mi droktorek ale również zachwalała ją moja koleżanka która walczyła z brzydką blizną po oparzeniu.Fakt maść do tanich nie należy bo kupiłam tubkę 15 g żelu za 180 zł ale smaruję od 18 marca i jeszcze sporo mi zostało także mogę stwierdzić,że jest wydajna a co najważniejsze to widać efekty
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
Stary 2013-04-09, 21:01   #5989
dariac31
Raczkowanie

Ktopozna-Powodzenia będę jutro mocno trzymać kciuki za Ciebie

Katarzynko-U mnie tak samo przy pierwszej ciąży nic nie drgnęło więc witaj w klubie

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-04-09 o 21:06
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:04   #5990
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, co do kolorów, to moje blizny już trochę bledną . Lewa jest fajnie schowana w fałdzie i właściwie jej nie widać, a prawa niestety nadal jest wysoko, jest też trochę ciemniejsza i szersza. Czasem, szczególnie wieczorem obie są mocno czerwone, a rano jaśniejsze, nie wiem od czego to zależy . Co do "pokochania" piersiaków - pokochasz je na pewno . Mi też sporo czasu to zajęło, ale mniej więcej od miesiąca, może dłużej w końcu mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że je kocham . Trzymam kciuki, żebyś i Ty w końcu to poczuła. Zobaczysz, latem będziesz swoim piersiaczkom dziękować, że siedzą tam, gdzie ich miejsce . Jak widać po nas nie każda od razu obdarza swoje cycki bezgraniczną miłością .[COLOR="Silver"]
aniczko u mnie to dwie blizny schowane ale jakos tak psychicznie bym lepiej sie czula zeby blizny byly ladne pocieszam sie tym ze za kilka lat i tak poprawka to poprosze o wyciecie tej lewej jezeli nic mi sie nie zmieni mam kochana nadzieje ze i ja bede mogla im prosto w sutki powiedziej ze je kocham narazie powoli powoli zaczynaja mi sie podobac tylko u mnie to bylo bardzej niezadowolenie ze wzgledu na wielkosc ale trudno ciesze sie ze SA

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:59   #5991
ktopozna
Raczkowanie

Dzięki Dziewczyny za wsparcie i kciukasy jutro mój wielki dzień
Odezwę się po
Stary 2013-04-09, 22:15   #5992
balbinka 020
Raczkowanie

Cytat:
Odezwę się po
Również trzymam kciuki!Powodzenia!Będą nowe cycuszki
Stary 2013-04-09, 22:40   #5993
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Takaja,
jeszcze jest metoda pośrednia-pod powięź-poszukaj sobie jako subfacial czy jakoś tak-w PL mało popularna,za granicą,szczególnie w stanach bardziej.Może o tą metodę popytaj doktorka.Mi zaproponował własnie takie rozwiązanie i też czytałam wady i zalety-tej całkowicie pod gruczoł to nawet nie brałabym pod uwagę-dr co prawda nie ejstm i daleko mi do tego,ale logicznie rzecz ujmując to też mi się wydaje,ze ciężko z wiekiem to może wyglądać-wszysko się osłabia-w sumie mięśnie też,ale mimo to jak gruczoł może utrzymać implant w dodatku taki pokaźniejszy...ta tradycyjna metoda,co większość lekarzy stosuje to i tak jest taką metodą pół na pół-trochę implantu pod gruczoł,ale większość jednak pod mięśniem.Całkowcie nie da się go schować

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Odezwę się po
ktopozna-POWODZENIA JUTRO!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 23:42   #5994
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Wlasnie i o to chodzi moim zdaniem do tego pana doktora sie idzie po duze piersi ale to tylko moje zdanie co nie zmnienia faktu ze piersi robi bardzo ladne i kto wie zeby moze nie ta odleglosc bym sie zdecydowala na niego

wiec madlen przemyśl swoj wybor zebys nie obudzila sie z niespodzianka))

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Olivko -cepan na bliznę wystającą i przerośniętą. A na tą drugą plasterek. Cepan trzeba stosować długo i systematycznie żeby zobaczyć efekty- więc się nie zrażaj, że za tydzień nie będzie efektów Co do wycięcia blizny kiedyś- potem będziesz miała bliznę na piersi, nie w fałdzie bo będzie większy implant. Dlatego potem z pewnością lekarz je i tak wytnie - żeby były ładne.
I dawaj focie - nie czekaj do wiosny

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Odezwę się po
Trzymam kciuki powodzenia. Znając życie jutro (tzn dziś) się odezwiesz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 00:26   #5995
chiquitkaaa
Raczkowanie

hejdawno mnie tu nie byo!! staralam sie podczytywac ale moglo mnie troche minac ...oczywsicie ktopozna trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!!!
napewno bedziesz zadwolona!!!ja dzisiaj bylam u doktorka i powiedzial ze wszytsko sie pieknie goi moge juz cwiczyc ale basen mam jeszcze zakaz aha i spac na boku juz moge chodz troche sie boje hehehez reszta jakos sie przyzwyczailam do tych plecow mimo ze nigdy nie moglam przespac calej nocy na pleckacha a teraz spie jak male bejbi dostalam adresy sklepow z bielizna gdzie mma kupowac wiec jak ktora bedzie chciala moge podac strone www lub adres bo ja od dzis mam pozwolenie na noeszenie koronek z fiszbinami oczywiscie zostalam poradznie poinstruowana(doktorek mi nawet narysowal bo ja oczywiscie nieogarnieta jak zawsze pewnie bym zapomniala po wyjsciu od niego co do mnie mowiljak ma lezec i jak ma sie ukladac ciesze sie ze sie wszystko ladnie goi wogole nic nie boli a robie doslowanie wszystko
aha i polecam szczerze wszystkim olejek na rozstepy dla kobiet w ciazy babydream jest SWIETNY przysiegam stosuje go teraz na wszytsko!!!jakis czas temu zaczelam miec tak jakby moim zdaniem to byly rozstepy w pocztakowej fazie i sie przerazilam wiec od razu google i znalazlam ten olejek polecialam do rossmana i zakupilam go chodz watpilam ze cos pomoze i po kilku dniach ta straszna skora i to cos co sie robilo na piersiach(wygladalo to tak jakby stara skora zostala poparzona byly to takie podluzne znamiona ciemniejszej barwy tak jakby sie skora rozciagala ciezko mi to opisac zaluje ze zdjecia nie zrobilam)i stosowalam to tydzien 2 razy dziennie iw szystko zeszlo !!!teraz ten olejek stosuje nawet na buzie bo robilam ostatnio kwasy i dzieki niemu cala buzka jest super nawilzona nie ma tch skorek odstajacych i nie luszczy sie co przy kwasach jest nie uniknione jestem w tym olejku zakochana a kosztuje tylko 12 zl takze kolejna wizyta w rossmanie skonczy sie kupnem pewnie 3 takich olejkowaha i stosuje go jako balsam do calego ciala po kapieli pieknie pachniei olejuje nim wlosy(oprocz tego dodaje olej arganowy i lniany)i przede wszystkim sklad tego olejku jest swietny bez parabenow i konserwantowcaluje i lece do spaniakto pozna trzymam kciuki

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

i faktycznie piekne te stroje z Victoria Secret!!:lo ve:
i bardz rposze o maly skrot najwazniejszych ostatnio wydarzenbede wdzieczna bo nie mam kiedy wszystkiego nadrobic
i oczywiscie postaram sie teraz byc calkowicie na biezaco szkoda ze doba taka krotka!!
Stary 2013-04-10, 06:07   #5996
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hejdawno mnie tu nie byo!! staralam sie podczytywac ale moglo mnie troche minac ...oczywsicie ktopozna trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!!!
napewno bedziesz zadwolona!!!ja dzisiaj bylam u doktorka i powiedzial ze wszytsko sie pieknie goi moge juz cwiczyc ale basen mam jeszcze zakaz aha i spac na boku juz moge chodz troche sie boje hehehez reszta jakos sie przyzwyczailam do tych plecow mimo ze nigdy nie moglam przespac calej nocy na pleckacha a teraz spie jak male bejbi dostalam adresy sklepow z bielizna gdzie mma kupowac wiec jak ktora bedzie chciala moge podac strone www lub adres bo ja od dzis mam pozwolenie na noeszenie koronek z fiszbinami oczywiscie zostalam poradznie poinstruowana(doktorek mi nawet narysowal bo ja oczywiscie nieogarnieta jak zawsze pewnie bym zapomniala po wyjsciu od niego co do mnie mowiljak ma lezec i jak ma sie ukladac ciesze sie ze sie wszystko ladnie goi wogole nic nie boli a robie doslowanie wszystko
aha i polecam szczerze wszystkim olejek na rozstepy dla kobiet w ciazy babydream jest SWIETNY przysiegam stosuje go teraz na wszytsko!!!jakis czas temu zaczelam miec tak jakby moim zdaniem to byly rozstepy w pocztakowej fazie i sie przerazilam wiec od razu google i znalazlam ten olejek polecialam do rossmana i zakupilam go chodz watpilam ze cos pomoze i po kilku dniach ta straszna skora i to cos co sie robilo na piersiach(wygladalo to tak jakby stara skora zostala poparzona byly to takie podluzne znamiona ciemniejszej barwy tak jakby sie skora rozciagala ciezko mi to opisac zaluje ze zdjecia nie zrobilam)i stosowalam to tydzien 2 razy dziennie iw szystko zeszlo !!!teraz ten olejek stosuje nawet na buzie bo robilam ostatnio kwasy i dzieki niemu cala buzka jest super nawilzona nie ma tch skorek odstajacych i nie luszczy sie co przy kwasach jest nie uniknione jestem w tym olejku zakochana a kosztuje tylko 12 zl takze kolejna wizyta w rossmanie skonczy sie kupnem pewnie 3 takich olejkowaha i stosuje go jako balsam do calego ciala po kapieli pieknie pachniei olejuje nim wlosy(oprocz tego dodaje olej arganowy i lniany)i przede wszystkim sklad tego olejku jest swietny bez parabenow i konserwantowcaluje i lece do spaniakto pozna trzymam kciuki

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

i faktycznie piekne te stroje z Victoria Secret!!:lo ve:
i bardz rposze o maly skrot najwazniejszych ostatnio wydarzenbede wdzieczna bo nie mam kiedy wszystkiego nadrobic
i oczywiscie postaram sie teraz byc calkowicie na biezaco szkoda ze doba taka krotka!!
To ja poprosze o te adresy sklepow. Super ze tak szybko doszlas do siebie. Chiquitkaaa a ile u Cie bie minęło od op. I kiedy możesz juz na baseny?
Stary 2013-04-10, 07:23   #5997
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Katarzynko
Ano widzisz jak to jest - cycki już są to i na forum człowiek rzadziej zagląda . Tu dziewczyny zaaferowane, świeżo przed lub po, a ja już stary wyga to i wbić się ciężko . Ale jak coś wiem to se jeszcze czasem skrobnę .
A u Ciebie coraz bliżej, mówisz? Czyli chłop już wrócił z walizką pieniędzy?
nawet nie wyjechał Pozmieniały się plany,ale sezon się zaczyna-jest fotografem,a to wiele tłumaczy
Mi do celu brakują 4kg, uzębienie w trakcie intensywnego leczenia brrrr, dziś też lecę na wizytę.Nie wiem, czy doczytałaś,ale mam już wynik1markera.Więc tak spełniają się z wolna założone plany

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość

Katarzynko-U mnie tak samo przy pierwszej ciąży nic nie drgnęło więc witaj w klubie
a ja tak po cichu marzyłam,że będę najbardziej rozdekoltowaną ciężarną bo przecież wszystkim bardzo rosną w ciąży i się zawiodłam
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 07:25   #5998
balbinka 020
Raczkowanie

chiquitkaaa ja równiez poproszę adresy tych sklepów z bielizną
Stary 2013-04-10, 10:19   #5999
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
To ja poprosze o te adresy sklepow. Super ze tak szybko doszlas do siebie. Chiquitkaaa a ile u Cie bie minęło od op. I kiedy możesz juz na baseny?
wyslslam na privatez sie ciesze w szoku jestem ze nic nie boli piersi czuje jakby byly moje ale dalej twarde jak kamyki u mnie minal juz miesiacstrasznie szybko to zlecialona basen dopiero gdzies za miesiac najwczesniej ale moge juz biegac normalnie chodz jakos sie boje i o skakanie nie zapytalamwlasni e wyciagnelam rowerek z piwnicy i smigam bo niestety troszke przybylo i tak bardzo mi brakowalo ruchu!
a Ty ania jak sie czujesz??cos czytalam chyba ostatnio ze Cie pobolewalo??
jak tam cwiczenia w domu?bo widzialam ze sie zawzielas
ktopozna powodzenia!!!!!!!
Stary 2013-04-10, 11:55   #6000
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Wprawdzie nie słyszałam, ale osobiście bym nie polecała Dużo osób ma "załamania" po operacji, przez ból, brak możliwości wykonania podstawowych czynności i inny wygląd piersi (opuchlizna, chwilowe zniekształcenia). Więc jak ma się depresję, to w ogóle może być nieciekawie.
Potwierdzam, zresztą zdrowie fizyczne i samopoczucie, kondycja psychiczna są równie ważne.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości