![]() |
#6001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Świtezianko, od rana różne typki kręciły sie wokół mojego komputerka i nie mogłam żadnej prywaty uskutecznić. Spory ruch dziś u nas w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6002 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
a może te "typki" kręcily się jak zwykle kolo Ciebie i twojej slicznej Osóbki, a nie wokół Twojego komputera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6003 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6004 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana,
domyslam sie, niestety wiele razy tez to pzrerabiam, twierdzę niestety.... bowiem, nie lubię takowych osobników, noc cóż pzresadzam znam kilku pozytywnie nastawionych , ktorzy potrafią byc kolegą kobiety bez dodatkowych atrakcji.... chociaż Moj Tata twierdził, że przyjaźń kobiety i mężczyzny nie jest możliwa - i sądząc z mojego doświadczenia chyba ma rację ![]() Lewku Kochana, a nie ma tam u Ciebie w pracy - jakowyś typków stanu wolnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#6005 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6006 |
Wtajemniczenie
|
Leweczku,
czyli potwierdza się zdanie, że koleżeństwo jest możliwe tylko do pewnego momentu, potem już zaczynają się podchody i inne tego typu atrakcje. jakże jesteśmy różne od mężczyzn i jakże silny jest stereotyp mężczyzny mysliwego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6007 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Jeden z moich najlepszych (obecnie także) przyjaciół jest po takiej kuracji wstrząsowej i bardzo dobrze się rozumiemy. Kilku zaś w ten sposób straciłam... Dziewczyny - biegałam dziś po sklepach trzy godziny w poszukiwaniu butów. Finalnie kupiłam. Nie całkiem takie, jak chciałam (lakierki - fu!), do tego za duże (w Dreichmannie nie ma rozmiarów poniżej 36), musiałam dokupić wkładki pod palce i zapiętki. Ale za to TANIE! A że potrzebuję ich na jeden raz... Sa tego typu, tylko całe z lakierku (nie napiszę, że z lakierowanej skóry, bo nie mogę uwierzyć, by w tej cenie one w ogóle koło skóry leżały - ale zapiętki i wkładki są ze skóry na 100%). http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=193650389
![]() |
#6008 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
brakuje nam tu Ciebie. Ale buty sa świetne, własnie takich szukam. Czy nabyłas je Kochana w drodze aukcji, do której link, podałaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6009 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W sklepie. Może i skusiłabym się na aukcję, ale potrzebuję je na piątek, więc mogłyby nie dotrzeć. Wyjaśniam: w piątek idę na... hm... Bal?! ![]() Na zaproszeniu napisano, że stroje wieczorowe, ale ostatnio, kiedy byłam na takiej imprezie wystrojona w długą do ziemi satynową suknię, widziałam i panie w spodniach, i panów w jasnych garniturach. A mój mąż w smokingu... ![]() Tym razem planuję krótką sukienkę. Choć jak dla mnie, krótka jest koktajlowa, a nie wieczorowa... Szlag mnie trafia z tą nowoczesną dowolnością strojów! Kiedyś jak było napisane white tie to panowie zakładali fraki, a panie długie suknie. Jak black tie, to panowie smokingi, panie w kreacjach koktajlowych. A teraz?! Kto teraz ma smoking?! Komu róznicę czyni, czy suknia jest balowa, czy koktajlowa? A już te gołe paluchy w butach na uroczyste okazje to dla takiego dinozaura jak ja szczyt... A raczej dno. ![]() Marudzę?
![]() |
#6010 |
Zakorzenienie
|
Sabbatku, kurczę, chciałabym mieć Twój charakter
![]() Ale z tym kolegą jakoś sobie radzę ![]() ![]() Co do butów.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6011 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sabbath jestes wspaniala ![]() Dziewczyny zegnam....do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6012 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
gdzie kupiłaś takie buciki? Cóz ja uwielbiam wysokie obcasy, poruszac sie na nich potrafie i uwielbiam, bowiem bardoz są kobiece, no i nie widać mojego kurduplostwa. Co do strojów wieczorowych to masz rację Kochana, w dzisiejszych czasach dziwne obowiązują normy i człowiek czasem nie wie, jakie odzienie na siebie wrzucić. Ja zas w dniu jutrzejszym wybieram sie na prestiżowa imprezę zamknietą, do VIP-a mi daleko, ale ktos mnie zaprosil - chyba pzrez pzrypadek. Stroje obowiązują, jak mnie poinformowano - formalne - więc wdzieje garnitur lub garsonkę. Kłopot mam tylko z obuwiem ![]() Lewek Kochana, niestety tak się kończa koleżeńskie układy z facetami szczególnie zaobrączkowanymi. Ja postępuję podobnie jak Sabbath i najczęściej bywa tak, że owa przyjaźń sie kończy ![]() Ale chyba 2 osobników ostało sie porządnych i kumpelstwo trwa - oczywiście nadal probuja swoich sił, ale ze mną bywa trudno - zreszta jak z nami wszystkimi Czarowniczkami z zasadmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze, że gdybym miała poleconego DJ-a to chętnie bym go zamówiła, nie mam preferencji czy ma być zespół czy DJ byle coś poleconego i sprawdzonego, już widzę siebie jak chadzam na przesłuchania wszystkich zespołów do wynajęcia i uszy mi puchną ![]() Wczoraj przesłuchiwaliśmy niektóre demo w internecie, to jest jakaś masakra, 98% fałszuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6014 |
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
do jutra, wracaj do nas szybciutko, bowiem tęsknimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6015 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Switezianko witaj moja kochana,dobrze,ze juz jestes ![]() ![]() Johannka ja z pracy Ty do pracy ![]() Dorinka,gratulacje z ustalenia daty ślubu ![]() Sabbathku 9 kg ![]() ![]() Buty świetne ![]() ![]() Leweczku ![]()
#6016 |
Zakorzenienie
|
Sabbath ja Cię podziwiam, bo na takich obcasach to bym się nie ubawiła
![]() Ja preferuję maksymalnie do 8 cm, bo inaczej męczę się strasznie. Wiem, bo zakupione właśnie sandałki z Allegro dają mi w kość, a mają ok.10 ![]() Co do pończoch to do takich butów jak kupiłaś są moim zdaniem konieczne, ale jeśli chodzi o odkryte sanałki albo peep toe to pończochy głupio wyglądają ![]() Na szczęście nie bywam w takich miejscach, gdzie musiałabym się głowić nad etykietą, bo znając mnie i tak bym przemyciła coś swojego ![]() Już taka buntownicza, ekstrawagancka natura ze mnie, lubię to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6017 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Te, które kupiłam mają obcas (specjalnie zmierzyłam) 9,8 cm, ale zważ Dorinko, prosze, że one całe są na koturnie, co odejmuje stopie z centymetr, półtorej tego wygięcia. Cytat:
Na Allegro kupiłam sobie kiedyś przepiękne, naprawdę przepiekne szpile. Takie z szerokim paskiem wokół kostki. Niby obcas 8 cm, a nosi się je okropnie - właściwie wcale się nie nosi, bo chodzić w nich nie potrafię. Więcej nie kupię butów na obcasie bez możliwości przespacerowania się w nich. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A sukienkę do tych butów mam już od dawna (od paru tygodni właściwie). Jest prosta, prosta, proooosta - wcale nie balowa. Ale na ten wieczór stanie się sukienką koktajlową i już. ![]()
![]() |
#6018 |
Zakorzenienie
|
Sabbath będziesz wyglądała prześlicznie, już to widzę oczami wyobrażni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6019 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Opowiesz mi o tym? ![]()
![]() |
#6020 |
Zakorzenienie
|
Pisałam, cytowałam, pisałam, cytowałam, napisałam jeden z dłuższych postów w życiu, nacisnęłm: wyślij i ....wysłałało się w kosmos
![]() nie dam rady tego powtórzyć pozdrawiam Was i całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6021 |
Zadomowienie
|
Cześć Robaczki
![]() Witam Was cieplutko...............u mnie zimno i pada ![]()
#6022 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Miłego dnia zyczę i słonecznego! Już dosyć tych opadów. Ale dzięki temu jest dziś tak rześko! |
![]() ![]() |
![]() |
#6023 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochaniutkie
![]() Sabbath buty imponujące zarówno fasonem,kolorem jak i długością szpilki.Prawdę mówiąc podziwiam te kobiety,które na ''takich wysokościach'' potrafią poruszać się z wdziękiem i gracją.Ja przyznaję ,że męczą mnie takie dostojne buty i nie potrafię długo w nich chodzić,ale być może,że to kwestia przyzwyczajenia. Dorinka cieszę się,że powolutku zmierzasz ku swemu szczęściu małżeńskiemu.Ustalenie daty daje wam w pewnym sensie poczucie bliskości i wytyczenie celu do którego oboje zmierzacie. Życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Wszystkie Laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6025 |
Zadomowienie
|
Ja tez wszystkie bardzo goraco witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6026 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewuszki Kochane: Niko, Sabbath, Dorinko, Lewek, Joasiu, Taka Taka, Toogro, Lukreti,
Te słowa napisałam juz wczesnym rankiem - chyba w okolicach godziny 8,00. Ale cóż praca, praca i jeszcze raz praca... i czas minął, a myślę o Was ciepło i wciąz myślę, że nabyć musze buty- droga kupna oczywiście. Przyznam się Wam szczezre Moje Kochane, że ja właśnie jestem ta baba, co to na wszelkiego rodzaju szczudłach pomyka i uwielbia wysokie obcasy. Nogi juz nie te i bieganie nie jest juz tak pzryjemne i lekkie jak np. 20 lat temu, ale na owych szczudłach poruszać sie będę póki kondycja pozwoli, nie wyobrażam sobie siebie "na płaskim" obcasie - cóż tu w gre wchodzą równiez kompleksy, pomijając elegancję. |
![]() ![]() |
![]() |
#6027 |
Zadomowienie
|
Witaj Switezianko kochana
![]() I ja musze nabyc buty ![]() Tez lubie obcasy ale niestety nie moge czesto w nich chodzic ze wzgledu na chorobe kregoslupa.Ale jak tylko moge to wkladam obcasy i tez dobrze sie w nich czuje. Przyznam jednak,ze czesciej chodze w na niskim obcasie,z wygody po prostu. ![]()
![]() |
#6028 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
moje nożki juz tez odczuwają upływ lat, ale ja Kochanie malutka jestem i lubię sie podwyższać. Nawet w domu rzadko chcadzam w typowych kapciach, chociaz sklamałam - teraz juz cześciej, bowiem nóżki zaczynają boleć. Ale moim zdaniem to wina źle wyprofilowanego obuwia. Mam wiele bucikow na bardoz wysokich obcasach, ktorych praktycznie wcale się nie czuje - chodzi się jak w lekkich kapciuszkach, bowiem sa świetnie wyprofilowane, natomiast mam w posiadaniu kilka par na parlamentarnych obcasach (wspominała o tym Nasza Kochana Sabbath) i zupełnie nie da się w tym poruszać, nogi na wszystkie strony sie rozjeżdżają i niemilośiernie bola zgiete w dziwnym nachyleniu. Nikuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6029 |
Zadomowienie
|
Switezianko
![]() Ja tam na wzrost nie nazrekam ![]() ![]() ![]() W obcasach nóżki ślicznie wyglądają i sa smuklejsze,zgrabniejsze i pupa lepiej sie prezentuje ![]()
#6030 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.