|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
).Opalona zapewne, wiec jakies specyfiki nowe pewnie potrzebujesz No wiesz inny kolor podkladu itd
|
|
|
|
|
#6002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
35 stron to nie tak dużo, mogło być gorzej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#6003 |
|
Zakorzenienie
|
Asiak
|
|
|
|
#6004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na razie odpisuję na pierwsze posty które przeczytałam.
![]() To taka niespodzianka dla Was była. ![]() Cytat:
Miałyśmy codziennie kontakt. Ja żeby mieć zasięg musiałam robić małe akrobacje - tj. wychodzić na dach nieczynnej już stołówki przy miejscowym ośrodku wypoczynkowym. Cytat:
Jak miło. ![]() Dziękuję. Cytat:
Tak to jest niestety jak się żyje w warunkach polowych. Nic to, muszę leczyć bo za niecałe dwa tygodnie wybywam na wesele kuzyna. Muszę wyglądać jak ta lala. ![]() Cześć Guaranko. Już trochę nadrobiłam, resztę jutro. ![]() Na razie czytam o Waszej imprezce z Lipką.
|
|||
|
|
|
#6005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#6006 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Duszku
I tak bys miała klapersa tylko na jedną stopę....Na drugą musiałabyś pożyczyć od dimiti, a jeszcze by Ci paznokietki wystawały... ![]() Cytat:
Wesele było fajne W kościele wydzwoniłam kolanem w kant ławki i mam "podwójne" kolano w pięknych fioletach Mój TŻ wyszedł przed lokal i spotkał w bramie żula z gołą Wyszłam z taksówki, włożyłam klucz do zamka na klatce schodowej, klucz się zaciął i nie mogłam otworzyć. Zaczęłam szarpać i paczki wypadły mi z rąk...Zawartość malowniczo rozłozyła się na moich butach i na podłodze. Dobrze, że była 4 rano i nikt nie widział mnie, jak klęczę i zbieram kolorową breję, pakując ją do pudełka Nikt nie uwierzyłby, że wypiłam tylko 2 kieliszki szampana i lampkę wina
|
|
|
|
|
#6007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto, co czulam w trakcie czytania: |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudowne
|
||
|
|
|
#6009 |
|
Zakorzenienie
|
Habibku, a ktora czesc podobala Ci sie najbardziej? Bo ja nie moge zdecydowac miedzy Panem robiacym gluta a Serenitka w odswietnym ubraniu skrobiaca zywnosc z podlogi o 4 rano.
|
|
|
|
#6010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poproszę o 6 cyfr w totka na PW ![]() Cytat:
Końcówka jest najlepsza
|
|
#6011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#6012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zdecydowanie
|
|
|
|
|
#6013 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich po krótkiej przerwie
![]() Widzę, że Asieńka wróciła ![]() Niedawno wróciłam, ale jestem strasznie padnięta, więc nie wiem czy dam radę przeczytać tyle stron dzisiaj. Ogólnie spaliłam sobie tyłek, mimo filtra idę, więc się gruuuuubo wysmarować czymś(choć już nie mam pomysłu czym jeszcze można, żeby nie piekło??), bo jutro do pracy i będę musiała tyle godzin siedzieć na nim![]() Buziaki dla Wszystkich |
|
|
|
#6014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu jak się ciesze, że jestes już z nami |
|
|
|
|
#6015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lipek
Tęskniłam za Wami jak nie wiem co. ![]() Będzie doberek znowu. ![]() Czytałam. ![]() Cytat:
![]() Twój opis mnie przeraził. Całe szczęście że już jesteś z nami. Baaa... nie wątpię. Na pewno. Jutro lecę do sąsiadki bo ona dzisiaj gdzieś wyjechała. Nie wiem czy przyszły moje trzy paczki z UC B. Cytat:
Ja myślę że ten 6000 post na tym wątku to specjalnie tak dla mnie trzymałyście. ![]() Cytat:
Dzisiaj żar lał się z nieba. I nie powiem... było żal wyjeżdżać. Rano jeszcze zdążyłam popluskać się w jeziorze. A potem prawie 7 godzin jazdy do domu, z dłuższymi przestankami na spacery Kajtusiowe. Kajtuś był taki szczęśliwy, radosny, pływał, hasał całe dnie i kopał dołki w piasku. Był w swoim żywiole.
|
|||
|
|
|
#6017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Siostro
Cytat:
tego to nie wiedziałam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#6018 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko
Cytat:
![]() Już Ci nie pisałam, bo pewnie byś mi odradzała to wchodzenie na dach. ![]() Ooo... jeśli Twoje dotarły (oclili?) to jest nadzieja i na moje. |
|
|
|
|
#6019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje przyleciały we środę a ty wysyłałas wcześniej, więc powinny być Oclili 2 Zel DDMG przepuścili, przynajmniej tak wydedukowałam z sumy jaka musiałam zapłacić |
|
|
|
|
#6020 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i w końcu będzie juz nasz doberek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widać, ze jakis dobry Duszek sie tu pojawił, bo nawet wielocytowanie mi wychodzi i komp szybciej śmiga
|
|||||
|
|
|
#6021 | |
|
Zakorzenienie
|
Spóźnione ale szczere ode mnie też ![]() Ja będę w niebie, z internetem i będę sobie klikać za darmochę wszystko z truskawy, tak dla hecy ![]() ![]() Asiaaaaaa!!!! Witaj! Cytat:
![]() A tak w ogóle wróciłam. Opiłam się piwa, objadłam hermelinem, spaliłam sobie ramiona na węgiel (dlaczego nikt mi nie powiedział, że nałożenie filtra na twarz nie chroni przed oparzeniami reszty ciała???), pojeździłam metrem i wróciłam z całą baterią napojów wyskokowych warto było ![]() a Praga okrutnie zatłoczona, gorąca (nienawidzę!!!) i mówią w jakimś pogańskim języku... ![]() ![]() Padam ... ![]() ![]()
|
|
|
#6022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą te akrobacje bardzo dobrze służyły moim udom i nogom, więc uznawałam to za doskonałe ćwiczenie rzeźbiąco - modelujące. ![]() Wysłałaś już Anusiu papierki do Tru z prośbą o zwrot? ![]() Cytat:
Buziaczki dla Nich. ![]() Będzie doberek, będzie dobranocka i Tru snów. ![]() Muszę się podleczyć, już zaczęłam. Kurka... szkoda że kwasów jeszcze nie można, one najszybciej by się rozprawiły z moją cerą. Na razie w ruch idą mazidła. Mam nadzieję że szybko podziałają. |
||
|
|
|
#6023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja juz muszę zmykać dziś,ale zna pewno zajrzę jutro ![]() Kolorowych snów wszystkim
|
|
|
|
|
#6024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyleczymy nasze buźki juz niebawem, ja wygladam jak dojrzewająca nastolatka ![]() Jeszcze nie wysłałam, bo odebrałam w piatek więc spróbuję w tym tygodniu sklecić parę słów i wysłać faksem chociaż obawiam się ze to zgubią, no i skad będę wiedziec że to dostali
|
||
|
|
|
#6025 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tu cierpię ![]() ![]() No to ja lecę spać, bo jak zasnę na klawiaturze, to mi się jeszcze jakieś "kopytko" na twarzy odciśnie od klawiatury... Dziubasy
|
|
#6026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Martuś. ![]() A Chise to nie jest moja imienniczka? Cytat:
![]() Do juterka Jolu. ![]() Cytat:
Anusiu, pewnie że wyleczymy. Pod koniec września ruszamy z kwasami. A na razie musimy jakoś przetrwać ten okres wakacyjny. Mnie zawsze cera psuła się na urlopach. ![]() Anusiu, prześlij do mnie - zeskanuję Ci te kwitki i już. Naprawdę, żaden problem. Dlatego spytałam, bo pamiętam naszą rozmowę sprzed 2 tygodni. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#6028 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźnione ale szczere życzenia imieniowe wszystkim truskwkowym Anulkom, Hanulkom....aby zawsze byly piękne i młode, żeby zawsze były szczęśliwe, uśmiechnięte, w towarzystwie przyjaciół i NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam was kochani i zaraz znikam. Asieńko witaj słońce.... Dziewczyny znikam na dlużej, wpadam w wir pracowy i mam gości z niemiec. Będe wpadać w wolnnch chwilach zeby nadrobić zaleglości.... Udanych zakupów. Yolu ja mam skaner, więc jakby co....zaparaszam |
|
|
|
#6029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogodę miałam super. Pierwsze trzy dni było wprawdzie dość chłodno ale nie padało (tak jak w wielu regionach Polski), więc można było pozwiedzać, pochodzić na wycieczki. A potem zaczął się upał, z dnia na dzień coraz większy. Więc plażowanie, kąpiele na maksa. ![]() Wszystkim Anusiom z okazji Ich wczorajszego Święta - najlepsze życzenia. |
|
|
|
|
#6030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to ja tez ide do nieba ![]() a nastepnym razem chetnie Ci powiemy wszystko o filtrach i ich zasiegu ![]() Dziubasy ![]() A ja jeszcze w sprawie mojego tuszu pachnacego YSL cils cos tam No nie powiem, calkiem fajny jest (chociaz odzwyczailam sie od zwyklych szczotek ), fajnie rozdziela, fajnie wyldluza i pogrubia itd (uzywalam z zalotka i baza) i niby wszystko z nim ok ale fatal lepszy pomimo wszystko takze teraz "na szybko" YSL a na "leniwe poranki" fatal |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

Rozejrzę się ile mam do nadrobienia.
).

jak wesele sie udalo??
W kościele wydzwoniłam kolanem w kant ławki i mam "podwójne" kolano w pięknych fioletach
Wyszłam z taksówki, włożyłam klucz do zamka na klatce schodowej, klucz się zaciął i nie mogłam otworzyć. Zaczęłam szarpać i paczki wypadły mi z rąk...Zawartość malowniczo rozłozyła się na moich butach i na podłodze. Dobrze, że była 4 rano i nikt nie widział mnie, jak klęczę i zbieram kolorową breję, pakując ją do pudełka