|
|
#6001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Misza, PIERWSZE siwe włosy?
|
|
|
|
#6002 |
|
Zakorzenienie
|
Miszuś, nie narzekaj, chyba wiekszośc z nas tu już o tym wspomina ...?
Bez paniki, moja mama ( brunetka) miała pierwsze siwe włosy w wieku lat 20 Wtedy to był powód do dumy ![]() Krop i inne suchoskóre ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-762330 Zebyście wiedziały, jak mi się dziś NIE CHCE zaczynać pracy Dziś będę w Szczecinie i na pewno pochodzę po sklepach - ale nie planuję zakupów. Wydrenowało nas ostatnio z pieniędzy - jednocześnie podwójny US, polisa AC, miał kilka ton, dopłata do wczasów...Czekają jeszcze letnie opony Wydawanie kasy nie wydaje sie takie zabawne, jak wiem, ze na koncie pustki
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-11 o 08:36 |
|
|
|
#6003 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka pierwsze siwe włosy w tym wieku to sukces. Ja siwe miałam w wieku 18 lat. Genetycznie mam to przekazane. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie siwe od wczesnej młodości. Włosy mamy gęste, mocne i siwe.
Kama daj mi swoją mądrość. Teoretycznie powiem to samo co Ty w kwestii wydawania, ale to teoria. Praktyka wygląda zupełnie inaczej. Wiem, że nie mogę, że nie powinnam i wydaję i wydaję i wydaję.... |
|
|
|
#6004 |
|
Zakorzenienie
|
Szpitalne korytarze są doskonałym miejscem na refleksje..Na docenienie kazdej z chwil..Pobyt nie nastraja mnie optymistycznie,zrobiłam sie płaczliwa
Jeszcze te siwe włosy ..Zdajesz sobie w pewnym momencie sprawę,że starość,której się boisz..nadchodzi..Czułam się młodo,kpiłam z upływu czasu,aż do chwili wczorajszej-w której brutalnie-dorosłam ..
|
|
|
|
#6005 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka dasz radę
u mnie chyba pierwszy dzień wiosny ...ale dobrego samopoczucia nadal brak i nie potrafię sobie niczym poprawić nastroju ...nie pamiętam ,żebym aż takiego doła miała jak teraz ...pewnie przez tą długą zimę ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-11 o 10:50 |
|
|
|
#6006 |
|
Konto usunięte
|
Miszka, trzymam kciuki
U mnie ciepło i słońce. Wreszcie! Choć na te gołe stopy jeszcze się nie odważę Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-04-11 o 11:03 |
|
|
|
#6007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Pomysleć ,że kiedys czekał0 się na urodziny i może nową lalkę w prezencie,a dziś zatrważa się cyfrą Ale Ty nie masz się co dołować,jeszcze młoda- peselem,ślicznie wyglądająca,zgrabna..Kąci ki ust w górę
|
|
|
|
#6008 | |
|
Konto usunięte
|
Omlet z płatkami jest świetny
Bardzo sycący. Ja jadłam bez żadnych dodatków słodkich, dodałam do niego trochę soli jedynie...---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#6009 |
|
Zakorzenienie
|
Czego to nie wymyslą...https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-762364
|
|
|
|
#6010 |
|
Konto usunięte
|
To staroć Miszka. Miałam, używałam...
Weź do szpitala...Umieralam ze śmiechu przy tej książce http://lubimyczytac.pl/ksiazka/79779...la-moje-krople |
|
|
|
#6011 |
|
Zakorzenienie
|
Wziełam parę ksiązek.Będę miała laptopa ,także proszę o dotrzymywanie mi towarzystwa..
Mo że ,jak mi pobiora krew do badań-to wypuszczą Łudzę się nadzieją..Po co im ja Niewdzięczny pacjent..TIG sukienka przyszła |
|
|
|
#6012 |
|
Zakorzenienie
|
Wy o upływającym czasie....
Lapi miałam podobne doły jakieś 2 m-ce temu, też okres moich urodzin. Źle na mnie działa ten dzień. Pamiętam, że rano w dzień urodzin byłam bliska załatwiania sobie miejsca na cmentarzu- taki miałam dół. Przejdzie po jakimś czasie. Teraz jakoś działa na mnie dobrze to że zaczęłam po raz pierwszy w życiu ćwiczyć. Wcześniej miałam zrywy, chodziłam na fitness, skoro świt biegałam i takie podobne tematy. Wszystko było krótko. Teraz, jako że nastawiałam się psychicznie rok (!) mam nadzieję pochodzić dłużej i mam nadzieję poprawić sobie sylwetkę. Działa na mnie tak widok kobiet, które widzę na siłowni. Pani dobrze po 40-stce ze świetną figurą działa na mnie pokrzepiająco. Można? Pewnie, że można. Miszka a próbowałaś pomadko-błyszczyku Celii? Podobno świetny polski wyrób. Trzymaj się na tych korytarzach szpitalnych |
|
|
|
#6013 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka nawet nie chce mi się odzywać jak mam dolinę ...
Anyżku na mnie fitness to dopiero dołująco działa , nie cierpię ćwiczyć ... ostatnio przerwałam ćwiczenia na 2 mieś i już mam 3 kg więcej i oponę na brzuchu ...i cóż znów muszę zacząć bo żadna dieta nic nie da , jedynie ćwiczenia trzymają mój brzuch w ryzach ...strasznie dołuje mnie to ,że muszę ćwiczyć choć nie lubię ...nie mogę się zmobilizować nawet na orbitrek a co dopiero jechać na fitness ...zmęczenie fizyczne mnie denerwuje , nie oczyszcza to mojego umysłu , nie pomaga , jedynie wkurza czuję się stara , gruba i brzydka już od jakiegoś czasu i nie mogę z tego się otrząsnąć jakoś ...do tego jestem znużona życiem , zmęczona i ogólnie czuję się źle ...przed mężem nie mogę ponarzekać , On nie rozumie takich dołów ...z resztą jest zbyt zapracowany by cokolwiek zauważyć ...ostatnio nie mamy zbyt wiele czasu na rozmowy ...no chyba ,że o pracy .... jakoś nie umiem sobie pomóc ...no ale ludzie mają gorsze problemy ...może to jakoś przejdzie z czasem...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-11 o 14:14 |
|
|
|
#6014 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi brak Ci powera.Bierzesz jakies witaminy?Też mam teraz stan ducha,podobny do Twojego
..to inna galaktyka kochana..My zrozumiemy babskie rozterki,a przybysze z ufo Wczorajsza gafa jednego z nich..Wracam od fryzjera,po całym dniu praktycznie przymierzania,kiecek,bluz ek z fryzury niewiele zostało..Zreszta ja wymyslnej nie noszę,ot miałam wyprostowane..Ale zawsze jak jade juz te 60km do fryzjerki,u kosmetyczki sie maluję,robie brwi itd..Wczoraj tylko brwi..Na makijaz nie chciało mi sie tracic czasu..No więc ...wracam do domu,stłamszona galeriami..a mąż..Nie widac zebys była u fryzjera..Zawsze taka ładna wracałas Przykro mi się zrobiło i nawet łezki mi poleciały w zaciszu łazienki..Tklliwa przed @,drazliwa ,przed szpitalem..To błahe ,ale widzisz..nawet takie głupie sformułowanie męskie-a robi krzywdę..Zaczął sie zaraz tłumaczyc,ze nie dokończył zdania ,ale juz nie słuchałam Morale podnoszą mi,dwie sexi kiecki wiszace w szafie..Rozważałam nawet dzisiaj jedną z nich załozyc do podania obiadu. Ale co sie odwlecze..Szkoda,że mieszkasz Lapis tak daleko,bo byśmy poszły na kawe i razem ,sobie ponarzekały Ile Ty masz lat?
|
|
|
|
#6015 |
|
Raczkowanie
|
Miszu, słoneczko, wszyscy lekarze się tam w Tobie zakochają
. A mąż chciał powiedzieć, że wyglądasz ślicznie jak zawsze...Ta autorka "Marioli" jest panią mocno po 40-tce z motywującą figurą (widziałam na żywo), z nauczycielki, potem bizneswoman przeszła do popularnej literatury - też motywujące, nie? Najlepsze przed nami i nie chodzi o piwo
|
|
|
|
#6016 |
|
Konto usunięte
|
Mam od dzisiaj jakąś inną stronę all...Wkurza mnie okropnie, nieczytelna, żeby dotrzeć do wybranej kategorii najpierw przez ileś reklam trzeba się przedrzeć..Irytujące. Ale może to i dobrze. Będę mniej kupowała
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Anyz, z tym miejscem to lekka przesada, ale pomogło chociaż w jakis sposób? Bo jeśli tak, to swietnie Ja tam w urodziny ograniczam się do wyłączenia telefonu...Sle prawdą jest, że sporo przed łapię nawet nie doła, tylko RÓW MARIAŃSKI co najmniej... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-04-11 o 15:30 |
|
|
|
#6017 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi Ty myślisz, że mnie wysiłek fizyczny oczyszcza? Lubię?
Otóż nie cierpię, nie lubię się pocić, nie lubię zadyszki. Ja to robię bo muszę! Mam nadzieję, że przejdzie Ci ten stan. Wszystko przecież przemija, nie ? ![]() Miszka ja mam 40-stkę. Cmentarz jawił się w moich myślach jak byłam na totalnym dole, że już biżej niż dalej, że nic mnie już nie czeka, i tym podobne przemyślenia. Przeszło. Sukienka do obiadu w szpitalu- dobre ![]() ![]() Beata allegro ma nową szatę, fatalną. Szukałam dziś butów i zrezygnowałam. Nie podoba mi się. |
|
|
|
#6018 |
|
Konto usunięte
|
Mnie jeszcze ten facet ze strony tytułowej wk...
A szukałam jakiejś torebki, bo podczas zmiany garderoby trzy wyladowaly na śmietniku. A jedną jeszcze czeka ten sam los ![]()
|
|
|
|
#6019 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć chętnego na wymianę szybki w iphonie. Dzwonię po punktach co oferują tego typu usługi i jak na złość nie ma osób kompetentnych.
Beata, że przesada to wiem. Jak mam doła to przesada jest moim drugim imieniem . Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2013-04-11 o 15:58 |
|
|
|
#6020 |
|
Zakorzenienie
|
Anyzkowa
Lapi Ty myślisz, że mnie wysiłek fizyczny oczyszcza? Lubię? Otóż nie cierpię, nie lubię się pocić, nie lubię zadyszki. Ja to robię bo muszę! ......................... ......................... ......................... ......................... ........ dzięki Ci dobra kobieto za te słowa mój mąż nie dość ,że tyle pracuje to jeszcze ćwiczy intensywnie 4x w tyg ....On to uwielbia i choćby nie wiem jaki był zmęczony to idzie ćwiczyć , nawet w niedzielę .... a mnie samo myślenie o wysiłku już męczy taaa allegro coś zmieniło i też mi nie pasi to ...zdecydowanie na gorsze ![]() Beata z wyłączeniem telefonu świetny pomysł ....i chyba trzeba będzie się znieczulić też wieczorkiem ![]() mówisz Miszka ,że witaminy pomogą ...jakiś vitaminer mam w domu no i po wiośnie u mnie ....było słoneczko i 17 st ...a teraz leje i tylko 10 st ... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-11 o 16:16 |
|
|
|
#6021 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi podajmy sobie dłonie. Mój małżonek jest prawie codziennie na siłowni, jak nie może to szaleje w domu z hantlami i pompkami, jeździ na rowerze, pływa, uwielbia się ruszać, jest w siódmym niebie jak sobie da w kość. Ja wręcz odwrotnie
Gość zgodził się na wymianę szybki Za pół godziny jadę.
|
|
|
|
#6022 |
|
Zakorzenienie
|
o Anyżkowa, co Ty powiesz
........ no to mnie rozumiesz Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-11 o 16:33 |
|
|
|
#6023 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna są takie dni,jakbym nie miała tarczy ochronnej..Słowa ,które przeszłyby echem w codziennym kieracie,w takich dniach-sa tragedią..Tak mam..Czasami...niestety.. .
Takie ze mnie babsko pokręcone...KAŚKA ćwiczenia,chodz ich tez nie lubię,dają powera.Jak wrócę ,nie ma zmiłuj się -i też dołączę do grona spoconych .A mysli mroczne..kto ich nie ma..Szczęsliwa ta co jej depresja nie dopada...Omlet zrobiłam.XSINKA s ycące to i smaczne..Córkę namówiłam i też uszami trzęsła...
|
|
|
|
#6024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj cieplutko, założyłam już spódnicę i szpileczki na kozaki już patrzeć nie mogę.
|
|
|
|
|
#6025 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie cierpię się ruszać .. NIE CIERPIĘ !
I jak słyszę o powerach i endorfinach , to niedobrze mi się robi ![]() Ale męczy mnie to i mam mega doła, właśnie dlatego, że się nie ruszam .. Bo opona i brzuch same nie znikną... A w tym wieku sama dieta , nic nie da , bo chudnięcie powoduje jeszcze większe "oklpnięcie" Za chwilę będę wyć , bo lato się zbliża wielkimi krokami ... Miszka , trzymaj się tam jutro , będziemy z Tobą gadać , żeby Ci się nie nudziło ... Dziś byłam w ulubionym ciuchlandzie ( dawno nie byłam ) i kupiłam sobie ładne butki i parę innych szmatek ...
|
|
|
|
#6026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6027 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję ,że bedziecie ze mną
Matuchno jakie ze mnie cielę bojące |
|
|
|
#6028 |
|
Konto usunięte
|
Tigi, a jak bieganie?
...zac zęłaś? Spodobało się?
|
|
|
|
#6029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mnie wkurza to nowe all ale na szczescie za duzo nie korzystam Cytat:
kiedys owszem biegalam ale na silowni w zyciu nie bylam Miszka powodzenia xnika - a powiedz Ty cwiczysz od zawsze? czy kiedykolwiek wygladalas inaczej niz super wysporowana sylwetka ,laska itd musialabym jakas fote zobaczyc ale mam wrazenie ze z tym sportem to mialas od lat do czynienia i przede wszystkim to lubisz tak? |
||
|
|
|
#6030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Bez paniki, moja mama ( brunetka) miała pierwsze siwe włosy w wieku lat 20 
Wydawanie kasy nie wydaje sie takie zabawne, jak wiem, ze na koncie pustki
Jeszcze te siwe włosy ..Zdajesz sobie w pewnym momencie sprawę,że starość,której się boisz..nadchodzi..Czułam się młodo,kpiłam z upływu czasu,aż do chwili wczorajszej-w której brutalnie-dorosłam
...nie pamiętam ,żebym aż takiego doła miała jak teraz ...pewnie przez tą długą zimę ...
Pomysleć ,że kiedys czekał0 się na urodziny i może nową lalkę w prezencie,a dziś zatrważa się cyfrą
Ale Ty nie masz się co dołować,jeszcze młoda- peselem,ślicznie wyglądająca,zgrabna..Kąci ki ust w górę

Bardzo sycący. Ja jadłam bez żadnych dodatków słodkich, dodałam do niego trochę soli jedynie...
Mo że ,jak mi pobiora krew do badań-to wypuszczą

...no ale ludzie mają gorsze problemy ...może to jakoś przejdzie z czasem...
Ile Ty masz lat?