|
|
#6031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
właśnie dzisiaj o tym rozmawialam z kolezanka, co by bylo, gdyby Ebi na jakies imprezie na przyklad bzykal sie z jakas dziewczyna, ona by zaszla w ciaze i dla przykladu nic mu nie powiedziala [np nie pamietalaby kto ja bzyknal
ato geny boze moja wyobraznia mnie kiedys zabije chcialabym miec serce do przedmiotow scislych. 6574364554:1 dla matematyki. :/
|
|
#6032 |
|
Konto usunięte
|
O Fuck(t)! Wczoraj się żegnałam na 200 stronie, dziś się witam na 202
No dajecie czadu Wpadłam, żeby tylko looknąć co tam jeszcze wczoraj mnie ominęło ale nie dam rady wszystkiego przeczytać, bo lece do szkoły Ps. Nasi siatkarze wygrali z Rosją!! 3:2!! |
|
|
|
#6033 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , witam
To super , że siatkarze wygrali ! Słyszałam , że polscy piłkarze mają zagrać mecze z Emiratami Arabskimi czy jakoś tak ...
|
#6034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny mecz rozegrali, bardzo sie ciesze, że roznieśli tych zarozumiałych ruskich ![]() ![]() dzień dobry eh ale ze mnie kombinator |
|
|
|
|
#6035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może Ebi przejdzie na okres jakiś 2 miesięcy do np. Legii (a potem wróci do Dortmundu ) i zagra w meczu ?
|
|
#6036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale z jednej strony fajnie, że Leo testuje chłopaków z naszej ligi, może znajdzie następne diamenciki, jak Matusiak, Golański czy Garguła, które będzie mógł oszlifować i dzięki temu finały ME'08 będą nasze ![]()
|
|
|
|
|
#6037 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide sie pouczyć
.Ciekawe ile wytrzymam bez wizażu ...
|
|
#6038 | |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3161475]O Fuck(t)! Wczoraj się żegnałam na 200 stronie, dziś się witam na 202
No dajecie czadu Wpadłam, żeby tylko looknąć co tam jeszcze wczoraj mnie ominęło ale nie dam rady wszystkiego przeczytać, bo lece do szkoły Ps. Nasi siatkarze wygrali z Rosją!! 3:2!! nom wygrali Cytat:
|
|
|
#6039 |
|
Zadomowienie
|
a tak w ogole to dzien dobry wszytskim!
z tych emocji zapomnialam sie przywitac
|
|
#6040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby oby
|
||
|
|
|
#6041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet ostatnio w "2x45" Wojtek Kowalczyk mówił, że ma prośbe do siatkarzy, czy mogliby w końcy pograć z 5 setów, bo jak człowie już tak wcześnie wstaje, to chciałby chociaż dłużej popatrzeć na gre ale coś w tym jest, że oni to zrobili chyba dla kibiców, żebyśmy mieli jakąś radość z tego mundialu, a nie ciagle takie głaskie przeprawy ![]() |
|
|
|
|
#6042 |
|
Konto usunięte
|
ja też się cieszę, że wygrali
niestety nie mogłam obejrzeć (chociaż chcieliśmy z klasą, bo babka od polaka zachorowała i na dwóch pierwszych godz. nic nie mieliśmy, ale sie okazało, że telewizor nie ma anteny i tylko można dvd lub video włączyć ale tata mi cały czas pisał w smsach co się dzieje mam nadzieję, że zajmą chiociaz 3 miejsce ![]() ja tylko na chwile jutro spr z niemca, a z niemca mam tak słabe oceny że spr musze dobrze napisać |
|
|
|
#6043 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3161475]O Fuck(t)! Wczoraj się żegnałam na 200 stronie, dziś się witam na 202
No dajecie czadu Wpadłam, żeby tylko looknąć co tam jeszcze wczoraj mnie ominęło ale nie dam rady wszystkiego przeczytać, bo lece do szkoły Ps. Nasi siatkarze wygrali z Rosją!! 3:2!! Oj, wiem, kochana! Oglądaliśmy mecz na religii, bo mamy w sali telewizor i pół szkoły się do nas zbiegło I ksiądz powiedział, że tym, którzy nie kibicują wstawia jedynki za brak pracy na lekcjiI skąd wiedziałaś, że zdjęcie koszulek, to coś dla mnie? Ach, ta wizażowa telepatia. Na prawdę zaczęłam się drzeć: "Zdejmują koszulki! Zdejmują koszulki!" Coś ostatnio mi odwala. Jestem za bardzo wyczulona na zdejmowanie koszulek przez sportowców ![]() Cytat:
A ja właśnie powinnam mieć sprawdzian z portugalskiego, ale się zerwałam Tak jakoś mi ostatnio odwala. Na szczęście mam tak, że chodzę na portugalski i niemiecki w szkole, a mam na świadectwie tylko jedną ocenę i wybrałam sobie niemiecki, więc portugalski to tylko tak dla własnej satysfakcji ![]() Cytat:
Może mi Pepsi za to postawią ![]() Sorka za offtop, ale jeszcze muszę się z wami podzielić moim szczęściem - mam WF z jakimś praktykantem, studentem AWF, na którego normalnie szczęka mi opadła, bo niezła z niego dupa Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2006-11-28 o 15:56 |
||
|
|
|
#6044 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#6045 | |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście ten artykuł z SuperExpressu? Ebi ma dobre serduszko i chce pomóc w aukcji na rzecz rodzin tych górników z Halemby.
Cytat:
![]() Ech, gdyby ktoś chciał dać jakąś kasę za moją spoconą koszulkę i to jeszcze pomazaną przeze mnie... Też bym mogła pomóc
|
|
|
|
|
#6046 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6048 |
|
Zadomowienie
|
ja tylk ona sekunde, bo zmierzam na 17 na korepetycje z matmy
. a pozniej niemiecki- dwie kartkowki jutro . dam rade milego,wpadne wieczorem
|
|
#6049 |
|
Zadomowienie
|
aha, i coś dla luny, klata Murasia: http://media.lech.poznan.pl/gallery/464/014.jpg
to ja ide. jak dobrze, ze to tylko dwie minuty drogi :
|
|
#6050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja od razu mam milion rzeczy do zrobienia i tylko kombinuje co by tu zrobic zeby tylko sie go nie uczyc...
|
|
|
#6051 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
Proszę o propozycje na PW. A jeśli chodzi o niemiecki - polecam dwie metody : * robienie sobie tzw. karteczek - wycinanie małych kwadracików, po jednej stronie zapisujesz słówko niemieckie, po drugiej polskie i przeglądasz * nagrywanie sobie i osłuchiwanie słówek podczas robienia tysiąca innych rzeczy (tylko - nic co wymaga czytania ze zrozumieniem, albo pisania) W razie jakiś wątpliwości z gramatyką możesz do mnie napisać na PW, lub gg
|
|
#6052 |
|
Zakorzenienie
|
A mój sposób na niemca, to zrobienie ściągi
To najlepszy sposób, co widać po moich piąteczkach
|
|
|
|
#6053 | |
|
Konto usunięte
|
a ja jestem głupia
zamiast się uczyć na tego głupiego niemca to ja poszłam spać ![]() dobry pomysł Rambo, skorzystam Cytat:
Dziewczyny, to zgadzamy się na przeniesienie na WS? |
|
|
|
|
#6054 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3164332]a
Dziewczyny, to zgadzamy się na przeniesienie na WS?[/quote] mi wszystko jedno bo i tak odpalam watek z ulubionych |
|
|
|
#6055 |
|
Zadomowienie
|
tez się zgodzę, bo trzeba stanąć po jakieś stronie zamiast bycia obojętnym
![]()
|
|
#6056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6057 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3162939]jutro spr z niemca, a z niemca mam tak słabe oceny
że spr musze dobrze napisać Sun , Ebi by Ci w mig wytłumaczył . Ja tez miałam dzisiaj niemca , mieliśmy takie tematy , że szok . I w dodatku baba dała nam tyle pracy domowej na czwartek , że chyba nie pójde spać .
|
#6058 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wtedy bym na pewno wszystko umiała |
|
|
|
|
#6059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3164835]oo, ja z chęcia bym przyjęła od niego korepetycje
wtedy bym na pewno wszystko umiała Mógłby wystąpić pewien problem . Ciekawe ile wziąłby za godzine .Dziewczyny , co robimy z przeniesieniem wątku ? Trzeba napisać do Ramba .
|
#6060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mogę napisać, bo chcę jej się jeszcze podpytać o sposoby na naukę niemca ![]() On by mi dawał za darmo ![]() edit: napisałam do Rambo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

ato geny 
No dajecie czadu

) i zagra w meczu ? 

(chociaż chcieliśmy z klasą, bo babka od polaka zachorowała i na dwóch pierwszych godz. nic nie mieliśmy, ale sie okazało, że telewizor nie ma anteny i tylko można dvd lub video włączyć 
milego,wpadne wieczorem

ja od razu mam milion rzeczy do zrobienia i tylko kombinuje co by tu zrobic zeby tylko sie go nie uczyc...