Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 202 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 22:13   #6031
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
takaja ja tez balam sie tego ze sie udusze przed operacja pytalam anestezjologa kilka razy czy sie udusze ale nic takiego nie bylo tylko ciezki kaszel mnie meczyl i flegma ktora wyplulam odrazu po wybudzeniu cale szczescie bo nie bylo to przyjemne
Ja tez sie tego boje wlasnie a chyba nie ma nic gorszego niz zlapanie porzadnego oddechu

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Takaja powiem Ci,że ja miałam to samo,ciężko mi się oddychało po operacji a wręcz bałam się złapać głębszy oddech bo hmmmm przytoczę idealnie dobrane stwierdzenie dziewczyn z forum-czułam się jakby słoń siedział mi na klacie.Ale zawsze bierz poprawkę bo każda z nas inaczej radzi sobie i inaczej odczówa ból.W każdym razie szybko zapomina się o bólu patrząc na nowe piersiątka
Ja jestem z natury panikara wiec na pewno nie bede oddychala pelna piersia co do uczucia ```slonia na klacie`` to ja to juz z gory wiem,ze to bede miala a jak nie bede to sobie wmowie

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:19   #6032
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Mya to nie dobrze jak na piersi bedzie teraz mam ladnie schowane wlasnie wysmarowalam sie cepanem myslalam ze bedzie gorzej sierdzial ale nie jest tak zle

Takaja nie koniecznie bedziesz miala tego slonia ja np nie mialam meczyl mnie kaszel ale nie powodowal tego ze wdechu zlapac nie moglam wiec nie martw sie na zapas) w razie co podadza Ci tlen wiec nie ma mozliwosci zebys sie udusila

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:23   #6033
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
tez czytalam o rutinoscorbinie ale tutaj leki sa ograniczone wiec dlatego kaza vit C chyba,ze mamcia mi z polski wysle .

Jedno i drugie to kwas askorbinowy. W rutinoscorbinie jest jeszcze rutyna która dodatkowo uszczelnia naczynia.

Cytat:
takaja ja tez balam sie tego ze sie udusze przed operacja pytalam anestezjologa kilka razy czy sie udusze ale nic takiego nie bylo tylko ciezki kaszel mnie meczyl i flegma ktora wyplulam odrazu po wybudzeniu cale szczescie bo nie bylo to przyjemne
no tak jak Ty to nikt się nie bał uduszenia. My Ci o bólu, o powikłaniach a Ty jedno-" je się boję że się uduszę" D

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Cytat:
Ja jestem z natury panikara wiec na pewno nie bede oddychala pelna piersia co do uczucia ```slonia na klacie`` to ja to juz z gory wiem,ze to bede miala a jak nie bede to sobie wmowie :cojest:

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-04-10 o 22:24
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:24   #6034
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Mya to nie dobrze jak na piersi bedzie teraz mam ladnie schowane wlasnie wysmarowalam sie cepanem myslalam ze bedzie gorzej sierdzial ale nie jest tak zle

Takaja nie koniecznie bedziesz miala tego slonia ja np nie mialam meczyl mnie kaszel ale nie powodowal tego ze wdechu zlapac nie moglam wiec nie martw sie na zapas) w razie co podadza Ci tlen wiec nie ma mozliwosci zebys sie udusila
Mm nadzieje bo ja panikara jak ta lala jestem ja to chyba butle z tlenem do domu sobie zabiore

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jedno i drugie to kwas askorbinowy. W rutinoscorbinie jest jeszcze rutyna która dodatkowo uszczelnia naczynia.

no tak jak Ty to nikt się nie bał uduszenia. My Ci o bólu, o powikłaniach a Ty jedno-" je się boję że się uduszę" D

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

A to chyba wole jednak rutinoscorbin

Stary 2013-04-10, 22:42   #6035
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mm nadzieje bo ja panikara jak ta lala jestem ja to chyba butle z tlenem do domu sobie zabiore

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

A to chyba wole jednak rutinoscorbin
sama Vit C też uszczelnia naczynia więc spokojnie
A napisz mi czy wiesz czy ten Twój lekarz to robi dopiero specjalizację ? bo wyjechał już jako lekarz, tak ?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-04-10, 22:49   #6036
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
sama Vit C też uszczelnia naczynia więc spokojnie
A napisz mi czy wiesz czy ten Twój lekarz to robi dopiero specjalizację ? bo wyjechał już jako lekarz, tak ?
W polsce mial swoj gabinet i nawet w Szczecinie pracowal w Artplastica,tutaj go mozna znalezc jest 2 od konca na liscie
http://www.ptchprie.pl/name/c/znajdz_lekarza.html

mam nadzieje,ze dobrym jest lekarzem,chwala go ale wszystko wyjdzie w praniu .

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Mam nadzieje,ze mnie nie upomna ale to zadna reklama bo w Polsce On juz nie przyjmuje pare lat i pewnie juz nie bedzie .

Stary 2013-04-10, 23:31   #6037
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
W polsce mial swoj gabinet i nawet w Szczecinie pracowal w Artplastica,tutaj go mozna znalezc jest 2 od konca na liscie
http://www.ptchprie.pl/name/c/znajdz_lekarza.html

mam nadzieje,ze dobrym jest lekarzem,chwala go ale wszystko wyjdzie w praniu .

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Mam nadzieje,ze mnie nie upomna ale to zadna reklama bo w Polsce On juz nie przyjmuje pare lat i pewnie juz nie bedzie .
A widzisz - jakaś literówka się wkradła ostatnio w nazwisko i nie mogłam go znaleźć. Dobrze że dopytałam, teraz już wszystko wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 23:55   #6038
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz - jakaś literówka się wkradła ostatnio w nazwisko i nie mogłam go znaleźć. Dobrze że dopytałam, teraz już wszystko wiem
kurcze mam tylko nadzieje,ze jest dobrym fachowcem...
mial mi robic na poczatku operacje Dr Abederrahmane Mounir,jest bardzo dobrym lekarzem i lata po calej Wielkiej Brytanii ale jako,ze jestm polka to coby mi ulatwic to zaproponowali wlasnie tego polaka,wiadomo,ze zagadnienia i to dotyczace takich rzeczy to nie uczy sie czlowiek ani nie uzywa na co dzien wiec moze faktycznie bedzie mi latwiej ,oby tylko zrobil dobrze,czas pokaze trzeba byc dobrej mysli.

Stary 2013-04-11, 05:14   #6039
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
kurcze mam tylko nadzieje,ze jest dobrym fachowcem...
mial mi robic na poczatku operacje Dr Abederrahmane Mounir,jest bardzo dobrym lekarzem i lata po calej Wielkiej Brytanii ale jako,ze jestm polka to coby mi ulatwic to zaproponowali wlasnie tego polaka,wiadomo,ze zagadnienia i to dotyczace takich rzeczy to nie uczy sie czlowiek ani nie uzywa na co dzien wiec moze faktycznie bedzie mi latwiej ,oby tylko zrobil dobrze,czas pokaze trzeba byc dobrej mysli.

Dzien dobry dziewczynki. Och kiedy ta wiosna bedzie???? Tak juz chce slonca.

Dziwczynki nam te pytanie jak dlugo spalyscie w staniku ?
Stary 2013-04-11, 06:40   #6040
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cześć dziewczyny
pochwalę wam się moimi nowymi zakupami
na stronie "szafa" dziewczyny sprzedaja lub się wymieniaja ciuchami bizuteria itp.... strój kupiłam za 20zł nowiutki a bluzke za 9 zł więc jestem zadowolona z zakupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (27,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz(1).jpg (45,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz(2).jpg (73,3 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-04-11 o 06:42
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:41   #6041
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki. Och kiedy ta wiosna bedzie???? Tak juz chce slonca.

Dziwczynki nam te pytanie jak dlugo spalyscie w staniku ?
Mnie dzisiaj mija 2 miesiące od operacji, śpię w topie sportowym i raczej będę spać w nim cały czas, bo po pierwsze wygodnie, a po drugie jakoś tak bezpieczniej się czuję

A u mnie dziś piękne słoneczko

Jusi przyznaj się, co to za kuszący komplecik?

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-04-11 o 06:43
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:43   #6042
gawisz
Raczkowanie

Jak to gdzie wiosna? U nas właśnie powoli się budzi... trochę leniwie i nieśmiało ale czuć ją w powietrzu

Ktopozna - gratuluję!!! Ale z Ciebie dzielna Kobieta Zaraz skoczę do albumy podziwiać. Dbaj o siebie

Byłam wczoraj kupić jakiś zamiennik do mojego pooperacyjnego, bo nadaje się do prania i kupiłam Trophy w Triumphie. Mi bardzo się podoba, naprawdę dobrze trzyma, jest mega wygodny, a nie jest przy tym bardzo zabudowany (koszt 95zł).
Wchodzę do sklepu i proszę o Trophy do przymierzenia. Pani pyta jaki rozmiar. Nie wiem - odpowiadam. No to mierzymy - 70D wychodzi () Trophy niestety jest od 75 w obwodzie ale dość ciasny jest więc mierzę.. Pani zagląda do mnie by sprawdzić jak lezy - mówi - idealnie, super trzyma więc może pani w nim biegać - Nie chcę biegać póki co - narazie ma podtrzymywać implanty - Pani: niemożliwe - to zaimplantowane piersi??? TAK - nie zorientowała się pani? - Nie! Piękne są!
Wyszłam ze sklepu i tuz obok był drugi. Wchodzę pytam, tak orientacyjnie o staniki bez fiszbin. Jaki rozmiar - pyta pani - 70D odpowiadam i nie mogę powstrzymać uśmiechu
Od wczoraj kocham kupowac bieliznę.

Mi wczoraj właśnie przyszły plastry silikonowe - zamawiałam przez internet Silon SES - jeden wystarczy na 3 miesiące (150zł). Ale narazie nie naklejam, bo jeszcze dwa strupi zostały więc czekam na wygojenie się.

Jeszcze słówko do narkozy. Dla mnie to była magia. Kładę się, miła atmosfera, żartujemy, podchodzi anestezjolog z maską - mówi proszę głęboko oddychać - to tlen. Oddycham 1, 2, 3... i otwieram oczy - jestem w innej sali, a obok mnie siedzi pani - "już po, są piękne" - słyszę. I jedyne co czuję to ciepłe łzy płynące po policzku. Puściły emocje. Jest pięknie. Nie pamiętam żadnego wybudzania, wyciągania rurki, krztuszenia się czy innych nieprzyjemności.

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Jusi - a co to tam leży - ubieraj szybciutko i zdjęcia proszę! A one się tam zmieszczą ???
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:58   #6043
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Danielowi się bardzo ten strój podoba też mówił ze będzie zazdrosny jak wyskoczę w nim na plaży hehe jeszcze nie dostałam dziś mi wyśle dziewczyna jak tylko dostane rzeczy to obowiązkowo będa porobiojne zdjęcia.... stanik powinien pasować miseczka B/C więc luzik bluzka xs,s małe m się mieci to tez powinno pasować
Stary 2013-04-11, 07:03   #6044
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a to nowy staniczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cw3_1.jpg (45,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jn886_1b.jpg (24,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-04-11, 08:04   #6045
balbinka 020
Raczkowanie

Dzień dobry Wszystkim

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Ja tez sie tego boje wlasnie a chyba nie ma nic gorszego niz zlapanie porzadnego oddechu

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Ja jestem z natury panikara wiec na pewno nie bede oddychala pelna piersia co do uczucia ```slonia na klacie`` to ja to juz z gory wiem,ze to bede miala a jak nie bede to sobie wmowie

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
a to nowy staniczek
Super ten staniczek!Delikatny a zarazem bardzo sexi

Edytowane przez balbinka 020
Czas edycji: 2013-04-11 o 07:59
balbinka 020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 08:19   #6046
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ktopozna gratulacje!!!

Korolowa, strach jest normalny. Ja też go odczuwałam. Pytasz o znaczące minusy... W początkowym okresie jest ich dużo (ból, ograniczenia, trudności z doborem codziennego ubrania, strach czy coś się nie stanie), ale po tych 3 miesiącach jest już "normalnie".
No dla mnie minusem jest to, że nie mogłam mieć większych implantów i przez to jestem niezadowolona z wielkości (a pochodnym tego są zakupy bielizny, które są dla mnie niezbyt przyjemną czynnością). Innych nie widzę więc gdyby nie to, to byłyby same plusy

no tak, plusów zdecydowanie więcej.....te 3 miesiące pierwsze szybko w sumie zlecą.
A Twój biust jest taki piękny! nie wyobrażam sobie abys miała jakies wieksze, ja się własnie teraz obawiam,ze moje 325 mogą byc za duze, i może powinnam wrócić do 295... bo mi się własnie najbardziej podobają takie jak masz Ty, Przedpo, Krystel, Amaniana.. i jeszcze kilka dziewczyn, takie naturalne, sportowe chyba do samej operacji się nie będę mogła zdecydować...a dziś rano jak patrzyłam na moje to stwierdziłam,że mi się podobają, no tyle że maluchy i obleciał mnie strach, ze na własne zyczenie mogę coś z sobą schrzanic, czego się nie da odwrócić. eh, te rozterki!
Stary 2013-04-11, 09:37   #6047
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
pochwalę wam się moimi nowymi zakupami
na stronie "szafa" dziewczyny sprzedaja lub się wymieniaja ciuchami bizuteria itp.... strój kupiłam za 20zł nowiutki a bluzke za 9 zł więc jestem zadowolona z zakupów
o kurcze faktycznie super ten staniczek co mi podeslalas linka tez go kupie hihihjak go przymnierzysz daj znacaha i tez kupilam ten stroj co Ty tylko nie rozowo czarny tylko czarny w biale groszki i to za 35zl z przesylka na allegroto ja chyba zajmze na ta szafetylkojuz czasu nie mam teraz sie zajawilam na biochemie kosmetyczna i kazda wolna chwile buszuje po forach i ostatnio zrobilam spore zakupy na zsk i bede robic kremikia od wczoraj juz zaczelam robic kwasy
Stary 2013-04-11, 09:52   #6048
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Oj, na pewno się spełni-tutaj niektóre dziewczyny czekały na to spełnienie kilka lat-dużo mniej jest taki,co to idą z marszu na op.
To poważna sprawa i należy ją dokładnie przemyślec.
Ja sama czekam już prwie 4 lata i dalej nadziei nie trację

Pommelo,
to faktycznie szybko się wybierasz po operacji na urlopik...
Ja to się bałam ze po 4 miesiącach nie będzie dobrze gdzieś jechać,a tu zaledwie półtora po...
No jesteś odważna przyznam i faktycznie moze tym razem odpuść jakiś super kostiumik a lepiej kupić taki sportowy-niekoniecnzie jednoczęściowy.Są też fajne bikini sportowe...Ja to bym się bała tak "wskakiwać" do basenu czy tam innego akwenu z masą innych ludzi...Pamiętaj że do 3 miesięcy ta cała torebka sie wytwarza,czy jakos tak to szło...no w każdym razie te 3 m-ce po op. to takie "święte" ponoć mają być a tu widzę niezła "imprezka" się szykuje
Z tym skakaniem do basenu to oczywiście przesada. Nie skakalam nawet przed operacja wiec teraz tym bardziej nie będę.
Uprzedzilam doktora o planowanym wyjeździe. Powiedział, ze nie ma żadnych przeciwwskazań poza zbytnią ekspozycja na słońce. No i jak wspomnialam, kazał sie co jakiś czas schłodzić....w basenie
Ja jestem bardzo ostrozna a po tych wszystkich wyrzeczeniach i ...nie ukrywajmy cierpieniach pooperacyjnych stwierdziłam, ze należy mi sie chwila relaksu.
Oczywiście mocno przeżywam ten wyjazd bo i daleko i kilka razy będę sie przesiadac.... Ale....musi byc dobrze
Za tydzien jeszcze wizyta u doktora a za dwa wyjazd.
A kostium kupiłam. Udało mi sie dobrać w Calzedonii. Oczywiście jako mega asekurantka, biorę ze sobą kolorowe sportowe staniki i topy obciskajace.
Właściwie to ja juz z nimi normalnie żyje. Poza dzwiganiem i uprawianiem sportu robię wszystko. W końcu nie jadę na ring tylko jadę odpocząć

Odnośnie kostiumów VS kilka z nich jest na Allegro ale w naszym przypadku trudno kupować bez przymiarki bo nie wiadomo, jak bedą sie układać. Dlatego zrezygnowałam. Ten zreszta tez 3 razy przymierzalam zanim kupiłam.
Ale kiedyś, na pewno VS bedzie idealnie leżeć

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Hej Dziewczęta ja już po mam Silimedy 410cc, są cudne
Ktopozna - gratulacje! No i cycek masz słusznych rozmiarów

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
a to nowy staniczek
Jusi, zacne zakupy poczynilas Ale nam to frajdę sprawia. Dotychczas nieosiągalne ...a teraz .... szaleństwo w biały dzien

Edytowane przez Pommelo1
Czas edycji: 2013-04-11 o 09:43
Pommelo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:22   #6049
katarzynka00
Zakorzenienie

wczoraj widziałam czeskie piersi, 6tyg po.Dziewczyna chodzi już bez stanika na co dzień chodzi na fitness i ogólnie wszystko robi nie mogłam pozbierać się z szoku
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 10:23   #6050
takaja13
Zakorzenienie

Witajcie kobietki przy kawce
przez to ciagle myslenie o tych cyckach mialam dzis w nocy takie koszmary,ze az z placzem sie obudzilam
Od dzis obiecalam sama sobie,ze juz nic nie bede czytala

Stary 2013-04-11, 10:35   #6051
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny dziękuję za podpowiedzi jestem w szoku bo teściowa mi kupiła jakieś tabletki z szałwi i biorę je od wczoraj i dziś jest już o wiele lepiej mpgę mówić i ślinę przełykać ale i tak chyba muszę zadzwonić do doktorka żeby zapytać czy przekładamy op w sumie to tylko gardło i jakby mi przeszło to chyba mogę być op, czy przez te 2 tyg muszę być zdrowa do op, nie brałam żadnych leków oprócz tych do ssania z szałwi

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Witajcie kobietki przy kawce
przez to ciagle myslenie o tych cyckach mialam dzis w nocy takie koszmary,ze az z placzem sie obudzilam
Od dzis obiecalam sama sobie,ze juz nic nie bede czytala
oj ty biedna bo się kobieto wykończysz jak będziesz tak myśleć o tym trzeba myśleć pozytywnie że wszystko będzie ok

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:36   #6052
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dziękuję za podpowiedzi jestem w szoku bo teściowa mi kupiła jakieś tabletki z szałwi i biorę je od wczoraj i dziś jest już o wiele lepiej mpgę mówić i ślinę przełykać ale i tak chyba muszę zadzwonić do doktorka żeby zapytać czy przekładamy op w sumie to tylko gardło i jakby mi przeszło to chyba mogę być op, czy przez te 2 tyg muszę być zdrowa do op, nie brałam żadnych leków oprócz tych do ssania z szałwi

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

oj ty biedna bo się kobieto wykończysz jak będziesz tak myśleć o tym trzeba myśleć pozytywnie że wszystko będzie ok
Koniecznie musisz zapytac ale wydaje mi sie,ze te tabletki nic nie szkoda bo to ziolowe zapewne ale zapytac trzeba dla nawet wlasnej spokojnosci
NINKA28 dlatego juz nie czytam naczytam sie ,naogladam a pozniej w glowie siedzi i koszmary gwarantowane

Edytowane przez takaja13
Czas edycji: 2013-04-11 o 10:39
Stary 2013-04-11, 10:36   #6053
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć laseczki Rzadko do Was zaglądam jednak staram się być na bieżąco (nie do końca mi to wychodzi). Ostatnio byłam strasznie zabiegana, roboty w domu pełno a do tego praca itd. Już normalnie jem, hihi i jestem szczęśliwa z tego powodu
4 dni temu minęły mi 4 miesiące od operacji, w sumie to w piersiątkach wielkich mian nie zaobserwowałam prócz tego, że prawie całkiem w fałd mi zeszły blizny, jeszcze troszeczkę i całkiem się schowają, dosłownie mini mini

Horo gratuluję przerzucenia małej na butelkę W końcu Ci się udało Najważniejsze to konsekwentnie dąrzyć do celu i nie poddawać się pod wpływem kilku niepowodzeń. Teraz już będzie tylko lepiej

Sylcia, Ktopozna Wam również gratuluję, lecz nowych nabytków, dbajcie teraz o nie i o siebie, żeby Wam dłuugieee lata posłużyły. Szybkiego powrotu do "normalności" również Wam życzę

Chiquitka oj widzę, że masz namiary na dobre sklepy Ja też poproszę o adresy, ja też krk, za 2 tygodnie jedziemy na 3 dni do Polski i mam w planach tam urządzić polowania na fajową bieliznę

Co do opalania to powinno się go unikać niby 6 miesięcy, a ja z ciekawości ostatnio zajrzałam do kartki z zaleceniami od mojego doktorka i wiecie co? Ja miałam zakaz tylko pierwsze 4 tygodnie, po tym czasie mogę i słoneczko i solarium z tym, że musiałabym zakrywać blizny. Z solarium nie korzystam a na słoneczko poczekam do lata. Naprawdę zalecenia od różnych lekarzy mogą się drastycznie różnić

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 10:42   #6054
ninka28
Raczkowanie

jusi zazdroszczę ci tych zakupów też już bym chciała takie robić
ktopozna widziałam cycuszki są piękne

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Koniecznie musisz zapytac ale wydaje mi sie,ze te tabletki nic nie szkoda bo to ziolowe zapewne ale zapytac trzeba dla nawet wlasnej spokojnosci
NINKA28 dlatego juz nie czytam naczytam sie ,naogladam a pozniej w glowie siedzi i koszmary gwarantowane
wieczorkiem sobie zadzwonię i zapytam co i jak mam nadzieję że nie będziemy przekładać op

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
jusi zazdroszczę ci tych zakupów też już bym chciała takie robić
ktopozna widziałam cycuszki są piękne

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

wieczorkiem sobie zadzwonię i zapytam co i jak mam nadzieję że nie będziemy przekładać op
no właśnie już lepiej nie czytaj bo zwariujesz

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:22   #6055
madlen666
Zadomowienie

hej dziewczynki witam was w ten sloneczny dzien przynajmniej u mnie w warszawie jest slonce,czytam was z uwaga tylko nadazyc za wami nie moge tak szybko skrobiece moj termin drugiej konsultaccji zbliza sie szybicutko mam nadzieje ze ten lekraz mnie zadowoli jesli chodzi o rozmiar na razie siedze na innym forum i poczytuje sobie stronke beauty w polsce ciekawa stronka edukuje sie bardziej

czytalam ze weszly nowe implany na rynek silimed czy ktoras z was ma te implanty ktorys lekarz proponowal wam te impalnty?

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-04-11 o 11:24
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:45   #6056
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
no tak jak Ty to nikt się nie bał uduszenia. My Ci o bólu, o powikłaniach a Ty jedno-" je się boję że się uduszę" D[COLOR="Silver"]
PAMIETAM ale mialyscie ze mnie smiechu anestezjolog tez sie smial ze mnie zaglądał co chwile i pytal czy oddycham )nie wazne nic wazne zeby oddech zlapac

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-04-11, 11:45   #6057
kicia_nh
Zadomowienie

Madlen o ile dobrze kojarzę to Chiquitka i Ktopozna mają właśnie te implanty. Chyba najlepiej ich podpytać

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:47   #6058
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Madlen
kilka Dziewczynek pisalo tutaj ze maja takie wiec na pewno zaraz sie zglosza
Zbliza sie lato... troszke przeciagnely sie moje konsultacje bo z braku czasu ciagle je przelladam czy myslicie ze robienie cycuszkow latem to dobry pomysl? czy poczekac na wrzesien?

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:49   #6059
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

wczoraj widziałam czeskie piersi, 6tyg po.Dziewczyna chodzi już bez stanika na co dzień chodzi na fitness i ogólnie wszystko robi nie mogłam pozbierać się z szoku
o mamusiu...az wlos na glowie mi sie jeży no coz za kilka miesiecy bedzie placz i rozpacz... szkoda bo na pewno piekne ma piersi

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
Madlen
kilka Dziewczynek pisalo tutaj ze maja takie wiec na pewno zaraz sie zglosza
Zbliza sie lato... troszke przeciagnely sie moje konsultacje bo z braku czasu ciagle je przelladam czy myslicie ze robienie cycuszkow latem to dobry pomysl? czy poczekac na wrzesien?
Ja jako lipcowa cycolina moge sie wypowiedziec no nie bylo to zbyt fajnie siedzenie w domu jak wszyscy chodzili sobie na plaze spacery itp. bylo cieplo wiec w pokoju gdzie lezalam mialam rozstawione po 4 wiatraki bo nie dalo sie inaczej wytrzymac oprocz tego ze lato zmarnowane to mysle ze sie oplaca) w te lato za to moje zelki beda mialy rok i plaze nasze

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-04-11, 11:54   #6060
MissDiorCheriii
Raczkowanie

nooo wlasnieeee Olivko tak pomysllam ze jesli tego roku bedzie pogoda tu nad morzem to bede zalowac ze suedze w dimu i pod parasolem, a jak wyjde to tylu w 'stelarzu' i t-shirtach luznych ale z 2 str jestem juz taka zniecierpliwiona ze bym chciala chocby juz! hehe i teraz zaluje ze juz na poczatku stycznia nie zacelam dzialac z op ( ehh

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości