Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 206 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-20, 17:20   #6151
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Ło qurde!!Joasiu no nie wiem co napisac. tak mi szkoda Juleczki!! to wycmokaj ją od nas!!no a Ty moze red bulla sobie walniesz??albo cos

Kociulek ale mały ma 10,5 czy 12,5 miesiąca? jesli 10,5 to narazie nie musisz sie martwic, jesli 12,5 konieczna konsultacja z peditarą, wizyta u stomatologa dzieciecego.
Ale jutro pewnie bedzie Kasiulek i ona Ci wszystko napisze bo jej Oliwiera maiła troszke pózniej ząbki.

kra,kra,kra,kra,

zapomnialam dodac ze do 30 roku zycia powinnysmy nauczyc sie:
- chodzic nago bez wstydu(po mieszkaniu),
- mieszac martini,
-robic uprzejme awantury w sklepie, restauracji.,
- chodzic na wysokich obcasach

ja bede maila najwieksze problemy z pierwszym
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 17:44   #6152
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kociulek Daria już Ci odpowiedziała do roczku nie musisz się martwić, a później wizyta u lekarza jak nie wyjdą . Przeraziłaś mnie pisząc, że jedno dziecko umarło z powodu ząbków . Fakt później wychodzi kilka na raz przez co dziecko bardziej cierpi, teraz Julci Joasi wychodzą cztery na raz i bidulka ciężko to znosi jest marudna i gorączkuje ale zobacz niektóre dzieci przechodzą ząbkowanie bezobiawowo . Będzie dobrze .

Dario, a ja myśle że po powrocie do męża nie bedziesz już miała problemu z chodzeniem nago po domu .
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 17:49   #6153
mallaga
Raczkowanie

ojej ,szkoda mi Julkipewnie jest sporo placzu przy zastrzykach.
my bylismy dzisiaj na szczepieniu.poprzednie byly bez placzu a dzisiaj placzki wystapily juz po zobaczeniu pani doktor:|
dziewczyny,ja ma do Was pytanko,czy wasze dzieciaczki boja sie innych małych dzieci?Weronika za takimi starszymi to przepada ale maluchow w swoim wieku to sie boi jak ognia.jesli chodzi o zabki to mojej siostry dzieciak pierwszego zeba dostal po 12 miesiacu.lekarz jej powiedzial zeby sie nie martwic bo to sa bardzo rzadkie przypadki kiedy dziecko umiera przez zabki.kociulek,nie martw sie,do roku na pewno jakies sie pojawia
mallaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 18:07   #6154
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Mallago Mati nie zwraca uwagi na take maluszki, a starszymi dziećmi aż piszczy tak by z nimi chętnie pobiegał .
Stary 2007-02-20, 19:17   #6155
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Joasiu naprawde szkoda Julki bo się nacierpi przy zastrzykach ale napewno szybciej dojdzie do siebie, trzymajcie się i żeby szybko przeszło choróbsko spokojnej nocy wam życze

Meme super jeden kilogram niuni w brzuszku

Kociulek dziewczyny już napisały do roku możesz być spokojna a jak zaczną wychodzić to napewno jeden po drugim

Daria chodzenie nago powiadasz chyba to u mnie też nie przejdzie reszta może być

Mallaga jeśli chodzi o Pati to ona się nie boi ale synek znajomych jest w jej wieku i jak są razem to zaraz płacze, zwłaszcza jak Pati zacznie gadać piszczeć to ten od razu płacz
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 19:57   #6156
agika11
Zadomowienie

Meme super kilo w brzusiu . A może Bąbelkowa (może już wybierzcie imię ) zrobi ci prezent na dzień Matki u się narodzi

Milcio zawsze jak w domu są dzieci to je obserwuje i jest ugrzeczniony. A w żłobku to nie wiem, z którymi się bawi młodszymi czy starszymi. Ale raczej nie płacze.
Joasiu jeszcze raz buziolek i szybkiego powrotu do zdrowia.
Ch_aga masz jakieś news?

Jestem dziś padaka nie do życia. Chyba zaraz idę spać. Milcio właśnie zasnął moje serducho kochane. Od wczoraj walczę z podawaniem mu kaszki w niekapku wieczorem i rano, ale przegrywam. Zaczyna ładnie jeść, a potem się denerwuje. Mam wrażenie, że mu się niekapek kaszką zatyka. No nic chyba odłożę odstawianie smoczka na później.
Coraz częściej zaczyna się puszczać i dawać sam 2-3 kroki. Ale radocha. Wiecie nie mogę się napatrzeć jak w ciągu roku urósł i się zmienił. Normalnie szok To takie niesamowite.

DAria to ja mam jeszcze parę miesięcy na tą nagość. Ogólnie nie byłoby problemów, gdybyśmy sami mieszkali, a tak nie wiadomo kiedy się teściowej lub teściowi przypomni by nas odwiedzić A o co chodzi z tym martini. O gest jak się miesza??

Dobranoc idę chlupu chlupu i spać.
Stary 2007-02-20, 20:17   #6157
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

a martini to sie czasem nie miesza tylko wstrzasa.

a z chodzeniem nago po domu to jakbysmy mieszkali sami to jeszcze mooooooooooooze bym sie przekonala ale tak z rodzicami za sciana to w zadnym wypadku. a u nas jeszcze pietro nizej mieszka ciocia z mezem i z babcia. niby kazdy ma osobne wejscie z klatki ale przeciez nie zamyka sie drzwi na klatke i tez moga znienacka wejsc. ja nawet jak z Wiktoria jestem sama rano i sie myje to jak zapomne szlafroka z pokoju to przemykam na paluszkach z predkoscia prawie blyskawicy.

Joasiu buzka dla ciebie i dla malej. badz dzielna. jesli macie zastrzyki to szybciej wyzdrowieje. wiem bo mi proponowano zastrzyki ale wiem jak Wiktoria placze przy podawaniu. wole przemeczyc sie tydzien z lekami bo zawsze jakos to idzie.

Agiko no i jak dalej myslisz intensywnie czy juz decyzja ostateczna??

chaago czy TZ juz wrocil z wiadomosciami czy jak zwykle kazali poczekac na telefon?? KRA KRA

co do wyslania mojego TZta na zakupy to az sie boje. wyda ze dwie stowki bedzie i tak ryczal ze moglam sama isc jak mi nei pasuje to co kupil ( pewnie polowa to by przeplacil i kupil jeszcze niejadalny badziew) wole zniesc isc do taniej odziezy moze jakies beda okazje i sama sie zrelaksowac. TZ mnie dzisiaj zalamal. najprawdopodobniej od czerwca znowu bedzie robil w Warszawie. dzwonia za nimi i daja robote wiec jak nic w kielcach nie bedzie to pewnie znowu rozlaka.

wklejam link do bardzo pozytecznej rzeczy

http://www.gifownik.pl/images/certyf...z_kumplami.jpg
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 20:51   #6158
ch_aga
Zadomowienie

Joasiu -- mam nadzieję, że już teraz jeste lepiej i ta gorączka spadła Trzymam kciuki
Agiko -- lekarz powiedział, że te poliki to jednak alergia pokarmowa. Tylko że nie na tak popularny nabiał a na coś innego; może to być sele, cytrusy, czekolada i jeszcze dużo mi wymienił, o, konserwanty, wszelkie wegety i kostki rosołowe. I tak sobie uświadamiam, że Muszek od niedawna wcina mandarynki, może to to Lekarz kazał odstawić wszelkie uczulające potrawy, przepisał jakieś kropelki i maść do buźki. Zastosujemy dietę eliminacyją i zobaczymy.
Haniu -- brawa dla Pati k:
Meme -- słodki kilogramek w brzusiu Super
Mallaga -- Mateuszek lubi małe dzieci. Najbardziej lubi na zdjęciach, aż gdacze do nich a na żywo to w sumie nie zwraca uwagi jeszcze
Tiaaro -- dobre to zezwolenie

Dziewczynki bardzo gorąco dziękuję za krakanie Niestety dziś nic nie wiadomo, mają zadzwonić pod koniec tygodnia. Mam nadzieję tylko, że zadzownią bez względu na to czy zatrudnią TŻ czy nie
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 20:57   #6159
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

chaago mi lekarka zalecila abym jednak nie podawala dziecku owocow cytrusowych zanim nie ukonczy roczku. wiec mandarynki pomarancze kiwi i ananasy nawet nie pojawily sie w jadlospisie w postaci zywej i swiezej. jedynie w jakichs deserkach ale tez takie rozne owoce zawierajacych. dostawala za to banany i jablka i inne bezpieczne owoce.

Stary 2007-02-20, 21:16   #6160
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Tiaara dobre muszę sobie wydrukować

Chaga czyli kaczemy dalej KRA KRA KRA

A ja siedze teraz sama Tż wyjechał, Pati śpi,poszła bym się kąpać ale niestety dziś mam dzień brudasa bo nie ma wody i to wsumie cały dzień z małymi przerwami, bo nieraz troche leciało.
Dziękujemy za wszystkie buziole i gratulacje Pati teraz wszędzie gdzie ma możliwość to wstaje i chodzi a najlepsza do tego jest balustrada i barierka przy schodach kurcze jeszcze troche i zacznie sama biegać, ale będzie wesoło A jeśli chodzi o mandarynki to Pati już je ale jakoś nic jej nie wysypało a jak jej smakują
Stary 2007-02-20, 21:19   #6161
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

no to taK:
MieszaNie MarTinI
Ten klasyczny drink pasuje na każdą okazje, a jeżeli przyządzisz go włąsnorecznie, zaimponujesz każdemu(my mamy tz-ów to sie NIE rozmarzać Gwiazdy ) facetowi. Recepta jest prosta:
Do szklanki pełnej lodu wlej 30ml ginu oraz odrobinę wytrawnego wermutu ( na przykład martini) i energicznie wymieszaj. Przelej drinka (bez lodu) do szklanki schłodzonej wcześniej w zamrażalniku lub lodówce. Przyozdób szklankę oliwką nadzianą na wykałaczkę. Uwaga! Oliwki zpestkami uchodzą (w tym wypadku) za bardziej wytworne.
to z gazetki

a dalej to cosik ja proponuje
  • Zrób sobie wizazanko drinka, włuż szpilki najlepiej 9-centymetrowe; po każdym łyczku ściągaj jakiś ciuszek; im wiecej ciuszków i łyczków weselej pozbedziesz sie bielizny ; jak już nie bedziesz miała co ściągać , idąc kołysz biodrami

a te panie u któych występuje ryzyko ,,nieproszonych gości,, zabarykadować drzwi!!

no a gdyby jednak nie wyszło golasowe kołysanie biodrami, zawsze po drinku mozna isć i spróbowac UpRzeJmeJ aWanTury
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 22:41   #6162
kociulek
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny serdeczne za pocieszenie Wiem,że do roku ma prawo nie byc ząbków,ale jak usłyszałam te historie to naprawdę poważnie zaczęłam sie martwić. Niyby mówi się,że im później się pojawią,tym dłużej będą,ale ja bym chyba wolała,żeby już były

Cytat:
Napisane przez tiaara Pokaż wiadomość
wklejam link do bardzo pozytecznej rzeczy

http://www.gifownik.pl/images/certyf...z_kumplami.jpg

Ale się uśmiałam

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 07:01   #6163
ch_aga
Zadomowienie

Witam
Od kilku nocy śpię z Muszkiem sama, bo mężyk przeziębiony i śpi na kanapie. No i stało się, Mateuszek spadł z łóżka Tak się kręci przez sen, że wędruje po całym łóżku Usłyszałam huk a za chwilkę płacz. Na szczęście nic mu się nie stało bo dostał cyca i od razu ból minął Wzięłam i na podłogę położyłam materacyk wyjęty z łóżeczka i dobrze, że ten pomysł wpadł mi do głowy bo za dwie godziny było to samo - Muszek wylądował na podłodze na szczęście już nie z hukiem, tylko delikatnym szmerem materacyka. Spadł ale spał dalej bo na miękkie. Gdybym go nie podniosła to by nawet nie wiedział, że spadł. No to tyle
Pozdrawiam
Stary 2007-02-21, 07:57   #6164
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ch_ago najważniejsze, że nic mu się nie stało Mati też wiele razy spadł mi z łózka . Kraczemy więc dalej by się udało KRA KRA KRA .
Odnośnie cytrusów ja też daje małemu mandarynki, kiwi wiadomo w niewielkie ilości, ale nic go nie wysypuje .

Haniu pewnie Ci trochę smutno bez tz ja to zawsze wieczorami źle się czuje ja tż poza domem, mam czarne mysli i sama się czuje w tych ciemnościach nieswojo . O tyle masz dobrze, że teście za śnianą .

My chyba w piątek jedziemy do rodzinki na weekend .

Joasiu co u Was .
Stary 2007-02-21, 10:10   #6165
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Dziewczyny jest tragicznie Julka ma oprócz zapalenia krtani także zapalenie ucha. Płacze dzień i noc. Jestem przerażona. Teraz zasnęła ale czekam na pielęgniarke więc znowu będzie histeria. Modle się tylko o poprawe, to będzie 3 zastrzyk więc mam nadzieje że już będzie tylko lepiej. Tak się boje. Podobnie jak u Ciebie Płatku teraz Julka chce tylko do mnie. Nikt inny nie umie jej uspokoic. Staram się jak moge byc silna ale padam, nerwy mi puszczają. Tak mi jej żal.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 10:55   #6166
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Joasiu biedactwa kochane. wiem ze ci ciezko tym bardziej ze Julka pewnie tylko na rekach i musiasz ja ciagle nosic i bujac. podejrzewam ze ci strasznie ciezko. KRA KRA zeby juz te chorobska opuscily mala. jak Wiktoria chorowala po raz pierwszy w tamtym roku to przez trzy nocki spalam na siedzaco trzymajac Wiktorie na kolanach w pozycji pollezacej. tylko tak chciala spac bo nie zatykalo jej wtedy nosa. a ile razy ja odkladalam do lozeczka budzila sie z przerazliwym placzem.

Stary 2007-02-21, 11:10   #6167
ch_aga
Zadomowienie

Joasiu -- bardzo mi przykro ale trzymaj się, musisz być silna dla Julki Domyślam się, jak jest Ci ciężko. Gdybym mogła przyszłabym do Ciebie i pomogła, niestety to nierealne. Ale cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie
Pozdrawiam
Stary 2007-02-21, 13:37   #6168
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Jeny Joasiu też bym chętnie spakowała Matiego i pobiegła Ci z pomocą, ale tak się nie da niestety . Pamiętam jak nogi mi się uginały ze zmęczenia, a Mati uwieszony na szyji ciagle płakał i nie pozwalał się dotknąć nawet dla tż Joasiu to bardzo ciężkie chwile, ale poradzisz sobie, musicie to przejść, zastrzyki zaczną działać to Julci trochę ulży i przestanie tak płakać. W takiej sytuacji nic się nie poradzi możemy jedynie trzymać kciuki za Was by Julcia szybko wróciła do zdrowia i zabawy byś i Ty odsapneła. Jesteś cudowną i silną matką trzymaj się .
Stary 2007-02-21, 13:42   #6169
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

To chyba kurde jakas epidemia! Filip tez jest na zastrzykach!!!! Normalnie chyba mnie cos strafi! Od tygodnia cherlał aż w koncu się okazało, że mam tak zawalone oskrzela, ze nawet tego co jest na płucach nie da się zbadać! Musimy jechac wieczorem na pogotowie, zeby mu robili zastrzyk. Na dodatek całe gardło zaatakowane i idą mu trzonowce! Czujecie?! Wszystko na raz! Kompletnie nic nie chce jesć nawet z piciem nie za bardzo....

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 13:47   #6170
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Meme Pokaż wiadomość
To chyba kurde jakas epidemia! Filip tez jest na zastrzykach!!!! Normalnie chyba mnie cos strafi! Od tygodnia cherlał aż w koncu się okazało, że mam tak zawalone oskrzela, ze nawet tego co jest na płucach nie da się zbadać! Musimy jechac wieczorem na pogotowie, zeby mu robili zastrzyk. Na dodatek całe gardło zaatakowane i idą mu trzonowce! Czujecie?! Wszystko na raz! Kompletnie nic nie chce jesć nawet z piciem nie za bardzo....

Biedny Filipek oj coś nam znowu chorują dzieciaczki Meme jak dajesz sobie radę nie rozumiem dlaczego jeździcie na pogotowie przecież powinna przychodzić do Was pielęgniarka środowiskowa? Nie daj się i walcz o swoje, jesteś w ciąży, zreszta choremu dziecku pewnie nie służą takie wycieczki kurcze polska służba zdrowia . Trzymaj się
Stary 2007-02-21, 14:03   #6171
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Pielęgniarka jutro z rana i po południu do nas pzryjdzie, dziś juz nie, bo 1zastrzyk podano po10, a musi być ok. 10h pzrerwy czyli do ok.19-20 a nasza pzrychodnia pracuje jedynie do 18-19....jak się okazaże w piatek że na weekend dalej będą zastrzyki, to moze lekarce uda sie załatwic,zeby pogotowie pzryjeżdżało do nas.

Jakby tego było mało, Maleńka pcha sie za bardzo na swiat, naciska na szyjkę, która juz i tak ma 2-3 cm. Wzielam ostatnio na noc Fenoterol, po 4-5 h jak wstałąm w nocy sikać, to dalej mna trzęsło...biorę Nosp 3x dziennie, bo po nim dostaję po porstu palpitacji serca takich, ze ledwo na nogach stoję, ewnetualnie Fenoterol. Dzidzie czuje już w tyłku za przeproszeniem...

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-02-21, 14:17   #6172
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kurcze Meme masz zamiar urodzić wcześniej oby maleńka za szybko nie wyszła niech jeszcze odpoczywa w mamy brzusiu .

U nas w przychodni w weekendy jeździ prywatna firma z zastrzykami wynajęta przez przychodnię .
Stary 2007-02-21, 14:39   #6173
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Joasiu Meme naprawde musi być wam ciężko ale miejmy nadzieje zastrzyki szybko zadziałają i dzieciaczki szybko wrócą do zdrowia trzymajcie się dziewczyny pomimo że nie jest wam lekko, napewno dacie rade

Chaga u nas jak Pati ostatnio spadła to teraz się pilnuje na łóżku a w nocy to śpi od ściany a jak jest Tż to w środku

Płatku dokładnie tak smutno w domu samej siedzieć, ale to prawda mam jeszcze teściów, ale jak bym sama tak została to też bym miała troche stracha
Stary 2007-02-21, 16:39   #6174
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Kurcze Meme masz zamiar urodzić wcześniej oby maleńka za szybko nie wyszła niech jeszcze odpoczywa w mamy brzusiu .
.

nie Płatku, nie mam zamiaru, bardzo chce donosić, w koncu przede mną jeszcze 3 mies! Kurde ! Aż 3 miesiace! Jakbym była w 1szej ciaży, to bym sie cieszyła jak głupia,a teraz mam normalnie wrażenie,że czas stanął w miejscu, to mnie dobija.... chyba sobie psychicznie nie radzę w tej ciaży

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-02-21, 18:29   #6175
ch_aga
Zadomowienie

Meme -- no rzeczywiście jeszcze za wcześnie na malutką, niech jeszcze sobie siedzi w brzusiu, tam ma najlepiej Ucałuj Fifka, nich szybciutko zdrowieje. Kurcze, no czemu te nasze szkraby muszą się tak męczyć Ja zawsze mówię, że dzieci nie powinny wogóle chorować, powinny bawić się, cieszyć i śmiać a choróbska to tylko dla dorosłych.
Pozdrawiam
Stary 2007-02-21, 18:45   #6176
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Joasiu, Meme, tak bardzo Wam współczuję , nie wiem dosłownie co mam napisać, żeby Was pocieszyć. Doskonale wiem, że jesteście świetnymi mamami, duzo siły dla Was żebyście mogły wspierać Wasze dzieciatka w chorobie . Mam nadzieję, że po zastrzykach będzie o wiele lepiej i szybko będą wracać do zdrowia. Duże buziaki dla Juleczki i Filipka
Meme Ty tam zreprymenduj Bąbelkową , żeby się czasem jeszcze nie wybierała tutaj, przekonaj Ją że tam gdzie jest, jest Jej na razie najlepiej i tak powinno być jeszcze 3 miechy A tak a propo zdecydowaliście juz jakie imię dacie Bąbelkowej?

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 19:59   #6177
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Dzeiwczyny dziekuje bardzo za słowa otuchy Wrócilismy jakieś 0.5 h temu z pogotowia po zastrzyku - strasznie filipek płakał, ale w sumie nie długo - dzielny jest bardzo!Męczy mnie,że nie chce jeść,sama juz nie wiem czemu...ciekawe jaka będize noc- bo humor raczje mu dopisuje
A Bąbelkowa, to mała Wariatka -a strasznie szaleje - właśnie maltretuje mi pęcherz..., zaciskam nogi i nigdzie jej nie puszczam!A co do imienia...hmmm...na razie nieśmiało stanęło na Natalii i chyba tak zostanie, ale znacie mnie -w ostatniej chwili zmieniam zdanie, wiec jeszcze się to moze zmienić

Filip właśnie ma mega kryzys - ryk niesamowity....nawet na rękach mu źle. Ja oczywiscie go nei nosze, tylko tż, strasznie wyje, sam chyba nie wie czemu - tak z rozpędu...matko, mój pecherz....

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-02-21, 21:41   #6178
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Biedny Filipek oj coś nam znowu chorują dzieciaczki Meme jak dajesz sobie radę nie rozumiem dlaczego jeździcie na pogotowie przecież powinna przychodzić do Was pielęgniarka środowiskowa? Nie daj się i walcz o swoje, jesteś w ciąży, zreszta choremu dziecku pewnie nie służą takie wycieczki kurcze polska służba zdrowia . Trzymaj się
A jak mój mały miał zastrzyki,to powiedzieli mi,że robią je tylko w przychodnie Teściowa załatwiła pielęgniarkę po znajomości... która zażyczyła sobie kasy Tzn. że najzwyczajniej w świecie wszyscy mnie w konia zrobili

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 07:27   #6179
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

U nas zdecydowanie lepiej kryzys minął, Julka jest spokojna, przespała noc, nie płacze.
Dzieki za słowa otuchy jesteście wspaniałe.
Później doczytam co napisałyście.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 07:35   #6180
agika11
Zadomowienie

Dużo zdrówka dla naszych chorowitek i wytrwałości dla dzielnych mam.

Joasiu świetna wiadomość, że już jest lepiej. Ucałuj od nas Juleczkę i energetyzujący buziak dla ciebie.

Meme u was też powinno być lepiej z Filipkiem. Napisz, czy jest poprawa. A z małą przeprowadź poważną rozmowę niech jeszcze siedzi, gdzie jej lepiej będzie

O przychodniach - bez komentarza wszędzie ludzi w balona robią.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości