![]() |
#601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Hexxana - no właśnie myślałam o tym brown, ale pewnie masz racje, że to kiepski pomysł
![]() Z tych mik ze zdjęcia to poprosze probeczki blackstar red i pixie purple ![]() Curry - w cytacie przytoczonym przez Ciebie jest mowa o fotostabilności parsolu, nie ma niestety nic na temat destabilizacji przez mikę czy talk ![]()
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
To,co ustalamy ilosci?
![]() Pudru jedwabnego Hauschki i bambusa z BU moge odsypac do pojemniczkow 10ml,silica i jedwabny - poj.5ml,miki blackstar red i pixie purple chyba dam do woreczkow strunowych ale poszukam czy mam w co odsypac ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-05-25 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To w takim razie ode mnie po 10ml pudrów różanego, pomarańczowego i neem oraz 10ml (minus kilka kropli ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udalo mi sie znalezc jeszcze pojemniczki na miki wiec odsypalam ich ok.1ml kazdej ![]() Wysylamy polecony priorytet?Jutro ide wyslac hurtem przesylki jakie mam wiec stukne PW z adresem i czekam na Twoj. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
chętnie podzielę się:
ECOspa oleje: * jojoba złoty * ryż - do 5ml * rycyna * kokos frakcjonowany * pestki granatu - odlewka * skwalan - do 5ml BU olej tamanu - odlewka puder bambusowy masło mango masło kawowe [ale 02/2009] Mazidła olej żurawinowy - odlewka gliceryna jedwab hydrolizowany jedwab w proszku - odsypka ekstrakty owocowe: ananas, banan, granat, mango koenzym Q10 alantoina colostrum ZySK oleje: * kiełki pszenicy [nieotwierany] - odlewka * pachnotka [nieotwierany] - odlewka * śliwka - odlewka * malina czerwona - odlewka * żurawina [1-2 ml 05/2009] * złoty jojoba [nieotwarty 15ml 06/2009] emulgatory: GSC; al. cetylowy; MGS; SLP mocznik sorbitol D-pantenol 75% ponadto minerały puder sypki PUPA kolor nr 03 - około pół opakowania korektor Lancome w pędzelku nr 02 pędzel do podkładu mineralnego IsaDora - kilka razy użyty, wyprany filtr mineralny Mustela bebe/enfant Special Intolerances SPF50+ tak w zasadzie to niczego konkretnego nie szukam ![]() można mnie kusić minerałami - różami, cieniami, kolorowymi mikami... jestem otwarta na propozycje ![]() ......................... ......................... ............ Legenda: rezerwacja wymienione Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-06-22 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baardzo interesuje mnie odlewka oleju tamanu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#607 |
Rozeznanie
|
Hejo
podzielę się: - telocapil 15gr - aloes 10x 10ml - kwas kojowy 5gr - kwas salicylowy 10gr - lha 5gr - macerat z marchwi 15ml - nicynamid 10gr - all in one do 10gr - sorbitol - slp - p 4c - olej z orzechow laskowych oleofarm - olej ze śliwki - olej z avocado - olej macadamia poszukuje próbek olei wszelakich (dopiero szukam idealu) mleczko owsiane i migdalowe puder bambusowy liposomy zsk-u olejki eteryczne guma ksantowa ogolnie specyfiki "na wlosy" Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-06-12 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
odpisałam w Twoim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jeszcze, ile jest ml tego oleju?
![]()
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Wymienię:
1. Olejek myjący pomarańczowy z BU- w oryginalnych opakowaniach, nic nie było otwierane. 2. Olejek myjący różany z BU - użyty kilka razy, zużycie minimalne, wykonany 27.04.09 3. Odsypkę pudru jedwabnego Dr Hauschka (łyżeczka) 4. Odsypkę Amli w proszku (łyżeczka) 5. Odsypkę Eclipty w proszku (łyżeczka) i coś niemazidlanego: 6. Kojący żel myjący do twarzy Pharmaceris R, Puri-Rosalgin - zużycie do srebrnej linii przy literce "R" widocznej na zdjęciu z linku, 7. Krem Brevoxyl- raz użyty (niestety mam uczulenie), bez kartonika, termin ważności 07.2010 W razie potrzeby wyślę zdjęcia. Szukam: - masło mango - masło shea (karite) - kompleks na naczynka (Naturalis) - mleczko jedwabne do włosów - olej tamanu - olej z pestek malin - olej z kocanki - olej z róży rdzawej - hydrolat z kocanki lub różany Edytowane przez Tweet Czas edycji: 2009-06-02 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Witam.Wymienię :
Szukam: -hydrolatu z kocanki -hydrolatu z oczaru -serum z witamina C -pudrem z bambusa/z jedwabiem Ale można mnie kusić.... ![]() DOKŁADAM :
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-05-31 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przypominam się ![]()
![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze zainteresuje Cie cos u mnie za olej z pestek malin? ![]() ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-02 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
up
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Zadomowienie
|
wymienię:
puder bambusowy z jedwabiem (BU) jedwab proszek 06/2010 (Mazidła) biobaza 12/2009 (Mazidła) polawax 12/2009 (Mazidła) keratyna 08/2009 nieotwierana (Mazidła) lecytyna hlb 7 10/2009 nieotwierana (Mazidła) pine bark 07/2010 centella asiatica 09/2010 wit. C kwas askorbinowy (Mazidła) 05/2011 Optiphen 05/2011 (Mazidła) centella asiatica 03/2010 (Thanatos) ekstrakt z soi 03/2010 (Thanatos) Kerastim 10/2010 (Naturalis) nawilżacz cukrowy 07/2010 nieotwierany (Naturalis) guma ksantanowa 05/2013 (ZSK) aloes 05/2010 (ZSK) liposomy antycelulitowe 02/2010 (ZSK) liposomy z Q10 02/2010 (ZSK) liposomy z ceramidami 02/2010 (ZSK) emulgator GSC 07/2010 (ZSK) emulgator P4-C 08/2010 (ZSK) masło kakaowe 06/2010 EcoSpa) peg-400 ---------------------------------------------------------------------------- LEGENDA nieaktualne Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-06-15 o 10:31 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
liposomy z Q10 02/2010 liposomy z ceramidami 02/2010 emulgator P4-C 08/2010 odsypka gumy ksantanowej zajrzyj do mnie, z rzeczy ktore Cie interesuja mam m.in. sample podkladow Lumiere i sampla EGM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
KKZJ, interesują mnie:
centella asiatica 03/2010 liposomy antycelulitowe 02/2010 Zajrzyj do mojego wątku ![]()
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
KKZJ, to ja dołączę się do Dziewczyn
![]() ![]() Oprócz tego co jest na mojej liście kilka postów wcześniej, mogę dorzucić olej z czarnej porzeczki nierafinowany 15 ml
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
U mnie peeling z bromelaniną z ananasem z BU ,90%pozostało.Zapraszam
![]()
![]() |
#622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zsk - olej ze śliwki - olej z avocado - olej macadamia - macerat z zielonej herbaty -lanolina -alkohol cetylowy -wosk zółty ekstrakty - mleczko pszczele -ekstrakt z ruszczyka ![]() Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-06-12 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() interesuja mnie od Ciebie (kolejnosc nieprzypadkowa ![]() - p-4c - macerat z zielonej herbaty - lha - ekstrakt z ruszczyka - kwas salicylowy - kwas kojowy - odrobinka - all in one - olej ze sliwki albo czesc tych rzeczy (na tych na gorze listy zalezy mi bardziej) zajrzyj do mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
O jak fajnie, znalazlam watek mazidlowy przez przypadek.
![]() Co prawda skromnie ale leżą u mnie dwie rzeczy ktore w ogole nie byly uzywane, i nie beda przeze mnie uzywane wiec szkoda aby sie zmarnowaly. Chetnie wymienie MAZIDŁA nowy - POLYSORBATE 80 nowy - olej z czarnej porzeczki 10 ml (ciemna szklana butelka Mazidlowa) a i moge zrobic odlewke 5-10 ml kwasu hialuronowego z BU i odsypka Pudru bambusowego z BU Jesli jest ktos zainteresowany to prosze najlepiej o PW (Chetnie przygarne jakikolwiek hydrolat ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-06-13 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Rozeznanie
|
Alu niestety i ja mam całkowity deficyt opakowań, szczególnie tych małych, jezeli masz jakiś pomysł jak je zdobyć (gdzie nabyć) to chętnie przyjmę wszelakie oleje
![]() Poza tym interesuje mnie jakaś większa ilość oleju z pestek dyni oleofarmu (jaka ma date ważności?) a także probeczka effaklar k. oraz kreatyna i pantenol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() probeczki effaklaru k. niestety juz nie mam... zapomniala zaznaczyc. keratyna ma date waznosci 08/2009, panthenol 07/2010, ile bys ich chciala? oprocz tego moge oddac 5ml oleju z pestek czeresni (mam juz w takim malym pojemniczku), dodatkowo znalazlam 3 pojemniczki do ktorych moge odlac niewielkie ilosci na sprobowanie (1-2ml) wybranych przez Ciebie olejow sposrod: z ogorecznika, z kielkow pszenicy, z czerwonej maliny, jojoba, jojoba water clear. dodatkowo moge dodac troche masla karite i woreczku strunowym (moze nic mu nie bedzie), tylko na granicy waznosci - do konca 06/2009. napisz co z tego Cie interesuje i jak widzisz calosciowo nasza wymianke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Rozeznanie
|
Więc reflektuje na olej z dyni (50ml?) i olej z pestek czereśni 5ml
oraz próbki oleju z czerwonej maliny i kiełków pszenicy, reszte mam już w swoich zbiorach. No i pantenol i kreatyna, co do ilości to ile wlezie (w zależności ile posiadasz i jaki znajdziesz pojemniczek) ![]() Masz jakies inne oleje oleofarmu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oleju z maliny odlalabym tak z 1-2ml wlasnie, oleju z kielkow pszenicy jesli chcesz moge troche wiecej - np. 5ml. keratyny moge oddac ok. 10-12ml, a panthenolu max. 10ml. mi najbardziej zalezy na wiekszych ilosciach pierwszych trzech wymienionych przeze mnie rzeczy (p-4c, macerat z zielonej herbaty, lha) ile mozesz ich oddac? ![]() w sumie na kwasie salicylowym zalezy mi najmniej;] olej sliwkowy chetnie bym przygarnela, ale sama mam go troche i na razie mi starcza, wiec nie potrzebuje go zbyt szybko ![]() napisz prosze daty i ile mozesz oddac. i czy interesuje Cie olej lniany i w jakich ilosciach ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-14 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
Patryka, coś u mnie za Serum Lemon, kwas salicylowy, PEG, kwas salicylowy i hydrolat z aloesu?
Mam na wymianę: Filtr La Roche Posay Anthelios XL Lait Veloute,ważny do 12.09, zostało przynajmniej 3/4 Próbka filtru La Roche Posay Anthelios XL Fluide Extreme Cień dr Hauschka, nr 08 Korektor mineralny niebieski
![]() |
#630 |
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię...
kwas askorbinowy (wit.C) - ok. 18g hydrolat oczarowy eco - 50ml guma ksantanowa bromelaina ekstrakt z soi ekstrakt z kasztanowca retinol roślinny d-pantenol kwas salicylowy kwas ferulowy peg kwas kojowy spirulina (ok.10g) mocznik koncentrat z aloesu zatężony 10x - ok. 50ml olej lniany (Oleofarm) Nie szukam nic konkretnego, wszystko rozważę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.