|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Coz za fajna nazwa watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
![]() Strajkujecie dziś,czy jak ![]() Do roboty,pisać-pisać ![]() Ja się wzięłam za gołąbki,ale będę z doskoku zaglądać ![]()
![]() |
#603 |
Konto usunięte
|
Pff zaraz tam strajk
![]() Freso przetłumacz proszę swój podpis na język polski ![]() ![]() Ps. Uwielbiam gołąbki ![]() ![]() A z czym robisz gołąbki?Wgetariańskie czy z mięsem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam swoją porcję na dzisiaj ![]() Przyszła, zarządziła i poszła robić gołąbki. (szkoda, że nie kukułki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Konto usunięte
|
I co powiecie na mojego odmienionego avatara?
![]() Mona, Mona mi zrobiła ![]() Mam też bez animacji z samym napisem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugi- ...zależy,od czego zależy?od punktu widzenia wszystko zależy ![]() Gołąbki jak najbardziej z mięsem-tradycyjne ![]() ![]() A takie ciasto jak piszesz ,to bym przygarnęła z miłą chęcią. Cytat:
![]() A kukułek nie mam z czego zrobić,więc nie mam wyboru-padło na gołębie.
![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie się prezentuje ![]() I czy mi się wydaje, czy teraz jest jakiś taki wyraźniejszy ? Fresa - to przedstaw nam swój punkt widzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
Ach gołabki
![]() ![]() ![]() ![]() A super nazwe wczoraj wymysliłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój punkt widzenia jest tak oczywisty,że nie muszę chyba pisać ![]() ![]() Zapraszam na gołąbki Koleżanki Klubowiczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#610 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gołąbki wege robimy zawsze z pieczarkami po prostu zamiast mięsa lub tez z mięsem sojowym ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, wyraźniejszy jest, a to dzięki temu, że można teraz zamieszczać na wizażu do 30kb, tak więc można było zrobić więcej klatek w animacji, dlatego fotka nie straciła już na jakości ![]() Też dawno nie jadłam gołąbków :/ Wiemy, że super ![]() Dzięki ![]() Freso dziękuję ![]() O rety, zapraszasz nas na gołąbki? ![]() ![]() Kiedy jest najbliższy samolot do Hiszpanii? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Z zaproszenia chetnie skorzystam, zaraz wskocze na miotłe i lece
![]() a zielona herbatka tez bedzi ? ![]() Silva avatar świeci przykładem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do samolotu,to się nie martw-mój Boeing już po Was leci ![]() Żmijko zieloną herbatę weźcie ze sobą,bo nie mam w domu-a teraz jestem zajęta gołąbkami,więc nie mogę iść do sklepu. Już mam wszystko przygotowane-zaraz mnie parzenie kapusty czeka-ale mam jeszcze kwadransik ![]()
![]() |
![]() |
#613 | |
Konto usunięte
|
Tak
![]() Cytat:
![]() Ochh to czekamy na Twojego prywatnego Boeinga ![]() ![]() No proszę, ale zielonej herbaty to Ci nei wybacze ![]() ![]() Żartuję, echh wezmę tę herbatę, niech stracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Fresa jak możesz nie mieć zielonej herbaty w domu?? Jestem zszokowana
![]() A jak Ci wyszły gołąbki, pewnie przepyszne były ![]() a ja dzis kupiłam smakowe zielone herbatki, narazie jedna wypiłam, byłą o smaku grejfruta z czymś tam, troszke kwaśnawa była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Gołąbki wyszły pyszne
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Jestem - zła jak osa, ale co tam
![]() Wiem, że to co napiszę zabrzmi nieco pompatycznie, ale "co się dzieje z tą młodzeżą" ![]() Wracam sobie spokojnie z niemieckiego, przeglądając zeszyt w tramwaju i analizując błędy na teście (84 % ![]() Pijani jak nie wiem. Co drugie słowo do wykropokowania. Zaczynają rozmawiać(o ile można to nazwać rozmową) o telefonach które chcą "opylić". Potem jakaś dziewczyna zaczyna wrzeszczeć na chłopaka. Chce się z nim bić. Zaczynają się przepychanki. Rozlewają piwo w tramwaju. Potem zaczęli się doczepiać do wszystkich w tramwaju. Do mnie najbardziej ! Bo w piątek wieczorem czytam coś w zeszycie. Wydarli mi jedną kartkę, potem rzucili nim w moją stronę jak jakąś szmatą (dosłownie). Wysiadłam wcześniej i zamówiłam taksówkę (dobrze, że za mną nie poszli) Najbardziej mi żal notatek - siedzę nad nimi godzinami. Zakreślam, tłumaczę po to, żeby mi je jakiś gówniarz (przepraszam za określenie) tak potraktował ! Wiem, że jest w Polsce dobra i wychowana młodzież, ale dlaczego takie wyrostki muszą psuć innym normalnym opinię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zgroza dosłownie-ja też jestem zniesmaczona tym kwiatem współczesnej młodzieży.Do niczego się nie garną-ani do nauki ani do pożytecznych rzeczy-tylko im w głowach rozróby i zadymy.A najgorsze,że przez takich pada cień na całą młodzież,bo przecież nie wszyscy tacy są. A wszystko wina postępu-choć kiedyś też święci nie byliśmy,ani nasi rodzice,ani dziadkowie.Jednak to,co się teraz wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.Chcialabym takich zobaczyć za kilka lat-ani chybi w anclu skończą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Co sie dzieje w tej Polsce
![]() Fresa co to za Avatar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Fresowy,hyhyhy
![]() ![]() U Ciebie też jakiś "cadillac" się pojawił ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych notatek mi żal, bo się przywiązuję do takich rzeczy. Mogę je robić godzinami... Czasem ktoś po mnie przyjeżdża. Ale nie zawsze... I najbardziej przeszkadza mi to jak się zachowuja - te ciągłe przekleństwa, odór alkoholu... Ja naprawdę rozumiem, wyjść sobie na piwo ze znajomymi - nawet w takim wieku. No ale doprowadzić się do takiego stanu ! Skąd im takie pomysły przychodzą do głowy?! I moje uczucia estetyczne zostały urażone. Najmniejsza (i najgłośniejsza dziewczyna) wymalowana jak nie wiem. Zajrzałaby sobie na MM i na Wizażystkę ( w celach poduczenia się) a nie szlaja się po nocy. Ręce opadają jak by to moja szanowna rodzicielka powiedziała. Z tego wszystkiego oczywiście zapomnialam dodać, że wymowny avatar ![]() I, że tak stwierdzę : świenie pasuje. ![]() Co wam się tak na avatarowe zmiany zebrało ? ![]() Ja swojego nie zmieniam na razie bo się do niego przywiązałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Konto usunięte
|
Ra,bo, bardo mi przykro
![]() Ale trafiłaś okropnie z tym tramwajem. Ja nigdy na coś takiego nie trafiłam ![]() Choć raz jakichś dwóch nastolatków ok 17 lat, doczepilo się do mnie. Stałam z tyłu i jeden pyta mnie czy może otworzyć okno, bo chce zapalić ![]() Ale ponieważ był hmm (wtedy wydawało mi się ,że pijany)wstawiony, zgodziłam się. No to sobie stanął koło mnie i gadka szmatka, jacy to ludzie są okrutni, ze takie "stare baby" zaraz wrzeszczą jak on pali w tramwaju i narzekają, że goli się na łyso. Ludzie się patrzą, a ja głowa w dół, błagam w myslach zeby tramwaj wreszcie sie zatrzymał. Nagle ten chłopak mówi mi, ze w tej chwili jest po kokainie... ![]() Rambo gratulacje ![]() Freso właśnie, spryciuro Ty ![]() ![]() Rambo nie zmieniaj avka. Ten jest fajniutki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to z obrażonymi uczuciami estetycznymi to bardzo mi się spodobało ![]() Avatarka zmieniłam na razie oczywiście ![]() OPasuje do Twojego-herbatnik i ciasto truskawkowe ![]() Cytat:
![]() Znalazłam ten avatar na jakiejś stronmie i to jest przepis na ciasto z truskawkami-ale nie zapisalam strony i tylko taki malutki mi został :/.Więc z ciasta nici ![]()
![]() |
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie szczęście niestety. Po kokainie ![]() Skąd im do głowy przychodzi zatruwać sobie tak życie. A tak odnośnie palących w tramwaju nastolatków - to mi się zawsze pezydarzy taki co zapali w środku. Brak kultury. A tak odnośnie przygód w tramwajach. Moja przyjaciółka mieszka niedaleko krańcówki tramwajowej. Chciałam wejść do tramwaju, żeby poczekać w środku. Zdziwiło mnie na początku to, że pierwszy wagon był zapełniony, a w drugim pusto. Wchodzę patrzę, a tam na środku, hmmm... jakby to ująć - kupa ![]() ![]() Kultura i mentalność Polaków ciągle się zmienia - momentami zastanawiam się tylko czy aby na pewno na lepsze. Cytat:
![]() Już widzę jak się stosują do regulaminu. A mi by się nie chciało czytac wątków typu "za ile opylić nokię 666" ![]() ![]() A ja Cię znowu nie poznaję. Wchodzę - o jakas nowa Wizażanka w naszym wątku. O! Dlaczego ona ma taki sam nick jak Fresa ![]() Pasujemy do siebie - jak zawsze. Ale chciałam Ci przypomnieć, że nawet ciastem truskowakowym mnie nie przekupisz. Wczoraj zraniłas moje uczucia ![]() Może się wreszcie przyznasz jak to było naprawdę ![]() I jeszcze dzisiaj - jakaś zbiorowa orgia z niejakimi "gołąbkami" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze,żeby nie było prawdziwe-to by nawet było śmieszne ![]() ![]() ![]() Ciekawe,czy w domu na dywanie też by się sobie załatwił,tfe niesmaczne ![]()
![]() |
![]() |
#625 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kupa? ![]() ![]() ![]() ![]() Bezczelność po prostu ![]() Kurcze,a Wy dziewczyny dalej widzę nie możecie dojść do ładu i składu ![]() I jakas zbiorowa orgia?W dodatku z gołąbkami ![]() Nie no Fresa...Czego ja się dowiaduje o Tobie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A gołąbków to na kilka dni będzie-a nawet może i zamrożę jeszcze,jak się przejedzą ![]()
![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z gołąbkami,kukułkami i herbatnikami i truskawkami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
No właśnie - kupa.
Teraz się nawet lekko uśmiecham jak pomyślę. Ale wtedy byłam w szoku. Szczęście mam niezmierne do takich wypadków dziwnych. Fresa - przyznaj się wreszcie. Będzie po kłopocie. Już Ci daruję ![]()
![]() |
![]() |
#629 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam ochote na ...te pyszności, które macie w avatarach ![]() Niedobre Wy ![]() ![]() ![]() Freso, jeszcze się chwalisz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ponoć ,jak się wejdzie w kupę-to szczęście właśnie murowane ![]() ![]() A przyznawać się nie zamierzam,bo nie wiem do czego ![]() ![]() Cytat:
![]() Hyhyhy,a co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.