![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Może jeszcze ktoś dołączy ?
![]() |
#602 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Dziękuję Sabbath i Kate za informację, ostatnio rzadko tu zaglądam ![]() Spotkanie jest ustalone w sobotę, godz. 16, Caramella? Postaram się być, jednak zagwarantować nie mogę, wpiszcie mnie jako rezerwową ![]() Sabbath - mogłabym mieć prośbę o Messe de Minuit? ![]() Niestety, nadal nie dysponuję niczym wyjątkowym, wezmę te próbki, które mam. Chyba że ktoś dodatkowo ma ochotę niuchnąć coś z: Słoń, Czarna Coco, Ogródek Śródziemnomorski, Nina, BC, Pure White Linen, Angel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Wiedźma
|
Wezmę! Tylko przyjdź...
![]()
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Bieto zabierz Pure White Linen
![]()
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Witam
z nieukrywanym żalem chciałam ogłosić że mnie nie będzie na spotkaniu ![]() ![]() ![]() ech mam takie jazdy w pracy, że szkoda gadać........
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
W mordeczkę!
![]() ![]() ![]() ![]() Cóż za pech, straszliwy pech. ![]() Czyżby ktoś mi źle życzył....? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mamy sie przecież spotkać, na obwąchiwanie umówimy sie kiedy indziej. ![]() Ja pomorskie spotkanie zaliczałam nie tylko zasmarkana, ale z temperaturą i nie żałuję... Lecz się! Ale już! ![]()
![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leczę się, leczę... Mam w sobie zawartość połowy apteczki, a wieczorkiem wspomogę się okładami z kota ![]() Zobaczymy, jak mnie mocno siekło, to dupa zbita, jak mnie lekko siekło, to przybieżę na zlocik i postaram się Was nie obsmarkać zanadto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Między jednym a drugim kichnięciem olśniło mnie, że Sabbath donosiła o spotkaniu. Wyszłam z łóżka, żeby życzyć Wam przemiłego spotkania, cudnych wrażeń zapachowych i dużo śmiechu.
![]() Wracam skąd przyszłam. Bawcie się dobrze. ![]() Pozdrawiam. Zdechła kropka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Wiedźma
|
Biedna Kropeczka.
![]() ![]() Cóż... Spotkanie zapowiada się bardzo... intymnie. ![]() ![]() Co z Różą?
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (czego i sobie życzę... ![]() Postaram się doczłapolić, jak zdrowie pozwoli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta drogie!
Trochę się już pogubiłam kto będzie, a kto chory/zapracowany. Dzisiaj jadę sama autobusem, mam nadzieję że się nie zgubię w wielkim mieście. Posyłam na PW mój numer telefonu, a jeśli któraś z Was jest obecna to poproszę też o podanie swojego numeru, żeby jakby co mnie odnaleźć w wielkim centrum ![]() Do zobaczenia po południu ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Dzieweczki, bawcie się dobrze
![]() ![]() Ja niestety nie zdołam dotrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Doczłapię ale się spóźnię
![]()
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że dziewczyny dobrze się tam bawią... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropciu, echh my chorowitki, takie nas atrakcje omijają... ![]() ![]() Ciekawam niesłychanie wrażeń dziewczyn ze spotkania? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Ze zdziwieniem zauważam, że jestem pierwsza (nie, że dopiero dotarłam do domu
![]() ![]() Spotkanie było nader kameralne (3 perfumaniaczki: Rozterka, Sabbath i Agnyska), ale bardzo udane. Uraczyłam Sabbath Noir Epices (czyli słynną spoconą rurką autobusową) i dziewczyna odpadła ![]() Ona mnie natomiast zaraziła Chergui, które jest piękne, piękne, piękne (reszteczki czuję jeszcze na nadgarstku). Poza nim nic więcej mnie na szczęście nie zauroczyło (bynajmniej Blonde ![]() Sabbath Lutków się bałam, wąchałam tylko korki, najbardziej przyjazny i ewentualnie dla mnie wydał mi się Rousse (o Chergui nie wspomnę, bo ujawniła się z nim dopiero pod koniec spotkania) Komisyjnie orzekłyśmy, że Zagorsk pięknie leży na Rozrterce ![]() Dzięki dziewczyny za pobudzające (intelektualnie) spotkanie i przemiłe kilka godzin w Waszym towarzystwie ![]() ![]() Foty będą na pewno, proszę chwilę zaczekać ![]() P.S. specjalny dla koleżanki Różki: poznałam wczoraj Kourosa ![]()
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Bardzo udane kameralne spotkanko miałyśmy
![]() Od wczoraj podobają mi sie trójkąty....damskie Dotarłam do domu o 22.00. W autobusie siadłam koło faceta i dziwiłam się ,że tak nietypowo jak na faceta pachnie.Jak wysiadł to się zorientowałam ,że to ja tak pachnę ![]() Mieszanką Allure edt, Zagorska, Musta, Noir Epices i Pereł Lalika ![]() Przeżyłysmy ewakuację od stolika do stolika, po prostu nieprzyzwoicie długo siedziałyśmy, a pani kelnerka miała na wieczór rezerwację na nasz pierwszy stolik. Przenosiłyśy się tuląc pieczołowicie flaszki do siebie ![]() facet przy sąsiednim stoliku zdecydowanie bardziej zainteresowny był naszymi dyskusjami niż swojego towarzystwa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
no laseczki - nareszcie wiem jak wyglądacie w realu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Ślązaczki, dobrze znowu was zobaczyć, pozdrowienia trójmiejskie, nie ma żadnych zdjęć zawartości stołu (oprócz resztek piwa zdaje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Fajne takie intymne spotkania. Takie lubie najbardziej.
Chcialabym kiedys spotkac Was wszystkie, poznac, pogadac. Mam nadzieje wiec, ze dojdzie do skutku "ogolnopolski zlot" i mojej ciekawosci stanie sie zadosc. Pozdarwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#624 |
rude jest piękne:)
|
Widac po minach, że spotkanie bylo udane, gratuluje ,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Wiedźma
|
Witajcie
![]() I ja wpadłam sie odmeldować. Spotkanie rzeczywiście było kameralne, ale nie wiem, czy przez to nie najmilsze ze wszystkich dotychczas. Kiedy zjawiłam się z kawiarence, pani kelnerka z pełnym rozbawienia, ale i sympatii uśmiechem zapytała konspiracyjnie: "Pani od perfum? Bo tam na górze już jedna pani siedzi" ![]() Z doznań perfumeryjnych - miałam okazję powąchać nie tylko osławione Noir Epices, ale i Musta w wersji edp i ekstraktu, Blonde i paru innych - głównie z niezwykle uporządkowanej, powiązanej w "pęczki" kolekcji próbek Agnyski. Udało mi się też pobuszować w zeszycie z opisami perfumeryjnych wrażeń Agnieszki. Pomysł świetny! Ciekawe wysnułyśmy wnioski z wyglądu naszych butelek. Właściwie niczego nie snułyśmy, same nam się rzuciły w oczy. ![]() Zaraz powiem dlaczego - najpierw przyszłam ja w dżinsach, glanach i skórze i wybebeszyłam na stół baterię butelek prostych, zwykłych, nieefektownych. Potem zjawiła się Rozterka - z nienaganną fryzurą (ten kolor!), w eleganckiej czerni, z zestawikiem prawdziwych flaszkowych klejnotów. Wrażenie było oczywiste. ![]() Ogólnie spotkanie było najmniej chyba perfumeryjnym z dotychczasowych. Poza pogawędkami na temat rozmawiałyśmy o wielu ważnych (albo i mniej ważnych) sprawach. Przyznaję, że z muzyką trochę z Rozterka popłynęłyśmy. Wybacz Agnieszko. ![]() Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Co tam - jestem zachwycona! ![]() Prosto ze spotkanie jechałam na imprezę i wiecie co? Wcale, ale to wcale nie chciało mi się spieszyć. ![]()
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Miło jest popatrzeć sobie na Wasze uśmiechnięte buzie
![]() To prawda, że kameralne spotkania mają niepowtarzalny urok - można spokojnie porozmawiać, obwąchać się nawzajem, obmacać wszystkie flaszki ![]() ![]() Agnieszko, widze, że Ciebie tez trafił Chergui ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 | ||
Zakorzenienie
|
Czemuż, ach, czemuż mnie nie było!
![]() Wiecie, jak mi smutno? No, strasznie smutno po prostu... ![]() Nawet nie wiem, co napisać - patrzę na zdjęcia i ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się właśnie "zbieram w sobie" i kuruję nos w oczekiwaniu na KouroSika od Grysia.... ![]() /edit/ Cytat:
![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2008-01-13 o 23:51 Powód: dopiseczek maluteńki |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Miło jest popatrzeć sobie na Wasze uśmiechnięte buzie
![]() To prawda, że kameralne spotkania mają niepowtarzalny urok - można spokojnie porozmawiać, obwąchać się nawzajem, obmacać wszystkie flaszki ![]() ![]() Agnieszko, widze, że Ciebie tez trafił Chergui ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Rozterko, Agnysko, Sabbath, gratuluję spotkania. Miło zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze
![]() Mam nadzieję, że nasz trójmiejski zlot również wkrótce dojdzie do skutku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja wytłumaczę: przyszłam mocno pierwsza, zaklepałam stolik, zamówiłam kawę i siedzę. I siedzę. I siedzę. I ni ma reszty. Kawiarenka jest dwupoziomowa, więc sobie pomyślałam, że może one sa w tej drugiej części. Upatrzyłam sobie miłą kelnerkę i zapytałam czy w drugiej części lokalu nie ma pań takich a takich (tu barwny opis ![]() Po jakims czasie znowu dorwałam kelenerkę i pytam konspiracyjnie, czy nie ma w tej drugiej części pań, które wąchają perfumy. Nie było. Ale jak już się Sabbath zjawiła, to widocznie pani ją od razu poznała (widać dobry opis jej przedstawiłam) i skierowała we właściwe miejsce. Oj, prosto przez nos do serca ![]() Cytat:
Biedna Rózik, wiem co czujesz. Ostanio jak mnie nie było z Wami to serce mi pękało ![]() Nie wiem czy coś jej zbrukał, ale nie chciała go jakoś mieć na sobie za długo. Szybko się spocił ![]() Tak żeśmy się zagadały, że dopiero przed samym wyjściem się zorientowałyśmy że trzeba by jakieś foty strzelić sobie pamiątkowe
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.