![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() dziwię się, że Ty nie dostałaś zwolnienia... jeśli możesz koniecznie zrób sobie ze 2 dni jeszcze wolne,. po co się męczyć... a ja sie dzisiaj dowiedziałam, że moja babcia prawdopodobnie złamała nogę, czyli pomieszka z moimi rodzicami trochę
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Kurde, nie jest dobrze...
![]() ![]()
#604 |
Zakorzenienie
|
może będzie trochę lepiej
![]() niestety są sytuacje, kiedy ze środkami przeciwbólowymi trzeba się przeprosić... więc łykaj bez wyrzutów sumienia ![]()
#605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia i niech Ci szybko minie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Ja już kupiłam- druty miedziane na drewanianej rączce do masowania głowy ![]() ![]() no i główny okres prezentowy za mną, wczoraj mieliśmy jego imieninki- dostał szwajcarski scyzoryk. A na Sylwesta jedziemy jak co roku w góry do szkoły ![]() Tola, jak ząb? |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
my tez już sobie daliśmy perfumiarskie prezenty w tamtym tygodniu
![]()
#609 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() ![]() ![]() a do dziewczyn które organizowały wesela: co miałyście na stołach? obrusy czy coś innego? z góry wielkie przeolbrzymie dzięki ![]() ![]() Tola wystraszyłas mnie ta ósemką bo mi moja kładzie sie na siódemke i też musze ją usunąc ![]() ![]() ![]() dobra koniec żalów ![]() ![]()
#610 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zaraz zabieram się za pakowanie perfum dla małża (on nie wie, co dostanie). A ja od niego też dostanę perfumy (wiem, bo sama wybierałam
![]() A wracając do zęba, to ja oczywiście jestem nienormalna i nie brałam pod uwagę tego, że jak się ma szwy, to raczej aerobic powinno się odpuścić. Szkoda mi było karnetu, bo kupiłam sobie, a w zeszłym tygodniu wiadomo nie miałam jak chodzić za bardzo, więc poszłam wczoraj. I dzisiaj zwijałam się z bólu. Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do tego dentysty i umówiłam się na dzisiaj. No i oczywiście tak jak myślałam... poszedł mi jeden szew. Ale podobno nie ma tragedii (no oprócz tego, że zaraz znowu łyknę przeciwbólowca). Eh... No i oczywiście powiedział, że mam aerobic odpuścić. Do dupy z tym wszystkim! Buziaki!
#611 |
Wtajemniczenie
|
tola ty dbaj o siebie
![]() a ja byłam grzeczna - dostałam dziś tace na śniadanka do łózka, niby to taki wspólny prezent, ale ja jej raczej ze śniadaniem nie uniosę ![]() ![]() A tak bardziej dla siebie- jakieś skomplikowane szczypce do robienia biżuterii, sama bym takich nie znalazła - nie ma to jak inspirujące prezenty - od rana mnie talent męczy :P małżon dostał teczkę bo musi nosić ciężkie prace i portfel z moim zdjęciem w środku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Wtajemniczenie
|
A ja dla męża i przyszłego tatusia wymyśliłam tematyczny prezent książkę "Jak zostać super tatą"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
fajne
![]()
#614 |
Wtajemniczenie
|
milusio
![]() ja dostałam czapuchę zarąbistą na zimne dni (tu jej pewnie nie poużywam, ale jak przyjedziemy do Polski na Święta, a potem w góry ![]() ![]() Sonia, dawno Cię nie było ![]() ![]() a tu sie zaczyna święto światła- z okazji wyleczenia miasta z jakiejs zarazy kiedys, coś niesamowitego, całe centrum wygląda przepięknie, bylismy też wczoraj na takim wielkim diabelskim młynie- 60m wys. zalączam kilka zdjęc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przytrafiła mi się straszna rzecz kilka dni temu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie razem z Alusią siedzimy na wątku mam majowo - czerwcowych. Podczytuje też inne wątki dla przyszłych mamuś dlatego przekazuje widomość że Yoolia urodziła córeczkę i już sa razem w domku ![]() A mi mdłości w końcu przeszły i mam nadzieję że teraz będzie już dobrze. Dzidziuś rozwija się prawidłowo, za jakieś 3-4 tyg idziemy na USG i może uda się podejrzeć czy to chłopczyk czy dziewczynka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Wtajemniczenie
|
Lenka mi też się wydaje, że jubiler powinien Ci wstawić nowy- no bo w końcu to jest wada "produkcyjna", skoro wypadł, to znaczy że był źle umocowany.
A świeto światła, absolutnie REWELACYJNE. Bylismy pod ogromnym wrażeniem, niesamowita ilość fantastycznych instalacji świetlno-muzycznych... poza tym 4mln turystów... nie moge sie oprzec, zamieszczam jeszcze kilka zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prosbe- kiedys pisalyscie adres strony gdzie było umieszczone jakie sa zadania świadków. było tam pamietam co kupuja świadkowie, co przygotowuja i tym podobne rzeczy. Nie m oge tego znalezc a wiem ze była to bardzo fajna stronka, jesli sie nie myle to było to w I czesci wątku, ale jakby któras miała prosze o podesłanie linku. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Lenka, na pewno da się coś z tym zrobić. Jubiler to specjalista i na pewno coś wymyśli pytanie tylko ile za to zechce? Czy raczej potraktuje to jako "naprawę gwarancyjną". Reszta bym się nie przejmowała.
A tak BTW ja też mam granat w pierścionku zaręczynowym. Tola, jak tam zdrówko??? A u nas powstała koncepcja, żeby obie rodzinki wpadły do nas na pierwszy dzień świąt, na śniadanie, bądź obiad - jeszcze trwają negocjacje i urabianie teściowej. Ale to oznacza, że być może nie będziemy się tak tułać, jak tego sie spodziewaliśmy. Dodatkowo jestem dumna z tego, że mam już prawie wszystkie prezenty ![]() ![]() ![]() ![]()
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twojej drugiej wypowiedzi, to fajnie wymyśliliście. Ja też już mam w zasadzie wszystkie prezenty! Tylko w portfelu puchy ![]()
![]() |
#623 |
Wtajemniczenie
|
tola ja nie wqiem czy Cię pocieszę ale u nas jakiś miesiąc-dwa po ślubie bylo to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie to się żonki podziały?? jakis pomór nastąpił???
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
ja jak zwykle w pracy... strasznie nie mogę doczekać się piątku 16:01... w ogóle chcę już święta... jakie by one miały nie być... jutro przylatuje moja siostra ze Stanów!!!!!!!!!!
![]()
#628 |
Wtajemniczenie
|
A my jutro jedziemy do Polski
![]() prezenty już kupione wszystkie, dzisiaj jeszcze różne serki i takie tam no i czas zacząć się pakować, i ustalić jakis plan działania, bo mnie ciężko przeraża to wszystko- zaliczenia, egzamin, praktyki skończyć, lekarzy odwiedzić... no i jeszcze coś pomóc przy przygotowaniach i to w dwóch domach...jejej. ale i tak się cieszę ![]() pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
Lenka, wrzuć przepis na piernik
![]() ![]() ja zamierzam w tym roku upiec keks. nie bedzie nas od niedzieli do środy, więc takie ciasto zdąży "dojrzeć" i się nie zepsuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.