|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fanki Zespolu Fall Out Boy
Dziewczyny, nie oczekujcie zbyt wiele po tym moim fresku z kaloryfera- z moim "talentem" artystycznym z tego nie wyjdzie nic dobrego
Dzieło dalej nieskończone- muszę kupic dwustronną taśmę izolacyjną Dzisiaj rozmyślałam nad swoją przyszłością. Zastanawiam się nad 6 kierunkami studiów
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
uła
![]() a jakie te kierunki? |
|
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz ponoc będzie zycie na fali, a potem niewiadomo, moze OTH?
![]() ja własnie wróciłam troche nas zlało ![]() Własnie, napisz jakie kierunki Ja tez czesto mysle o przyszłosci..eeeh, jak to zycie leci.
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, podam, tylko nie śmiac się
Od razu mówię, że mam różnorodne zainteresowania a więc:
Z sześciu zrobiło się osiem Czyli jeszcze większy wybór ![]() A buuuu |
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
łał:P
ja tam jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
No, właśnie. Tak sobie myślę, że medycyna chyba odpada. Mam za słabą psychikę, bo jak już coś , to chciałabym byc chirurgiem lub ortopedą. W ogole nie wiem czy bym wytrzymała tą presję- w końcu tu chodzi o ludzkie zdrowie, życie...
A hungarystyka wydaje mi się nieosiągalna- powodów chyba nie muszę tłumaczyc Czyli już zostaje sześc kierunków :/ |
|
|
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam rozbierzne zainteresowania.
![]() Slyszałam , ze turystyka i kulturoznawstwo to tak bardziej jako hobby, lub 2 kierunek. wiec dziennikarstwo - ja siebie widze w mediach jak najbardziej Zawód mysle, ze ciekawy, ale też presja. Zresztą jak wiele zawodów ![]() farmacja - też bardzo fajna, ale ta chemia, jak dobrze rozumiesz i lubisz (bo na farmacji jest jej bardzo, bardzo wiele ) to ok. Praca w aptece, w sumie fajna, czysta, mysle ze przyjemna, z ludzmi mozna 'porozmawiac' medycyna - zalezy jaki kierunek, ja kiedys myslalam o pediatrii, ale nie lubie dzieci, wiec jakos to tak nie pasuje jedno do drugiego ![]() .Odpowiedzialny zawód, ale jezeli czujesz powołanie... Ja w sumie tez wrazliwcem jestem..Ale bardziej "ciąglutkę" [lol2] czuję do weterynarii;] To takie moje przemyslenia, tylko 3 kierunki, gdyz tylko te z powyzszych interesują moją jakże skromną osobę ![]() Czasem dobija mnie to, ze tyle rzeczy mnie interesuje, niektórzy potrafia sie ukirunkować, a ja? eee, wszystko mnie interesuje PRAWIE.! Pewnie nie pomogłam, ale ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że pomogłaś.
Kolejny kierunek mi przypomniałaś- mysle o weterynarii Aha, jak jesteśmy przy temacie okocił się u mnie kot. Teraz mam pięc kotów
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
śliczne fotki Ghana (;
kieeeedy będziesz mieć ava? ![]() ja się chyba wybiorę na psychologię.. ![]() ale jeszcze mam duuużo czasu. ;P |
|
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
heehe
i jak sie wabią? wszystkie pięć?![]() ja mam dwa No weterynaria fajny kierunek, marzenie z dziecinstwa munj , ja o psychologii nigdy nie myslałam. po rozmowie ze mną osoba potrzebująca pomocy potrzebowałaby juz tylko księdza. Zresztą totalnie mnie to nie kręci, nie mam w sobie empatii za gorsz, taki charakter. Moze psychologia zwierzęca xD wyrazenie ' nie kopie sie leżącego ' nie istnieje , nie ma go w moim slowniku. Tak sie rozpisuje, ale niektórzy ida na psychologie, bo jest modna, a znam ludzi którzy normalnie nadaja sie jak ULAŁ.Potrafią słuchac, pomoc, naprawde ![]() Nikomu nie chciałam teraz dowalić, takia moja opinia, wiec sie nie zlosc munj;* |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam duzo czasu.
mysle nad filolofia angielska,amerykanistyka albo dietetyka9to sie bodjaze technologia zywienia nazywa) a co do avka, to nie mam bladego pojecia
|
|
|
|
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
ghana daj sobie wentza , przyzwyczaiłam sie do jego twarzy przy Twoim nicku
![]() ![]() AHA jeszcze do co dziennikarstwa, to fajny kierunek, dam taki przykład: np Szajewski, (4funTV) siedzi sobie przed kamerą, odpierdziela fajne numery i trzepie hajs z tego. Zyc nie umierac. Calkiem serio mówie, w ogole to daje rozmaite mozliwosci, tzn ten kierunek, mozesz sie wykazac, zaistnieć
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Szajewski jest dobry
Na razie niech bedzie pusto a pozniej coś wybiore ![]() jejku dziewczyny jestem umowiona na 10, a nie chce mi sie ruszyc sprzed kompa zeby zaczac sie szykowac
|
|
|
|
|
#614 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm powiem ci tyle że ja też mam zamiar iśc na farmację...tylko że tam podobno jest dramatycznie trudno się dostać
![]() zastanawiam się nad politologią ![]() Kulturoznawstwo to tez nie głupi pomysł
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie polityką w ogole nie interesuje
Farmacja w sumie nadal mnie kręci, podobno na (3? nie jestem pewna) roku jest trudno bo nazwy leków itd, masakra, ale przeciez jak komus zalezy i jest to jego wymarzony kierunek to da rade na stówę (tak mysle, no trzeba wierzyc)Ale to tez moze byc ciekawee hmmA Szaja wymiata Ghano, ja sie naszczescie umowilam na popoludniu
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
wybujana nie złoszczę się, masz przecież prawo wyrazić swoje zdanie. (;
ale myślę, że rodzice mogliby mi trochę pomóc na studiach, i wgl. ja teeeeeeż mam kota. ![]() uuh, zaraz idę do fryzjera, booooję się. ;p |
|
|
|
|
#617 |
|
Wtajemniczenie
|
munj ja w ogole nie mialam Ciebie nawet na mysli
tylko teraz to modny kierunek i wkurza mnie , ze niektórzy idą, bo niby "łatwo". Miałabys fajnie, skoro rodzice tez mają taki zawód![]() Huhu a ja ile u fryzjera nie byłam xD no ale zapuszczam, mam juz do łopatek
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie tak wlosy podrosly ze az wstyd ze nie ide do fryzjera... ale pojde jakos za 2 tygodnie;P
|
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
ghana a dokąd masz? ja chce dlugie, dluugie...uhm fryzjer juz 1,5 roku mnie nie widział
A ostatnio to mi sie podoba taki gadżet włoskowy :te 'schodki' loool
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu kotek- ten, który się wczoraj urodził- dzisiaj zdechł
Ale i tak nie miał szans przeżycia, w końcu ostatnio kotka się kociła w kwietniu i znowu rodziła A co do kotków: Eliasz- 3 lata, zupełnie porąbany kot, cała okolica go zna, bo jak idzie do domu to słychac go już na końcu ulicy tak się drze nie trudno się domyślic, że to jest tylko mój kotek ![]() Walentina- 3 lata, siostra Eliasza- mówimy na nią Poszwa( albo Posh ), jest śliczna, gruba, i z trochę dłuższym foterkiem niż zazwyczaj mają dachowce (ale te wszystkie koty, co ja mam, to są mieszanką ras- wszystkie mają oczy w odcieniu żółtym lub żółto-zielonym ). Czemu Poszwa? Przez 4/5 roku śpi, a jak nie śpi to myje się lub je ( jak Garfield )Katrina- córka Walentiny, 2 lata- przez większośc dni tygodniu w domu jej nie ma, a jak przychodzi, to je i warczy na wszystkich ![]() Jose Manuel (Maniek ) - 4 miesiące, syn Katriny- najśliczniejszy i najmądrzejszy kot świata ![]() No. To tyle co do moich kotów ![]() Aaaaa, ja też myślę nad technologią żywienia b. fajny kierunek Claire , wiem że na farmację trudno się dostac, a jeszcze trudniej wytrzymac- wiem to na przykładzie mojej kuzynki, która teraz stara się o pracę w Plivie ![]() Upaaaaaaaaaaaaał. Byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie w Butiku super bluzkę za 19,90. Na samym dnie koszyka z przecenami była, jako jedyna była jeszcze złożona a nie rozpieprzona jak reszta bluzek ![]() Niedługo pieprzona szkoła :/ |
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
a ja byłam u fryzjera i w sumie to jestem zadowolona. ;D
ciociu kiedy pokażesz nam siebie w nowych oksach? ![]() mój kot wabi się Cruzer (Cruziu) . imię wziął od samochodu PT Cruiser, który bardzo podoba się mojej mamie. ;Peh, szkoła.. ;( nieeeeeeeee chcę wracać do szkoły! |
|
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tez wrócilam z shoppingu i nic nie kupiłam :/ Ale za pół godz. znów wybywam, wiec moze cOś.
Fajne imiona mają Wasze kociambry Kazdy napewno wyjątkowy![]() Szkoda , ze kociak zdechł Strasznie mi przykro ;(
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chyba jutro bede 'lumpkowc':P
a z powodu kociaka bardzo mi przykro ![]() ano ciocia moze sie pokazac prosze...wybujana wlosy mam gdzies do ramion
|
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
ghana świetne seki
Boże, co za nudny dzień. Chyba jadę w następnym tygodniu na parę dni do siostry (Rzeszów). A wakacje umykają. |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wakacje dopiero teraz sie rozkrecaja...;/
no ale coz... teraz znowu szkola, jak pomysle to od razu mnie skreca. |
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
http://img515.imageshack.us/img515/7237/obrazsy2.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/5071/obraz001fh7.jpg zeskanowalam artykuly z aktualnego bravo ![]() art. o fob,p!td i mcr
|
|
|
|
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest nowe bravo ?:O już? myslalam ze za tydzien xD jutro cisne kupic w tkaim razie
![]() A z tą brodą to masakra<lol2> brzydko wyglądali:P |
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Śmieję się jak głupia z tego artykułu o FOB
Byc może dlatego, że właśnie obejrzałam sobie na YouTube "Włatców móch" Pierwsza myśl po przeczytaniu artykułu: Uważaj Pete, przesadzisz z lekami i skończysz jak Nicole Richie (opętańczy śmiech). Druga myśl po przeczytaniu artykułu: To wcale nie jest śmieszne, z czego ja się śmieję? Nie ma to jak byc człowiekiem pełnym rozumu i empatii. Trzecia myśl po przeczytaniu artykułu: Boże, jaki Hemingway jest ŚLICZNY!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
fakt broda im zupelnie nie pasuje
![]() tak za 2,99 bo dodaja badziewna diode do komorki, ktora zreszta mialam juz nie dosc ze zepsuta to rozwalona w ksztalcie lwa:P no ale zobaczylam na dole okladki 'rock!->fob->mcr->p!atd' to nie moglam go tak sobie zostawic:P hoc bravo ostatnio tak zeszlo na psy ze zal gadac. ostatnio podczytuje Twista, a kiedys mialam kazdy numer dziewczyny,a el w niej tez juz pooli bylo to samo ![]() a Bravo Girl to juz w ogole 'zal.pl'
|
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
bravo girl to shit . Wkurza mnie, ze zadnego wywiadu nie ma z P!ATD.
kur** ja chce wywiad!! :[ fotki juz nie wystarczają ![]() edyyt : moj kot własnie wpierdziela moje chipsy. Ale mu przygrzmoce zaraz xD |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)