![]() |
#601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Inspiracją być. Umiesz?
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* kieszenie wypchane szczęściem. * głowa pełna szczęścia. * smak szczęścia. * Tak jak teraz jest chciałabym, aby było zawsze!' * Unoszę się lekko nad ziemią. Codziennie szerzej się uśmiecham. : ) * Zaklepane! Nareszcie przyszło: moje szczęście! * Szczęście można znaleźć tylko szukając czegoś innego niż szczęścia. * Szczęście ma smak truskawek. * Moja egzystencja wypełniona aż po brzegi szczęśliwością. * Szczęśliwa (nie do odwołania)! : ) * Witam Cię Szczęście! Rozsiądź się wygodnie i czuj się jak u siebie. * Prze-szczę-śli-wa, ot co! * Kilkanaście centymetrów ponad chodnikami. ^^ Nie wiem czy o takie Ci chodziło. Ale chyba optymistyczne są. xD [Przyznaje się bez bicia; z Wizażu]
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Raczkowanie
|
"NIE PATRZ NA PIĘKNO TWARZY, LECZ NA SERCE, KTÓRE CIĘ MIŁOŚCIĄ DARZY..."
"Oczy są odzwierciedleniem duszy" Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.. Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym. Dzieciństwo jest snem rozumu. Miłość jest to największe i jedyne bogactwo na ziemi. To nie prezenty, ale obietnice podtrzymują przyjaźń. Prawdziwego przyjaciela poznasz w potrzebie. Tylko wytrwałą pracą powstają wielkie rzeczy. Praca jest solą życia. Łatwo zdobyć wroga, a trudno pozyskać przyjaciela. Łatwo jest wejść na scene; trudno z niej zejść. Armaty czynią nas silnymi, masło tylko tłustymi. Argumentów nie należy liczyć, lecz ważyć. ArcheologToWymarzonyMążIm KobietaStarszaTymBardziej SięNiąInteresuje Apostoł to ten, który żyje Bogiem i dla Boga. Przeprosiny to grzeczność poniewczasie. Antyki to przedwczorajsze kicze. Ani głowa do rady, ani tył do krzesła. Może sie coś przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję ;* hmm , może nie o to mi chodziło ale kilka ukradnę ![]() ![]() chodziło mi o to , że mam zamiar być szczęsliwa a nie , że jestem. ale i tak dziękuje bo kilka jest świetnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Juegan los momentos
Kalejdoskop chwil Heridas sin palabras Cierpienia bez słów Heridas con palabras Rany od słów Sin apenas decir nada Milczenie bez trudu Apenas dices nada Prawie nic nie mówisz Y nada es suficiente I to nic jest wystarczające Piensa que es demente Pomyśl, że to obłąkane Hacer caso a la gente Być posłusznym ludziom Y yo A ja Si tu no estas Kiedy Cię nie ma Ya no se estar Już nie potrafię istnieć Perdóname Wybacz mi Si alguna vez Jeśli kiedyś Te hice llorar ojos de cielo Sprawiłam, że płakały te niebiańskie oczy Perdóname Wybacz mi Si alguna vez Jeśli kiedyś Robe de tus labios un te quiero Skradłam z Twych ust jedno "kocham Cię" Perdóname, perdóname Wybacz mi, wybacz mi Sigo tus pisadas Idę w Twoje ślady Aunque a veces me pierdo Chociaż czasem błądzę Me pierdo en mil preguntas Gubię się w tysiącu pytań Y siempre acabo huyendo I zawsze kończę uciekając Porque salir corriendo Czemu uciekam Si te llevo aquí adentro Jeśli mam cię tu w sobie Hoy te hecho de menos Dziś Cię nie doceniłam Pero es que tengo miedo Ale się boję Hoy aunque estés lejos sigo aquí Dziś, chociaż jesteś daleko stąd Sabes que no puedo, no sin ti Wiesz, że nie mogę, nie bez Ciebie
#606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest mi miło. ^^ I jeszcze; * Zamierzam być szczęśliwa, cholernie szczęśliwa.
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
BAN stały
|
dziękuje
![]() szybko gaśnie ten kto świeci zbyt jasno. Jeśli bardzo czegoś pragniesz, to daj temu odejść... Jak wróci, to znaczy, że jest Twoje... Jeśli nie, to znaczy, że nigdy nie miało być Twoje... |
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi się one spodobały. Jak by ktoś miał coś jeszcze o szczęściu to bardzo bym prosiła. I parę ode mnie: Zapachem przypominasz ten dzień miłości początek.. ..by tylko kochaną być Nie zwątpię w nas Poruszę świat by miłość Ci dać ;* Wyczerpana..
![]() |
#609 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Swiat sypie się z moich rąk. * Bezradność to moje drugie imię... * Życie jest do dupy. A potem umierasz. * Coś mi znowu umknęło.... * W kolejce po szczęście zabłądziłam, pomyliłam drogi... * Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. * Życie jak sztuczny miód. * Chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina I tam są wszyscy, a na przeciw Ty * Sztucza egzystencja. * Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia. * Rozbijam się. * Zamiast szklanki, tłuczę siebie. * A w lustrze Pada deszcz... * Bezsilność zniosła wszystko na drugi plan... * Daleko od rzeczywistości. Druga prośba: * Może zadzwoniłabym do Ciebie z budki, mówiąc, że zależy mi na Tobie. * Dlatego też patrzę na Ciebie i w ten sposób się oczarowuję... * Lubię Twoje oczy, - inspirują mnie. * Tańczy Pan ze mną w moich snach, bo na jawę wiąż nie pora. * Jeśli jedno cześć może zmienić się w rozmowę, rozmowa w doty, dotyk w pieszczotę to czy mogę powiedzieć Ci część? * Chcę zachłysnąć się Twoim powietrzem. * Tak uroczo wyglądasz, zagryzając wargi. * Te kropki na sukience - myśli - Mają kolor jego oczu. Może akurat coś podpasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() * Zabierz mnie na spacer wśród gwiazd. * Chcę czuć się bezpiecznie tuż koło Ciebie. * Dlatego też patrzę na Ciebie i w ten sposób się oczarowuję... * Więc nowocześnie terroryzuj Romantycznie hipnotyzuj mnie * Romantyczny lęk ogarnia mnie. * Karmisz mnie opowieściami o idealnej miłości. Chcę wiedzieć, że wiara w ideały to nie ciężkie kalectwo. * To mi potrzeba Twych ramion - dwóch promieni wrzechświata. * Pocałunek strachu. Jakoś nie mam weny... ![]() Cytat:
![]() * Na kogo wypadnie, bęc... * Kogo kocha, kogo lubi? * Bo tak bywa, że niewiadomo co i kogo. * Jesteś podwiniętą rzesą pod moją powieką. * W podziemiach metrach. Z kim chcesz dotknąć gwiazd? * W otwatych drzwiach, pytasz o nią czy o mnie? Tylko takie coś przychodzi mi do głowy. Przepraszam... Opisy; * Śniłam, że mnie zabrakło a Ty byłeś taki przerażony... * Ciemne tajemnice istnień wypiję z Twoich ust. * Moje serce, jego serce - poznajcie się. * Najbardziej kocham Cię o czwaartej nad ranem, kiedy ja nie śpię a Ty zasypiasz. * Bywam zygzakiem w oku Twym. * Niedopitej kawy, czarny smak. * Czerwona na niej sukienka, Czerwona w sercu udręka. * Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się - na próbę. * Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. * Jest takie miejsce w ciemności, gdzie zwierzęta się wybierają możesz zdjąć swoją skórę w blasku kanibalizmu Julia kocha bicie i uwielbia rozkazywać odrzuć sztylet i zmyj krew z rąk Romeo. * Tak bardzo straciliśmy kontakt z rzeczywistością, że mogłaby się rozpętać trzecia wojna światowa a my byśmy o tym nie wiedzieli. * Przepłynę rzekę dla Ciebie. * Wszystko bym dla niego zrobiła... Byłabym grzeczna... Przez chwilę. * O szczęściu mówiłem. Że szczęścia trzeba szukać w sobie, a nie naokoło. * Mów szeptem, jesli mówisz o miłości.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
BAN stały
|
Dziewczyny proszze was pomóżcie macie jakieś opisy o tym , że jestem bardzo bardzo cholerniere zła i jest mi smutno , ale bez podoawania powodów tylko szybko plosie
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jesteś dla mnie ważniejszy niż ja sama bo nie wiem, co przyniesie kolejny dzień... Chcę być Twoim aniołem...ale czy ty podarujesz mi skrzydła...? bo czy nasza milość nie zgubi sie w stumilowym lesie?? a gdy zawali się niebo wciąż będziesz przy mnie? Czy szczęścia można się bać? zaopiekujesz się mną... na stałe?? wierzyć, że nigdy nie wyrzucisz mnie w kąt... jak starej zabawki bo jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... ufać, że nigdy mnie nie skrzywdzisz... zabiorę Cie właśnie tam, gdzie szczęściu nic nie grozi.. chcesz?? zawsze czuć, że jestem Ci potrzebna... wiedzieć, że jestem jedyną ehh.. chyba nie do końca o to chodziło^^ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
Wieczna walka...
Życie- najbardziej zdumiewająca bajka. . . Śmieje się prosto w twarz wszystkim szmatom !! - Miłość zaklęta w lustro...... odbija resztki uczuć poniżonych serc... Chciałabym patrzeć na świat tak, jak wtedy, kiedy miałam 5 lat.... Po stracie wyobraźni niczego już nie żal... Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i niewieluzasługuje na to, co dostaje... "Kiedyś spojrzysz na mnie jak na kobietę, ale będzieza późno" Bo wszycy w taki czy inny sposób jesteśmy szaleni
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
czekoladka66 - dziękuję ślicznee
![]() ![]() AnnWroc - nie w formie ? przecież są cudowne.. Jak zawsze.. ;D dziękować ;* buśkaa Dlaczego faceci lubią mądre kobiety ? Przeciwieństwa się przyciągają ;] Po co Pan Bóg stworzył mężczyznę ? Chyba tak dla jaj ![]() Bóg dał facetom mózg i penisa ale za mało krwi, aby oba poprawnie funkcjonowały ! Łatwa - termin używany w stosunku do każdej kobiety która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna. Jesteś pusty jak komora powietrza przed zwolnieniem blokady. Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? Stać mnie na więcej ![]() Facet jest jak śrubokręt- potrzebujesz ale nie wiesz do czego...:P Przepraszam za ten feminizm, ale dziś akurat mam stanowczo dość facetów, musiałam odreagować troszkę.. ![]()
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
Spójrz na nią, z jaką subtelnością odchyla woal tajemniczości jej głębokie spojrzenie sprawia, że tracisz myśli jej dotyk rodzi rozkosz a to wszystko bez zbędnego tła jednak potem odchodzi i nic już nie jest takie same.. ..moja twórczość ___________ _ból jest kuszący, gdy stroi sie w piórka poświecenia.. _im bardziej oczy nie widzą, tym bardziej sercu żal.. _przemierzam świat w poszukiwaniu utraconej połówki
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
[quote=czekoladka66;881076 6]Mówią mi olej go.. obudz sie i przestań śnic..
Może zdarzy sie cud.. WIEm żE NiC NiE ZmIEnIE..[/quote] Kradnę ;* ![]() Cytat:
![]() _____________ To nic ,że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień ... Ty wiesz co potrafi los gdy chce zrobić nam na złość . Potrzebne są niechciane dni do szczęścia są potrzebne ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
agata1608
pachnie szczęściem <33 ten stan . wkońcu szczęśliwa. `Ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem (...)` Pozytywnie ^^ zjarana szczęściem ^^ ODE MNIE : A jakby tak sprawić, by ziemia stała się niebem? Niedostępna prawda, ukryta tajemnica, mały sekret. miłość to nie włącznik lewo prawo on i off Więc nowocześnie terroryzuj Romantycznie hipnotyzuj mnie ;***
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
Plotkujecie i konfabulujecie
A przecież tak jak ja Oddychacie i żyjecie Będę sceną trząsł jak dupą duże murzynki Bo mam ten flow, który burzy budynki ![]() Za jedno słowo, które wymową zwycięży milion nic nie znaczących słow ![]() Świat jest chyba stożkowaty, największe jest dno. I znow mi mowi Twoj glos, Twój zapach szepta, Chodz, Chodz ;D ![]() Chce otulac Cię ramieniem,chcę być zawsze Twoim cieniem ![]() Swoj swiat pokaze Ci,a Ty zaczaruj mnie,a Ty mi zawroc w glowie ![]()
#618 |
Zadomowienie
|
słodki głos.
wiatr we włosach. zawsze będę. marzenia w torebce. rozczochrane mysli. pozbawione sensu. pobujamy sie? usta - usta. wiara czyni cuda. jestem legendą.
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
SłoneczQa mOje potrzebuje opisów
![]() Ostatnio mój chłopak zwatpil we mnie ![]() ![]() ![]() sie rozpisałam ![]() r0zunia TwOjaImaginaCja MarcelinKaaa tamia xxxJuanaxxx Frizz Domiiniisiia i reszta ![]() pomożecie? ![]()
#621 |
Przyczajenie
|
Mmee częściej sie udzielaj . Masz śliczne opisy ;**[/quote]
dziękuje . ;* On - cały mój wszechświat ![]() jesteś moim uśmiechem . ![]() kochałam cię tak jakbyś Bogiem był . oddycham tobą . byłes tu blisko mnie . na odległość snu otyk ust .. pomóż mi kochać . wyryj w moim sercu siebie . znasz ten dotyk,którego dotknąć się nie da ?! wszystko oddam,za ten dotyk aby nie był obcy .. płakała. a on nie widział jej łez .. będziemy liczyć gwiazdki na niebie . jakie to śliczne <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jak byłam w tym miesiącu na weselu to dałam sobie opis: Patrzę jak ludzie popełniają największy błąd w życiu. Ślub&wesele. może Ci podpasuje ![]() 'a teraz idziemy na jednegoooo...' - łeding. (; i inne: Dlaczego chcę być sama? Bo jeszcze nie dojrzałam do prania cudzych gaci. ![]() ![]() W scenariuszu mego życia jest rola tylko dla mnie. A nawet gdyby była jeszcze jedna - nie przeszedłbyś castingu. ;] - Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht. ![]() - Eeee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę. ![]() (kolejny autentyk ![]() ![]() Moje dzieci nigdy nie będą Twoimi... to tak jakby lwica urodziła prosię. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() miłosne albo taki zwykle.. ![]() Widzi mnie ktoś ??
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny blagam was!
prosze o opisy o tym ze mialam byc z nim przyjacielem, a ja cos do niego czuje i on o tym wie, chodzi o to ze teraz jest wszystko pieknie i on zachowuje sie tak jakby tez cos czul, ale nie chce ze mna byc bo teraz szkola i nie bedzie mial czasu.. psychika mi siada.. Błagam! ![]() opsy; miec sile by powstrzymac lzy.. przyjazn, o smaku milosci ..
![]() |
#625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- "You are always on my mind..." JESTEŚ ZAWSZE W MOICH MYŚLACH... - "oh my love my darling..." MOJA MIŁOŚCI,MOJE KOCHANIE... - "kogo kocham, kogo chce tylko moje serce wie" -Tylko Ciebie (...) jak nikogo i jak nikt inny - młodości motyle - czasem lubi się kogoś za mocno.... - są powody do mruczenia.... - miejsca gdzie Ty jesteś nie ma na żadnej z map, bo jesteś w moim sercu - ..w moich myślach...w snach...w sercu... ![]() -Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. ![]() -wszystko wiruje gdy Ty na mnie patrzysz Mam nadzieje,że coś Ci się spodoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm... brak weny.. ale postaram sie coś wymyślić... Jak w bajce cofnąć czas, realnie go przeżyć jeszcze raz... bo przecież kocham tylko Ciebie *I'm sorry, I can't be perfect but I love you / Przepraszam nie potrafię być idealna ale kocham Cie If I could turn back time....../Gdybym mogła cofnąć czas I was so foolish... but I love you/Byłam taka głupia...ale kocham Cie to turn back time, to repair every bad move / zawrócić czas, naprawić każdy zły ruch and it doesn't matter I'll say how very regret/ i nie ważne, że powiem jak bardzo mi żal A dziś sama nie rozumiem, Jak przez własną dumę, Mogłam ciebie zranić... byłeś dla mnie wszystkim, W co wierzyłam Nigdy nie zrozumiesz,co czuje ktoś taki jak Ja,kiedy boi się,ze straci kogoś takiego jak Ty zaufaj mi... liczysz sie tylko Ty...;* Jak mam żyć,nie ma sensu nic...chcę do ciebie iść wiem.. jeste idoitką... ale kocham tylko Ciebie... zaufaj mi;* Si tu no estas, Ya no se estar - Kiedy Cię nie ma, nie potrafię już istnieć. przepraszam... nic dzisiaj chyba nie wymysle;( chyba nawet resztki weny uciekly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Choć Twoje opisy to mistrzostwo ![]() ![]() Zawsze mi humor poprawiają ![]() ** Na świat trzeba od czasu do czasu spojrzeć przez łzy. Przez własne łzy. Głupota chroni przed poczuciem krzywdy. Ciesz się chwilą. Ta chwila to Twoje życie. Im więcej jest rzeczy w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujace jest życie. Strach puka do drzwi. Wiara otwiera. A za drzwiami nikogo nie ma ... To niebezpiecznie choćby raz zakosztować miłosci ... Umieszczam cię w muzeum mojego serca. Oaza uczuciowej stabilności. Często chce się własne serce odłożyć do lodówki.
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
KOCHANE MACIE POTRZEBUJE OPISóW O TYM ZE JUTRO MAM WESLE >>> PROSZE BARDZO PILNEE
CiOtka -- jutro walka na oczy xP
#629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_myśli ciągną do Ciebie.. nadal <3 _fakt, jesteś dla mnie jak kokaina.. _jeśli miałbyś sie martwić, gdzie wyszłam z kumplami, pamietaj jetsem tylko twoja <3 _uwierz we mnie jeszcze ten raz.. _masz mnie na bank, ejj <3 _mnie masz facet, bo tylko o Tobie mysleć potrafie.. _moje życie tli sie polomieniem twym.. _milosc dla mnie to hustawka ktora stoi w rownowadze.. _kotku wygralismy sibie w totolotku.. _mamo, czy można tęsknić za kimś będąc dwa kroki dalej ?
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby,
ale mam zbyt wiele problemów, żeby móc cokolwiek inteligentnego wymyślić... ____________ I już nawet Twoje słowa nie sprawiają, że jest mi lżej...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.