|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
kurzi u nas chyba też jutro wypłata.chyba ......dobrze ze miałam 20 zeta co mi teściu dał cichaczem przed kochaną teściową żebym coś małej kupiła bo by było zle.mleko się konczyło....
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
Oj DUDI znam ten ból...
|
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano przydałoby sie więcej kasy nie powiem.
Ja już rozrachunek miesięczny zrobiłam,po odliczałam wszystko co trzeba zapłacić i juz zyje nastepną pensją ![]() Ide w kime ,bo potem tż będzie truł że noce przez wizaż zarywam zamiast spać kiedy i dziecko spi
Edytowane przez Kurzoslawa Czas edycji: 2009-05-07 o 23:05 |
|
|
|
#604 |
|
kobieta za ladą
|
ide
trzymta kciuki zeby spała.......ja nie musze byle ona tak ![]() pa
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie,a podobno krajanie tacy bogaci i żyja dostatnio...więc pytam gdzie oni są,bo chętnie pożyczyłabym parę groszy...---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- wierzę,że obie się wyśpicie malutka...dobrej nocki |
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
jednak jestem,spać nie moge
![]() Ogólnie Tż wnerwił mnie na maxa,miał 3 dni wolnego,a w domu palcem nie kiwnął,bo kurna kupił sobie laptopa w poniedziałek (o to też jestem zła,bo po co komu 3 komputer w domu,wydał mnóstwo kasy i cieszy sie )i przez 3 dni siedzi nad nim jak zaczarowany,jak mu powiedziałam żeby rozładował zmywarke,to on do mnie że był z Zuzią na spacerze,dodam 20 min i jest zmęczony,ja kurna nie mam prawa być zmęczoną,cały dzień z nią jestem,ok 14,15 wraca z pracy i sie czilautuje ,a to obiadek,a to TV a to drzemka a ja dziecko do kibla musze ze sobą zabierać żeby sie załatwić .brak słow,oczywiście była krótka wymiana zdań,on swojej winy nie widzi...kurcze naprawde chyba czas zrobić mu piekło,bo ostatnio za dobrze ma![]() no to sie wyżaliłam huuuu,aż mi ulżyło.napisałam posta a wy już pewnie śpicie...
Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-07 o 23:12 |
|
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
no witam kochana!Nie przejmuj się chłopy tak mają!Niestety,to ten gorszy gatunek bo z MARSA,a tam nie było im lekko,a nas znowu nikt nie zapytał czy ich tu chcemy...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,mOj to chyba od marsjan,bo to co ludzkie dla niego obce
|
|
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
niestety gatunki się czasem mieszają...a może ma brata piotra?wiedziałabym gdzie go powinien szukać...
|
|
|
|
#610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,no nie ma niestety
|
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
To pewnie jeden z nich cygani
ale chyba jutro nad tym popracuję,bo dziś to już nawet nogi mnie pieką ze zmęczenia...no i marudzę deko...cóż stara jestem to i wyspać się powinnam tak więc opuszczam was życząc kosmatych snów...bo pewnie tyle dziś nam pozostało...PAPATKI
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#612 |
|
BAN stały
|
NO to ja ostatnia pisze. Ira nie przejmuj sie, moj to samo, jakby o mnie i moim czytala, poza tym wlasnie sie z nim poklocilam przez telefon, zryl mi humor i w ogole do dupy. Powiedzialam zeby pamietal ze jutro do banku idziemy (po cos tam) i do fotografa (Milence sesje zrobic, ustalilismy to juz dawno), a on do mnie z ryjem ze wszystko chce na raz, ze wpadlam w szal zakupow i tylko pieniadze bym wydawala. Nie dokonczyl bo sie rozlaczylam gdy on mowil, potem zadzwonil drugi raz ale nie odebralam. Normalnie co za burak
NO to ja tez sie wyzalilam, pierwszy raz na forum ![]() MIlej nocki a najbardziej dla Kurzoslawy i Dudipopki oby maluchy daly wam sie wyspac dzis. Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-08 o 00:38 |
|
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja dzisiaj pierwsza?
![]() Już od półgodziny na nogach,któraś przebije? Aga,Ira nie tylko wasze chłopy takie ciemne.95% tego gatunku tak ma,w tym oczywiście i mój tż. Mogłabym w nieskończoność opisywać przypadki do jakich dochodzi w naszym życiu codziennym i myślę że każda dopatrzyła by się wielu podobieństw do swojego osobistego tż-ta. Dzisiaj na ten przykład zdażył mnie wkurzyć bo nie dośc że wstałam juz przed 5 do małej,to on niezadowolony że mała marudzi przez co spać nie może.Kij że wczoraj poszedł o 20 spać a ja trzy godziny póżniej i że ani razu w nocy do niej nie wstawał ![]() On zmeczony jest,a ja musze być wypoczeta... ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- A co do sprzętów rtv,agd to wasi też są tacy przewrażliwieni na tym punkcie?Mój gdyby coś się stało komórce,komputerowi,palyo wi to normalnie żałoba narodowa nastaje.Tż doliny takiej dostaje że gdyby to woda napełnic to powstałby 2 pacyfik... No nic lece bo co będę tu sama jak kołek sterczeć,później wpadne może juz powstajecie
Edytowane przez Kurzoslawa Czas edycji: 2009-05-08 o 06:42 |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kurzosławo ja o 5 wstaję prawie od narodzin Huberta bo moje dziecię to taki skowronek po tatusiu swoim a ja tak chciałabym pospac do 9 przynajmniej no ale cóż. Dobrze że są niedziele, wtedy TZ przejmuje Huberta a ja mam labę i moge dłużej pospac Aha ja mam prawie 25 lat, TŻ -28 lat, jutro będzie 9 miesięcy jak synuś jest z nami No i żeby się wyrużnic to napiszę (pochwalę się a co tam:P), że mój mąż to z tych wyjątków. Jak jest w domu to bardzo dużo mi pomaga - i poprasuje i obiad ugotuje, pozmywa też (nie mamy zmywarki) a Hubertem zajmuje się rewelacyjnie i jeszcze nigdy nie powiedział że ja to mam luz lub mało robię.
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane!
Mnie rykiem młody wczoraj do siebie przywołał ...i tak buju buju do 2 nad ranem...Padnięta jestem..i taka zła ale nie na Kubunia.Mały tak żałośnie płakał że serce mi się krajało.Wstał o 5.30 i dokazuje![]() Starsze są spokojne widzą pewnie że osa jestem ... Ira Ewela a jak u Ciebie? Kurza ja uważam tak jak Ty ...faceci zawsze są zmęczeni a my na Bahama z drinkasem w raczce....eh.... Idę syf ogarnąć ale mi się wyjątkowo nie chce ...brak motywacji...Dziś jak co piątek wpadnie taboret... Zapytam czy nie ma kasy pożyczyć to szybko się zmyjeSiekiera mi się skończyła idę po drugą bo nie pomogło... ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Kasiu Ty się oglądaj bo ja chętnie podmiankę zrobię ... ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Podmiankę - o nie w życiu, będę walczyła jak lew o mojego baranka kochanego
|
#617 |
|
kobieta za ladą
|
jestem
![]() wyspałam sie nie było ryku lamentu i wogóle tffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu było wstawania ale na smoka bo siem zapodział i o 5 na mleko ale sie nie liczy wogóle jej pamper przemókł tak zesikała sie bida ze pielucha ma z hmmmm1,5 kg.........ja już kawe pijem zara ide wsio wzrątkiem wypażyć bo mi qwa myszon zasrał kuchenke....... tż kupi dziś trutke żeby bardziej ją dobić ![]() a tak wogóle dziń dybry ![]() ira---------zrób rząd z tż mu wykrzycz ze ty kurna nie leżysz dupką do góry cały dzień albo nie jesteś na Bahama........ja mojemu 2 razy na miech musze pzrypominac bo bidok ma amnezje i zapomina... a w poniedziałek ide se pazury zrobić zostanie z nią pół dnia to zobaczy jak to jest................
|
#618 | |||||
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane,
wczoraj cud sie stal i tz zaproponowal ze obejrzymy razem film (jakas nowosc ze razem bo on wszytsko sam robi) no wiec nei wypadalo mi odmowic. Oczyiwscie podnioslo mi sie cisnienei w polowie filmu bo oczywiscie jak zwykle zasnal i taki byl za***isty wieczor ze ogladalam horror sama w nocy (jak zwykle....no comments) No wiec film byl niezly chociaz fantastyka ale z przeslaniem jacy ludzie sa porabani i jak sie zachowuja w krytycznych sytuacjach masakrak Film sie zwie Mgla na podstawie powiesci Kinga.Cytat:
![]() A z wieku myszki jestem polana a Cytat:
Cytat:
no i jak wyspana Wspolczucia Anetko nieprzespanej nocki, Zuza na szczescie spala do 6 a potem wstaalm juz do pracy dalam smoka, herbatki i poszlam sie myc a jak wrocilam to mala dalej w kimke no i jak wychodzilam to spala. Cytat:
Cytat:
![]() No a jeszcze od siebie: to tz chyba w ramach rekompensaty zrobil mi kanapki do pracy (tzn poprosilam go o to a on bez slowa wstal i zrobil normalnei bylo by daj mi spokoj sama musisz sobie robic a jak sie nie wyrabiasz musisz wstawac wczesniej) aha i podla kwiatki na balkonie buahahaha ah cos mialam wiecej napisac ale wlasnie bylam w trakcie watku kiedy wpadla moja szefowa i juz zapomnialam
|
|
#619 |
|
kobieta za ladą
|
mój miał oglądać mecz.......usnoł z pilotem w ręce hmmmmmmmm wynik meczu 2-1
|
#621 |
|
kobieta za ladą
|
aaa a wiecie co wspaniałego wymyślili u niego w robocie???????powraca 4 brygadówka do tej pory było tak ze 4 dni pracy zdień wolny(albo w sumie 2 po nocce) a terz uwaga uwaga 6 dni jedna zmiana dzień wolnego (po nocce 2 dni czyli praktycznie 3 dni) ale nie od poniedziałku do soboty tylko np zacznie nocki od środy zakończy nocką w poniedziałek.........zała mka normalnie nobla dla tego co wymyślił
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ewelin ja mam z siatkowej ale bardzo słaby sygnał lepiej najpierw kup antene i sprawdz a potem odcinaj kablówke........a ktoś z sąsiadów ma tvn bez kablówki?
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
ogarnęłam się
i chatę też bo jak nie ja to kto![]() stawia mnie na nogi druga kawa ...pikawa mi siądzie zanim Kubie wszystkie zęby wylazą ![]()
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Evelin z tym TVN to różnie, czasami może byc tak ze u sąsiada będzie ładnie odbierac z pokojowej a u Cibie nie będzie wogle
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ma moze ktos taki dekoder na karte???
|
|
#625 |
|
kobieta za ladą
|
ja mam dekoder polsatu hmmm i płace 57 zeta za pakiet wiec nie wiem czy ci sie opłaca musiałabyś se przekalkulować
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi ja też Polsat i ten sam pakiet a dziadostwo to ...odbierał Cyfrę a teraz nic...dziś podobno przestroją ...hehe a ja chętnie n bym wzięła
Na kartę ma sąsiadka moja i narzeka.Ewelka wiec takiego nie bierz...a co n nie chcesz? |
|
|
|
#627 |
|
kobieta za ladą
|
n bardzo drogo wychodzi.podobno
no i jest dla tych nowoczesnych tv......którego ja nie mam a polsat cyfrowy mam już z 6 lat i lusssssssssss cześniej miałam cyfre i to co sie z nią połazcyło ale też drogie dziadostwo było a polsat w sumie jakby wziąśc z hbo i cinemax wychodzi około 90 zeta więc nie jest tak koszmarnie drogie ale też mnie nie stać więc mam bez hbo
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
No w końcu sie pojawiłyście
![]() Dudi super że nocke miałas udana ![]() A w pracy u tz-ta to faktycznie jakis niedorobek musiał taki system wymyślić ![]() Kasiu to jak by się dało to ja podesłałabym tż-ta na nauki do Twojego męża ![]() O lece bo Nasta chce zabić kota!!!
|
#629 |
|
kobieta za ladą
|
http://n.pl/oferta.html#
no mnie dłuuuuuuuuuugo nie będzie na to stać......... ![]() Kurza a jak Nastka.......jeszcze jest nakropkowana czy już znika?
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi małej już przechodzi.W zasadzie wszedzie jest już "czysciutka" tylko na nogach ma jeszcze sporo(ale o wiele bledsze) no ale tam wywaliło ja na najpózniej.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

no właśnie,a podobno krajanie tacy bogaci i żyja dostatnio...więc pytam gdzie oni są,bo chętnie pożyczyłabym parę groszy...

tak więc opuszczam was życząc kosmatych snów...bo pewnie tyle dziś nam pozostało...PAPATKI

ale nie na Kubunia.Mały tak żałośnie płakał że serce mi się krajało.Wstał o 5.30 i dokazuje