|
|
#601 |
|
🦄
|
Dot.: Angel, Smashbox, Sephora, Theorema, Dior, Body Shop, Aquolina,...
A jakie jest zużycie shimmerka? Prawdę mówiąc wolałabym za niego coś innego oddać, np. Clinique. Bo cienie są raz testowane, prędzej za petalki bym je oddała, gdyby były o podobnym zużyciu.
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
jasne...bez pośpiechu...jakbyś się zdecydowała to daj znać...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
#603 |
|
BAN stały
|
wiesz co, shimmer byl uzyty pare razy tylko, wiesz zuzycie jest praktycznie zadne poza 1 paskiem - ktorego uzywalam jako cieni i jest naprawde minimalne wglebienie....zreszta te produkty sa chyba w podobnych cenach/straszna szkoda, ze nie chcesz wymienic tych cieni za shimmerka bo myslalam, ze uda sie nam zmotac jakas wymianke
za clinique mi szkoda wymieniac tego diora troszke...no nic jakbys cos przemyslala jeszcze to daj znac pozdrawiam
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
maca już nie ma...
![]() a mnie się u Ciebie podobają Nude Pinks diorka ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- kodzik: 5L04
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#606 | ||
|
🦄
|
Cytat:
Cytat:
Ja swój zestaw trzech upolowałam na Truskawce- mam czarny, brązowy i szary.
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam korków do bai ani do noir... a czy Ty do słonia masz?
![]() nie wiem czy ten kalkulator dobrze wskazuje daty... on jest z wymianki z pewniakiem- wizażanką, więc ja nie wiem...
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
oj Ty, Ty
![]() ja mam dwa jungle i ani jednego słonia-korka nie ma jak należy... ![]() może przy jakiejś wymiance wynegocjuję go od Ciebie ![]() rozumiem, że tym razem u nas nie dojdzie do wymianki?
|
#609 |
|
BAN stały
|
hmmm sama nie wiem, ale jesli zalezy Ci na nich to dokladka fotka petalkow jest w watku viki na ostatniej badz przed ostatniej fotkce - spytam tak teoretycznie czy one by Ci pasowały za nude Twoje? jeden odcien jest troszke uzywany reszta tylko maznieta pare razy , oczywiscie doloze maske hmm...no czekam co odpiszesz
![]()
|
|
|
|
#610 | ||
|
🦄
|
Cytat:
Co do cienie to raczej się nie zdecyduję. Wiesz- te Moonray to były chyba limitowanką, dlatego chyba nowszych nie uświadczę. A szkoda bo bardzo mi się podobają. Cytat:
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Podobają mi się u Ciebie Nirmala Molinard, 20/100 ml. Mam kartonik. na niej najbadziej mi zależy za Le Lys opróćz tego spodobały mi sie: Amethyst Lalique, ok.4 ml z 5 ml. Paleta różnokolorowych eyelinerków Smashbox. Zużycie bardzo niewielkie- niektóre kolorki w ogóle nietykane, inne zużycie do 5%. Paletka taka jak ta: http://images.google.pl/imgres?imgur...M5DhsAaC4IWtDQ Opakowanie z wierzchu nieco sfatygowane, ale takie już do mnie dotarły. |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Marigold, od Ciebie podoba mi się sporo rzeczy, więc jestem w kłopocie, bo cień to za nie zdecydowanie za mało
Ale może dobrałabyś coś jeszcze, poza Chloe, bo to z kolei za dużo ![]() Mam kilka rzeczy z Twojej WISH (zarówno w wątku jak i poza nim):
)
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
to może zróbmy dużą wymianę:
Le Lys i VS za: Nirmala Molinard, 20/100 ml Paletę Smashboxa eyelinerów Eyeliner w żelu, też w słoiczku Eyes Lips Face (ELF) Cream Eyeliner w odcieniu Ivory, użyty dwa razy Theorema klasyczna, 5 ml bez paru psików Black Cashmere, 5 ml bez paru psików nie wiem jaką wartość ma paleta smashboxa, wieć możemy negocjować a masz może odleweczkę kingdom mcQueen'a? Edytowane przez lele Czas edycji: 2010-08-15 o 12:20 |
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 |
|
BAN stały
|
czesc
wiesz to nie chodzi o zadne wcinanie sie, bo ja sama na 100% nie jestem przekonana do tamtej wymianki i tak naprawde nie moge sie zdecydowac....wiec pomyslalam o tobie, bo o pink nude zawsze myslalam, ze chce je miec, takze naprawde jesli bylabys chetna to poprostu pisz, mam tez ladne cienie chanel - rowniez sa na ostatniej lub przedostatniej stroncie w watku viki moglabys zajrzec?
|
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
Coś za
Rimmel Recover, baza pod makijaż Perfect Skin nr 001, użyta 4 razy.
|
|
|
|
#617 | |||
|
🦄
|
Cytat:
Cytat:
Chętna jestem na większą wymiankę Tzn. tak- paletkę wyceniam na jakieś 60 zł, bo mniej więcej za 75 zł ją kupiłam, a niektóre linerki są nietknięte, inne użyte raz. Z kolei nie wiem, na ile Ty wyceniasz swoje perfumy, a szczególnie mgiełkę. Mam nadzieję, że coś wykombinujemy. ![]() Cytat:
Edit: Hot, jakie to cienie? Nazwa, numerek i jakbym mogła też prosić kod.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2010-08-16 o 15:05 |
|||
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem do rąk Avonu był użyty 5-6 razy, nie więcej, więc została go zdecydowana większość. Szkoda mi strasznie tego Xerialina, ale trudno... Czekam w takim razie na jakąś decyzję i odpowiedź wieczorkiem
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Le Lys 90 zl, a mgiełkę cięzko mi wycenić, bo to wersja limitowana, trudna już do dostania.. ale może zróbmy tak
Nirmala Molinard, 20/100 ml Paletę Smashboxa eyelinerów Theorema klasyczna, 5 ml bez paru psików za Le Lys, Vs i dekant 10 ml oceanusa? Edytowane przez lele Czas edycji: 2010-08-16 o 17:51 |
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, że szukasz Boss Orange, mam tylko dużą próbkę jeśli Cię ratuje.. Deep Red mam, ale lubię, więc musiałabyś mnie bardzo skusić
![]() Znalazłabyś coś u mnie za: Amethyst Lalique, ok.4 ml z 5 ml. Sephora, Vanille Monoi, 100 ml bez 5 ml, mam kartonik --> tutaj chętnie wzięłabym tylko odlewkę, bo nie znam zapachu i nie wiem, czy będzie w moich klimatach ![]() Burberry Brit EDT, zostało jakieś 45% ze 100 ml. Tester, bez korka.
|
#621 | |
|
🦄
|
Cytat:
Lele, odpiszę troszkę później.
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
pisze juz w 3 bo nie wiem na który trafisz
Może była byś zainteresowana świeżością DKNY Red Delicious
|
|
|
|
#623 | |
|
🦄
|
Cytat:
Na każdy trafiam wcześniej czy póżniej
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#625 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#626 |
|
🦄
|
Lele, tak po głębszym zastanowieniu- może tak- Theoremka plus Nirmala za Twoją mgiełkę?
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Aquolina, żel pod prysznic Caramel Cream, 300 ml, nowy, nieużywany. Peeling Chocolovers Aquolina, pełnowymiarowy, użyty w niewielkiej ilości jednorazowymi szpatułkami. ? |
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za: spray torebkowy Dolce&Gabbana "The One", złote opakowanie, możliwość refillowania, w środku 10/11 ml ??
|
#630 | |
|
🦄
|
Cytat:
Oddam za flat topa lub sunlight plus pomadkę Nivea.
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

za clinique mi szkoda wymieniac tego diora troszke...no nic jakbys cos przemyslala jeszcze to daj znac
pozdrawiam