|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
http://sjo.prz.edu.pl/index.php/,id_gr,15,pid,15.html tutaj są informacje o tych kursach co znalazłam ale niestety włoskiego nie ma.. mi bardzo zależy na hiszpańskim i mam nadzieję, że w praktyce ten kurs też się odbywa a nie tylko na stronie..
|
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
no i jak wrażenia po wynikach ?
ja mam 305 pkt i zastanawiam sie czy mam jakiekolwiek szanse na finanse i rachunkowosc.. hmm.. wiecie moze jaki byl prog w tamtym roku? ![]() hm.. z tego co widzialam na stronie cke nie zdalo matury 25 % piszących.. moze bedzie sie latwiej dostac ![]() ![]()
Nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. ![]() rekrutacja...^^ Edytowane przez truskawkowa_misienka Czas edycji: 2011-06-30 o 14:51 |
|
|
|
|
#603 |
|
Rozeznanie
|
ja nie przemyslalam matury. xD mam 240 pkt bo chemii i biologii mi wgl nie liczą chociaż jest jej trochę na tych kierunkach które wybrałam. Trochę mam stracha teraz;p
|
|
#604 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam 293pkt. Liczę na to, że się dostanę. Zresztą to w tym roku wyniki z matury nie były zbyt rewelacyjne.
Z tego co widzę to w ubiegłym roku średnie wyniki z matury były dużo lepsze. Może w tym roku być niższe progi .
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2011-06-30 o 15:45 |
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
a mam nadzieje że się ludzie nie rzucą na budownictwo xD
|
|
#606 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 312 pkt i składam na stosunki międzynarodowe. Mam nadzieję że się dostanę
|
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
Mi na logistykę wyszło 318 pkt, zobaczymy czy wystarczy
|
|
|
|
|
#608 |
|
Przyczajenie
|
A sądzicie że 296pkt wystarczy? Jest tu ktoś z logistyki, albo orientuje się w progach?? błagam
|
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
cieżko zdobyć jakiekolwiek informacje o progach... a powiedzcie mi jeszcze jedno .. jako 1 kierunek FiR ,2 zarzadzanie. i przypuscmy ze dostane sie na zarzadzanie na fir nie... do 25 lipca skladam papiery ze ide na zarzadzanie . i czy bede brała udzial dalej w rekrutacji z listy rezerwowej na fir? czy jak juz sie zdecyduje na zarzadzanie to klapa?
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Progi są ustalane po zamknięciu rekrutacji, progiem minimalnym jest liczba punktów osoby mieszczącej się w kolejności jako ostatnia na liście - czyli 90 miejsc = liczba punktów osoby 90 na liście od góry wg punktacji
Warto poczekać na listy rezerwowe... z czasem progi będą obniżane. Każdy z Was wybiera dwa kierunki i później z jednego rezygnuje, prawda? Więc ci co rezygnują zwalniają miejsca. Ranking będzie trwał nadal... |
|
|
|
|
#611 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to przeciez 1/4 zdajacych jak myslicie jkest sens startowac na budownictwo i logistyke zdajac matme, polski, angielski, geografie wszystko podstawowe z wynikami kazde + - 70%? aha i jeszcze jedno jesli nie przyjma Cie na 2 kierunki to mozna jakos wcisnac sie we wrzesnie na jakiej wolne miejsca na innych kierunkach jesli beda? Edytowane przez cris77 Czas edycji: 2011-06-30 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na FiR 366.5 pkt, a na logistykę (kierunek, który wybrałam jako alternatywny) 363.5pkt. Obym się dostała
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gorzej ze mną chociaż nadzieje trzeba miec ![]() to ze tyle osob nie zdało jest naprawde zadziwiające ale i zarazem smutne... ale tez mysle ze to wplynie na progi stanowczo .. no i do tego niż demograficzny ... i niska srednia myślę ze progi beda zupelnie nizsze niz w tamtym roku oby ![]() ja z moimi 305 pkt na FiR licze ze jak nie za pierwszym to za drugim podejsciem sie dostane ![]() a tak ogolnie to powodzenia wszystkim
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do tych oblanych matur: też byłam w dosyć dużym szoku, czytając raport CKE. 7% całkowicie oblało, a 17,5% ma szanse w sierpniu... echh w moim liceum matury w pierwszym terminie (teraz) nie zdało jakieś 10% osób... Co do tego, że progi się obniżą, to mam niemal 100% pewności he he he. TRZa być dobrej myśli dziewczynki
Edytowane przez incessanthope Czas edycji: 2011-07-01 o 10:02 |
||
|
|
|
|
#617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to może nawet z moimi wynikami (305) dostane się z 1 tury biorąc pod uwagę wszystkie pozostałe korzystne warunki
|
|
|
#618 |
|
Przyczajenie
|
w zaszłym roku próg punktowy na budownictwo wynosił 257, lotnictwo 143 a zarządzanie i inżynieria produkcji 81.
|
|
|
|
|
#619 |
|
Przyczajenie
|
Do Gosissko
Wydaje mi sie ze bedzie duzo i ze moge sie nie dostac... ale okaze sie juz niedlugo a co do wf to mam nadzieje ze bedzie go malo ;p hehe
Edytowane przez mroku Czas edycji: 2011-07-01 o 18:18 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie musiałas mnie dołowac xD żegnaj budownictwo!
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
noo.. ładnie dużo trzeba na to budownictwo.. ale znowu na zarzadzanie i inzynierie produkcji coś malo :P
ale w tym roku napewno bedą mniejsze progi :P musza byc nizsze
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo na FiR , zarządzanie?
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
witam ja też składam właśnie na logistykę i też mam tyle punktów i jeszcze na FiR ale tu pewnie nie mam szans bo tylko 292 pkt
Edytowane przez patusia1992 Czas edycji: 2011-07-01 o 21:47 |
|
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
Myślę że jak nie za pierwszym razem to za drugim dostałabyś się na FiR
|
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że dość dużo dziewczyn wybiera się w tym roku na PRz na FiR i logistykę
Ja też startuję, wyliczyli mi 314 pkt na oba kierunki... Zobaczymy czy wystarczy. Trochę się obawiam, jak to będzie i czy dam sobie radę, ale jak nie zaryzykuję to przecież nigdy się nie dowiem
|
|
|
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
z tego co widze bedzie jednak duza konkurencja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
marzyłam o tych FiR ale niestety matura nie poszła mi tak jak trzeba... zobaczymy jak to będzie... co do konkurencji to co roku ten kierunek jest oblegany
|
|
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Teraz jest bum na politechniki
Mimo wszystko chyba zawsze warto spróbować. Myślę, że w tym roku nie powinno być, aż tak dużej konkurencji, bo nie dość, że jesteśmy rocznikiem niżowym to 1/4 nie zdała matury. Nie będzie tak źle A jak daleko mieszkacie od Rzeszowa? Składacie podanie o akademik czy raczej szukacie mieszkania? :p
|
|
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jakieś 80 km mieszkam w okolicach Mielca. Nie składam podania o akademik bo już mam mieszkanie w Rzeszowie
Tylko zostało się dostać ;]
Edytowane przez patusia1992 Czas edycji: 2011-07-02 o 13:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

ja mam 305 pkt i zastanawiam sie czy mam jakiekolwiek szanse na finanse i rachunkowosc.. hmm.. wiecie moze jaki byl prog w tamtym roku?