![]() |
#601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
ojeeej ja w takim gronie? i wyróżniona przez taki talent? dziękuję Skarbie i bardzo mi miło ![]() ![]() ![]() okradłam: chcialam byc, zuzka0, poprostuAsiss, otojest, misiok. ![]() ![]() ![]() ![]() ____________ "Nothing wrong with loneliness."
/Nie ma nic złego w samotności./ "Nothing is forever." /Nic nie jest wieczne./ "I need more than myself this time." /Teraz potrzebuje kogoś więcej niż tylko siebie./ "Be my very own constellation." /Bądź moją własną konstelacją./ "Tak nagle, z dnia na dzień nie tęsknię do tamtych chwil."
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
na zdrówko, talenty wy moje ![]() ![]() okradzione: z innej bajki, kamisha, WiecznieNiewyspana, agrr, caroline2324, ... " Stałam w tej bramie jak żebrak, tak chciałam żebrać o miłość, wiedziąc że tego właśnie mi nie wolno" kiedy podajesz herbatę wyglądasz niezwykle pięknie, a proste "napij się, proszę" brzmi jak wyznanie albo cudowna melodia. dziś pachnie samotnością, i nie boje się już stawiać kolejnych kroków ku niebu, bo dziś wiem że nawet najmniejszy gest w tym przypadku ma ogromne znaczenie. Wiesz? Nie tak powinno być Boli wszystko każda cząstka wije się z bólu, z miłości i każda krzyczy: nienawidzę Nienawidzę gdy jesteś wizualizacją stęsknionej narkomanki uczuć Wiesz? Nie wiesz skąd możesz wiedzieć.. Wieczność stoi wciąż na straży - cierpimy za błędy - cierpimy za pamięć
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zadomowienie
|
A ja pierwszy raz Tutaj...
![]() ![]() "I had so many dreams about you and me.." <Miałam tyle marzeń o Tobie i o mnie> Zatraciliśmy gdzieś siebie po drodze. I naszą miłość też zatraciliśmy. Chcieliśmy ją odnaleźć - ale odeszła. Tak jak i my odeszliśmy...od siebie ... Biegłeś za szybko przez życie. Zgubiłam Cię ! I niestety nie potrafię Cię teraz odnaleźć... Oszukujemy sie nawzajem . Tkwimy w czymś czego nawet nie można nazwać miłością! Przez te 3 lata poznaliśmy sie na tyle , by w końcu zrozumieć ,że do siebie nie pasujemy.
#604 |
Raczkowanie
|
i zawróciły ku sobie pełnym rozkwitu drżeniem ust tęskniących w rytmie atramentowej nocy deszczem pachnącej.
#605 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczny
![]() -z lepszym jutrem -z mezczyznami-typu jak nie ten to inny -z rozpoczeciem nowego etapu w zyciu. Będe bardzo wdzięczna. ![]() Sama też dam coś od siebie: "Nadzieja to dobra rzecz, może najlepsza ze wszystkich, a to, co dobre, nigdy nie umiera..."
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zadomowienie
|
;****************
Hi! Dziękuję misie za pamięć, mateńko, mam nadzieję, że kochacie Primę równie mocno, co Primka Was; wciąż i wciąż ♥
3, 2, 1 .. Boom! wróć do pokoju 505,
#607 |
Zakorzenienie
|
your blue eyes - dziekuje kwiatuszku
![]() ' spadłeś na mnie nagle tak i choć skrzydeł nam brak poleć ze mną - bądź jak ptak.
szarpnij krzykiem strumyk tej ciszy, co zasypia i budzi się z nami. z miłości do Ciebie nauczyłam się niewiary, chociaż tylko jeden Bóg tak z uczucia mego zakpić mógł. a teraz znowu świat jest błotem, drzewa to są rzeźby z próchna. i patrząc sobie w oczy być może zrozumiemy dlaczego tak się stało, że razem nie idziemy?! czy będzie komuś żal? komu będzie kogo? a kiedy się odwrócisz i pójdziesz w swoją stronę to wiem, że już nie wrócisz, że będzie skończone. i nie szukaj miłości - ona przyjdzie do Ciebie cichutko na palcach, owinie Cię niebem i porwie do tańca. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
♥ marikab - miło mi perełko. ;* ciiri - ♥ ![]() Extremalna - cieszę się myszko. ;* bajkowa - a Ty zachwyczasz mnie rybko. ![]() Desire x3_ - dziękuję za uznanie słońce. ;* patrysiowa_ - nawet nie wiesz jak mi miło. ;* kamisha - a skąd wiesz, że będę akurat w ciemnym lesie? :P A tak poza tym to ja się nigdzie stąd nie wybieram skarbie i przez najbliższy czas będziesz musiała mnie znosić. ♥ caroline2324 - to Tobie należą się oklaski złotko. ;* gosiaczek2707 - jest osobny wątek do próśb. _________________ Niedziela mogłaby być tak samo fajna jak sobota, ale ma prze***ane, bo akurat po niej jest poniedziałek. ![]() gdzieś pomiędzy słowami. Jej euforia była zdecydowanie nieuzasadniona i przedwczesna.. - Zakochałem się. Myślałem, że będzie gorzej. - Gorzej? Co może być gorszego niż taka męczarnia? - Racja, to potworność.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-08-29 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie szałowe wizażanki
![]() ![]() jestem tu nowa, ale myślę ,że powoli dam rade sie tu odnaleźć ;D ![]() ![]() to tak na początek coś ode mnie: `ej, laleczko uśmiech Ci się odkleja. mała ,wredna,bezczelna. ale jakże zadowolona z siebie ![]() ''W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' 'no cóż , po prostu upadłam na ciernie życia i krwawię. proste nie? oczy chcą tego, czego nie sięga dłoń. -imię? -Alicja. -zawód? -miłosny. -Nie ma mnie dla nikogo. -nawet dla mnie? -a jesteś nikim? -Dziewczyno! co Ty robisz?;o ! -chce zwymiotować moje serce. -Dlaczego?! -bo tylko ono tak rani. </3 i chodź łóżko puste <3 ,a serce pełne ;** ![]() taaa. krzycząca wymowna cisza. samotnośś jest mordercą. ![]() -dziekuję,że jesteś .<3 -dziękuje ,że sprawiasz ,że jestem;* ![]() życie depcze wyobraźnię. to narazie tyle ode mnie ;D wiem ,że z Wami laseczki się równać nie mogę; ) same talenciary: )) ale coś na początek dać trzeba ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
caroline2324 , nieliczylamwcalesie , One for all , _ZaagubiOna_ , marikab , twojaKokaina- kłaniam się nisko ,. dobrze mi się was czyta
![]() ![]() Primadonna - aaaa!!! kogo moje oczy widzząąąą! ![]() ![]() ![]() 3martyna3 - a nie wiem w sumie mozesz być na łace ![]() ![]() grise, mandarynka - gdzie wy ![]() -- umknęło mi zbyt wiele dni,jestem pewna." chce by wrócił i zmienił moje życie. uwielbiała gdy Jego usta dotykały Jej ust. "Jeżeli są miłe wspomnienia to znaczy ,że związek był udany" sama się nienawidzę. nauczył mnie pokory. miłość przesłoniła jej wszystkie ideały. znów płacze do gwiazd. patrząc w stronę Księżyca zrozumiała że jest taka samotna jak on wśród gwiazd. bo chciała żeby był jej przeznaczeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałeś przede mną sekrety,kłamałeś mi prosto w twarz.Jednak byłeś ponad to . Śni o śmianiu się w deszczu. 'I miejsce w które chodzimy jest miejscem gdzie chce być .'
![]() |
#612 |
Rozeznanie
|
kamisha, One for all, Frizzelicious, papergirl, siatkarka18, Cookie Crisp,
grise, Marzeniątko, seventh heaven, Magari91, envious, latin, lucyferowa, dontgivemenames, chocapic, NieZTejBajki, Toogether93, _Panna_Migotka_, xxgroszek07xx, realgirl89, peculiarity, styrana, Issuee, beMine, martekbezmajtek, Chocolaaate, Kama2704, nydee, otojest, z innej bajki, TwojaKokaina, misia_TKA, blondii69, Extremalna, Little Ballerina, ciiri, ruda wiewiora, TajemniczaPanna, Cholerycznaa, panna_miodowa, poprostuAsiss, _mandarynka, Wreednia, Sabiiina, Primadonna, nieliczylamwcalesie, caroline2324 mam nadzieję, że o żadnej nie zapomniałam! ![]() czarowałyście i czarujecie mnie dalej odkąd się tutaj pojawiłam jakiś rok temu. dziękuję. <3 '- wanna go out? - i have a boyfriend - i have a fish - what? - oh, i thought we were talking about things that didn't matter' - chcesz ze mną chodzić? - mam chłopaka - mam rybę - co? - oh, myślałem, że mówimy o rzeczach, które nie mają znaczenia 'i'm not asking for the stars or the moon ; all i want is to hear the words "hey, i like you too"' nie proszę o gwiazdy czy księżyc; wszystko co chcę usłyszeć to słowa 'hej, ja Ciebie też lubię'
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
kamisha - i wzajemnie
![]() ![]() always be yourself - milo mi baardzo! i powinnas wiedziec, ze w druga strone tez to idzie! ;* uwierzyć raz, w siebie uwierzyć, to znaczy w innych uwierzyć też i wyruszać w świat prosto
przed siebie. nie trzeba nam świętych słów, zadnych objawień. bo każdy z nas najlepiej wie, co mu się należy. czy ktoś kiedyś ukarze nas za przepłakane łzy tak wielu, za niespełnione marzenia i sny. czy ktoś kiedyś ukarze nas za obłudę cynizmu i fałsz, za bluźnierstwa wyniosłych warg. czy ktoś kiedyś ukarze nas za przekleństwa schowane w bezgłośnym szepcie, za samotność szarą, ciążącą nad miarę, za niewinny, dziecięcy płacz ? czy można coś zrobić jeszcze by szał nienawiści myśleniem ostudzić w nas.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-08-29 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
Desire x3_
![]() przytul mnie,
jestem taka słaba bez twojej ochrony tańcząc w polu z marzeniami odkrywam co to znaczy cieszyć się życiem mimo wszystko, mimo braku ciebie
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-29 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Rozeznanie
|
parala, patrysiowa_, bajkowa, Desiere x3_, caroline2324, always be yourself - ![]() jestem nieszczęśliwa. nie zabronisz mi. jeszcze wczoraj chciałam biec walczyć do utraty tchu. walcz o mnie do jasnej ku.rwa chol.ery. patrzysz na mnie i milczysz a patrzysz tak jakbyś mnie kochał ponad życie nie patrz na mnie! Wiesz jaki mam dziś dup.ny dzień? Bez chusteczek nie podchodź. witam w świecie poranionych kobiet i nieodpowiedzialnych mężczyzn. nie będziesz tu szczęśliwy. wyjeżdżaj. Nie idź za mną Znajdź sobie swój korytarz i swoją Ziemię Nie idź za mną do cho.lery!
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przeczytałam to ,to aż się uśmiechnęłam ,strasznie mi miło i dziękuję ![]() __ chcę mnie przy sobie kogoś i chcę mieć pewność ,że nie odejdzie jak inni . obok przeszło szczęście . -wierzysz może w coś ,co prawdopodobnie może się nie wydarzyć ? -wierzę ,tak jak teraz ,że pokocham raz a prawdziwie . -powiesz mu "żegnaj" ? -nie powiem.. -dlaczego ? -bo wciąż kocham ..
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Chciałam wymieniać na 1000, 1100, 1111, ale tak jakoś zawsze omijam i nie pamiętam. ![]() Sanderson Cirri dresowa Asiss Cama Oleńka kontrastowa kreskowa latin otojest caroline060 happyend bajkowa kamisha parala groszek marika 3martyna3 Zagubiona me9so3horny dreams_x3 Rozowa Skeyterka beautiful lie ruda wiewióra Pani Jana istny paradoks dontgivemenames blondi69 z innej bajki nensie nastychick twoja kokaina Paralogiczna limitowana naughty boundlessly lucyferowa Sabiina extremalna mandarynka kinderka agrr czii nieliczylamwcalesie grise itstoolate ? chocapic deuce desiree01 absorbeed karmelowomi caroline2324 agattee dorota coma keendyś kama1507 TiS abuunee siatkarka18 primadonna [gdzieś ty byłaś jak Cię nie było? xxxlolkaxxx magari91 always be yourseld NieIdealnaJa hottie one for all love your eyes withour_demur - notcool czarny aniołek missi Kofeina w Redbullach kartin love myszka230101 miodek niektóre większymi literkami, te naprawdę najwspanialsze, i najbardziej uwielbiane prze zemnie. ![]() K o c h a m ; * ![]() Sukienka - 40 złotych, japonki - 30 złotych, torba - 30 złotych. Spacer z Tobą nad morzem przy zachodzie słońca - bezcenny. Ile bym dała, by cofnąć czas i powtórzyć ten spacer, jeszcze raz. brakuje mi Ciebie, kocham, tęsknie, chodź do mnie, kurde no! Brak Ciebie przytłacza. Wakacyjna miłość bez przyszłości, chociaż Oni nadal w to wierzą, że się uda. 'Życie to nie bajka, a czysty hardcore' ![]()
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-08-29 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() `nie mam zamiaru się ciąć ani nie mam zamiaru mieć pomysłów rzucać się z dziesiątego piętra, tylko dlatego, że odszedłeś. ale też nie jest tak, ze łatwo się z tym godzę. jestem zdania, że wybrałeś źle, ale przecież to Twoje życie. życie prostego barana, który nie zasługuję na miłość. bo nie ma uczuć. dlatego pozwolę Ci odejść a może akurat zatęsknisz. ' ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Skarb <3 ![]() ![]()
![]() |
#619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oh, nawet nie wiesz Myszko jak się ciesze <3 Dziękuje <3 ![]() ____________ Wystarczy moment, by źle ulokować swoje uczucia. Potem trzeba w chu.ja cierpieć. A pozwolisz mi się na Tobie zemścić?
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
najukochańsze ♥ 'pójdziemy za rękę, sami, daleko. mam Cię coraz mniej Moje roztrzęsienie zostało utulone w jego bezpiecznych uściskach Chcę chłonąć każdy oddech twój '
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-08-29 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
-Zabiłeś to uczucie !. - Przecież uczucia nie mają ciała. 'Jak mam żyć, kiedy nie rozróżniam świata zewnętrznego od urojeń i fantazji?' Plastikowy świat. Plastikowi ludzie. Plastikowe słowa. _____________________ Do I dazzle you ?. Edytowane przez niezniszczalna_aleks Czas edycji: 2010-08-29 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Omg, że jaa? Wymieniona przez Ciebie? No normalnie niech mnie ktoś uszczypnie ![]() ______________ Bywało i tak, że to ona miała go czasami cholernie dość. Ale coś w tym draniu było. Coś takiego co kochała ponad życie. Sorki, że tak jeden post zaraz pod drugim, jakoś tak wyszło.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-08-29 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
patrysiowa_ az nie wiem, co mam powiedziec. moze po prostu dziekuje ;*
nie graj cynika na siłę, mało Ci za to świat braw da. i nie mów, że wszystko w miłości już
było. bo to nieprawda. odkryjemy miłość nieznaną, oznaczymy kraj zakochanych - długość ta, szerokość ta.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
Kolejna dawka
![]() He can’t hurt you But he can eat you up inside! <On nie może Cię zranić ale może zniszczyć Cię od środka> Nasze kłamstwa są naszym przebraniem. Czy Ty zapomniałeś ,że Twoja księżniczka nadal istnieje!? Proszę Cię przywróć mi tamte dni.Chce by znów czas się dla nas zatrzymał. Chcę by było jak kiedyś ? Pamiętasz? Kochałeś mnie , było nam razem tak dobrze. Wyobrażaliśmy sobie wspólną przyszłość...Mówiliśmy NA ZAWSZE, nic nas nie rozdzieli , jesteśmy dla siebie stworzeni. Powiedz mi dlaczego sie wszystko zmieniło? Dlaczego te chwile odeszły? Już zapomniałeś ,że mnie kochasz? Z biegiem lat nasza miłość uciekła , ulotniła się. A my głupcy nie potrafiliśmy o nią zawalczyć!! , i tak po prostu pozwoliliśmy jej odejść...
#625 |
Raczkowanie
|
Desire x3_
![]() Ja nie chcę przyjaźni, Ty nie chcesz miłości.
#626 |
Zakorzenienie
|
![]() żegnam. Jesteś jak zauroczona ćma,
która żałośnie gna w stronę światła - na końcu drogi będzie na Ciebie czekała śmierć i nic poza nią. Zamknę drzwi, ale otworzę okno. Dzisiaj mój sceptyk z drabiny spada - kończy się ta bezuczuciowa parada. I choć potrafię, nie chcę. Nie zabiję w sobie ani egoisty, ani megalomana, ani sceptyka, ani dojrzewającego psychopaty. I wiesz, nie rozumiem, skąd ten strach przed śmiercią. Przecież umieramy z minuty na minutę, z godziny na godzinę, z dnia na dzień, z roku na rok. Duszę się powietrzem. Oddycham pod wodą. |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Z punktu widzenia medycyny brak pewnych składników chemicznych w mózgu u osób samotnych wpływa niekorzystnie na równowagę psychiczną.
Zatrzymaj mnie nie daj mi odejść.Zapomnę cię nie będzie już nic. Nie odwracaj się jak przeszłość cię ściga.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Myślę o Tobie całymi dniami. Właściwie to chyba nie ma chwili, żebym tego nie robiła. Czasami nawet bez powodu wybucham płaczem. Wystarczy, że przypomnę sobie Twoją twarz albo któryś z naszych wspólnych dni. Od jakiegoś czasu nie wychodzę z domu. Przestałam spotykać się z przyjaciółmi. Całe dnie spędzam w łóżku oglądając smutne filmy i słuchając smętnych piosenek. Nie obżeram się słodyczami, trochę tylko straciłam apetyt. I ciągle, cholera, ciągle mam tą głupią nadzieję, że między nami wszystko się jeszcze ułoży. I chyba tylko ta nadzieja trzyma mnie przy życiu. Ale chyba jednak wolę, żebyś o tym nie wiedział. Więc na Twoje pytanie " Co słychać? " odpowiadam z uśmiechem, że wszystko ok.
![]() |
#629 |
Przyczajenie
|
„Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie.”
`opowiedziałabym Ci o nim wszystko,ale wtedy i Ty także byś się w nim zakochała. Bo czasem tak po prostu Cię potrzebuję. Kup mi plastikowy pierścionek i wykrzycz mi ,że mnie kochasz! ![]() `Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem ![]() codziennie rano smarowałam chleb nadzieją, aż dnia na dzień coraz gorzej było go przełknąć, miał coraz gorszy smak. w końcu.. ile można trwać w tej naiwności? dlatego podobno lepiej nie mieć nadziei ,wtedy jest łatwiej. wróć się natychmiast! posprzątaj ten cholerny bałagan. wyrzuć te odłamki połamanego przez Ciebie serca. mi już niepotrzebne. `wiesz Kochanie? idealnie mnie ranisz ,opanowałeś to chyba do perfekcji. _________________________ _________________________ __czekając na natchnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Rozeznanie
|
misiok - spoczi skarbie <3
marikab - rozumiem skarbie ![]() ![]() katastroficzna - miło skarbie <3 ![]() ![]() desiree01 - przesadzasz skarbie ![]() ![]() Wszystko mnie wygryza, aż wygryza od środka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.