Żony 2011 :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 11:59   #601
Sol_niczka
Raczkowanie

Dot.: Żony 2011 :)

u mnie powoli CHYBA coś ruszy z pracą... nawysyłałami pozawoziłam CV i trzymam kciuki. Proszę Was, Wy też trzymajcie

jak się uda i trochę popracuję może pomyślimy nad dzieciaczkiem póki co, nie ma szans

niunia32 gratulacje wielkie, nawet sobie nie wyobrażam jak jesteś sczęśliwa
cel 1-85kg
cel 2-80kg
ce l3-75kg
cel 4-70kg
Sol_niczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 12:32   #602
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sol_niczka Pokaż wiadomość
u mnie powoli CHYBA coś ruszy z pracą... nawysyłałami pozawoziłam CV i trzymam kciuki. Proszę Was, Wy też trzymajcie

jak się uda i trochę popracuję może pomyślimy nad dzieciaczkiem póki co, nie ma szans

Stary 2011-11-11, 12:35   #603
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję o tak, oboje jesteśmy szczęśliwi

ja też trzymam

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:12   #604
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć
znalazłam was mogę dołączyć?
Witaj

Cytat:
Trzymam kciuki!

P.S. Oby i u mnie coś ruszyło z tą pracą...

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Nie wiem już czy gratulowałam, więc i ja się przyłączam A jak tam te pierwsze miesiące wyglądają? Jakieś dolegliwości Ci dokuczają?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:36   #605
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:

Również trzymam kciuki.
Ja z kolei myślę o zmianie pracy, by w końcu robić coś ciekawszego. Muszę tylko napisać LM A dziecko... może za 3-4 lata. Mi się nie spieszy, zresztą mam inne plany Na chwile obecną mogę mieć co najwyżej krasnala ogrodowego

Jeśli chodzi o pracę w stolicy to różnie się słyszy. Jedna znajoma rok nie mogła nic znaleźć, inna z kolei bardzo szybko prace zmieniła i nie miała najmniejszych problemów. Wszystko zależy od tego czy nasze CV i LM kogoś zainteresuje i w jakim świetle się na rozmowie pokażemy.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 17:30   #606
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć
znalazłam was mogę dołączyć?
Witam

Cytat:

powodzenia

My odebraliśmy w piątek film z wesela Cudo Nie mogę się napatrzeć... bardzo mi się podoba
Wczoraj do Nas wpadł świadek z żoną, miłe spotkanie przerodziło się w wielką kłótnię między Nimi. Małżeństwem są od ponad roku a niestety myślą o rozwodzie. On wyjechał teraz do szkoły na 3 miesiące, ona ma żal, że jak przyjeżdza na weekend to nie spędza z Nią czasu tylko gdzieś jeździ, chodzi i ma jeszcze zjazdy. Ona podejrzewa Go o zdrady (słusznie). Ona wczoraj za dużo u Nas wypiła i się zaczęło gadanie, wypominanie, rzucanie obrączkami. Mój Mąż gadał z Nim, tłumaczył...a ja tylko słuchałam.
Po pierwsze dla mnie to była niezręczna sytuacja, bo nie lubię słuchać o czyiś problemach małżeńskich i nie uważam, że wina jest i Jego i jej. Nie jestem po żadnej ze stron. Mam nadzieję, że uda Im się jeszcze jakoś dogadać i że to tylko przejściowy kryzys

A mój Mąż właśnie karpatkę robi
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 17:51   #607
niunia32
Zakorzenienie

[QUOTE=Ewik86;30466091
Nie wiem już czy gratulowałam, więc i ja się przyłączam A jak tam te pierwsze miesiące wyglądają? Jakieś dolegliwości Ci dokuczają?[/QUOTE]

dziękuje
powoli kończę pierwszy trymestr
u mnie przebiegło wszystko spokojnie. Brak mdłości, wymiotów.
teraz powoli się coraz bardziej męczę. ostatnio mnie dopada senność w dzień.
zapachy mi nie przeszkadzają. Jedynie kawa mi przestała smakować - choć ostatnio się napiłam i była pyszna

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 18:51   #608
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje
powoli kończę pierwszy trymestr
u mnie przebiegło wszystko spokojnie. Brak mdłości, wymiotów.
teraz powoli się coraz bardziej męczę. ostatnio mnie dopada senność w dzień.
zapachy mi nie przeszkadzają. Jedynie kawa mi przestała smakować - choć ostatnio się napiłam i była pyszna
Też bym tak dobrze chciała znosić ciążę jak Ty, oby tak było kiedyś w przyszłości

A Tobie życzę, aby kruszynka rosła zdrowa i silna

Morenica jeśli mogę spytać tak z ciekawości- skąd wiecie, że żona świadka jest przez niego zdradzana?

Dominika

Alicja
Stary 2011-11-12, 19:00   #609
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Wczoraj do Nas wpadł świadek z żoną, miłe spotkanie przerodziło się w wielką kłótnię między Nimi. Małżeństwem są od ponad roku a niestety myślą o rozwodzie. On wyjechał teraz do szkoły na 3 miesiące, ona ma żal, że jak przyjeżdza na weekend to nie spędza z Nią czasu tylko gdzieś jeździ, chodzi i ma jeszcze zjazdy. Ona podejrzewa Go o zdrady (słusznie). Ona wczoraj za dużo u Nas wypiła i się zaczęło gadanie, wypominanie, rzucanie obrączkami. Mój Mąż gadał z Nim, tłumaczył...a ja tylko słuchałam.
Po pierwsze dla mnie to była niezręczna sytuacja, bo nie lubię słuchać o czyiś problemach małżeńskich i nie uważam, że wina jest i Jego i jej. Nie jestem po żadnej ze stron. Mam nadzieję, że uda Im się jeszcze jakoś dogadać i że to tylko przejściowy kryzys
Jeśli się nie dogadają, to niech lepiej się nie męczą i rozwiodą, póki dzieci nie mają.

Zresztą ja nie rozumiem jak można "prać brudy" w towarzystwie. Masz rację, że się nie wtrącasz. To oni powinni chcieć odbudować swój związek i o niego walczyć. Zapewne wina jest po środku a ślub nie był do końca przemyślaną decyzją. O związek trzeba dbać, w miarę możliwości miło zaskakiwać 2gą stronę, wychodzić na "randki"(piwo/kino itp.).
Mój Mąż jakiś czas temu powiedział, że on się cieszy jak wraca do domu - wie, że go przytulę/zrobię specjalnie dla niego jakieś nowe danie/pośmiejemy się i w końcu odpocznie po ciężkim dniu. Staram się nie wkurzać (choć czasem nie wytrzymuje), jeśli go nie ma parę dni. Wiem, że ciężko pracuje. Widzę to po nim. Jednak tęsknię... Nie warto czasu spędzonego razem marnować na kłótnie.

Walt Disney

Stary 2011-11-13, 13:02   #610
martusienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pracę w stolicy to różnie się słyszy. Jedna znajoma rok nie mogła nic znaleźć, inna z kolei bardzo szybko prace zmieniła i nie miała najmniejszych problemów. Wszystko zależy od tego czy nasze CV i LM kogoś zainteresuje i w jakim świetle się na rozmowie pokażemy.
A ja właśnie dochodzę do wniosku, że te rozmowy kwalifikacyjne to pic na wodę. Bo wiadomo, że jak człowiekowi na pracy zależy to chce jak najlepiej wypaść na rozmowie. W moim przypadku wiążę się to z ogromnym stresem, bo odczuwam presję związaną ze znalezieniem pracy. I domyślam się, że mogę nie wypaść tak, jakbym tego chciała. A przecież pierwsze wrażenie często jest tak mylne... I nie dostaję szansy.
Stary 2011-11-13, 18:47   #611
lipus89
Rozeznanie

hej
my już za tydzień o tej porze będziemy u siebie
wczoraj byliśmy zrobić takie już generalne porządki - tylko przewieźć tv, laptopa, stół i można mieszkać

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-13, 18:48   #612
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
hej
wczoraj byliśmy zrobić takie już generalne porządki - tylko przewieźć tv, laptopa, stół i można mieszkać
Super

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 19:15   #613
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
hej

ale wam dobrze wlasne mieszkanko, to jest to!!
Stary 2011-11-13, 19:34   #614
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Też bym tak dobrze chciała znosić ciążę jak Ty, oby tak było kiedyś w przyszłości

A Tobie życzę, aby kruszynka rosła zdrowa i silna

Morenica jeśli mogę spytać tak z ciekawości- skąd wiecie, że żona świadka jest przez niego zdradzana?
Sam powiedział dla mojego Męża przy wódce. Nie wiem ile w tym prawdy a ile może jakiegoś chwalenia się. Ale On ma taką naturę.
Dzisiaj pisali, że ponoć się pogodzili, ale ciekawe na jak długo. Ja w ich sprawy wolę nie wnikać, a teraz On ma małe pretensje do Męża, że w czasie ich kłótni się wtrącał. No ale po pijaku byli, więc pewnie szybko zapomną o tym.

Cytat:
hej
Super
Nie ma to jak mieszkać na swoim
Stary 2011-11-14, 09:00   #615
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martusienka Pokaż wiadomość
A ja właśnie dochodzę do wniosku, że te rozmowy kwalifikacyjne to pic na wodę. Bo wiadomo, że jak człowiekowi na pracy zależy to chce jak najlepiej wypaść na rozmowie. W moim przypadku wiążę się to z ogromnym stresem, bo odczuwam presję związaną ze znalezieniem pracy. I domyślam się, że mogę nie wypaść tak, jakbym tego chciała. A przecież pierwsze wrażenie często jest tak mylne... I nie dostaję szansy.
Oj uwierz, że ludzie potrafią zrobić naprawdę złe wrażenie, niektórzy już na rozmowie kwalifikacyjnej mają jakieś pretensje, roszczenia z góry widzisz, że będą z taką osobą problemy. Niektórzy są niemili jakby robili łaskę, że przyszli. Zdarzają się i tacy, co nie potrafią składnie sklecić zdania. Zajmowałam się taką wstępną kwalifikacją przez parę miesięcy i byłam w szoku. Wtedy doszłam do wniosku, że to dziwne, że mamy tak niskie bezrobocie :p
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 18:58   #616
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Sam powiedział dla mojego Męża przy wódce. Nie wiem ile w tym prawdy a ile może jakiegoś chwalenia się. Ale On ma taką naturę.
Dzisiaj pisali, że ponoć się pogodzili, ale ciekawe na jak długo. Ja w ich sprawy wolę nie wnikać, a teraz On ma małe pretensje do Męża, że w czasie ich kłótni się wtrącał. No ale po pijaku byli, więc pewnie szybko zapomną o tym.
Też bym wolała się w to nie wtrącać. Potem tylko wynikają jakieś żale i pretensje. A po alkoholu to już w ogóle...

Cytat:
Super
Nie ma to jak mieszkać na swoim
Oj tak, ja jestem niezmiernie wdzięczna i szczęśliwa, że od samego początku możemy mieszkać we własnym mieszkaniu. Początkowo ciężko mi było się przyzwyczaić, jednak pojawiło się więcej obowiązków, ale teraz jest już ok. Zresztą nawet pokłócić się można "swobodniej" - pogodzić też

Dominika

Alicja
Stary 2011-11-15, 19:07   #617
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym wolała się w to nie wtrącać. Potem tylko wynikają jakieś żale i pretensje. A po alkoholu to już w ogóle...

Oj tak, ja jestem niezmiernie wdzięczna i szczęśliwa, że od samego początku możemy mieszkać we własnym mieszkaniu. Początkowo ciężko mi było się przyzwyczaić, jednak pojawiło się więcej obowiązków, ale teraz jest już ok. Zresztą nawet pokłócić się można "swobodniej" - pogodzić też
Ja tak samo. Mieszkamy razem od lutego we własnym mieszkaniu. Pamiętam początki, chociaż od domu rodzinnego mam tylko 15 minut na piechotę jak się obudziłam po pierwszej nocy łzy zaczęły mi same lecieć i poczułam, ze chcę do mamy. Moja mama miała tak samo. dzwoniliśmy do siebie i w ryk, że nie pali się u mnie światło, że jest ciszej w domu itd.
Ale tak po miesiącu przyzwyczaiłam się i nie wyobrażam sobie już teraz mieszkania razem z rodzicami...
Stary 2011-11-16, 07:42   #618
Ifwka
Zakorzenienie

Ech ja tam nie mam takich odzuc jak Wy, ale to pewnie dlatego że już dawno wyprowadziłam sie z domu. Najpierw był akademik, potem jedno wynajmowane mieszkanie, potem drugie, a potem przeprowadzka do Tż Nie mieszkamy co prawda sami bo jest jego mama no i jego córka, ale za to dom jest własny, bez kredytów na 30 lat, z ogromnym ogrodem, wiec niema na co narzekać Chyba tylko na wieczne remonty przez co dom przypomina trochę studnię bez dna. Troche w tym winy jest Tż bo on nie potrafi nic nie robić, i jak tylko jedna sprawę zamkniemy to on już wynajduje następną. Dobrze że większość spraw sam robi, więc jest taniej i idealnie tak jak chcemy
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 08:43   #619
megamag
BAN stały

Ja bym płakała jakbym miała do rodziców wrócić :p Już tyle lat z nimi nie mieszkam, że czułabym się dość niezręcznie. Myślę, że oni też by mnie nie chcieli z powrotem, bo uważają, że w pewnym wieku nie należy już mieszkać z rodzicami.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 10:13   #620
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
Oj uwierz, że ludzie potrafią zrobić naprawdę złe wrażenie, niektórzy już na rozmowie kwalifikacyjnej mają jakieś pretensje, roszczenia z góry widzisz, że będą z taką osobą problemy. Niektórzy są niemili jakby robili łaskę, że przyszli. Zdarzają się i tacy, co nie potrafią składnie sklecić zdania. Zajmowałam się taką wstępną kwalifikacją przez parę miesięcy i byłam w szoku. Wtedy doszłam do wniosku, że to dziwne, że mamy tak niskie bezrobocie :p
Nerwy robią swoje
Cytat:
Ja sie do tej pory nie przyzwyczaiłam do tylu obowiązków (a już 3lata mieszkamy razem). Mam ciekawsze rzeczy do roboty Moja teściowa mnie co jakiś czas denerwuje bo mówi "Jak ja byłam młoda to 4godziny snu mi starczały. Do nocy prasowałam mężowi i synom. W końcu to wizytówka kobiety. Dom był zawsze czysty". Tłumaczyła mi też, że jak rano wstanę to pół godziny na przetarcie kurzy, pozmywanie i będzie czysto.
Popatrzyłam się wtedy na męża jednoznacznie i on na szczęście zareagował odpowiednio na słowa mamusi
Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
Ja bym płakała jakbym miała do rodziców wrócić :p Już tyle lat z nimi nie mieszkam, że czułabym się dość niezręcznie. Myślę, że oni też by mnie nie chcieli z powrotem, bo uważają, że w pewnym wieku nie należy już mieszkać z rodzicami.
Też bym płakała Z moja mama stwierdziłyśmy, że tak 50km odległości starcza. Wpadam do nich co jakiś czas, gadamy przez skype, dzwonimy i nie ma awantur

Walt Disney

Stary 2011-11-16, 11:00   #621
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Nerwy robią swoje
Ja sie do tej pory nie przyzwyczaiłam do tylu obowiązków (a już 3lata mieszkamy razem). Mam ciekawsze rzeczy do roboty Moja teściowa mnie co jakiś czas denerwuje bo mówi "Jak ja byłam młoda to 4godziny snu mi starczały. Do nocy prasowałam mężowi i synom. W końcu to wizytówka kobiety. Dom był zawsze czysty". Tłumaczyła mi też, że jak rano wstanę to pół godziny na przetarcie kurzy, pozmywanie i będzie czysto.
Popatrzyłam się wtedy na męża jednoznacznie i on na szczęście zareagował odpowiednio na słowa mamusi
Też bym płakała Z moja mama stwierdziłyśmy, że tak 50km odległości starcza. Wpadam do nich co jakiś czas, gadamy przez skype, dzwonimy i nie ma awantur
Jakbym słyszała moją teściową. Kiedy od Nas wyjeżdzała to powiedziała do G. Synu trzymajcie porządek w domu. Poczułam w tych słowach jakaś dziwną aluzję. na szczęście mieszka od Nas około 100 km więc rzadko przyjeżdza

Odkąd nie mieszkam z Mamą, też mam lepszy kontakt. nie widzimy się tak często, dzwonimy do siebie codziennie i nie ma kłótni przez to. Nasze relacje się polepszyły

U mnie za oknem śliczna słoneczna pogoda. Mąż dzwonił, że prowizję wypłacą pod koniec miesiąca dopiero. Super a kasa już Nam się kończy
Ja dzwoniłam do Dyrektora placówki gdzie chcę pracować, oczywiście Go nie było i sekretarka ma dzwonić do mnie i powiedzieć kiedy i czy w ogóle będzie miał czas na rozmowę ze mną
Stary 2011-11-16, 11:34   #622
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety, ale ja jestem śpiochem i jeśli mogę to śpię ile dusza zapragnie I na pewno bym nie poświęciła snu, żeby sprzątać
Czasami jak tak sobie rozmyślam to nie mogę uwierzyć, że nie mieszkam już z rodzicami. Na studiach też nie mieszkałam, ale to było co innego. Wracałam do nich na weekend, na wakacje. A teraz po prostu wiem, że ten etap się skończył na dobre i przyznaję, że jest mi trochę smutno, bo mam kochanych rodziców i mieszkanie z nimi to była przyjemność

Dominika

Alicja
Stary 2011-11-16, 12:05   #623
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Jakbym słyszała moją teściową. Kiedy od Nas wyjeżdzała to powiedziała do G. Synu trzymajcie porządek w domu. Poczułam w tych słowach jakaś dziwną aluzję. na szczęście mieszka od Nas około 100 km więc rzadko przyjeżdza
Ja myślałam, że moją zagryzę jak pewnego razu chciała mnie nauczyć prasować. Stwierdziłam, że jej syn też ma 2 ręce a ja umiem to robić (w miarę możliwości - tata mnie nauczył).
Cytat:
U mnie za oknem śliczna słoneczna pogoda. Mąż dzwonił, że prowizję wypłacą pod koniec miesiąca dopiero. Super a kasa już Nam się kończy
U nas to jest troche dziwnie z kasą. Nigdy nie wiem ile mąż ma na koncie (póki co mamy osobno). Ja kupuję jedzenie itp. a on płaci za wynajem. Może jak będziemy mieć swoje gniazdko to będzie inaczej.
Cytat:
Ja dzwoniłam do Dyrektora placówki gdzie chcę pracować, oczywiście Go nie było i sekretarka ma dzwonić do mnie i powiedzieć kiedy i czy w ogóle będzie miał czas na rozmowę ze mną
Będzie dobrze, nie załamuj się na zapas
Cytat:
Niestety, ale ja jestem śpiochem i jeśli mogę to śpię ile dusza zapragnie I na pewno bym nie poświęciła snu, żeby sprzątać
Ja też Zresztą TŻ wie doskonale, że jak się nie wyspię to jestem nieobliczalna i zła na caly świat. Ogólnie ciężko mi sie wstaje.
Cytat:
Czasami jak tak sobie rozmyślam to nie mogę uwierzyć, że nie mieszkam już z rodzicami. Na studiach też nie mieszkałam, ale to było co innego. Wracałam do nich na weekend, na wakacje. A teraz po prostu wiem, że ten etap się skończył na dobre i przyznaję, że jest mi trochę smutno, bo mam kochanych rodziców i mieszkanie z nimi to była przyjemność
Ja na studiach mieszkałam z moimi 2 lata, później się wyprowadziliśmy do stolicy i skończyłam studia zaocznie (także co 2gi weekend mieli mnie już w niedzielę dość - buzia mi się nie zamykała ). Teraz znów studiuje i przyznam, że LUBIĘ TO Choć przez ten kierunek sporo mnie w pracy nie ma u rodziców jestem raz na miesiąc, ale cóż... Praca nie jest wymarzona, a studia mają mnie przybliżyć do księgowości

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-11-16 o 12:07
Stary 2011-11-16, 14:50   #624
Mediona
Zadomowienie

No i wkońcu ja zostałam Żonką 2011 w tą sobotę
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 15:30   #625
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Hej, napisz cos o sobie

Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem jak TŻ nie ma w domu? Ostatnio praktycznie męża nie widuje, a noce to już w ogóle tragedia. Nie dość, że bardzo tęsknię to spać nie mogę przez to wszystko.

Walt Disney

Stary 2011-11-16, 16:11   #626
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Hej, napisz cos o sobie

Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem jak TŻ nie ma w domu? Ostatnio praktycznie męża nie widuje, a noce to już w ogóle tragedia. Nie dość, że bardzo tęsknię to spać nie mogę przez to wszystko.

Ja z moim nażyczonym mieszkałam 5 lat przed ślubem i tylko raz sie zdarzyło ze mąż wyjechał na weekend do Niemiec cała noc nie spałam . Powiedziałam ze ostatni raz wyjechał sam

Co moge o sobie napisać najlepiej kócitko i na temac zaczoł sie szał poślubny hahah papiery i szybkie załatwianie wszystkiego ponieważ w niedziele wyjeżdzam do Anglii
Ale mam nadzieje ze niedługo sie doczekam dzieci i wróce na stałe ponieważ nie chcę by moje dzieci sie wychowywały zdala od rodziny

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:

ja też trzymam

Niunia jak sie czuje twoja dzidzia
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 18:28   #627
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też Zresztą TŻ wie doskonale, że jak się nie wyspię to jestem nieobliczalna i zła na caly świat. Ogólnie ciężko mi sie wstaje.
Ja też jak się nie wyśpię bądź ktoś mnie obudzi mimo, że mogę pospać to jestem strasznie marudna i niekiedy nieprzyjemna Dziś rano właśnie mąż mi to wytknął

Cytat:
Ja na studiach mieszkałam z moimi 2 lata, później się wyprowadziliśmy do stolicy i skończyłam studia zaocznie (także co 2gi weekend mieli mnie już w niedzielę dość - buzia mi się nie zamykała ). Teraz znów studiuje i przyznam, że LUBIĘ TO Choć przez ten kierunek sporo mnie w pracy nie ma u rodziców jestem raz na miesiąc, ale cóż... Praca nie jest wymarzona, a studia mają mnie przybliżyć do księgowości
Też się zastanawiałam nad drugim kierunkiem studiów i w przyszłym roku chyba zacznę- muszę tylko pieniądze uzbierać
A to chyba dobrą pracę masz skoro nie przeszkadza szefowi-szefowej, że rzadziej bywasz

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Witaj

Cytat:

Tak, też mam problem ze snem, gdy męża nie ma w domu. Nawet mam problem z zaśnięciem, gdy jest w innym pokoju i siedzi np. na komputerze

Dominika

Alicja
Stary 2011-11-16, 18:41   #628
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Ja też jak się nie wyśpię bądź ktoś mnie obudzi mimo, że mogę pospać to jestem strasznie marudna i niekiedy nieprzyjemna Dziś rano właśnie mąż mi to wytknął
Mój już się przyzwyczaił
Cytat:
Też się zastanawiałam nad drugim kierunkiem studiów i w przyszłym roku chyba zacznę- muszę tylko pieniądze uzbierać
A to chyba dobrą pracę masz skoro nie przeszkadza szefowi-szefowej, że rzadziej bywasz
Pracę mam typowo "studencką". Jestem - to mi płacą. Gdyby to była odpowiedzialna praca, wiedziałabym, że czegoś się uczę itp. to siedziałabym te 8h. Wykonuje swoje obowiązki i idę do domu. Biorę sobie wolne, gdy nie ma nic do roboty prócz porządków, przenoszenia ciężkich kartonów itp. Ostatnim razem tydzień bolał mnie kręgosłup, więc nigdy więcej
Dlatego szukam czegoś innego byleby się uczyć.
Cytat:
Tak, też mam problem ze snem, gdy męża nie ma w domu. Nawet mam problem z zaśnięciem, gdy jest w innym pokoju i siedzi np. na komputerze
Ja z kolei zasypiam normalnie, gdy siedzi w 2gim pokoju. Jednak jak go nie ma tak jak teraz - znów 3dni to jest kiepsko

Walt Disney

Stary 2011-11-16, 19:03   #629
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Mój mąż pracuje na nocki i śpię dobrze, zawsze tak było Jedynie na początku bałam się zostawać sama w mieszkaniu bo mieszkamy na parterze no i stwierdziłam, że jak ktoś będzie się chciał włamać to do nas w pierwszej kolejności

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 19:27   #630
wifey
Przyczajenie

Witam Was wszystkie mozna sie dolaczyc?Ja w niedziele bede miala juz 3 miesiace po
wifey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości