![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żony 2011 :)
u mnie powoli CHYBA coś ruszy z pracą... nawysyłałami pozawoziłam CV i trzymam kciuki. Proszę Was, Wy też trzymajcie
![]() jak się uda i trochę popracuję może pomyślimy nad dzieciaczkiem ![]() ![]() niunia32 gratulacje wielkie, nawet sobie nie wyobrażam jak jesteś sczęśliwa ![]()
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cytat:
P.S. Oby i u mnie coś ruszyło z tą pracą... Nie wiem już czy gratulowałam, więc i ja się przyłączam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Ja z kolei myślę o zmianie pracy, by w końcu robić coś ciekawszego. Muszę tylko napisać LM ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o pracę w stolicy to różnie się słyszy. Jedna znajoma rok nie mogła nic znaleźć, inna z kolei bardzo szybko prace zmieniła i nie miała najmniejszych problemów. Wszystko zależy od tego czy nasze CV i LM kogoś zainteresuje i w jakim świetle się na rozmowie pokażemy. ![]()
![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() My odebraliśmy w piątek film z wesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj do Nas wpadł świadek z żoną, miłe spotkanie przerodziło się w wielką kłótnię między Nimi. Małżeństwem są od ponad roku a niestety myślą o rozwodzie. On wyjechał teraz do szkoły na 3 miesiące, ona ma żal, że jak przyjeżdza na weekend to nie spędza z Nią czasu tylko gdzieś jeździ, chodzi i ma jeszcze zjazdy. Ona podejrzewa Go o zdrady (słusznie). Ona wczoraj za dużo u Nas wypiła i się zaczęło gadanie, wypominanie, rzucanie obrączkami. Mój Mąż gadał z Nim, tłumaczył...a ja tylko słuchałam. Po pierwsze dla mnie to była niezręczna sytuacja, bo nie lubię słuchać o czyiś problemach małżeńskich i nie uważam, że wina jest i Jego i jej. Nie jestem po żadnej ze stron. Mam nadzieję, że uda Im się jeszcze jakoś dogadać i że to tylko przejściowy kryzys ![]() A mój Mąż właśnie karpatkę robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ewik86;30466091
Nie wiem już czy gratulowałam, więc i ja się przyłączam ![]() dziękuje powoli kończę pierwszy trymestr ![]() u mnie przebiegło wszystko spokojnie. Brak mdłości, wymiotów. teraz powoli się coraz bardziej męczę. ostatnio mnie dopada senność w dzień. zapachy mi nie przeszkadzają. Jedynie kawa mi przestała smakować - choć ostatnio się napiłam i była pyszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie życzę, aby kruszynka rosła zdrowa i silna ![]() Morenica jeśli mogę spytać tak z ciekawości- skąd wiecie, że żona świadka jest przez niego zdradzana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Zresztą ja nie rozumiem jak można "prać brudy" w towarzystwie. ![]() Mój Mąż jakiś czas temu powiedział, że on się cieszy jak wraca do domu - wie, że go przytulę/zrobię specjalnie dla niego jakieś nowe danie/pośmiejemy się i w końcu odpocznie po ciężkim dniu. Staram się nie wkurzać (choć czasem nie wytrzymuje), jeśli go nie ma parę dni. Wiem, że ciężko pracuje. Widzę to po nim. Jednak tęsknię... Nie warto czasu spędzonego razem marnować na kłótnie.
![]() |
![]() |
#610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wam dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj pisali, że ponoć się pogodzili, ale ciekawe na jak długo. Ja w ich sprawy wolę nie wnikać, a teraz On ma małe pretensje do Męża, że w czasie ich kłótni się wtrącał. No ale po pijaku byli, więc pewnie szybko zapomną o tym. Cytat:
![]() Nie ma to jak mieszkać na swoim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, ja jestem niezmiernie wdzięczna i szczęśliwa, że od samego początku możemy mieszkać we własnym mieszkaniu. Początkowo ciężko mi było się przyzwyczaić, jednak pojawiło się więcej obowiązków, ale teraz jest już ok. Zresztą nawet pokłócić się można "swobodniej" - pogodzić też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak po miesiącu przyzwyczaiłam się i nie wyobrażam sobie już teraz mieszkania razem z rodzicami... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Ech ja tam nie mam takich odzuc jak Wy, ale to pewnie dlatego że już dawno wyprowadziłam sie z domu. Najpierw był akademik, potem jedno wynajmowane mieszkanie, potem drugie, a potem przeprowadzka do Tż
![]() ![]() ![]()
![]() |
#619 |
BAN stały
|
Ja bym płakała jakbym miała do rodziców wrócić :p Już tyle lat z nimi nie mieszkam, że czułabym się dość niezręcznie. Myślę, że oni też by mnie nie chcieli z powrotem, bo uważają, że w pewnym wieku nie należy już mieszkać z rodzicami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popatrzyłam się wtedy na męża jednoznacznie i on na szczęście zareagował odpowiednio na słowa mamusi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkąd nie mieszkam z Mamą, też mam lepszy kontakt. nie widzimy się tak często, dzwonimy do siebie codziennie i nie ma kłótni przez to. Nasze relacje się polepszyły ![]() U mnie za oknem śliczna słoneczna pogoda. Mąż dzwonił, że prowizję wypłacą pod koniec miesiąca dopiero. Super ![]() ![]() ![]() Ja dzwoniłam do Dyrektora placówki gdzie chcę pracować, oczywiście Go nie było i sekretarka ma dzwonić do mnie i powiedzieć kiedy i czy w ogóle będzie miał czas na rozmowę ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ale ja jestem śpiochem i jeśli mogę to śpię ile dusza zapragnie ![]() ![]() Czasami jak tak sobie rozmyślam to nie mogę uwierzyć, że nie mieszkam już z rodzicami. Na studiach też nie mieszkałam, ale to było co innego. Wracałam do nich na weekend, na wakacje. A teraz po prostu wiem, że ten etap się skończył na dobre i przyznaję, że jest mi trochę smutno, bo mam kochanych rodziców i mieszkanie z nimi to była przyjemność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-11-16 o 12:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
No i wkońcu ja zostałam Żonką 2011 w tą sobotę
Mam nadzieje ze mnie przygarniecie ![]()
![]() |
#625 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem jak TŻ nie ma w domu? Ostatnio praktycznie męża nie widuje, a noce to już w ogóle tragedia. Nie dość, że bardzo tęsknię to spać nie mogę przez to wszystko. ![]()
![]() |
![]() |
#626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z moim nażyczonym mieszkałam 5 lat przed ślubem i tylko raz sie zdarzyło ze mąż wyjechał na weekend do Niemiec cała noc nie spałam . Powiedziałam ze ostatni raz wyjechał sam ![]() Co moge o sobie napisać najlepiej kócitko i na temac zaczoł sie szał poślubny hahah papiery i szybkie załatwianie wszystkiego ponieważ w niedziele wyjeżdzam do Anglii Ale mam nadzieje ze niedługo sie doczekam dzieci i wróce na stałe ponieważ nie chcę by moje dzieci sie wychowywały zdala od rodziny ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Niunia jak sie czuje twoja dzidzia ![]()
![]() |
![]() |
#627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to chyba dobrą pracę masz skoro nie przeszkadza szefowi-szefowej, że rzadziej bywasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego szukam czegoś innego ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż pracuje na nocki i śpię dobrze, zawsze tak było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.