![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Tak, ten. Tylko ze ja na fakturze mam normlanie go policzonego, żadnej informacji o zakończeniu produkcji, czyli pewnie w chwili pakowania mojego zamówienia jeszcze byl. Tylko ze go nie dostałam. Napisać do nich z reklamacją?
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
hej,
mam problem, dość głupi, no, ale problem ![]() jutro będę wieczorem robić zamówienie i zależy mi, żeby paczka była w piątek, najpóźniej w sobotę.. czytałam tutaj, że dostawa kurierska miała ostatnio jednodniowe opóźnienia, nadal to 'trwa' ? a jeśli tak, to czy w sobotę kurierzy też rozwożą paczki? do tej pory zamawiałam na paczkomat i tylko raz mi się zdarzyło, że miałam 2 dni po zafakturowaniu, zawsze było na drugi dzień, ale teraz gorący okres przedświąteczny , więc różnie może być.. i nie wiem co zrobić, czy 'ryzykować', że InPost nie będzie miał opóźnień, czy zamawiać kurierem... ![]() ![]() aaa, i jeszcze jedno, czy do zamówienia na 130zł gratis w postaci balsamu do ciała Naturals będzie ok? ![]()
#604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Magocha jestem, nie magdocha :P:P Teraz mogę powiedzieć, ze ten rosyjski jest prawie identyczny jak nasza trójka ![]() ![]() Aalica24 przykro mi, ale chyba jednak zbankrutujesz ![]() ta seria o której pytasz cenowo wygląda tak: szminka - 15,90, cienie - 19,90, lakier - 11,90 i do tego żelowa kredka za 14,90, Jeśli chodzi o okulary Anula ( na fotce z czarną torbą i portfelem z takim zameczkiem z przodu) to będą za 34,90, Budzik Ella będzie za 39,90, a ręczniczek za 12,90. I seria dla dzieci z Naturalsa też jest :P Jest płyn do mycia ciała Wirująca truskawka, płyn do mycia ciała pyzata jagoda, pachnąca mgiełka do włosów wesołe jabłuszko i szampon i odżywka Szalony arbuz - każde za 9,90. Ale nazwy produktów dla dzieci - genialne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, uważam że to odpowiedni gratis ![]() Zawsze przed sitami kurierzy maja opóźnienia ale na in post bym też za bardo nie liczyła... na swięta wielkanocne mieli 2 dni opóżnienia bo wszystkie skrytki w danym paczkomacie byl zajęte i musieli czekac az sie zwolnią, a wiadomo ze każda paczka i tak musi swojakolejke odczekać... Najlepszym rozwiązaniem byłby odbiór w Coku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie czy u was w zamówieniu jak ktoś zamawiał Incandessence (30ml) na flakoniku jest naklejka bo u mnie nie ma, jes tylko mało widoczny druczek z logo, a przy Eternal Love (30ml) jest inna nakrętka czarna zamiast tej przezroczystej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie wszystko w porządku. Ale będe pisała reklamację, bo czemu mam płacić za coś, czego nie dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam nad zakupami w COKu, ale zupełnie nie mam czasu, akurat w tych godz. siedzę na uczelni ![]()
![]() |
#609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Paczki rozwozi firma UPS, i przyznam, ze do końca nie jestem pewna czy rozwoża. Do odziałów in post w soboty przychodza, i jesli sie ładnie poprosi to mimo tego ze oddział jest zamkniety, to jest szansa ze sobie bedziesz mogła odebrać paczke jak im przywiozą. Ale chyba w soboty teraz będą coki otwarte ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A COKi zawsze są w soboty otwarte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Rozeznanie
|
ja tak samo miałam z Serum z tego programu za 6,90zł, jest na fakturze a nie dostałam i policzono mi za nie, właśnie napisałam do nich, zobaczymy co odpiszą jutro....
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
Niewiedziałam ze zawsze są otwarte, moze dlatego ze w soboty nie jeżdzę tam, ale wydawało mi sie, ze w soboty u nas w Bielsku-Białęj był zamknięty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
Również dostałam dzisiaj paczkę - na szczęście wszystko doszło, no oprócz LWD
![]()
#615 |
Zakorzenienie
|
kurna, w sobotę do COKu to już mi kompletnie nie pasuje
![]() chyba zaryzykuję kuriera, a jutro jeszcze zadzwonię do UPS dopytać, czy rozwożą w sobotę :P
#616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja zbankrutuję na pewno, bo biorę na bank większość z tego - budzik, okulary, część serii dla dzieci nowej. Nazwy faktycznie obłędne, ciekawe czy jakość w szczególności sprayu do rozczesywania (jest świetny) i zapachy faktycznie się zmienią, mam nadzieję, że będą tak super jak nazwy. Niedrogi ten budzik u nas, myślałam, że będzie 49,90 ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
wczoraj sie sporo nadzwoniłam do ups i mialam z nimi niezła frajde
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzcie mi jeszcze, zamawiała któraś z Was z demo tą nową wodę ProEnergy? brat mi uraczył świetną wiadomością, że ma dla mnie prezent pod choinkę (nigdy nic sobie nie kupowaliśmy!;]), więc muszę mu coś kupić, a muszę poważnie ciąć koszty ![]() ![]()
![]() |
#619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poszła reklamacja. Ciekawe co napiszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: w cenniku są w Demo jakieś balsamy po goleniu z serii ForMen bodajże, ale nie dopatrzyłam się ich w AM, normalnie można je zamawiać? ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2011-12-06 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kasiakaka Czas edycji: 2011-12-06 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli tylko nie śmierdzi, to się nada ![]() ![]()
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
magocha, jest w polskim K03 ta seria torebka, portfel i etui na klucze z motywem mapy swiata (i czy bedzie dalsza czesc serii jak na tej stronie obok, jakas kosmetyczka, mala torebka i cos jeszcze)? zakochalam sie
![]() ![]() - co to za nowosc z zielonej serii solutions? (rosyjski kat str.123) - jest jakas promocja na anew genics? bo mi sie serum do tego czasu skonczy a widze ladna kosmetyczne do tego ![]() - a cena tej torebki z zamkami na wierzchu ? (czarna na stronie z portfelem z zamkami i okularami) - a bizu z nst strony ? ![]() Wybacz, ze pytam o tak wiele ale ciekawosc mnie zzera ![]() no i te cienie z poczatku katalogu .... mmmm !!!! a mialam zaczac oszczedzac ![]() A tak swoja droga, jak tak sobie patrze, ze wraca Celebre to moglyby jeszcze wrocic perfumy AVON Shine (zrobilabym zapas na kolejne 3 lata ![]() ![]() Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-12-06 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
Ogladam sobie rosyjską trójeczkę i podobają mi się okularki
![]() ![]() Wprowadzają nowe żele Senses a ja nie wyrabiam się ze zużywaniem - mam już ponad 10 w zapasie (Senses, Naturals, ori, YR i inne). Aktualnie jestem na etapie Enchanted a jego już ponad rok nie ma w katalogu.... Nie wspomnę ciekawości nowych perfum zwłaszcza tych Herve Ledger'a (Femme mi nie bardzo podpasowały a ETE uwielbiam). |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
torba - 59,90 pokrowiec na klucze - 17,90 portfel - 24,90, te produkty można kupić jeśli się wyda na zakupy z katalogu 49,90 seria naturals kids tak jak pisalam wyżej - każde 9.90, serum anew genesics jest za 65,00 zł i przy zakupie jakiegoś kosmetyku z tych stron z anew genesics jest gratis ta kosmetyczka ![]() torebka z zameczkiem będzie za 99 zł <szok> , a biżu z następnej strony tak: naszyjnik - 49,9, kolczyki - 39,9 oraz pierścionek 44,90 a z solutions nie wiem o który chodzi, a nie chce mi się teraz wertować tego rosyjskiego :P Spoko, z katalogu jeszcze mogę co nie co wypisać, jak ktoś prosi ![]() Edytowane przez magocha Czas edycji: 2011-12-06 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Udowodnisz. Po prostu powiesz, że nie dostałaś. Ja dziś dostałam paczkę i okazało się, że do obu zestawów z pięcioma produktami... nie pamiętam jak on się tam nazywa, brakuje mi balsamów. A na fakturze wszystko było. Zadzwoniłam, powiedziałam. Wyślą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. o solutions to chodzilo o krem z tej zielonej serii ![]() a powiedz jeszcze czy bedzie dalszy ciag tej seri z mapa swiata ? ![]() ![]() Ja tez mialam taki problem raz. Zadzwonilam ze produkt na FA jest a w paczce nie ma, pani przeprosila i w nastepnym zamowieniu mialam juz dolaczone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a chyba już wiem o które zielone ci chodziło ;P To jest linia naturalna ochrona z portulaką wielokwiatową i tam po kolei będzie: krem na dzień, na noc, krem pod oczy każdy za 19,90, maseczka żelowa - 11,90 serum kojąco naprawcze- 19,90 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Rozeznanie
|
Takie szybkie pytanko:
Czy zestaw LBD jest nadal dostępny?? Bo nie wiem na co siebie i klientkę nastawiać... |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
w końcu mam wszystkie zamówione wcześniej perfumki Barbie...i Signature do mnie wędruje też, więc generalnie nie jest źle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.