Oleje i olejki do włosów - cz. V - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 19:01   #601
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Ojj pędzicie tak,że nie nadążam z czytaniem
Chyba odkryłam cudowny sposób olejowania na moje włosy Dziś drugi raz go stosuję, jutro sprawdzę efekty i oby były tak fantastyczne jak za pierwszym razem
jaki?
Stary 2012-02-09, 19:04   #602
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mosia07 Pokaż wiadomość
Na tej stronie ile kosztuje wysyłka pocztą bo nie mogę nigdzie tego znaleźć ?
Ja też niestety nie mogę znaleźć.
Teraz przez 3 dni będę w Auchan i to przy dziale kosmetycznym to poszukam czy są i przy okazji przejrzę wszystkie półeczki włosowe sobie dokładnie.
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:08   #603
mosia07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Ja też niestety nie mogę znaleźć.
Teraz przez 3 dni będę w Auchan i to przy dziale kosmetycznym to poszukam czy są i przy okazji przejrzę wszystkie półeczki włosowe sobie dokładnie.
Ja zrobiłam tak, że dodałam wybrany produkt do koszyka i później mi wyskoczyło takie okienko i był rodzaj przesyłki i było napisane DARMOWA Ale to chyba nie możliwe

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

a tak jeszcze apropo tego oleju z orzecha włoskiego z tego auchan'a chyba mi krzywdy nie zrobi co? Bo nie wiem czy nie lecieć go zmyć

mosia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:25   #604
ksantypa7
Rozeznanie

Tam jest też napisane, żeby dobrać do 300pln, to będzie darmowa przesyłka, widocznie trzeba zadzwonić.
ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:58   #605
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny w jakiej drogerii albo markecie są szampony z tej serii Farmony ?
http://www.farmona.pl/pielegnacja-wlosow/herbal-care/
Pamiętam, że kiedyś daawno temu miałam rumiankowy i bardzo lubiłam.

Po pierwszym użyciu łopianowego włosy takie sobie, ale skalp na plus.
Ja te szampony widziałam u siebie w takiej zwykłej drogerii, ale są też na dozie

Czarna Orchidea umyłam włoski tym żelem Ziai i muszę powiedzieć, że ładnie oczyszcza, włosy są puszyste i miękkie. Co do plątania, to jakiegos zwiększonego nie zauważyłam Także na plus, ale to dopiero pierwsze użycie Co prawda nie wiem, czy będę nim myć włoski, kupiłam głównie do twarzy, a do włosków póki co mam kilka innych szamponów, które muszę wykorzystać

No i jeszcze jedno, nie wiem czy na pewno nada się do typowo wrażliwej skóry, bo niby nie ma SLS/SLeS, ale ma inne detergenty takie jak: Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Coco-Sulfate, no i oprócz tego dwa delikatne, które są w większości delikatnych szamponach polecanych na wizażu: Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside.
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:10   #606
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
jaki?
Podrasowana metoda miskowa - do małej miseczki nalewam ciepłej wody,dodaję łyżkę odżywki Garnier, miąższ ze świeżego liścia aloesu z parapetu () dobrze mieszam i na to łyżka oleju z orzechów włosków. Taplam w tym włosy przez chwilę i zostawiam do wyschnięcia (co łatwe nie jest)

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:47   #607
Ainnel
Zadomowienie

Cytat:
Podrasowana metoda miskowa - do małej miseczki nalewam ciepłej wody,dodaję łyżkę odżywki Garnier, miąższ ze świeżego liścia aloesu z parapetu () dobrze mieszam i na to łyżka oleju z orzechów włosków. Taplam w tym włosy przez chwilę i zostawiam do wyschnięcia (co łatwe nie jest)
Odciskasz w ręcznik? Dzisiaj spróbuję metody miskowej - i tak mam zamiar zarwać noc, więc mogę mieć w nocy mokre włosy

Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 20:53   #608
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

hej dziewczyny ))

moje wlosy robia sie piekne po olejowaniu dzisiaj patrzylam na oleje rozne i ten z orzecha wloskiego okropnie drogi...mala buteleczka kosztuje prawie 6euro...strach sie bac

za to dzisiaj podcielam sobie wlosy metoda "3kuckow" normalnie szok jakie fajne wlosy teraz mam

w sobote chce wybrobowac metody miskowej jak dzieci dadza
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:55   #609
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziewczyny ratujcie!!!
nie wiem jak to sie stało (mozliwe że bezwarunkowo sie podrapałam w głowę, ale raczej to wykluczam), ale około godziny 15 poczułam chłód na głowie między włosami, taki jakby ktoś mi przyłożył kostkę lodu, dotknęłam tam palcami i całą prawie dłoń miałam pokryta takim płynem sorowiczym (lekko rózowym, czasem bezbarwnym). Od tej 15 co chwile przykładam w to miejsce jakis wacik, a to ciagle strasznie się sączy... nie przestaje, ale tez sie nie nasila, płynu jest dużo ;/ plac stał się czerowono rózowy, jest owalny, ma około 3 na 2 cm i jest przy samej lini włosów na czole, właściwie tam gdzie robie przedziałek i masakrycznie to widać! trochę mnie szczypie....

majgorsze jest to że jutro idę na wazną impreze i co ja mam biedna zrobić?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:09   #610
ksantypa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ))

moje wlosy robia sie piekne po olejowaniu dzisiaj patrzylam na oleje rozne i ten z orzecha wloskiego okropnie drogi...mala buteleczka kosztuje prawie 6euro...strach sie bac

za to dzisiaj podcielam sobie wlosy metoda "3kuckow" normalnie szok jakie fajne wlosy teraz mam

w sobote chce wybrobowac metody miskowej jak dzieci dadza
a na czym to polega?
ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:13   #611
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Odciskasz w ręcznik? Dzisiaj spróbuję metody miskowej - i tak mam zamiar zarwać noc, więc mogę mieć w nocy mokre włosy
staram się nie odciskać właśnie,bo pewnie wtedy zeszłaby część oleju i odżywki na ręcznik... Kłade ręcznik na ramiona i zostawiam tak niech samo skapie na niego z włosów, po jakichś 20 minutach robie luźny warkocz i już. Zrobiłam to jakieś 3 godziny temu a warkocz wciąż mokry Ale jak działa to warto się pomęczyć

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 21:14   #612
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Mam nadzieje, ze Anwen mnie nie zabje..w razie czego baty

tutaj masz ta metode:

http://anwena.blogspot.com/2010/11/j...ugie-wosy.html

ide karmic smoka
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:18   #613
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Śmiesznie tani bo 12 zł, a pojemność aż 500ml, kupiłam na spróbowanie, pachnie trochę takimi chrupkami orzechowymi Nałożyłam na włosy, może akurat coś pomoże, tylko byleby nie zaszkodził
dzięki
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie!!!
nie wiem jak to sie stało (mozliwe że bezwarunkowo sie podrapałam w głowę, ale raczej to wykluczam), ale około godziny 15 poczułam chłód na głowie między włosami, taki jakby ktoś mi przyłożył kostkę lodu, dotknęłam tam palcami i całą prawie dłoń miałam pokryta takim płynem sorowiczym (lekko rózowym, czasem bezbarwnym). Od tej 15 co chwile przykładam w to miejsce jakis wacik, a to ciagle strasznie się sączy... nie przestaje, ale tez sie nie nasila, płynu jest dużo ;/ plac stał się czerowono rózowy, jest owalny, ma około 3 na 2 cm i jest przy samej lini włosów na czole, właściwie tam gdzie robie przedziałek i masakrycznie to widać! trochę mnie szczypie....

Zrób przedziałek na boku i przestań przy tym grzbać niech przyschnie.

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:21   #614
Ainnel
Zadomowienie

Cytat:
staram się nie odciskać właśnie,bo pewnie wtedy zeszłaby część oleju i odżywki na ręcznik... Kłade ręcznik na ramiona i zostawiam tak niech samo skapie na niego z włosów, po jakichś 20 minutach robie luźny warkocz i już. Zrobiłam to jakieś 3 godziny temu a warkocz wciąż mokry Ale jak działa to warto się pomęczyć
Ja jednak trochę odcisnęłam, wkurza mnie taka ściekająca po ramionach i plecach woda . Podobno większość oleju zostaje na włosach i tak - cóż, zobaczymy.
Moja mieszanka: resztka psikadełka nawilżającego (woda, siemię lniane, miód, Garnier z awokado, gliceryna, witamina E) i olej lniany .

Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:24   #615
liz95
Raczkowanie

Cytat:
Śmiesznie tani bo 12 zł, a pojemność aż 500ml, kupiłam na spróbowanie, pachnie trochę takimi chrupkami orzechowymi Nałożyłam na włosy, może akurat coś pomoże, tylko byleby nie zaszkodził
Ja mam, racja pachnie chrupkami Kupiłam niedawno ale mój kosztował 14 zł/500ml Olej z orzechów włoskich rafinowany Też taka nalepka z boku bo wszystko w innym języku Już raz był nakładany i powiem że na razie jest super ! Bardziej się błyszczą i są takie jakby to powiedzieć.. prostsze i mniej się puszą niż zwykle ale zobaczymy dalej Bardziej mi pasuje niz z pestek winogron z Biedronki Dzisiaj własnie go nakładam na noc po raz drugi
liz95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:26   #616
santi santi
Raczkowanie

Cytat:

Często spotykam je w Naturze

Po nocy z olejem z pestek winogron muszę przyznać, że sprawuje się sporo lepiej niż BD. Będę do niego wracać

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:29   #617
liz95
Raczkowanie

Cytat:

U mnie w hurtowni Katon są dostępne, ceny się wahają od 5-7 i widziałam je też w Naturze ale droższe od 10zł i więcej
liz95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:31   #618
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ratujcie!!!

A Ty coś ostatnio nakładałaś na skórę głowy? Cokolwiek?
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:35   #619
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
czyli neutral.... hmmm... a maskę robiłaś może na wlosy ze świeżego awokado kiedyś?
Nie, nigdy mnie to nie kusiło jakoś

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 21:40   #620
swiat_katarzyny
Zadomowienie

zużyłam prawie całą butelkę szamponu naturia czarna rzepa,jak mnie ostatnio uświadomiłyście - zrobił mi straszna krzywde, no i pierwszy raz nałozyłam olejek z alterry na całą noc, a tak to nic....

ale ja w tym nie grzebie, czekam cieprliwie na zasknięcie a to prawie 7 godzin i nic! nawet mam wrażenie, że plac sie powiększa....
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 21:45   #621
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
zużyłam prawie całą butelkę szamponu naturia czarna rzepa,jak mnie ostatnio uświadomiłyście - zrobił mi straszna krzywde, no i pierwszy raz nałozyłam olejek z alterry na całą noc, a tak to nic....

ale ja w tym nie grzebie, czekam cieprliwie na zasknięcie a to prawie 7 godzin i nic! nawet mam wrażenie, że plac sie powiększa....
Olejek z Alterry też na skórę głowy nakładałaś? Wiesz, jeśli miałaś podrażnioną skórę po szamponie (ten akurat wcale do łagodnych nie należy, nie jest zły, ale na pewno nie jest to szampon dla każdego...), to olejek mógł być tylko gwoździem do trumny Kurczę, nie wiem, co Ci doradzić. Ja wszystko zaleczałam żelem aloesowym, ale w Twoim przypadku bałabym się coś nakładać na skórę Może niech się wypowie ktoś bardziej kompetentny, jeśli chodzi o taki zmiany. Mam nadzieję, że to się szybko zagoi
Stary 2012-02-09, 22:56   #622
NellN
Raczkowanie

Może bez paniki

Ja rozumiem, ze można mieć wrażliwą skórę głowy, atopową nawet, być alergikiem.
Bez wątpienia też Naturia jest silniej oczyszczajacym szamponem niż taki np. Hipp, ale to wciąż kosmetyk względnie naturalny i to wciąż kosmetyk drogeryjny, dopuszczony do produkcji, a nie kwas jakiś. Można doszukiwac sie, ze naturia wysusza bardziej niz hipp, że alterra czy lniany wysusza bardziej niz orzech, ale to sa bardzo niewielkie różnice, nawet przy wrażliwej skórze (a taką mam np, ja). Nawet gdybyś cale życie myła naturią, szansa na to, że w jednym miejscu na głowie zrobi ci sie otwarta rana jes bliska zeru. Jeśli chodziłoby o reakcję alergiczną na któryś składnik tego szmaponu, wystapilaby juz po pierwszym użyciu i najprawdopodobniej w wielu miejscach na głowie. Nie doszukiwałabym się winy twojej rany ani w szamponie ani w olejku. Mogłyby lekko wysuszyć, spowodować swędzenie ale na pewno nie otwartą ranę skąd sączy Ci się osocze! Zastanów się czy nie jest możliwe, ze zadrapałaś się spinką, dotknęlaś czymś brudnym tego miejsca (może oparaś głowę o poręcz w autobusie) etc etc. I tak jak dziewczyny piszą: zalej woda utlenioną, przyklej kawalek gazy w mairę możliwości a jutro zrób przedziałek w innym miejscu i obserwuj. Jesli w ciągu kilku dni się nie zagoi proponuję wizytę u dermatologa.

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 23:14   #623
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NellN Pokaż wiadomość
Może bez paniki

Ja rozumiem, ze można mieć wrażliwą skórę głowy, atopową nawet Taak... przypomniał mi się znajomy, który przez AZS ni z tego ni z owego potrafił mieć nagle twarz całą w wybroczynach, które się później fatalnie goiły... wystarczył zwykły kosmetyk z drogerii, być alergikiem.
Bez wątpienia też Naturia jest silniej oczyszczajacym szamponem niż taki np. Hipp, ale to wciąż kosmetyk względnie naturalny i to wciąż kosmetyk drogeryjny, dopuszczony do produkcji, a nie kwas jakiś. Można doszukiwac sie, ze naturia wysusza bardziej niz hipp, że alterra czy lniany wysusza bardziej niz orzech, ale to sa bardzo niewielkie różnice, nawet przy wrażliwej skórze (a taką mam np, ja). Nawet gdybyś cale życie myła naturią, szansa na to, że w jednym miejscu na głowie zrobi ci sie otwarta rana jes bliska zeru. Jeśli chodziłoby o reakcję alergiczną na któryś składnik tego szmaponu, wystapilaby juz po pierwszym użyciu Niekoniecznie. Alergie mają to do siebie, że mogą pojawić się znienacka a także w krótkim czasie nasilaći najprawdopodobniej w wielu miejscach na głowie niekoniecznie- mówię to ja, stara alergiczka, która pokrzywkę czy wysypki miewa tylko w niektórych miejscach. czemu- nawet najstarsi górale nie wiedzą. Nie doszukiwałabym się winy twojej rany ani w szamponie ani w olejku. Mogłyby lekko wysuszyć, spowodować swędzenie ale na pewno nie otwartą ranę skąd sączy Ci się osocze nie, jednak podrażnienie, które mogło zostać wywołane przez któryś z tych kosmetyków mogło ułatwić zakażenie- no i w nocy mogła się drapać, co nie jest takie dziwne, jak się nałoży olejek na skórę głowy! Zastanów się czy nie jest możliwe, ze zadrapałaś się spinką, dotknęlaś czymś brudnym tego miejsca (może oparaś głowę o poręcz w autobusie) etc etc. I tak jak dziewczyny piszą: zalej woda utlenioną woda utleniona? nie wiem, skąd się bierze jej fenomen. Octenisept. Woda utleniona to nie jest coś, co powinno się w ogóle znajdować w domowej apteczce., przyklej kawalek gazy w mairę możliwości a jutro zrób przedziałek w innym miejscu i obserwuj. Jesli w ciągu kilku dni się nie zagoi proponuję wizytę u dermatologa.
Z resztą się zgadzam Ale nie przesadzałabym z tym "naturalnym" składem tego akurat szamponu Joanny Bo jest to produkt dosyć agresywny i może podrażnić przy dłuższym stosowaniu.

Inna rzecz, że skóra głowy zimą ma naprawdę ciężko- czapki, suche powietrze, zmiany temperatur...
Stary 2012-02-10, 05:51   #624
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja pisałam o odżywce b/s z Joanny
SKS ! " Panie co pan poradzisz ? Nic pan nie poradzisz !"
A jak ten z miodem ?
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 07:06   #625
mosia07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liz95 Pokaż wiadomość
Ja mam, racja pachnie chrupkami Kupiłam niedawno ale mój kosztował 14 zł/500ml Olej z orzechów włoskich rafinowany Też taka nalepka z boku bo wszystko w innym języku Już raz był nakładany i powiem że na razie jest super ! Bardziej się błyszczą i są takie jakby to powiedzieć.. prostsze i mniej się puszą niż zwykle ale zobaczymy dalej Bardziej mi pasuje niz z pestek winogron z Biedronki Dzisiaj własnie go nakładam na noc po raz drugi
Tak to zdecydowanie ten sam olej Moje też są prostsze, ale niestety nie takie gładkie jak po innych olejach... Może jeszcze kiedyś do niego wrócę

Myślisz że to jest prawdziwy olej z orzechów, czy raczej jakieś oszukane badziewie?

mosia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 08:45   #626
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Hej dziewczyny Ja już kiedyś udzielałam się w wątku. Olejuję włosy mniej-więcej od połowy października i uważam, że efekty są super. Są gładziutkie, błyszczą się. Trochę mi wypadają, ale to bardziej spowodowane moim trybem życia. Polecam olejki. Mój strasznie mocno pachniał (używałam tego: http://www.helfy.pl/kokosowy-perfumo...ejek-do-wlosow). Obecnie mam mniej więcej połowę zużytą, potem kolej na Vatikę
Aplikuję sobie olejek na skalp strzykawką (bez igły) i mam wrażenie, że bardzo wtedy oszczędzam na produkcie.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:39   #627
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Ja już kiedyś udzielałam się w wątku. Olejuję włosy mniej-więcej od połowy października i uważam, że efekty są super. Są gładziutkie, błyszczą się. Trochę mi wypadają, ale to bardziej spowodowane moim trybem życia. Polecam olejki. Mój strasznie mocno pachniał (używałam tego: http://www.helfy.pl/kokosowy-perfumo...ejek-do-wlosow). Obecnie mam mniej więcej połowę zużytą, potem kolej na Vatikę
Aplikuję sobie olejek na skalp strzykawką (bez igły) i mam wrażenie, że bardzo wtedy oszczędzam na produkcie.
Też miałam takie wrażenie dopóki nie skorzystałam z metody spodkowej

Wczoraj zakupiłam olejek Alterra z granatem i od razu zaaplikowałam go na noc. No i masakra... Mam strasznie przyklapnięte włosy, bez życia, a dodam, że dobrze go spłukałam. To chyba przez oliwę z oliwek i olej rycynowy, które wybitnie mi nie służą (tak myślę...)

Czy jeśli zakupiłabym wersję z brzozą i pomarańczą mogę uzyskać lepsze efekty? . Nie wiem czy ryzykować?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 11:26   #628
justynalenka
Zadomowienie

Moja podrasowana metoda miskowa działa

Shazney - według mnie ten pomarańczwoy olejek jest dużo lżejszy,dla mnie chyba aż za lekki... Ale może Tobie się sprawdzi

Edytowane przez justynalenka
Czas edycji: 2012-02-10 o 11:27
Stary 2012-02-10, 11:28   #629
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
SKS ! " Panie co pan poradzisz ? Nic pan nie poradzisz !"
A jak ten z miodem ?
Szampon czy odżywka?
Szampon tak jak pisałam - poplątane, tępe włosy, w ogóle mi nie służy Odżywka bardzo na tak

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 11:42   #630
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Moja podrasowana metoda miskowa działa

Shazney - według mnie ten pomarańczwoy olejek jest dużo lżejszy,dla mnie chyba aż za lekki... Ale może Tobie się sprawdzi
kurka wodna tylko ta metoda miskowa jest dla mnie strasznie męcząca. Kapie mi z włosów potem czego nienawidzę, i wlosy strasznie długo schną zanim mozna je związac. Może z krótszymi jest wygodniej ale z moim długim to męczarnia.
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości