![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
A o co Tobie chodziło, gdy to proponowałaś? ![]() Ja być może coś w ten deseń zasugeruję A... Choć jestem niemal pewna, że tak jak Twój Luby-i mój się nie zgodzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zadomowienie
|
confused, o co Ci tak w zasadzie chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Rozeznanie
|
confused no właśnie mi też nie chodziło o to żeby nagle zacząć szaleć, umawiać się na randki czy coś w stym stylu. Bardziej chodziło mi o to żeby żadne z nas nie czuło się uwiązane, właśnie tak nie zaczynało się dusić. Wyszłam wtedy założenia, że zakazany owoc kusi najbardziej więc skoro my nie będziemy mieć zakazanego owocu to i tak ostatecznie będziemy razem
![]() Ale to był bardziej taki impuls z mojej strony, nie rozkminiałam nad tym tygodniami. Ale on chyba faktycznie się trochę wystraszył, że nagle będę się spotykać z innymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że czas tak wolno płynie. Powinnam w tym czasie rozłąki zrobić coś konstruktywnego, chyba sie za bardzo użalam nad nami :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-10-04 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
xPoziomkax nie przejmuj się, ja mam wrażenie że teraz jak grzyby po deszczu pojawią się głęboko 'uświadomione' kobiety, które na podstawie książki (akurat zołzy znam), jakiegoś filmu czy życia Marylin Monroe wiedzą już wszystko o wszystkim, BA! nawet im do tego własne doświadczenia nie potrzebne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do uświadomienia to jestem na własnym przykładzie - też sie martwiłam,pisałam a on to troche zlewał i miałam wrażenie,że to ja sie bardziej angażuje...Później dowiedziałam się,że odnosił wrażenie,że chce go kontrolować - musiałam to z niego wycisnąć.Zdystansowałam sie,przestałam pisać i od tego czasu sam mi wszystko pisze... przestałam dawać z siebie więcej niż on i wyszło to na dobre ale jak napisze koleżance,by tak zrobiła to stwierdzi,ze jej glupio radze.Więc jej nie radze bo nie wiem jak dokladnie jest,tylko proponuje przeczytać tą książke,a nóż coś jej uświadomi lub pomoze.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-04 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
ewa102, jesteś w związku na odległość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w Katowicach wichura stulecia, właśnie wracałam z kina i oczywiście mam twarz i włosy w piachu, momentami to nawet wiatr mnie zatrzymywał, coś okropnego!
Poziomko, myślę, że nikt nie miał nic złego na myśli, każdy chce pomóc tak jak umie i tyle, Kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za wsparcie ![]() Aktualnie przechodzę załamanie nerwowe. Ja na gg, on na gg i on ani słowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Rozeznanie
|
poziomka weź go na przeczekanie, a co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
Poziomko, zniknij na kilka dni z sieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak można promować, namawiać kogoś do użerania się z facetem, który po prostu dziewczynę ma głęboko w poważaniu, skoro nawet odezwać się słowem nie potrafi...
Po co te rady w stylu 'nie odzywaj sie pierwsza to może zmądrzeje'. Nie wiem po co być z facetem-dzieciakiem z którym trzeba kombinować jak do niego dotrzeć, żeby zrozumiał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Rozeznanie
|
No widzisz, Ty nie wiesz po co być, a poziomka widocznie wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieładnie. Czyżby się zachłysnął życiem studenckim? Ja bym go miała głęboko w d., napisanie SMS-a zajmuje minutę. W sumie to bym mu napisała, czy tak jest zachwycony nowym życiem, że już nie ma dla mnie czasu? Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-05 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak facetowi zależy to znajdzie czas, sposób i miejsce, żeby się odezwać do swojej dziewczyny. I nie ma dla mnie żadnego "ale". Ciekawe jest to, ze będąc w związku na odległość nie odzywa się do dziewczyny nawet słowem przez cały dzień, ba, nawet 2 dni. Ciężko przecież chociażby rano wysłać jednego smsa ![]() I nie oszukujmy się - pierwszy tydzień na uczelniach jest luźny, nie ma zapieprzania i nauki do późna. Ja całej historii związku poziomki nie znam, oceniam jedynie na podstawie tego, co zdążyłam przeczytać ![]() Moim zdaniem, to po prostu zaczął sobie korzystać z wolności, poznał nowych ludzi, wychodzą gdzieś i się bawią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Rozeznanie
|
No tak, być może zachłysnął się życiem studenckim. Ale jedną szansę chyba może mu dać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mówiłam Wam, że mój chłop sobie skręcił nogę i dzień chłopaka spędziliśmy na SORze? ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-05 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
----- To co ten Twój chłop wyczyniał, że skręcił nogę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Szedł... Szedł z głową w chmurach
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-05 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Nie wiem właśnie, w sumie szłam obok niego, to po co tak myślał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Za 2,5 miesiąca przybywa do mnie TŻ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tylko wpadłam, żeby się pożegnać. Było mi bardzo miło Was wszystkie poznać, tak wirtualnie
![]() Trzymajcie się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, za wszystkie rady i słowa..
Nasz związek ogólnie jest taki, że odzywamy się do siebie co 2 dni. Przed jego wyjazdem ustaliliśmy, że będziemy do siebie dzwonić właśnie co 2 dni. Wczoraj nie zadzwonił, a dziś jest początek 3 dnia... Może aż tak się zachłysnął swoim życiem ? Ale właśnie tak jak mówicie, nie wierzę, że nie znalazł 5 min żeby zadzwonić. W sobotę przyjeżdża. Może stwierdził, że nie warto dzwonić skoro będziemy się widzieć w weekend ? Nie wiem. I nie wiem teraz co mam zrobić ? Zadzwonić do niego dzisiaj i zapytać dlaczego nie zadzwonił wczoraj tak jak ustalaliśmy ? Czy mam czekać aż on się odezwie (w sumie to nie wiadomo kiedy) i się obrazić za tak długie nie odzywanie się ? Jedno jest najgorsze - nienawidzę się kłócić, szczególnie z nim. Bo z nim się nie da kłócić. Bardzo ciężko... lubi obracać kota ogonem ![]() Ehhh dzięki, że jesteście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym zadzwoniła sama i zapytała co u niego słychać, co robił, że się nie odezwał itp. Ogólnie starałabym się być miła. Ale gdyby przyjechał na weekend to bym mu jasno sprawę postawiła: że nie życzę sobie takiego zachowania, że było mi przykro, że mnie olał, że chcę aby bardziej się angażował. Później bym obserwowała czy poprawił swoje zachowanie - jeśli nie to bym go zostawiła pozwalając dalej cieszyć się życiem studenckim, gdzie ewidentnie byłoby widać, że nie ma w tym życiu zbytnio miejsca dla mnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja? Mi wczoraj doszły kolejne problemy i nie ogarniam powoli.. Rano wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam biat i teraz tak siedze... Czuje się koszmarnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.