![]() |
#601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Hejsterskie filolożki
Cytat:
Co do mojej sesji - powinnam się uczyć do jutrzejszego egzaminu z języka biznesu, a zamiast tego jem truskawki i zakładam bloga. Ekstra. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedz jedz - witaminy są potrzebne, by myśleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Konto usunięte
|
Odp: Hejsterskie filolożki
Jakkolwiek moja uczelnia jest gow..na, to na egzaminach z historii nikt nas nie pytal o daty. Oczywiscie ci, ktorzy sa na tyle kumaci, zeby to ogarnac wzbogacali tym swoja wypowiedz, ale ja nie jestem z tych kumatych
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
u mnie to koło były podobne. co prawda jedno zadanie musiało być o daty, ale byli też przedstawicilei grup do pogrupowania, podanie autorów książęk\wierszy, byli podani bohaterowie\miejsca\atryb uty i trzabyło dopisać tytuł i autora, ale druga strona czyli około 15 pytań to dotyczyło lektur i ich problematyki.
a teraz powinnam się zabrać do gramatycznegó gówna bo jutro poprawiam, ale nie mam weny ![]() ![]()
![]() |
#605 |
Konto usunięte
|
Natomiast jak literatura będzie wyglądała u mnie w tym roku, nie mam bladego pojęcia. Niby mamy zagadnienia, ale de facto niewiele wiadomo i trzeba ryć. Egzamin jest pod sam koniec sesji i o ile zostanę do niego w ogóle dopuszczona, to ryć zacznę dopiero tydzień przed. Oby wystarczyło.
A jutro piszę 4 zaległe kolokwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;41252662]Natomiast jak literatura będzie wyglądała u mnie w tym roku, nie mam bladego pojęcia. Niby mamy zagadnienia, ale de facto niewiele wiadomo i trzeba ryć. Egzamin jest pod sam koniec sesji i o ile zostanę do niego w ogóle dopuszczona, to ryć zacznę dopiero tydzień przed. Oby wystarczyło.
A jutro piszę 4 zaległe kolokwia ![]() Tydzień przed to przecież mnostwo czasu! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Raczkowanie
|
linka_12, zgadzam się w 100%.
Jak się cieszę, że pewien pan okupujący ten dział tu jeszcze nie dotarł, tylko czekam aż powie że literatura i historia to są bzdury które można wykuć w jeden dzień :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro egzamin, potem luzik, dopiero później poniedziałek, wtorek i czwartek - egzaminy, tydzień przerwy i piątek - ostatni egzamin.
Także coraz bliżej końca jakby nie patrzeć ![]() A ogólnie to potrzebuję pieniędzy i chcę znaleźć sobie jakąś pracę od lipca już... tzn. nie wiem czy mnie gdziekolwiek przyjmą, jak od razu zaznaczę, że owszem mogę pracować aż do września, tylko że w 19-22 lipca muszę mieć wolny, bo jadę se na festiwal ![]() poza tym po tym jak w zeszłe wakacje miesiąc się mordowałam na produkcji dżemów ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam wymagania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
ja niby robotę mam. przez wakacje niby też mogę tam pracowac,
ale 16-23 lipca jestem nad morzem. a i w sierpniu bym wyjechała na dwa tygodnie ![]() ![]() na jaki festiwal jedziesz?
![]() |
#610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No wymagania to masz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Konto usunięte
|
![]() Praktyczna nauka - egzamin zdany na 5 Gramatyki mogą mnie cmoknąć. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- A literatura pod koniec sesji ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- A co do roboty, mam rozmowę w sprawie opiekuna kolonijnego - chyba awaryjnie bo się komuś wykruszyła kadra. Mam nadzieje że wyjdzie, bo nie mogę iść na całe wakacje do roboty,... Jeden turnus mnie urządzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede mną niestety jeszcze... wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w księgarni to faktycznie tylko siedzenie ![]() ![]() Może przeczytają CV i jak zobaczą filologię polską, to jakiś plusik dostanę, no wiecie, że takie uwielbienie książek, że nawet w księgarni chcę pracować ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak samo jak kiedyś miałam ofertę pracy jako barmanka w moim ulubionym rockowym klubie ![]() Aaa i jeżeli jest tu teraz ktoś z FP, to może mi wytłumaczyć, o co chodzi z motywacjami końcówek fleksyjnych? Jaka jest motywacja, gdy dopełniacz l.mn od matka, studnia (czyli matek, studzien) ma końcówkę zerową? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym zrobiła kurs, ale też mi szkoda. i nie wiem czy jestem aż taką odpowiedzialna by brać się za grupę dzieciuchów na 24 godziny na tydzień\dwa ![]() i o motywacji było. ale nie powiem ![]()
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, no ale masz komfort pracy ![]() ![]() ![]() Ja tam nie łapię się za pracę, gdzie obcuje się z pijanymi ludźmi, bo połączenie łatwotłukących szklanek z niekontrolowanymi ruchami nie jest dobre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Konto usunięte
|
Ja też już nie łapię pracy byle gdzie, w liceum czy przed studiami łapałam się wszystkiego, mcdonaldy sraldy ulotki, teraz dałam sobie siana, jeśli chcę być nauczycielem to inwestuję we wszelkie wolontariaty i aktywności związane z dziećmi, więc jakby mi ten wyjazd wyszedł to bym się cieszyła, jeśli nie, to pójdę do świetlicy socjoterapeutycznej na wolontariat i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam wrażenie, że os się gdzieś tu kiedyś pojawił, na pierwszych stronach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Ale spam! Muszę nadrobić Was
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Chyba widziałam to samo ogłoszenie... Mnie to nie kusi, wyzysk typowo polski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Zdałam język biznesu na 4!!! W ramach relaksu i nagrody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;41266541]Serdeczne gratulacje!
![]() A ja mam z PNJR całe 3,5. Juhu, szał ![]() Ja się w tym roku jakoś wybitnie boję egzaminu z PNJR. Boję się, że zawalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;41266725]Mam to samo. Jedna z prowadzących przerobiła z nami dziwne tematy, u drugiej były dość trudne i wymagające kolosy, a u trzeciej wychodzi mi bdb
![]() Hehe, nieźle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
powinnam siąść na czterech literach i skończyć projekt (czyli wyjustowania, czcionka, spis treści i inne badziewia) a mi się nie chcę. zrobiłam obiad, pospałam, pojechałam z mamą na zakupy, wizaz.
ech. a jutro będe stękac, że mam wszystko na raz do zrobienia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.