![]() |
#601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Rozeznanie
|
A ja mam suuuuper teściową
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Chyba się przejdę do zielarskiego. Ostatnio kupiłam pokrzywę i piję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Raczkowanie
|
Jest lek castangus z tym niepokalankiem... brałam, ale mi dopiero bromergon obniżył prolaktynę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Rozeznanie
|
To w końcu zioła. Ciężko przewidzieć czy pomogą, a już na pewno nie tak od razu.
Ja nigdy nie miałam do czynienia z lekami obniżającymi prolaktynę więc nie wiem jaki jest ich skład. Robiłam kilka dni temu badanie prolaktyny i wyniki będę dopiero miała. A na razie piję moja pokrzywę ![]() Edytowane przez cicci Czas edycji: 2014-02-18 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I tego się trzymałam ![]() Jeśli chodzi o treści zamieszczone w necie, to trzeba brać na nie poprawkę... ale każdy robi jak uważa ![]()
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
![]()
#607 |
Rozeznanie
|
Po to jesteśmy
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Musialam zaktualizować forum i to istny dramat Reklamy reklamy, ciężko się odnaleźć
#608 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja wczoraj miałam b.cięzkie popołudnie w pracy + nadgodziny...
dzis nadrobię czytanie ![]() Czekam i czekam na ten skok temp aby móc rozpocząć kolejny cykl, 33dc i cisza! Jak nie dostane @ to za tydz idę do gin! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
A mnie zaczyna brzuch pobolewać @ jest na horyzoncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
Od wczoraj mam okres
![]() Dłuuugi spacer w piękną pogodę wywołał mi go chyba ![]() Cicci ja piję dużo ziół. Nie wiem czy pomogą w zaciążeniu, ale przynajmniej trzymają na wodzy moje okropne nerwiska czasami. Kasik, Simone dołączycie do krwawiących albo ciężarnych - wóz albo przewóz...jak co miesiąc. Wiem, że mówienie 'a nóż uda się za miesiąc' jest bez sensu z jedenej strony, ale co można mówić....jakoś trzeba się wspierać. Tak więc - uda się w kolejnym cyklu ![]() Drażniący temat teściowej ![]() Moja jest ogólnie spoko - wiadomo że czasami są jakieś tam, ale rzadko ![]() Za swoim wnusiem w ogień by wskoczyła, a ze mną zawsze kawkę wysączy i pogada ![]()
#611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
I no stało się jest ta paskudna @...
Ten cykl trwał u mnie 23 dni, mój rekord, owulacja była w 11 dc... po☠☠☠ało mi się już wszystko!!! W przyszły piątek idę na HSG, a później zobaczymy co powie gin... ja już zgłupiałam z tym wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
moze ta druga faza jest zbyt krótka i jest za mało czasu by jajeczko zagniezdziło się b. solidnie... niby II faza powinna być 10-14dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
oby ostatnia przez najbliższe kilka miesięcy
![]() ja staram się wyłączyć myślenie o dziecku (a same wiecie, że nie jest to zbyt łatwe). dlatego zaplanowałam sobie "pasjonujący" urlop z mnóstwem prac domowych. wczoraj mój chłop kupił mi folię i farbę, dlatego idę za chwilę dopieszczać ściany w sypialni, bo tak od pól roku mieszkamy sobie w niedomalowanym pokoju. w piątek idę do endokrynologa. i trochę się boję, że powie mi, że wszystko okej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Rozeznanie
|
Odebrałam wcześniej wyniki hormonów. Niby wszystko mieści się w normach ale nie wiem za bardzo co jest zależne od czego i czy ta zależność jest zachowana. Może ktoraś zinterpretuje je?
AMH 2.17 dla normy 0.16 - 10.6 (wiecie, że nawet mężczyźni mają antymulleriana?) PROLAKTYNA 15.7 dla normy 6.20 - 23.50 ESTRIADOL 31.5 dla normy 29.00 - 189.0 LH 7.75 dla normy 2.00 - 18.00 FSH 5.73 dla normy 3.00 - 13.00 Wszystkie badania miałam w 3 dc. Estriadol niski trochę... Dziś idę do gina z wynikami. Mam nadzieję, że go zastanę. |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
cicci daj znać co lekarz Ci powie... ja już sama nawet nie próbuję interpretować, bo oni patrzą jak to w całości wygląda a nie pojedyncze cyferki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Cicci niby wszystko w normie...
Ksik kiedy masz badanie HSG? Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-02-19 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie lipa, bo się rozchorowałam - i to akurat na drugą fazę cyklu, gdzie to moja pierwsza owulka prawie od roku ![]() Wczoraj byłam u internisty, to kazał mi tylko brać wit. C w dużych dawkach, bo nawet temperatury nie miałam, tylko źle się czułam.. .a po poworcie do domu, nagle wyskoczyło mi 38,5 stopnia ![]() Strasznie się wkurzyłam... tak to byłam zdrowa cały czas, a jak w końcu coś się ruszyło, to nagle mnie dopadło ![]()
#623 |
Zadomowienie
|
Ja tez przeziębiona. laptop mi padl ale sledzilam wasze wpisy codziennie, po mojej ostatniej wizycie u gina, mam wszystkiego dosc, owulacji w tym cyklu nie bylo, jednak mam "jakis" pecherzyk nie wiadomo jakiego pochodzenia, ktory rosnie i musze czekac na miesiaczke zeby isc od razu po niej na kontrole aby sprawdzic czy przetrwal ten bąbel. Lada dzien powinna przyjsc @ a nadzieja zawsze pozostanie, że jednak beda upragnione 2 kreseczki. Nie wiem co sie dzieje, ale od 3 miesiecy wpadlam w jakis dziwny stan zniechecenia, po prostu zero totalne zero ochoty na seks... calkowicie mi sie odwrocilo, kiedys nie bylo dnia...a teraz zero pożadania, moje libido wraz z nadzieja umiera
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
No i juz po wizycie.
Powiedzial, ze wszystko w normie i ze dalej bedziemy sie starac naturalnie tj. stymulacja i monitoring. Kazal mi zrobic te badania bo dziwnie reagowalam na leki. Pecherzyki nie chcialy rosnac przez caly cykl az nagle wyskakiwal jakis ni z gruchy ni z pietruchy. Teraz ma mi zmienic dawke. Przynajmniej IUI na razie poszedl w odstawke. |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za wkładki? ten niepokalanek to w castangusie i mieszance ziół ojca Grzegorza. Podobno działa tylko jak są małe problemy, inaczej trzeba brać leki. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście wszystkie wyniki badań co mam ze sobą wezmę. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcialabym poznac to uczucie gdy trzyma sie w rękach wlasnie narodzone własne dziecko... ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A jutro znowu kolejny stresujacy dzien w pracy, i pewnie jeszcze noc.. i jak tu sie wyluzowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.