|
|
#6451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Nie, myślę, że M jak Miłość tak szybko się nie skończy
. Przeczytajcie ten artykuł. Co do postaci, to szczerze nienawidzę Ewuni, Krysi i Oleńki. Tej ostatniej szczególnie. Za to okrutnie rozbawia mnie Simona . Zawsze, kiedy się pojawia, musi się coś wydarzyć.Niestety, ostatnio scenarzystom zaczyna brakować pomysłów. "Zdrada" Lucjana, te wszystkie historie ze Sławkiem... Aż dziw, że tyle się dzieje. Mam nadzieję, że serial trochę się "odświeży", bo w tym momencie trochę powiewa nudą... |
|
|
|
#6452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była jakaś mowa o tym, że MjM ma się skończyć, ale na stronie MjM pisało, że p. Łepkowska nie ma zamiaru kończyć z serialem.
|
|
#6453 |
|
Rozeznanie
|
Ale wczoraj byl fajny odcinek
Simona jak zwykle najlepsza z tymi swoimi czarami Chociaz ten epizod z pozarem troche sztucznoscia zalatywal
|
|
#6454 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,ze wymysla jakies fajne watki bo juz mdli mnie na widok marysi,jej adoratorow i robienia z niej mega sexi pieknosci na ktora kazdy leci a ona zadnego nie chce
|
|
|
|
#6455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6456 |
|
Rozeznanie
|
a tak w ogóle to maryska mnie juz wkurza, moglaby sie w koncu z jakims umowic a nie ,,,wrrrr
|
|
|
|
#6457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6458 |
|
Rozeznanie
|
tak bedzie oplakiwac az wkoncu nie poznamy maryski, tylko kiedy to nastapi
w ogole widzialam z nia pare wywiadow w tv, na zywo zupelnie inna babka, taka zywiolowa-choleryczka
|
|
|
|
#6459 |
|
Zakorzenienie
|
i o wiele lepiej wyglada bez tej peruki
|
|
|
|
#6460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6461 |
|
Zakorzenienie
|
ee mi się to z pożarem podobało
![]() To się babiczki okopciły
|
|
|
|
#6462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a mi sie podobalo jak basia opowiadala o zdradzie lucka, a simona czekala na jakies pikantne szczegoly .
|
|
|
|
|
#6463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mina Simone jak usłyszała prawde hehehehe ale i tak nic nie pobiję kipiącej sexem i dymem Simony na widok strażaka
|
|
#6464 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda mi się zrobiło Ewy jak się dowiedziała o ślubie Leszka
Ogólnie nie lubię tej postaci, ale ta scena wywołała we mnie wpółczucie...
|
#6465 |
|
Zakorzenienie
|
we mnie też
żal mi jej było
|
#6466 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię się,że serial traci oglądalność.
Denerwuje mnie wątek Marysi i jej adoratorów, już niech nie robią z niej niewiadomo kogo! Wszyscy się tak w niej zakochują że mi się rzygać chce. No i Madzia wróciła, wrr A tak w ogóle to mam nadzieję,że Ewa będzie w końcu z Kotowiczem, bardzo go lubię
|
|
#6467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6468 |
|
Zakorzenienie
|
przewidujac scenariusz sadze, ze janusz zabierze ewe do anglii
.
|
|
|
|
#6469 |
|
Zakorzenienie
|
napewno
i w ten oto sposób zamknie sie wątek Janeczki i jej córeczki ![]() ![]()
|
#6470 |
|
Zakorzenienie
|
biało:
Marek przekonuje w końcu rodziców, żeby się pogodzili. Później, wracając do domu, Mostowiak przypadkiem zauważa podejrzany transport koło przetwórni. Peter każe ochroniarzom "zaopiekować się" Markiem. W efekcie, bandyci napadają na niego w lesie, zamykają w bagażniku i próbują wywieźć. W drodze Mostowiakowi udaje się uwolnić. Wypada na jezdnię - prosto po koła nadjeżdżającego samochodu. Zduńska spotyka się z Radoszem. Aleksander wyznaje, że przed laty zaginęła jego narzeczona, która wyglądała niemal jak bliźniaczka Marii. Filarski spotyka się z Kingą. Mówi córce, że jej matka znalazła już sobie nowego partnera. Kinga przeżywa szok. Marek trafia do szpitala z ciężkim urazem głowy. Jego życie wisi na włosku. Tymczasem policja nie może ustalić tożsamości pacjenta, bo Mostowiak nie ma przy sobie żadnych dokumentów. Aby zatrzeć ślady, ochroniarze zatapiają auto ofiary w gliniance. Mostowiakowie zastanawiają się, czy za zniknięciem Marka nie stoi Grażyna. Hanka dzwoni do rywalki, ale ta przysięga, że o niczym nie wie. Zdenerwowana Grażyna ostrzega później Petera, że jeśli to on "usunął" Marka, drogo za to zapłaci! W pracy Maria ostro sprzecza się z Rogowskim. Za to Aleksandrowi daje nadzieję na kolejne spotkanie. Tłoczno zrobiło się przed wejściem do szpitala na warszawskich Bielanach, a zdumieni pacjenci i rodziny chorych z niedowierzaniem patrzyli na napis nad drzwiami. Tablica głosiła, że znajdują się w szpitalu w... Płocku, a przed wejściem aż zaroiło się od gwiazd filmowych. Wszystko to z powodu twórców serialu “M jak miłość”. Okazało się, że w szpitalu leży filmowy Marek Mostowiak, który wcześniej został pobity przez zbirów nasłanych przez Petera. Marek wyjechał załatwić ważną sprawę i po prostu zaginał, odnalazł się po kilku dniach w szpitalu. Początkowo był nieprzytomny, a kiedy już odzyskał świadomość okazało się, że ma amnezję i nie poznaje nawet najbliższych... Nic więc dziwnego, że do szpitala zjechała się cała rodzina Mostowiaków, przyjaciele i znajomi. “Marek leży w szpitalu, jest nieprzytomny, a mój mąż jest tym wstrząśniemy i załamany - zdradziła nam Teresa Lipowska, czyli filmowa Barbara Lipowska. - Ja staram się mu wytłumaczyć, że Bóg nas nie opuści i na pewno wszystko skończy się dobrze”. W szpitalu zjawił się nawet filmowy Stefan, który jak wiadomo wyjechał do Niemiec tam prowadzi pub swojego wuja. “Zjawiłem się w Grabinie tylko na chwilę, bo dotarła do mnie wiadomość o tym się stało z Markiem” - powiedział nam Steffen Moller. Przed szpitalem spotkaliśmy też filmową Hankę. “Ta tragedia skonsolidowała całą rodzinę, dlatego są tu wszyscy” - powiedziała nam Małgorzata Kożuchowska. Na planie zauważyliśmy też nową postać w serialu - Mariusza Zalejskiego, którego od niedawna możemy oglądać na ekranie. Aktor gra tam postać bogatego biznesmena Aleksandra Radosza, który zakochuje się w Marii Zduńskiej. Podczas wizyty w szpitalu spotyka się ze swoim rywalem do serca Marii, doktorem Rogowskim. Możemy zdradzić, że wynikają z tego zabawne komplikacje.
|
#6471 |
|
Raczkowanie
|
To wiadome, ten psychiatra czy ktoś mówił ze Ewa potrzebuje zmiany otoczenia czy cos aKOtowicz sie tym od razu zainteresował
|
#6472 |
|
Zakorzenienie
|
|
#6473 |
|
Zakorzenienie
|
biedny biało :MAREK:
|
#6474 |
|
Rozeznanie
|
Ten wątek z Peterem i jego kombinowanie to mnie już wręcz denerwuje. Ciągną to i ciągną i skończyć nie mogą
echhh... zaczynają trochę przeginać, amnezja itp. Pewnie Grażynka pazurki pokaże i w końcu wyda się ta wielka tajemnic :/ Najbardziej rozbroiła mnie opowieść Baśki o zdradzie Lucka i ta nieziemska mina Simony ale się uśmiałam hehehehehe Dawno się tak nie uśmiałam.. a i ten telefon z sypialni na dół ubawił mnie po pachy
|
|
#6475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6476 |
|
Zakorzenienie
|
Ta cała sprawa z wypadkiem Marka i amnezją przypomina mi PM
|
|
#6477 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie! to samo mi przyszło do głowy
|
#6478 |
|
Rozeznanie
|
Mi też
|
#6479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#6480 |
|
Zakorzenienie
|
czuje jakbym czytalam scenariusz PM
ooo Mareczek niby w plocku bedzie lezal czyli w moim miescie hahah
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

. Przeczytajcie
. Zawsze, kiedy się pojawia, musi się coś wydarzyć.

?
Chociaz ten epizod z pozarem troche sztucznoscia zalatywal

hehehehe
Ogólnie nie lubię tej postaci, ale ta scena wywołała we mnie wpółczucie...