fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-01, 18:58   #631
EfC!@
Zadomowienie

Dot.: Białystok- galerie:)

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
Ja wiem ,ze moge sie przejechac i zobaczyc tylko rzecz w tym ,ze zalezy jakie sa tam rzeczy i czy jest sens w ogole jechac i nie marnowac czasu,dlatego pytam sie w jakim stylu sa tam ciuszki.
Wejdź na strone internetową.. Zresztą Reserved to Reserved :P. Można się domyślić co mają i w jakim stylu :P.

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 11:00   #632
joamie
Raczkowanie

byłam wczorajk w Reserved i musze przynac, że naprawde ładnie im tam wyszło
joamie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 19:44   #633
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Dziewczyny czy widziałyście stoisko Inglota w galerii na Zielonych Wzgórzach, a jeśli tak, to czy jest w jakimś lokum, czy tak jak w Kwadracie? I czy jest tam więcej kosmetyków niż w Kwadracie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167
Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość.
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 22:17   #634
joamie
Raczkowanie

hmmm czy Inglota to nie wiem, ale jakies jest, ale chyba cos innego, nie pamietam firmy
Stary 2007-12-04, 07:59   #635
amanda-1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joamie Pokaż wiadomość
hmmm czy Inglota to nie wiem, ale jakies jest, ale chyba cos innego, nie pamietam firmy
Jest Ruby Rose (podobnie jak Inglot w Kwadracie, tak na środku korytarza).
amanda-1a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 10:15   #636
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Kto jutro wybiera sie na otwarcie Galeri Bialej? Jak bedziecie czekam na relacje
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 15:31   #637
mrowka_92_
Zadomowienie

ja
mrowka_92_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 19:00   #638
Kasiulka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Kto jutro wybiera sie na otwarcie Galeri Bialej? Jak bedziecie czekam na relacje
ja wciąż się zastanawiam
Kasiulka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 21:47   #639
anna1112
Zadomowienie

Nie wiem czy ten link do innego fora był już tu wklejany jak tak to przepraszam. Można zobaczyć trochę zdjęć wnętrza.
http://www.skyscrapercity.com/showth...397044&page=59
anna1112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 22:36   #640
Lalik
Zadomowienie

ja sie boje dzikich tlumow, ktore jutro uderza na biala, wiec pewnie dopiero w przyszlym tygodniu sie zmobilizuje. ale czekam na relacje tych odwaznych

Lalik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-04, 23:55   #641
Kasiulka__
Zakorzenienie

ja jednak nie idę jutro
Kasiulka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 08:06   #642
joie
Raczkowanie

chciałabym zobaczyć jakies fotki, jak np. dzikie tlumy uderzaja do media markt.. )

a tak serio to czekamy na pierwsze relacje )
Stary 2007-12-05, 11:08   #643
joamie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lalik Pokaż wiadomość
ja sie boje dzikich tlumow, ktore jutro uderza na biala, wiec pewnie dopiero w przyszlym tygodniu sie zmobilizuje. ale czekam na relacje tych odwaznych
to dokładnie tak jak ja przerażają mnie te tłumy, ale może w piątek juz bedzie mniej i wtedy sie wybiorę
Stary 2007-12-05, 14:58   #644
ooo-andzia
Raczkowanie

A wiec ja bylam juz w Galerii Bialej. Co prawda bylam juz po 11 a nie z samego rana wiec jakis tam wielkich dzikich tlumow nie widzialam.Chociaz i tak bylo duzo ludzi
heh to teraz wrazenia- tak ogolnie to jestem troche zawiedziona.Galeria jest jeszcze nie wykonczona.Z zewnatrz to nawet otynkowana nie jest a w srodku unosi sie jeszcze taki bialy pyl co po remoncie zostaje.Mimo,ze to otwarcie to zadnych wielich promocji nie bylo.W housie -30% na wszystkie rzeczy, no ale to chyba juz trzeci house u nas wiec jakos to nie wzbudzilo moich emocji.W h&m-ie specjalna promocja na otwarcie jakies tandetne koszule za 59 zl i troche bielizny.Ogolnie to stoisko z bielizna w H&mie jest jakies takie ubogie, a kosmetykow to w ogole nie widzialam. New Yorker jest fajny ale tez zadnych rewelacji-ceny i towar taki sam jak we wszystkich sklepach tej sieci.Do Media Markt nawet nie weszlam bo odstraszyly mnie kilometrowe kolejki.
A wiec podsumowujac Galeria jest troche przereklamowana.Specjalni ewyplacilam kase by sobie cos kupic ale wyszlam z pustymi rekami bo jakos nic mi w oko nie wpadlo
ooo-andzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 15:56   #645
_totally_
Zakorzenienie

A mnie się podobało. Byłam po 9, było przyjemne, spokojnie i przestronnie.

Rozczarowałam się wielkością New Yorker'a (bardzo mały, skromny wybór bielizny) i, podobnie jak przedmówczyni, brakiem kosmetyków w H&M oraz zaopatrzeniem Empiku.
Byłam w Media Markt, nie wiem co ludzie mieli w tych wielkich reklamówkach. Podejrzewam, że zwiększy się liczba ludności naszego miasta, bowiem przy kasach leżały kosze z bezpłatnymi prezerwatywami. Niby sklep nie dla idiotów, przewiduje jednak wiele uniesień z zabezpieczeniem niewiadomego pochodzenia w pobliżu.
Towary w Realu musiały stać na półkach od dawna, bowiem regały pokrywała gruba warstwa kurzu.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 19:12   #646
phenomena
Zakorzenienie

ja tez bylam dzisiaj ok 9 i bylam zaskoczona, bo myslalam, ze wiecej ludzi tam zastane. ogolnie podoba mi sie ta galeria. w sklepach nic dla siebie niestety nie znalazlam. a wielki minus to to, ze w h&m nie ma prawie spodni! mam nadzieje, ze sie jeszcze zaopatrza..
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 19:18   #647
ladybird.
Rozeznanie

Ja jeszcze nie byłam w Białej, jednak kolega, który dotarł tam na godzinę 7.30 zdał mi szczegółową relację. Podobno było strasznie dużo ludzi, w Media Markt przepychanki i łapanie się czegokolwiek No i o prezerwatywach też słyszałam

ladybird. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 19:19   #648
_totally_
Zakorzenienie

A ja znalazłam, m.in. cztery opaski i prezent urodzinowy dla mamy.
Real mnie rozczarował. Myślałam, że kupię coś dzieciom na gwiazdkę, ale wybór zabawek był skromny.

PS Dziś chyba będzie otwarte do 24.
Stary 2007-12-05, 20:15   #649
mrowka_92_
Zadomowienie

Smile Dot.: Białystok- galerie:)

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
ja tez bylam dzisiaj ok 9 i bylam zaskoczona, bo myslalam, ze wiecej ludzi tam zastane. ogolnie podoba mi sie ta galeria. w sklepach nic dla siebie niestety nie znalazlam. a wielki minus to to, ze w h&m nie ma prawie spodni! mam nadzieje, ze sie jeszcze zaopatrza..
też mam taką nadzieję

a co do białej to mi ona ogólnie się podoba. W new yorkerze bardzo duze przecenu kutrki po 79,90 złotych dużo rzeczy po 39,90 złotych. a co do H&M- bardzo mi się spodobał nie przechodziłam koło MM więc nie widizałm tych tłumów;P za to w realu masa ludzi w kolejkach
mrowka_92_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 20:45   #650
yousta
Raczkowanie

Ja byłam po 17, nie wchodziłam nawet do MM i Reala, jedynie sklepy.
spodobał mi się new yorker, kupiłam sobie żakiecik, oprócz tego jakieś dodatki np. skarpetki. Jak któraś z dziewczyn wcześniej pisała, zawiodłam się brakiem spodni w h&m'ie :C. W empiku ubogo, ale sympatyczna Pani mnie zapewniła, abym powiedziała czego chcę, a oni to zamówią, i przy mnie kazała ekspedientce niższej stopniem zapisać moje "zamówienie".
ogólnie jestem na tak .
yousta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 21:34   #651
EfC!@
Zadomowienie

H&M i NY mnie rozczarował. Czemu u nas nigdy nie ma tego co w Wawie ani na stronie internetowej? To irytujące się robi. Albo ja po prostu tego nie zauważam...

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 23:05   #652
tisza
Raczkowanie

a ja kupilam za***ista czapke dla chlopaka na mikolajki w H&M. Jesli ktos wiedzial czego szuka, to na pewno to znalazł. I to mnie cieszy, bo kiedys w poszukiwaniu tej czapki moglam schodzic cale miasto a i tak nic. Najwazniejsze jest teraz dla mnie ze jest WYBOR !! )
tisza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-06, 05:50   #653
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!

Dziewczyny, a gdzie w Białym można kupić jakieś fajne, ciemne, z grubego materiału dżinsu, tak do 100 zł i ciepłe buty, które nie będą przemakać ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167
Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość.
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-06, 18:04   #654
exterior
Raczkowanie

Zastanawiam sie jak przebiegaja wam zakupy w Galerii Bialej ja juz dzis sie troche obkupilam. Dzieki przecenie (wszystko 40% w deepie) i kilka laszkow w H&M. Jak wrazenia po zakupach?
Stary 2007-12-06, 19:23   #655
kosmita77
Zakorzenienie

i ja dzisiaj dolaczylam do grupy bedacych w galerii bialej. ogolnie mi sie podoba, bylam w przerwie miedzy zajeciami, nie mialam ze soba zbyt wiele pieniedzy, ale ogolnie najbardziej podoba mi sie new yorker duzo przecen, duzy wybor. w promodzie kilka fajnych ciuszkow ale ekspedientka powiedziala ze za 2 tygodnie beda przeceny bo wchodzi kolejna kolekcja i zeby poczekac ludzi nie bylo zbyt duzo w sklepach, za to tlumy w knajpkach - kfc, jakies ekologiczne jedzenie, greckie... zero miejsca do siedzenia w aldo sliczna bizuteria, praktycznie wszystko po 59zl. pozytywne wrazenie na pewno, tylko niech ta gore otworza to bedzie bosko
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-06, 21:16   #656
_totally_
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=210991&page=7 Jest oddzielny wątek...
Stary 2007-12-07, 09:02   #657
fairy-tale
Raczkowanie

GG do fairy-tale

Co do galerii Białej, to jestemn jak najbardziej na tak. Szkoda tylko, ze w H&mie nie ma kosmetykow, ale moze jeszcze beda. Pozatym za******* sklep. Wczoraj spotkalam tam 4 moje nauczycielki ;P
Pimpkie nie za bardzo mi sie podoba. Rowniez za New Yorkerek nigdy nie przepadalam, kojarzy mi sie z emosami ;P. Ogolnie bardzo fajne miejsce, ladnie urzadzone. I bardzo fajne lazienki sa ;D. Jedyne co mnie zdziwilo to to, ze w lazience damskiej na suficie brakowalo kilka elementow i widacv bylo wszystkie kable ;|.
fairy-tale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-07, 12:56   #658
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja bylam w dniu otwarcia ok godz. 17. Oczywiscie zanim zaparkowalam to minely wieki Co do samej galerii. Calkiem spoko. W niektorych sklepach wybor ciuchow i to fajnych ciuchow byl spory, duzo rzeczy, ktore mozna nabyc np. w Londynie. Problem w tym, ze ceny mnie i moja kumpele powalily. Za fajna sukienke, ktora jest prosta, nie wyszukana chciemi ponad 400 zl. I zeby to byla sukienka na jakies bale. Nie. To byla kiecka, w ktorej mozna biegac na co dzien.
H&M mnie rozczarowal. "Bida z nendom". Za to w Vero Modzie kupilysmy z kumpela fajne zamszowe rekawiczki. Chyba zle cene przykleili, bo po przeliczeniu z funtow wyszlo, ze powinny kosztowac 50 zl, a my dalysmy polowe mniej. Ja mam sliwkowe a kumpela czerwone. Kupilam sobie jeszcze przesliczna sliwkowa we wzory orientalne jedwabna apaszke za 49 zl.

Do MM nie zachodzilysmy. Szkoda, ze KFC to tylko maly punkcic gastronomiczny bez stolikow i krzesel W sklepie z herbatami mozna kupic chinskie ciasteczko z wrozba za 1 zl Do reala tez nie zachodzilam. Ogolnie to obeszlysmy tylko stoiska z odzieza.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-07, 19:07   #659
NasteCzka
Wtajemniczenie

Dziewczyny w H&M jest wybór toreb??
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-07, 19:51   #660
iza91
Raczkowanie

GG do iza91

Dzisiaj byłam w Galerii Białej i sama nie wiem co mam myśleć. Sklepy ubraniowe- naprawdę ok, dobrze, że jest wreszcie H&M. Dużo ludzi, przez co ciężko na spokojnie obejrzeć ubranka.
Garmażeria- masakra. Bary, itp. ustawione półkoliście obok siebie. Jakby w środku znajdują się stoliki i krzesełka. Trzeba czekać na wolny stolik. Nie ma konkretnej granicy, które stoliki należą do którego baru. Jak wreszcie usiadłam przy stoliku, to ludzie chcieli przejść obok, do innych barów m.in KFC i szturchali mnie. Uważam, że takie rozmieszczenie stolików jest do kitu.
Najbardziej przeszkadzał mi tłum ludzi, hałasy z góry, garmażeria. Poza tym ubranka były piękne ;P

"Nikt nie popełnia większego błędu niż ten, kto nie robi nic tylko dlatego, że może zrobić tylko trochę."
E. Burke

"Człowiek, który nie zmierza do jakiegoś celu, nie osiągnie żadnego."
iza91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości