|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Białystok- galerie:)
Wejdź na strone internetową.. Zresztą Reserved to Reserved :P. Można się domyślić co mają i w jakim stylu :P.
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
byłam wczorajk w Reserved i musze przynac, że naprawde ładnie im tam wyszło
|
|
|
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy widziałyście stoisko Inglota w galerii na Zielonych Wzgórzach, a jeśli tak, to czy jest w jakimś lokum, czy tak jak w Kwadracie? I czy jest tam więcej kosmetyków niż w Kwadracie?
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
hmmm czy Inglota to nie wiem, ale jakies jest, ale chyba cos innego, nie pamietam firmy
|
|
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Kto jutro wybiera sie na otwarcie Galeri Bialej? Jak bedziecie czekam na relacje
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
ja
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ten link do innego fora był już tu wklejany jak tak to przepraszam. Można zobaczyć trochę zdjęć wnętrza.
http://www.skyscrapercity.com/showth...397044&page=59 |
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
ja sie boje dzikich tlumow, ktore jutro uderza na biala, wiec pewnie dopiero w przyszlym tygodniu sie zmobilizuje. ale czekam na relacje tych odwaznych
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak nie idę jutro
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym zobaczyć jakies fotki, jak np. dzikie tlumy uderzaja do media markt..
) a tak serio to czekamy na pierwsze relacje )
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
A wiec ja bylam juz w Galerii Bialej. Co prawda bylam juz po 11 a nie z samego rana wiec jakis tam wielkich dzikich tlumow nie widzialam.Chociaz i tak bylo duzo ludzi
heh to teraz wrazenia- tak ogolnie to jestem troche zawiedziona.Galeria jest jeszcze nie wykonczona.Z zewnatrz to nawet otynkowana nie jest a w srodku unosi sie jeszcze taki bialy pyl co po remoncie zostaje.Mimo,ze to otwarcie to zadnych wielich promocji nie bylo.W housie -30% na wszystkie rzeczy, no ale to chyba juz trzeci house u nas wiec jakos to nie wzbudzilo moich emocji.W h&m-ie specjalna promocja na otwarcie jakies tandetne koszule za 59 zl i troche bielizny.Ogolnie to stoisko z bielizna w H&mie jest jakies takie ubogie, a kosmetykow to w ogole nie widzialam. New Yorker jest fajny ale tez zadnych rewelacji-ceny i towar taki sam jak we wszystkich sklepach tej sieci.Do Media Markt nawet nie weszlam bo odstraszyly mnie kilometrowe kolejki. A wiec podsumowujac Galeria jest troche przereklamowana.Specjalni ewyplacilam kase by sobie cos kupic ale wyszlam z pustymi rekami bo jakos nic mi w oko nie wpadlo
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się podobało. Byłam po 9, było przyjemne, spokojnie i przestronnie.
Rozczarowałam się wielkością New Yorker'a (bardzo mały, skromny wybór bielizny) i, podobnie jak przedmówczyni, brakiem kosmetyków w H&M oraz zaopatrzeniem Empiku. Byłam w Media Markt, nie wiem co ludzie mieli w tych wielkich reklamówkach. Podejrzewam, że zwiększy się liczba ludności naszego miasta, bowiem przy kasach leżały kosze z bezpłatnymi prezerwatywami. Niby sklep nie dla idiotów, przewiduje jednak wiele uniesień z zabezpieczeniem niewiadomego pochodzenia w pobliżu. ![]() Towary w Realu musiały stać na półkach od dawna, bowiem regały pokrywała gruba warstwa kurzu.
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bylam dzisiaj ok 9 i bylam zaskoczona, bo myslalam, ze wiecej ludzi tam zastane. ogolnie podoba mi sie ta galeria. w sklepach nic dla siebie niestety nie znalazlam. a wielki minus to to, ze w h&m nie ma prawie spodni! mam nadzieje, ze sie jeszcze zaopatrza..
|
|
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie byłam w Białej, jednak kolega, który dotarł tam na godzinę 7.30 zdał mi szczegółową relację. Podobno było strasznie dużo ludzi, w Media Markt przepychanki i łapanie się czegokolwiek
No i o prezerwatywach też słyszałam
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znalazłam, m.in. cztery opaski i prezent urodzinowy dla mamy.
Real mnie rozczarował. Myślałam, że kupię coś dzieciom na gwiazdkę, ale wybór zabawek był skromny. PS Dziś chyba będzie otwarte do 24. |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do białej to mi ona ogólnie się podoba. W new yorkerze bardzo duze przecenu kutrki po 79,90 złotych dużo rzeczy po 39,90 złotych. a co do H&M- bardzo mi się spodobał nie przechodziłam koło MM więc nie widizałm tych tłumów;P za to w realu masa ludzi w kolejkach
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam po 17, nie wchodziłam nawet do MM i Reala, jedynie sklepy.
spodobał mi się new yorker, kupiłam sobie żakiecik, oprócz tego jakieś dodatki np. skarpetki. Jak któraś z dziewczyn wcześniej pisała, zawiodłam się brakiem spodni w h&m'ie :C. W empiku ubogo, ale sympatyczna Pani mnie zapewniła, abym powiedziała czego chcę, a oni to zamówią, i przy mnie kazała ekspedientce niższej stopniem zapisać moje "zamówienie". ogólnie jestem na tak .
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
H&M i NY mnie rozczarował. Czemu u nas nigdy nie ma tego co w Wawie ani na stronie internetowej? To irytujące się robi. Albo ja po prostu tego nie zauważam...
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
a ja kupilam za***ista czapke dla chlopaka na mikolajki w H&M. Jesli ktos wiedzial czego szuka, to na pewno to znalazł. I to mnie cieszy, bo kiedys w poszukiwaniu tej czapki moglam schodzic cale miasto a i tak nic. Najwazniejsze jest teraz dla mnie ze jest WYBOR !!
)
|
|
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
Dziewczyny, a gdzie w Białym można kupić jakieś fajne, ciemne, z grubego materiału dżinsu, tak do 100 zł i ciepłe buty, które nie będą przemakać ?
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie jak przebiegaja wam zakupy w Galerii Bialej
ja juz dzis sie troche obkupilam. Dzieki przecenie (wszystko 40% w deepie) i kilka laszkow w H&M. Jak wrazenia po zakupach?
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
i ja dzisiaj dolaczylam do grupy bedacych w galerii bialej. ogolnie mi sie podoba, bylam w przerwie miedzy zajeciami, nie mialam ze soba zbyt wiele pieniedzy, ale ogolnie najbardziej podoba mi sie new yorker
duzo przecen, duzy wybor. w promodzie kilka fajnych ciuszkow ale ekspedientka powiedziala ze za 2 tygodnie beda przeceny bo wchodzi kolejna kolekcja i zeby poczekac ludzi nie bylo zbyt duzo w sklepach, za to tlumy w knajpkach - kfc, jakies ekologiczne jedzenie, greckie... zero miejsca do siedzenia w aldo sliczna bizuteria, praktycznie wszystko po 59zl. pozytywne wrazenie na pewno, tylko niech ta gore otworza to bedzie bosko
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=210991&page=7 Jest oddzielny wątek...
|
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
Co do galerii Białej, to jestemn jak najbardziej na tak. Szkoda tylko, ze w H&mie nie ma kosmetykow, ale moze jeszcze beda. Pozatym za******* sklep
. Wczoraj spotkalam tam 4 moje nauczycielki ;PPimpkie nie za bardzo mi sie podoba. Rowniez za New Yorkerek nigdy nie przepadalam, kojarzy mi sie z emosami ;P. Ogolnie bardzo fajne miejsce, ladnie urzadzone. I bardzo fajne lazienki sa ;D. Jedyne co mnie zdziwilo to to, ze w lazience damskiej na suficie brakowalo kilka elementow i widacv bylo wszystkie kable ;|. |
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam w dniu otwarcia ok godz. 17. Oczywiscie zanim zaparkowalam to minely wieki
Co do samej galerii. Calkiem spoko. W niektorych sklepach wybor ciuchow i to fajnych ciuchow byl spory, duzo rzeczy, ktore mozna nabyc np. w Londynie. Problem w tym, ze ceny mnie i moja kumpele powalily. Za fajna sukienke, ktora jest prosta, nie wyszukana chciemi ponad 400 zl. I zeby to byla sukienka na jakies bale. Nie. To byla kiecka, w ktorej mozna biegac na co dzien. H&M mnie rozczarowal. "Bida z nendom". Za to w Vero Modzie kupilysmy z kumpela fajne zamszowe rekawiczki. Chyba zle cene przykleili, bo po przeliczeniu z funtow wyszlo, ze powinny kosztowac 50 zl, a my dalysmy polowe mniej. Ja mam sliwkowe a kumpela czerwone. Kupilam sobie jeszcze przesliczna sliwkowa we wzory orientalne jedwabna apaszke za 49 zl. ![]() Do MM nie zachodzilysmy. Szkoda, ze KFC to tylko maly punkcic gastronomiczny bez stolikow i krzesel W sklepie z herbatami mozna kupic chinskie ciasteczko z wrozba za 1 zl Do reala tez nie zachodzilam. Ogolnie to obeszlysmy tylko stoiska z odzieza.
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w H&M jest wybór toreb??
|
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam w Galerii Białej i sama nie wiem co mam myśleć. Sklepy ubraniowe- naprawdę ok, dobrze, że jest wreszcie H&M. Dużo ludzi, przez co ciężko na spokojnie obejrzeć ubranka.
Garmażeria- masakra. Bary, itp. ustawione półkoliście obok siebie. Jakby w środku znajdują się stoliki i krzesełka. Trzeba czekać na wolny stolik. Nie ma konkretnej granicy, które stoliki należą do którego baru. Jak wreszcie usiadłam przy stoliku, to ludzie chcieli przejść obok, do innych barów m.in KFC i szturchali mnie. Uważam, że takie rozmieszczenie stolików jest do kitu. Najbardziej przeszkadzał mi tłum ludzi, hałasy z góry, garmażeria. Poza tym ubranka były piękne ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

I zeby to byla sukienka na jakies bale. Nie. To byla kiecka, w ktorej mozna biegac na co dzien.
Za to w Vero Modzie kupilysmy z kumpela fajne zamszowe rekawiczki. Chyba zle cene przykleili, bo po przeliczeniu z funtow wyszlo, ze powinny kosztowac 50 zl, a my dalysmy polowe mniej.