![]() |
#631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Ja jestem też ciekawa która będzie podwójną mamą
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#633 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wszystko przyjmę, oby tylko zdrowie dopisywało ![]() Ale TŻ wolałby na dwa razy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Ja bym zawału dostała ba bank jakby okazało się że bliźniaki
![]() ![]() Dziewczyny czy Wy też się tak boicie, że coś pójdzie nie tak? Jak sobie z tym radzicie? Podpowiedzcie coś bo ja zaczynam popadać w paranoję... Każda wizyta w toalecie kończy się oglądaniem papieru toaletowego... jak poczuję wilgoć to od razu mam jakieś dziwne myśli... Zaczynam obmyślać scenariusze co robić jak coś się zadzieje... Wiem, że stres nie służy więc jak sobie z nim radzić? |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zadomowienie
|
Ja tez łódzkie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
A z kuj- pom pochodzę :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Mam zle przeczucia, w nocy mam sny związane z ciąża a następna wizyta 8.01 - osiwieje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Ja staram się mysleć pozytywnie, nie szukać jakichś objawów, staram się żyć z dnia na dzień i cieszyć że będziemy mieli dziecko, jest mi łatwiej, bo wcześniej non stop mówiłam tżtowi że tyle dziewczyn roni itp. i byłam przerażona;/ ale od dwóch dni stawiam na pozytywizm i mam nadzieję że to mi pomoże w przejściu
![]()
#638 |
Zakorzenienie
|
Strach, to naturalny odruch. Chyba kazda kobieta sie martwi chociaz troche, tym bardziej jesli zna osobe, ktora wczesniej poronila (ja znam conajmniej 4) albo naczyta sie wujka google.
Tez mialam jazdy z ogladaniem papieru. Do tygodnia po spoznionej @ zakladalam podpaske jak wychodzilam z domu bo brzuch bolal fosyc mocno, jakby @ miala sie za chwile pojawic i obawialam sie, ze nagle mi poleci po nogach w sklepie albo w pracy. Teraz bol jest sporo mniejszy i juz az tak sie nie stresuje, ale nadal jest jakas niepewnosc. |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
Stres jest normalny. Ja też się martwię i też oglądam papier. Da się jakoś przyzwyczaić - to nigdy nie mija. Potem będziemy stresować się ruchami (codziennie rano w łóżku czekałam aż dziecko się poruszy), później porodem. Jak małe się urodzi, też nie będzie spokoju. Non stop stres, bo gorączka, bo zęby, bo kaszle w nocy, wymiotu☠☠☠ itp... Takie już życie mamy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z Małopolski
![]() Też jestem ciekawa czy będą jakieś bliźniaki tutaj ![]() Co do nerwów to ciężko coś doradzić. Też się stresuje. Dobrze jest mieć świadomość, że nie na wszystko mamy wpływ. Nie ma co się zamęczać złymi myślami, trzeba myśleć pozytywnie. Będzie dobrze ![]() @intense2103 dokładnie, pamiętam to liczenie ruchów, czasami oszaleć można było ![]() @czerwiec2017 trojaczki mówisz, haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#642 |
Przyczajenie
|
ja też mam takie jazdy od początku... Oglądanie papieru? no myślałam, że tylko ja to mam
![]() a co do mówienia bliskim to też chcemy w święta, chociaż boję się, że za wcześnie. Ale nie mam siły ściemniać np. dlaczego nie piję wina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Mnie stresuje tylko to że nie mam objawów ciąży, no Może tylko poza wzmożoną chęcią palenia ( z którą masakrycznie jest walxzyc) I z zwrotami głowy lekkimi.
Ale pociesza się że może w pierwszej ciąży wszystkie skutki uboczne ciąży spadły na mnie , więc teraz będzie haj lajf. Jutro na 10 ginekolog. 3.majcie kciuki Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
I ja też się martwię ale przedewszystkim myślę pozytywnie. Nic a nic mi to nie da że będę pisać czarne scenariusze bo na to i tak się nie da przygotować
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
Ja powoli zaczynam ogarniać, że rzeczywiście stres mi nic nie da... co ma być to będzie... i cieszę się, że na Was trafiłam bo dzięki Wam uświadamiam sobie że nie ześwirowałam i moje reakcje są w miarę normalne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Rozeznanie
|
Oooo i ja też oglądam papier toaletowy haha
Dziś wolne od szkoły, córcia odsypia ja się byczę. Jutro mam urodzinowy obiad z znajomymi i czas kłamania uważam za rozpoczęty. Całe szczęście jest tam ciężarna to może nikt nie zwróci uwagi że nie piję i cała uwaga pójdzie na nią. Znajomi dowiedzą się po 12 tygodniu tak jak ostatnio. Ja bym wygadała ale mąż nie chce a jego zdanie też się liczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny byłam dziś na becie ,wyniki mają być ok 20 ale ja już oczywiscie sprawdzam xD ale jak wpisuje numer zlecenia i date urodzenia na diagnostyce to wyskakuje mi nieprawidłowy numer zlecenia lub data urodzenia. Czy to znaczy że tak wyskakuje bo nie ma jeszcze wyników czy znowu coś poknocili i np zła datę urodzenia mi wpisali ? Ja mam pecha co do urzędowych spraw więc wcale by mnie to nie zdziwiło xD
Co do ogladania papieru to ja tez oglądam przy podcieraniu, myślę,że to taki naturalny odruch. Czy wy też tak macie że czujecie sie dziwnie w podbrzuszu ? Ja np nie moge wciągnąć brzucha bo coś mnie troche blokuje ,pewnie macica xD |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
Ja jutro jadę do rodziców i będę musiała się mocno hamować żeby mamie się nie wygadać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jak się dzisiaj czujecie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli wyskakuje ci to co napisałaś to niestety coś.musisz źle.robic . Bo jak w diagnostyce nir ma to jest "wrak wydruków w.formie tekstowej" czy jakoś tak Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 21.12 mam miec usg w przychodni ale aparat jest wciąż w naprawie i na 90% nie zostanie naprawiony do tego czasu. :/ I tak sie zastanawiam czy sie nie zapisać na usg do gina prywatnie, ktory prowadził moją ciążę . Zalezy mi zeby wizyta była przed Świętami... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Ja ze śląskiego.
Widziałam pęcherzyk 4+0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
Mam !!!!!! Taka beta a dziś termin okresu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz wymiekam i mam wszystkiego dosc. Nigdzie sie nie ruszam bez woreczkow. Mam je poupychane w kieszeniach, torebce, zeby w razie czego nie szukac tylko zlapac ten, ktory pierwszy mi w rece wpadnie. Dzisiaj w pracy bez przerwy myslalam tylko o tym, zeby nie puscic pawia. Jeszcze mi sie to nie przytrafilo, ale od wczoraj tak potwornie mnie mdli, ze nie idzie wytrzymac. Czuje jakbym zoladek miala w gardle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W swieta sobie nie pojem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.