|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szczepicie się na koronawirusa?
Tak, też jestem zapisana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zadomowienie
|
Tak ,zapisałam się i nie mogę się doczekać .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 10.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88372423]A nie możesz dostać skierowania od lekarza z opieki nocnej i świątecznej?
Oczywiście też na zasadzie teleporady.[/QUOTE]O to to. Ja bym tam wbijała. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Ja się waham. Ta cała zadyma jednak robiła mi dziurę w mózgu i jak do tej pory nie miałam problemu ze szczepionkami, tak tej się obawiam.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#636 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oczywiście też na zasadzie teleporady.[/QUOTE]Ciekawe czy idzie sie tam dodzwonić. Ale to jest pomysł, dzięki. ![]() Ale generalnie wydaje mi się, że już jest po wszystkim. Dzisiaj już wszystko ok, nie mam tylko dalej węchu i smaku. Tylko nie wiem co z tz. Moze w czwartek iść na święta? To będzie 2 tygodnie od moich pierwszych objawów. On nie ma żadnych. Bo wydaje mi się, że już koniec choroby i negatyw wyjdzie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez bafa65383b74e1029ccef70174e4f68b71e8a0f7_646950f23ada7 Czas edycji: 2020-12-19 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Trochę się boję, ale z drugiej strony mam taki pier***nik w głowie, że może się złamię.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Tak, zaszczepię się.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Konto usunięte
|
Nie, nie widzę potrzeby. Nie czuję się zagrożona przez tego wirusa.
Chyba że będą wymagać bo inaczej nie będzie można podróżować. Wtedy pewnie pójdę :/ ale z przymusu, a nie chęci. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
Współczuje Ci Monia, myśle, ze Twój tata odleciał totalnie, zatracił się w tym wszystkim. Serio nie spotyka się nawet ze swoją partnerka? Jak on do pracy chodzi będąc w takiej paranoi?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88372538]Współczuje Ci Monia, myśle, ze Twój tata odleciał totalnie, zatracił się w tym wszystkim. Serio nie spotyka się nawet ze swoją partnerka? Jak on do pracy chodzi będąc w takiej paranoi?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Wczesniej czasem sie spotykal, ale moze troche rzadziej z obawy plus ma duzo pracy, wiec i tak malo czasu. Teraz tak sie nie spotyka. Ogolnie sie kloca. Dlatego dla nas koniec pandemii tym bardziej bylby zbawienny. Odpoczalby psychicznie i ja tez bo jego zachowanie troche i na mnie wplywa choc oczywiscie sama staram sie byc rozsadna i nie przejmowac na zapas i robic swoje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Haha racja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
Nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
[1=bafa65383b74e1029ccef70 174e4f68b71e8a0f7_646950f 23ada7;88372252]Wyszedł mi nieroztrzygajacy. [/QUOTE]
Ja słyszałam od znajomej pracującej w szpitalu, że przed badaniem na Covid nie można umyć zębów ani nawet pić wody minimum przez 3 godziny, bo wtedy może wyjść wynik niejednoznaczny i do poprawki. Informują o tym jakoś szerzej? Gdybym szła na test rano to musiałabym się bardzo pilnować, żeby zębów nie umyć, bo przecież to się robi z automatu. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zadzwoniłam na tą świąteczna opiekę i lekarz mi powiedział, że mając nieroztrzygajacy dalej jestem na kwarantannie i mi radzi poczekać do poniedziałku na skierowanie od lekarza poz. Jak pójdę dzisiaj to znowu mi może wyjść taki sam, więc to bez sensu. Z każdym dniem powinnam mieć wirusów coraz mniej i im później pójdę tym większa szansa, że wyjdzie negatywny, a nie znowu nieroztrzygajacy. Ale generalnie mam prawo wiedzieć, czy jestem chora, czy zdrowa, więc skierowanie muszą mi dać jeśli chce. Tyle dobrego. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
[1=bafa65383b74e1029ccef70 174e4f68b71e8a0f7_646950f 23ada7;88372642]Tak mówili mi. Ale wodę akurat piłam i powiedziała, że to może być. [/QUOTE]
A to ciekawe, bo ta znajoma ze szpitala i inni pracownicy mają kategoryczny zakaz picia wody i płukania jamy ustnej przed testem. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Lady in red.
|
Tak, zamierzam się zaszczepić.
![]() |
#653 |
Konto usunięte
|
[1=bafa65383b74e1029ccef70 174e4f68b71e8a0f7_646950f 23ada7;88372642]Tak mówili mi. Ale wodę akurat piłam i powiedziała, że to może być.
Zadzwoniłam na tą świąteczna opiekę i lekarz mi powiedział, że mając nieroztrzygajacy dalej jestem na kwarantannie i mi radzi poczekać do poniedziałku na skierowanie od lekarza poz. Jak pójdę dzisiaj to znowu mi może wyjść taki sam, więc to bez sensu. Z każdym dniem powinnam mieć wirusów coraz mniej i im później pójdę tym większa szansa, że wyjdzie negatywny, a nie znowu nieroztrzygajacy. Ale generalnie mam prawo wiedzieć, czy jestem chora, czy zdrowa, więc skierowanie muszą mi dać jeśli chce. Tyle dobrego. ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] No to super, to chyba lepiej poczekać do poniedziałku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w moim wypadku wynika to ze skrajnego braku zaufania do rządu, po prostu, i rozwalania czego się da. Na przykład nie wierzę, że oni potrafią zorganizować transport szczepionki rzetelnie. Albo punkty szczepień tak, by były odpowiednio zaopatrzone np. w środki w razie wstrząsu. Nie samej szczepionki się obawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Holy Crap!
|
Nie, nie planuję.
![]() |
![]() |
#657 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
BAN stały
|
[1=bafa65383b74e1029ccef70 174e4f68b71e8a0f7_646950f 23ada7;88372482]Wtedy by była w wyniku probka niediagnostyczna. Przynajmniej w normalnym świecie.
![]() ![]() Ale generalnie wydaje mi się, że już jest po wszystkim. Dzisiaj już wszystko ok, nie mam tylko dalej węchu i smaku. Tylko nie wiem co z tz. Moze w czwartek iść na święta? To będzie 2 tygodnie od moich pierwszych objawów. On nie ma żadnych. Bo wydaje mi się, że już koniec choroby i negatyw wyjdzie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]I tak właśnie jest. Nikt nie podpisze się własnym nazwiskiem pod nieprawdziwym wynikiem. Nierozstrzygajacy to jest wynik badania. Probka niediagnostyczna oznacza, że badania nie było i wyniku nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I z doświadczenia wiem, że jest się naprawdę w maks kilka miesięcy, jak się uprzesz, znaleźć pracę, jaką chcesz - nawet np. w księgarni, czy w muzeum, domu kultury. Tylko że niekoniecznie za pierwszym, drugim, czy nawet piątym razem. To normalne, że za pierwszym razem coś nie wychodzi. Istotne jest też postawienie się w sytuacji pracodawcy, właściciela firmy, on musi czuć, że ty naprawdę coś konkretnego masz mu do zaoferowania.
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Na razie na pewno nie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.