|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Isis23 to do dzieła kochana
Pisz prace i broń się A ja na telefon wpadłam rzez koleżanke bo myślałam że ona tak bedzie i jak przed egzaminem mwóie a ona no cos ty czemu nie powiedziałaś ja mówie że ja myslalam ze ona tak bedzie robic to tak samoa zrobiłam ale wyszło ze ona zrzucała na telefon tylko zbey zgrac pozniej u siebie na kompie hehByłam dziś na basenie jestem wykończona Ale szczęsliwa i wogule byłam na tych podwodnych biczach nogi i brzuch mnie bola bo mi cała tkanke troszku robiło ale ekstra normlanie jakbym miała tam blizej to nawet codziennie na godzinke bym chodziła Miłego popłudnia kochane
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
no sprężam sie sprężąm
.. Oliwka a na ten basenik to gdzie ty pomykasz??
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Na baseniku byłam w Poznaniu dokładnie Koziegłowy
Ale planujemy jeszcze odwiedzić Piatkowo ale może etraz jak będe w domku na weekend to może bym się wybrała do Świebodzina Coś mnie ruszyła a pozatym wakacje się zbliżają trzeba sylwetke poprawić tylko ja tak mówie co się dochudzam to się objadam W ciągu tygodnia jadłam chyba ze 4 razy pizze i tyle razy ćwiczyłamżeby tłuszczyk spalić wiec suma sumarum wychodzi na 0
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Isis ojjj to kochana owocnej pracy zycze!!
![]() Oliwko ja tez wczoraj byłam na basenie co tydzien teraz jezdze do swiebodzina. no ale wczoraj to przesiedzialam w jacuzzi caly pobyt ![]() co do spotkania w srode to ja odpadam bo w czwartek b.wczesnie rano wjezdzam wiec musze sie wyspać. ale nastepnym razem ne odpuszcze!
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii a gdzie wybywasz na majówke?
Dobrze Ci Ja będe w domku więc napewno gdzieś będe wychodzić i na spotkanko jestem otwarta hihiA co do Świebodzina to właśnie też mam zamiar się wybrac bo ostatnio mnie coś kusi ale dziś jestem obita i mięśnie mnie bola od tych wodnych biczy czyjak to się tam nazywa Aler lepsze niż masaż ssacy ciekawe cyz coś takeigo jest w Świebodzinioebo nigdy na to uwagi nie zwracałam
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko jade nad morze
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczeeee dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale prawie wszystkie moje koleżanki już wiedzą co dostały z wczorajszego egzaminu a ja niee
migracja danych 2 godziny i koniec a telefon zostawiłam w płaszczyku i niesłyszałam a teraz bede sie meczyc a juz miałam iśc spac jedna nie ma oceny wiec pewnei 0 dostała A JA????? ale teraz mam stresaaa a może jeszcze nie sprawdził naszych prac bo wkońcu ponad 250 osób było na egzminie i wpisał te które tylko sprawił no nie wiem a wyniki miały być w piatek ehhhbiiibiii zazdroszczę Ci Zabierz mnie ze sobą hihi
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
oli napewno tez zdałaś
w koncu trzymałam kciuki
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Odnośnie egzmainu to dostałam 0 ale jestem wkurzona bo na 2 pytania super napisałam aj edno tylko wymieniłam a tu mam iśc na dopytke dobrze ze z tych pytań to tylko jednego się naucze ehhhWczoraj kupiłam sobie 2 pary bucików Ale i tak mi to jakoś nastroju nie poprawiło bo czuję się jakbym miała depresje ryczeć mi się chce więc cay czas robię coś żeby nie móc się rozbeczeć ja nie wiem co to ma być spóźnione przesilenie wiosenne do tego moja twarz wygląda beznadziejnie nawet 15 tak nie wyglądaja ehh ![]() ![]() ![]() Aaa i tż kupiłam koszulkę tylko że nawet zabardzo się nie ucieszył ![]() Miłego dnia I udanej majówki biiibiii ty juz pewnie spakowana doczekać się nie możesz Kurcze ja chyba też powinnam się spakowac i wyjechać gdzieś chcoiaż na tydzień ale ja 6 maja egzamin 7 maja dopytka jak dobrze pojdzi epozniej 16 zaraz się normalnie rozryczę
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko kochana przykro mi ze masz 0
ale mysle ze doptyka ci pojdzie juz gładko trzymam kciuki ![]() Co do nastroju to swietnie Cie rozumiem. Tez mam podobnie ;/ nic mi sie nie chce, ogolnie jestem nastawiona negatywnie do wszytskiego, mam doła, jest mi zle ajjjj ! Nawet mi sie na majowke nie chce jechać. musialabym sie spakowac, no ale nie mam ochoty wogole na nic wrrr |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego 0 to się zbytnio nie przejmuję bo koleżanka była wczoraj po ocene i dostała 3 z dwoma minusami na całą kartkę ogólnie na 40 osób chyba tylko 4 czy 5 zdało i to same 3 - a rezta 0
Ehh to widzę że nie jestem sama zaraz pódję koleżance ulice dalej oddać książkę i pójdę na spacer z psme bo już nie mam kompletnie siły nie wiem cy to coś w pogodzie wisi bo naprawde samopoczucie psychiczne fatalneee Biiibiii a ty pojdziesz to odrazu sił witalnych nabierzesz i będziesz super się bawić
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko mam wlansie nadzieje ze nad morzem złapie troche enegrii i jakis sił, ale poki co to nawet mi sie nie chce zaczac pakować ;/
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba cos w powietrzu...
udanej majówki dziewczynki
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Isis23 możliwe że coś wpowietrzu bo naprawde samopoczucie tragedia
Ooooo słonko troszku zaczyna wychodzić za chmurek, w nocy padało dziś już nie jeste tak cieplutko, ale to może i dobrze bo przynajmniej będe się uczyć. A ciekawe jak tam biiibiii nad morzem i czy odzyskała siły witalne tylko żeby jej tam pogoda dopisała Miłego dzionka
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko
![]() u mnie pada teraz mimowsyztsko idziemy pochodzic bo co tu robic ![]() dobrze, ze wzielam kompa to moge byc chcoaz z wizazem na biezaco
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
hehe biiibiii ty jestes udana musze ci przyznać
kompa na majówke jakbym widziała mojego tż heh Ja dziś rano obejrzałam sobie film i myślałam że to jakis familijny z pewnoscia komedia (ogladam to co mi zosstało) i na poczatku fajnie się zapoowiadał później porpstu byłam zszokowana! poprstu nie był to jakis horror czy coś ale porpstu obrzydzenia dostałam wogule to sie popłakałam na koniec bo smutny i tragiczny ... i oparty ponac na prawdziwej histori nie wiem jak można byc tak okrutnym No i po tym filmie żeby mnie nie meczyło musiałam właczyć następny tamten już o wiele lepszy nic takiego żeby mnie tak dogłebnie poruszyło A wkońcu słoneczko wychodzi może jednak będzie ładnie ![]() Właśnie znalazłam opis tego filmu który oglądałam to faktycznie jakiś horro dramta kryminal thriller tu daję linka do niego po tytule spodziewałam się czegoś innego bo już pare filmów o takim było i to były komedie. http://www.filmweb.pl/f374034/Girl+N...e,(2007)/opisy Przyznam się że w trakcie chciałam wyłączyć ten film bo nie mogłam znieść tego okrucieństwa ale jakoś oglądnełam go do końca ale płakałam normalnie łzy same mi się cisneły do oczu. |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko no bo ja juz nalog, moj tz sie ze mnie smieje :P
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Widzę że wątek nam podumarł Ale to pewnie dlatego że dobrze bawicie się na majówce pogoda dopisuje więc nie ma co siedzieć przy kompie :PJa później zdam relacje taka troszku skromną ale o tam :P heh Ogólnie wczoraj mi sie nastrój porawiła ale dziś okreś dostałam i wyglądam koszmarne że aż wstyd z domu wychodzć więc idę na ogórd z psem hyh Miłęgo dzionka I koniec majówki a od jutra znowu nasza rzeczywistoś ehhh Jeszcze przedchwilą się dowiedziałam że znajomi się zaręczyli kurcze no a ja z moim 5 lat a on nawet nie myśli następna w ciązy i ślub po porodzie ehhh (((
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
no moja relacja tez dluga nie bedzie.... dlugi weekend dzien w dzien wygladał tak samo ...
oliwka widze Ciebie tez okres "dopadł"... i pewnie dlatego jeszcze bardziej nic mi sie nie chce... ciekawe jak tam biiibiii.... dzisiaj pewnie wraca z majówki ...
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj poszłam z koleżanką do MDK tak na chwilke zobaczyć spotkałyśmy jeszcze jenda koleżankę (w ciązy jest w lipcu rodzi
Następnie poszłyśmy do Vabanq no nawet nie weszłyśmy bo naprawdę może ze 4 osóby siedziały, no i poszłyśmy do Studni jak by to nie wypaliło byśmy szły dalej do Janosika czy gdzieś no ale w studni było fajnie dużo ludków ciekawie przedewszystkim czułam się bardzo fajnie bo w sumie sami tacy znajomi sprzed paru ładnych lat i miłe wspomnienia tylko nikt mnie nie poznawał ani jedna z najlepszych koleżanek z podstawówki ja do niej cześ a ona się patrzy jakby ducha zobaczyła i do następnej się pyta kto to ja jestem bo nie zna później przyszedł chłopak który się we mnie kochał a ja zawsze przed nim uciekałam więc tym razem mu zagrałam na ambicji po (6 czy 7 latach) podchodze do niego i cześć a on się patrzy na mnie nie poznał i olewka to ja do niego "dziekuję że mnie olewasz najpierw latasz ze kochasz a po paru latach to nawet poznać nie możesz" hehe to prawie padł na kolana bo nie mógł uwieżyć że ja to ja no i miałam jeszcze takie sytuacje może jeszcze z 3 czy 4 osobami Tyle z przyjemności mniej przyjemne było wyjście normlanie jakas PATOLOGIA wyobraźcie sobie że nie mogłam wyjśc bo laski kreciły zadyme ale co najlepsze to "KOBIETY" nie nazwała bym ich tak bo az wystd przynoszą ale biły sie 33 i 35 lat! Wychodząc jeszcze stał facet (chyba mąż jednej znich) z rozwalonym nosem i tak mu krew szła ochyda będać gdzieś na wysokości biblioteki dopiero jechała policja oczywiście wcale im sie nie spiedzło chyab jechali ze 20 na godzine, później jeszcze pogotowie z tego co mi wiadome było. Poprstu to jest straszne nie dośc że w tym Sulechowie nic nie ma to jeszcze jak jest milo fajnie ludzie się bawia to zawsze znajdzie sie kilka osób które potrafią to zepsuć dlatego też przy sporej ilości osób zakonczono dośc wcześnie impreze (3godzina). Ale te kobiety normlanie nie moge przeżyć! Ponać strasznie agresywne były a i coś mi się obiło wogule o uszy że jedna to ponać nauczycielką jest w tym naszym Zespole Szkół Zawodowych! Ludzkie pojęcie przechodzi. Najważniejsze jest że w sumie się wybawiłam wytańczyłam miło było ![]() A my kiedy się spotykamy Kobietki? Może piatek Vabanq? Isis23 a co porabiałaś? Bo na wizażu nie siedziałaś ale pewnie tak źle nie było ![]() Biiibiii ja myślę że ta niechęć do wyjazdu z tą piękną pogodą szybko jednak mineła i się dobrze bawiłaś
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
dziewczyny Tz mi się oświadczył !!!! ![]() na plażyyyyy wieczorem, ajjj wogole sie nie spodziewałam!! byłam w szoku, właścwie do teraz jestem ![]() oliwko a ty ile jesteś ze swoim? Ta sytuacja ktorą opisałaś to faktyczna żenada!! masakra! ale czesto sie słyszy, ze doszlo do jakies bójki na imprezie w sul, czy to vbq czy studinia. porazka! Ciekawe ktora to nauczycielka z ZSZ, nie uczylam sie tam, no ale znam kadre mniej wiecej i umieram z ciekawosci co to za jedna. |
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka pewnie niezły ubaw miałaś jak tak Cię nikt nie poznał.... hehe bogata bedziesz
![]() ja na długi weekend robiłam inwentaryzacje drzew w ZG.. do mojej pracy mgr.. straszne zajecie.. siara taka trochę...latanie z miarka po mieście, dziwne spojrzenia przechodniów i kierowców jak sie drzewa mierzyło.. hehe..ale jak trzeba to trzeba i juz większośc tego mam za sobą biiibiii gratulacje oświadczyny na plazy... cos pieknego ![]() ehhh.. tez bym tak kiedys chciała...
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
BiiibiiiGRATULACJE
Isis23 ja poprostu sie strasznie zmieniłam Ktoś kto mnie nie widziła przez 5-6 lat ma problem by mnie poznać a co mówić o sobobie która mnie nie widziała ponad 9 lata Przedewszystkim schudłam z 15-20 kg ale bez zadnych diet poprstu przyszeł taki dzień gdzie poleciałam strasznie z wagi i tak sie trzymam inna fryzurka ponać starsznie się zmieniłam na twarzy ja tam tego nie widzę oprócz tych pojawiających się zmarszczek Isis23 faktycznie ty pisałaś ze prace musisz pisac ale fajnie ze juz masz i pewnie sie spokojnie wyrobisz Biiibiii a wy ile jesteście ze soba? To ja tak myślę że jak wkońcu dojdzie do naszego spotkanka to będzie wielka imprezka z okazji zaręczyn hehe ![]() A co do tej nauczycielki to nie wiem jak mi ktoś powtorzy jej nazwisko to podam
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii a ja właśnie nie wiem bo bardzo żadko bywam w Vabanq ale częściej niż w STudni i naprawdę keidyś przed 5-6 laty za czasów świetlności Vabanq to może jakieś tam zadymy byly ale malutko w sumie nie pamieam bo raczje wydawało mi się ze jakiś stopień kultury tam był i do tej pory jest a w Studni to jest jakaś tragedia co chwile coś koleżanka pracuej w pogotowiu to co rozmawiamy to znowu byla zadyma i wyjazd w nocy do studni dziwne
![]() A wogule dzisiaj byłam z pieskiem na spacerku na starbagu zawsze tam chodzę i nazrywałam sobie bzu i już mam dwa 2 wazonki i jak slicznie pachnie |
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
teraz w studni to juz moze nie tak bardzo.... kiedys jak lokal nazywał sie "lochy" to dopiero było... nie bylo chyba wiekszej imprezy zeby nie było zadymy... nieraz smiesznie było, zwłaszcza jak laski sie na parkiecie lały... masakra... jako ze kiedys tam pracowalam, to troszke sie tych akcji naogladałam ...
... teraz mysle nie jest jest aż tak tragicznie jak było kiedys
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Isis23 pracowałaś w Lochach? kurcze ja wtedy to może z 1 czy 2 razy byłam w Studni teraz też byłam w sumie 2 raz
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki za gratulacje
![]() Isis a co Ty właścwie studiujesz? z tego co pamietam to na UZ, ale nie wiem czy pisałaś jaki kierunek? kurcze, ale z drugiej storny masz fajnie ze sama tak zbierasz materiały, pomiary do pracy a nie tylko teoria i ślęczenie nad książkami. Zawsze to jakieś urozmaicenie ![]() Oliwko my jesteśmy razem prawie 7 lat. Dokładnie to w lipcu będzie 7
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii to faktycznie też długo jesteście to ja może przestane narazie marudzić
Tylko że to mi plany psuje a ja tego nie lubie bo ja sobie tak planowałam że jak bede miała kończyć studia to ślub i dziecko tak zebym pozniej jak bede szła na aplikacje ie chodziła z brzuchem a tak to moge sobie czekać az skończe te 30 lat :P i tak już mi się wszytsko przesuwa A ty biiibiii ile masz latek 24 czy 25? bo już nie pamiętam :P A Isis23 studiuje coś z drzewakmi pewnie kształtowanie terenów zielonych A teraz takie pytanko do was Jak właściwie macie na imię ![]() Tu powstanie chyba forum plotkowe 3 kobietek Bo reszty ostatnimi czay ni widu ni słychu
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
ano moze rzeczywiscie jakies urozmaicenie..
no w lochach zdarzylo mi sie pracowac...dobrze wspominam jedynie ekupe z ktora pracowalam-zgrana z nas paczka i trzymamy sie do dzis mimo ze razem juz nie pracujemy i chyba Oliwka ma racje.. bedzie plotkowy 3 babek szkoda ze reszta tak sie nie udziela.![]() a co do imion.. moje:Iza ![]() Dobrej nocki laski i do juterka
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Sylwia
Albo Oliwia jak to woli jak komu wygodniej A teraz spaciuu bo rano na uczelnie do Poznania ahhh jak mi się nie chce no ale pociesza mnie fakt że w srode wieczorem bede w domku i jeszcze zdarze może gdzieś wyskoczyć jak bedzie skim oczywiście i odpowiednia pora czyli przed 22 hihino a teraz ide bo egzamin nastepny jutro ale na ten juz się nie martwie tak jak ostatnio ![]() Dobranoc, buziaki kochane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Pisz prace i broń się

.. Oliwka a na ten basenik to gdzie ty pomykasz??

co tydzien teraz jezdze do swiebodzina. 

Kurcze ja chyba też powinnam się spakowac i wyjechać gdzieś chcoiaż na tydzień ale ja 6 maja egzamin 7 maja dopytka jak dobrze pojdzi epozniej 16 zaraz się normalnie rozryczę 

później przyszedł chłopak który się we mnie kochał a ja zawsze przed nim uciekałam więc tym razem mu zagrałam na ambicji po (6 czy 7 latach) podchodze do niego i cześć a on się patrzy na mnie nie poznał i olewka to ja do niego "dziekuję że mnie olewasz najpierw latasz ze kochasz a po paru latach to nawet poznać nie możesz" hehe to prawie padł na kolana bo nie mógł uwieżyć że ja to ja no i miałam jeszcze takie sytuacje może jeszcze z 3 czy 4 osobami
oświadczyny na plazy... cos pieknego