![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
http://uniasc.com/swieta/
WESOLYCH SWIAT kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Halo!!!!
Coś widzę że po świętach cichutko tu u nas. Przejedzone? Wpoczęte? Pewnie tak. Ja dziś siedzę ledwo żywa w pracy - całą noc nie mogłam spać nie wiem czemu ![]() A święta tradycjnie - obżarstwo i lenistwo. Pogoda nie dopisała więc się nigdzie nie ruszyliśmy.
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, ja to sie nie obrzarłam w te Świeta i nie wiem dlaczego
![]() ![]() ![]() Dzieki Bogu u mnie w rodzinie nie ma takich problemów ![]() Poza tym trzeba było wrócic do rzeczywistaści. Do soboty mam napisać i wydrukować prace zaliczeniową. Mam połowę napisana ale jak się zabiore za jej drugą część to nie wiem. W dodatku to przepisywanie na kompa, brrrrrrr ale koniec narzekania, trzeba się wziąść za życie ![]()
#635 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() Miałam nadzieję, że w te święta nie przejem się aż tak... ale niestety ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda nie dopisała niestety, ale za to zajęliśmy się drobnymi zmianami w planach poddasza ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#636 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
kindziu, przechlapane masz z taką teściową
![]() ![]() Dobrze, że miał Ci kto pomóc. Ale nie dziwię się, że kłótnie w domu były ![]() p.s. Powodzenia przy pisaniu pracy ![]()
Edytowane przez Knife_Girl Czas edycji: 2007-04-10 o 13:39 Powód: p.s. :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
Cześć Mężatki witam Was po Świętach które jak już wczesniej pisałam - spędziałm w Czechach. Nie było az tak super jak się nastawiałam - mało atrakcji, pogoda też nie była piekna. Ale odpoczęlismy troszkę
![]() Najgorsze zaczęło sie tylko jak przekroczylismy próg domu. Mój szalony tato już zdążył nas wkurzyc - otworzył paczke do mnie (ciągle otwiera nie wiem po co?) i zabrał bez pytania kabel od mojego aparartu (pół godz. szukałam go sama) i jeszcze by go sprzedał bo potrzebował do swojego bubla. Ech szkoda gadać - na grande szukamy kawalerki, nawet najochydniejszej ale własnej. Przerażają mnie tylko ceny i jak damy radę budżetowo. Ale już w domu nie wytrzymuje - czasem mam ochotę nałożyć rękawice boxerskie i iść porządzić. Mam już dość swych rodziców i siostry ![]() ![]()
#638 |
Zakorzenienie
|
Święta, święta i po świętach
![]() ![]() ![]() ![]() Kindziu współczuję ![]()
#639 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
iszsza, ja bym się chyba wściekła jakby mi ktoś moje rzeczy ruszał. A jeszcze otwieranie moich przesyłek - nie do pomyslenia
![]() ![]() ![]() misia, jeśli ciąża tak rozleniwia, to ja chyba nie chcę ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrówki dla Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Iszsza, jak masz taką mozliwość to uciekaj z tamtęd czym prędzej. Nie rozumiem jak mozna nie szanować czyjejś prywatności. Kiedyś moja teściówka też odebrała mój list od listonosza i przy okazji przeczytała go wszystkim sąsiadkom,ale chyba dość skutecznie przetłumaczyliśmy jaj z mężem,że zrobiła źle. Byłam wtedy na nią wściekła,ale to ona nie odzywała się później do mnie przez kilka dni. Cięzko jest wytrzymać w takiej atmosferze.
Misia, ja w ciąży musiałam leniuchować,bo była zagrożona,choć przeznaję,że wtedy strasznie tęskniło mi się do pracy. A teraz nic mi się nie chce. Ale to siedzenie w domu tak na mnie działa. Czasami brakuje mi zorganizowania. I wbrew pozorom,jak miałam jednocześnie pracę i dwie szkoły,starczało mi czasu i dla siebie i dla przyjaciół.
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
Ja jestem ciągle zmęczona, nie moge sie wbic w rytm i przestawic ze mój dzień zaczyna się teraz o 6.00
![]() A dzis mnie wpienił teść i to tak, że szkoda gadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WRRRR ale jestem wściekła |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przypomniało mi się jak to koleżanki teściowa z wielkim wyrzutem powiedziała jej, że "teściowa to zawsze pozostanie teściową". Heh, no a kim niby? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Rozeznanie
|
boze, jaka ja jestem szczesliwa, ze mieszkam 1000mk od rodzicow i tesciow. wiem, czasami mi teskno za rodzicami, ale z drugiej strony, jak mama potrafi mnie wyprowadzic z roznowagi przez telefon to co dopiero by bylo, gdybysmy niedaleko siebie mieszkaly...(bron boze razem). tesciow mam w miare ok, ale swoja obojetnoscia mnie denerwuja. nic ich nie interesuje. nie zadzwonili ani razu od samosci do nas (no na urodziny jedynie). tylko moj maz do nich prawie dziennie wydzwania. jak nie dzwonil przez kilka dni to tesciwa "...nie zapomniales o nas...cos tak dlugo nie dzwoniles...". jakby sama nie umiala wykrecic numeru... ach..szkoda gadac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
No co tu tak cicho?
To ja na zakończenie dnia się pochwalę - własnie zauważyłam, że mi szczypiorek i bazylia zaczęły rosnąć (ale nowina hehe ![]() W załączeniu fota szczypiora - bazylia nie chciała ładnie zapozować ![]() A co do lenistwa - to ja też zauważyłam zniżkę formy szczególnie intelektualnej hehe. A teściowa też mnie dziś wkurzyła mimo że się nie idziałyśmy ani nie słyszałyśmy. NIe chce mi się opisywać czemu. Ehhh nie ważne. Szczypior mnie cieszy ![]()
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Oooo.... ja też już widziałam szczypiorek
![]() ![]()
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest piątek 13-tego...jak wracalam z pracy to przytarłam samochód teścia...Nową, 4-miesięczną Suzuki Grand Vitare
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
macie racje - piątek 13!!!!!!!
u mnie jak wiecie remont. remontuja fasade i.....przez przypadek wybili dziure w mieszkaniu!!!! pod onkem nad kaloryferem!!! sciana jest rozwalona na ok 30cm!!! ciekawe kiedy to naprawia... Edytowane przez bienioka Czas edycji: 2007-04-13 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Ojejka,dziewczyny,z samego rana i juz takie przygody
![]() A wiecie,że ja nawet o tym nie pomyslałam,że to dzisiaj 13ego ![]() ![]() Ja za to gorszy dzień będe miała jutro ![]()
![]() |
#649 |
Wtajemniczenie
|
Ja narazie nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale u mnie cisza i spokój...
Wróciłam już z pracy więc najgorsze za mną ![]() teraz tylko muszę się spokojnie dotransportować do Tarnowa i będzie udany dzień ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
hej dziewczynki
![]() zuzaneczko, gratuluję szczypiorku ![]() ![]() ![]() ![]() Moniska, każdemu mogło się zdarzyć. Teść nie robi problemu, to nie obwinaj się ![]() bienioka, to jak u Ciebie przy remoncie tak nabroili, to aż się boję co dziś u nas na budowie się dzieje w ten piątek 13go ![]() kociulek, co takiego będzie jutro, że tak się smucisz? ![]() Muszę powiedzieć, że póki co u mnie piątek 13go mija spokojnie i w zasadzie wszystko idzie idealnie (odpukać ![]() Ale jeszcze do końca dnia daleko.... a dziś wybieramy się zamówić okna. Wczoraj jeździlśmy po sklepach i sprawdzaliśmy oferty. Dziś musimy podjąć decyzję, bo wszystko drożeje w takim tempie, że aż mnie przeraża ta budowa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
U mnie odpukać, też piątek 13-tego mija spokojnie, zbyt wolno i bez sensacji. Kurcze taka piękna pogoda a ja muszę w pracy siedzieć, a jeszcze pokój w pracy mam na północ i jest mi zimno i nie fajnie słońce widze tylko z daleka
![]() Oj widzę że tu u nas coś ostatnio sporo kraks samochodowych, oj dziewczynki niedobrze ![]() ![]() ![]()
#652 |
Zakorzenienie
|
*misia* nie jestes sama, ja też jeszcz w pracy siedze, ale po pracy zmykamy na działke do moich rodziców na kiełbaski, moze przed 17-tą sie dotoczymy i jeszcze ciepło bedzie
![]() dzis na razie spokojnie, ale wczoraj do rodziców mojego męża przyszedł windykator z PZU, w sprawie niezapłaconej składki OC. Mój mąż w 2004 roku kupował samochód i zapomniał, a raczej nie wiedział że trzeba wypowiedzieć ubezpieczenie, zawarł polise z innym ubezpieczycielem, a polisa starego włascicela automatycznie się odnowiła i tak nieswiadomie miał 2 ubezpieczenia i teraz bedą go scigac żeby tamto zapłacic - bagatela jakies 700zł plus pewnie odsetki, poprostu super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
zjazd na studiach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
Knife_Girl dzięki za słowa otuchy, ale się obawiam co będzie jak mąż wroci bo nasz samochód trochę bardziej oberwał w czasie tego parkowania
![]() Kociulek mam nadzieje, że mężowi nie zagroziła jakoś ta szyba..brrr a zjazdem się nie martw na pewno wytrzymasz jakoś ![]() Yoolia ehh tak to jest z tymi umowami i dopiskami drobnym drukiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
kociulek, na pewno dasz radę
![]() Moniska, wiem, że w tej chwili nie myślisz takimi kategoriami, ale to tylko samochód i na pewno mąż zrozumie. Naprawdę każdemu takie coś mogło się przydarzyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
Knife Girl
![]() ![]() A teść gdzies za godz u nas będzie wiec sie trochę boję spotkać z nim oko w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Dziwczyny,dzięki za wsparcie
![]() ![]() A jesli chodzi o szybę,to maż mówi,że mu jakoś zawisła z drugiej strony dzięki czemu nic mu nie zrobiła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() Ja w piatek 13 zwolnilam sie z pracy! mialam juz dosyc klamstw mojej pracodawczyni !! Wiec z jednej strony spokoj bo juz sie nie musze "uzerac" a z drugiej znowu musze szuakc ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() ![]()
#659 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Kota-Ola, praca pracą, ale najwazniejsze jednak zdrowie
![]() ![]() Powodzenia życzę w poszukiwaniu nowej pracy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam coś dziewczynki...mój mąż ( przyjechał ze szkolenia na weekend
![]() ![]() No i zaczęło się..tylko ja jestem leciutko przed okresem- a własciwie powinnam juz go mieć od paru dni więc teraz nic nie wyjdzie ale pierwszy krok juz zrobiliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.