![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)
Wystraszona BARDZO się cieszę razem z Tobą!
![]() ![]() ![]() Życzę raz jeszcze, aby dzidzia się zdrowo rozwijała pod Twoim serduszkiem. Dbaj o siebie przyszła Mamusiu ![]() U nas na razie nic ![]() ![]() ![]() ![]() Co mam zrobić by sobie pomóc?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dorkasz ...
![]() Ja też miałam podobne obawy - myślę,że każdy je ma ale faktycznie bez sensu się nimi zadręczać bo nie mamy wpływu na to, co nam przyniesie kolejny dzień. Myślę,że jeśli na prawdę nie radzisz sobie i nie jesteś w stanie zaprzestania myśleć o tym, to może porozmawiaj z psychologiem...On Cię odblokuje i pomoże troszkę pozytywniej patrzeć w przyszłość. Mój ginekolog powiedział,że mam przestać płakać i denerwować się,bo dziecko to wszystko wyczuwa... Dlatego mam silne postanowienie myśleć pozytywnie...ciężko jest ale... staram się...pomimo mojego nicku. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ja dzis dostałam @, i narazie musimy odłożyć starania ze względu na prace, ale juz sie nakręciłam że skoro przez 5 cykli nic nie wyszło to że bedą problemy...Ehh szkoda gadać, i jeszcze piatek 13.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim GRATULACJE dla wystraszonej!!!
![]() Wogóle to widze że ostatnio dużo dziewczyn zaciążyło, chyba jakaś dobra passa ![]() Dziewczynki, damy rade! Musimy się wspierać. Kiedys sie uda. Dzisiaj mam jakiś dobry dzień. Jestem pełna optymizmu. I oby tak zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam się czasami czy to zwątpienie? czy może nadzieja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane!
Wystraszona, po raz kolejny GRATULUJĘ, cieszę się bardzo że masz kruszynkę w brzuszku i życze Ci spokojnych, jak najmniej męczących, pod względem objawów, no w ogóle cudownych 9 mies. i mam nadzieję, że mimo iż udało się Wam to będziesz nas tu od czasu do czasu odwiedzać i przesyłać pozytywne fliudki ![]() Moniska84 nie smutaj się, w ogóle dziewuszki głowa do góry, mi też było, no dobra i jest trochu przykro, że ni wyszło, ale musimy wierzyć że i na nas przyjdzie kolej, niekiedy szybciej niekiedy troszkę później ale przyjdzie!! musimy pamiętac, że grunt to pozytywne myślenie, a reszta to już z górki ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj byłam u gina z tymi moimi bólami jajników i tak jak myślałam zapolonko jajników mam, ale powiedział, że prawy jajnik jest powiększony i lewy tak minimalnie, przepisał antybiotyk w czopkach 6 tabl. działający do miejscowo, bo powiedział że jak staramy sie o dzidzie to nie będzie mnie faszerował lekami bo to się mija z celem. Powiedział, że powinno zaraz przejść i jak tylko będę mieć ochotę i nie będzie bolec to możemy sie seksic i a nuż coś z tego wyjdzie zjechał mnie że mamy o tym nie myślec (czyli o dziecku) kazał jechac na wczasy i ruchac sie do woli i bez myślenia, ale się uśmiałam hehehe ale powiem Wam że chyba potrzebowałam żeby mnie ktoś tak trochu opierniczył, bo od razu mi lepiej. Buziaki moje kobietki i życzę udanego weekendziku ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
Dobre to!
![]() Buziaczki moje Kochane Koleżanki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko na tyle mnie dziś stać !!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko na tyle mnie dziś stać !!!!!!!!!!!!!!! [/quote] Nie smutaj sie. ja mam 32dc i @ brak wiem że to nie ciąża i czeka mnie wywoływanie ta nie dobra luteina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
![]() Wiem, że to głupie, ale to taki mały kryzys. Drugi cykl starań odszedł do historii, a wokoło pełno kobiet w ciąży. To jest straszne, ale jakoś nadal wierzę, że nam wszystkim się uda. Co do dni cyklu to dostałam wredną @ po 46 dniach!! I nawet nie myślałam, żeby iść do gina na wywołanie okresu. Powiedziałam, że co ma być to będzie chociaż i tak wiedziałam, że @ nadejdzie, bo nie miałam żadnych objawów, a dziś jak zawitała to leje się ze mnie nie miłosiernie. Najgorsze jest to, że jutro mamy wesele i będę miała najgorszy dzień no i jak się tu cieszyć??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
Viga3 główka do góry. Wkońcu za pare dni znowu zaczna się staranka
![]() Nikitko dziękuje, mam nadzieje że wekendzik będzie milutki bo @ już poszła w zapomnienie. Znowu jest szansa. Tyle że już nie bede na nic czekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
ja okresu nie mam juz tydzien ... poczekam do 45 dni cyklu nie pojawi sie to pojde na wywolanie... bylam w tyg u ginekologa twierdzi ze ciazy nie widzi moze i prawda ze w ciazy nie jestem chodz mam powiekszone piersi i przyciemnione brodawki ale coz... zobaczymy
ja juz sie doluje tym wszystkim jestem sfrustrowana czuje ze nic sie nie uda... jakas zla passa mnie dopadla, poza tym inne problemy mam juz dosyc ....
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem cie moja @ przyszła na Komunie synka i pokrzyzowąła mi plany ubraniowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Wystraszona DZIEKUJĘ CI BARDZO ZA WSPARCIE!
![]() Staram się przestać myśleć nie tylko o smutnych rzeczach, ale o całym planowaniu.Ciężko mi idzie bo nie dość, że większość moich bliskich koleżanek dopiero co urodziło swoje śliczne maleństwa, to kilka ma termin na teraz. Wszystkie mówią "a Wy kiedy?! Też moglibyście się wreszcie postarać" Nawet koleżanka w pracy (jest w ósmym miesiącu) nieświadoma moich starań wciąż opowiada o swoich wrażeniach.Tylko, że ona wcale się nie cieszy bo wpadła i bardzo negatywnie opowiada o swojej ciąży co mnie jeszcze bardziej dołuje. Miałam nadzieję, że uda nam się i w prezencie urodzinowym podaruję mojemu mężowi teścik z dwoma kreskami. Nie udało się, więc teraz wyłączam myślenie z nadzieją, że do 17 września się powiedzie bo wtedy mamy drugą rocznicę ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No fajny prezencik by był. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Zadomowienie
|
viga3 ![]() Cytat:
dorkasz nie panikuj kochana 2 cykl to ie tragedia, mam nadziję że nie będziesz musiała się o tym przekonywać i zadziała u Was zasada do trzech razy sztuka. magiczne daty nie sprawdzają się niestety. ja też myślałam, że jak dziś urodzinki i termin @ to ona da mi spokój. niestety zbiliża się do mnie boleśnie dając znak że to ona rządzi moim życiem i ma sotatnie sowo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
Madziu czyżbyś miała dziś urodzinki? Jeśli tak to życze Ci duuuuużo przyjemności, zdrówka, uśmiechu na buzi każdego dnia a przede wszystkim upragnionego bobaska!!!!!
![]() Aha, czytałam że lekarze obliczaja "wiek" ciąży od pierwszego dnia ostatniej @ więc może się jeszcze okazać że te twoje urodzinki jednak przyniosą niespodziankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
tak dziś kończę 27 lat.
majka dziekuję za życzenia. ja wciąż mam nadzieję że może jednak... boję się nawet pomyśleć o tym ![]()
![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
Madziu, dołączam się do życzeń urodzinowych
![]() Dorkasz...nie łam się... bądź twardą babeczką ! Wszystko na spokojnie...Ty będziesz miała drugą rocznicę ślubu...ja już 4. Także uwierz mi,że dwa lata dłużej wysłuchiwałam dziwnych uwag. Wiele osób chciała zaplanować mi życie - powedziałam "a pocałujcie się w dupę" to moje życie!! Bardzo dużo modliłam się, byłam w Częstochowie i ... wtedy kiedy pomyślałam, będzie tak jak zechce Bóg zobaczyłam dwie śliczne kreseczki. Wierzę w Ciebie i nie dajcie się! Nie pozwalajcie żeby obcy "życzliwi" ludzie wchodzili na Wasz teren, teren bardzo intymny! Trzymam za to kciuki ![]() ![]() Bardzo Wam dziękuję za gratulację. Jesteście kochane ![]() ![]() Ale tak szybko nie pozbędziecie się mnie z tego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Chyba się przywitałam w złym wątku- próbować do skutku
![]() No więc tutaj również chciałabym się przywitać- skopiuję mój post z poprzedniego wątku. Nakreśliłam tam po trochu swoją sytuację ![]() Do tej pory zaglądałam tu tylko do poczytania, bo plany o bobasie były dość odległe, ale teraz zaczynają być bardziej namacalne ![]() Pracujemy nad bobasem od czerwca, ale w czerwcu nie udało się, więc liczymy teraz na lipiec i sierpień Później może we wrześniu jeszcze spróbujemy, ale jesienne miesiące odpuszczamy na pewno ![]() Moja ginekolog która leczy mnie od dawna, mówi że jest to naukowo udowodnione, że dzieci z miesięcy wakacyjnych, są zdrowsze, a ciąża przebiega prawidłowo Oczywiście nie neguje, że dzieci z innych miesięcy są jakieś "gorsze" czy słabsze, ale dla mnie to jakaś taka nadzieja wstąpiła, jak to usłyszałam i czytałam artykuł później na ten temat. Uczepiłam się tej myśli o wiosennym zdrowym dziecku z marca, kwietnia lub maja ![]() Mam straszną fobię wręcz, gdy myślę o zdrowiu mojego dopiero zaplanowanego dziecka Jakieś czarne wizję i obawy, czytam Was i Wasze podnoszenie na duchu do innych Mam, ale jakby do mnie ale i tak czasami lęk mnie straszny nachodzi. Pozdrawiam wszystkie starające się Mamy i Mamy mające już swojego bobasa w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
Seona jak widzisz ten wątek trochę różni się od próbować do skutku
![]() ![]() ale witam i tutaj
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odwiedzaj ten wątek i próbowac tez ![]() A możesz zdradzic swe imie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
Jasne, Ada mam na imię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Seona witaj na wątku!!!
![]() Wystraszona spróbuj tu nie zaglądać to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.