|
|
#631 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wszystko o marce BERSHKA
Cytat:
![]() a co do reszty to jest i tak napewno tańsza niż zara![]() wyprzedaże są jak w każdym normalnym sklepie
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktokolwiek próbował reklamować coś u nich? Kupiłam tam bawełnianą koszulkę z długim rękawem i podczas noszenia zrobiła się taka kreska-plama(??) - podejrzewam, że od potu, bo byłam w niej jadąc PKSem parę godzin, a kreseczka jest tak pod biustem zaraz. Żeby się sprała potraktowałam ją ludwikiem, zostawiłam na godzinkę, a potem wrzuciłam do pralki i teraz mam plamy od płynu... Jakby się odbarwiła zupełnie
Spróbuję ją jeszcze namoczyć w mydełku Vanish, ale jakoś nie sądzę, że to coś da. Ona chyba jest jakimiś kiepskimi barwnikami farbowana... Tylko czy w ogóle przyjęliby taką reklamację? ![]() EDIT: O, to taka, tylko moja jest brązowa http://www.allegro.pl/item220490657_...shka_nowa.html |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mam pytanko nie wiecie moze czy w zlotych tarasach jest juz nowa kolekcja bershki? i czy moze jeszcze cos wyprzedaja? bo wpadam za tydzien do wawy i mam nadzieje na udane zakupki |
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz brakuje mi jakis kurtek/płaszczyków na jesien
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
hy ..
ja też chciałabym ..
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie Bershka w Polsce ??????
A wiecie moż edlaczeog Bershka na allegro jest taka droga?
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
czy w tej jesiennej kolekcji sa jakieś fajne ciuszki tzn swetry, tuniki itp
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie że są, tylko moim zdaniem coś jest nie tak z tymi wszystkimi kubraczkami grzybami. Po co mi kolejny z rękawem trzy-czwarte jak jest niby kurteczką a nie założę gdy jest zimno ??
Mogliby zrobić te same piękne kubraczki w kształcie grzybka tylko z długim rękawkiem. Juz mam taki jeden który nigdy nie mogę złożyć niby to kubraczek i każdy się nim zachwyca tylko jak mierzę we własnym przedpokoju bo raz za zimno raz za ciepło... |
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
hm a jesli chodzi o rurki to sa jakies fajne
i moze zostaly jakies koszulki z wyprzedazy? hehe wiem ze to bedzie duzo pytan ale jeszcze |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
rur jest bardzo duzo. szkoda że teraz Bershka pomyśłała o takich fajnych, skoro sezon na rury idzie w zpaomnienie, no ale są zielone, białę, wiśniowe...takie jak na wiosnę miała Terranova, słynne rury które osiągały cenę 9,90 w promocjach (te w zameczkiem na dole, przez co są super wąskie). Ja się w swoich już wychdzodziłam, te na mnie nie robią większego wrażenia, poza faktycznie ciekawymi kolorami.
Buciki znowu przeważnie baleriny. Torby wielkie i nawet bardzo ładne, super zwyczajne, zero ozdobników, ale bardzo klasyczne i jednocześnie modne. Koszulki wciąż na wyprzedaży jednak takie...bardzo przebrane. Nic zatem ciekawego. Dożo ładnych rzeczy ale w cenach wysokich i przyznam że nic specjalnie kuszącego, bo tak jak mówiłam wcześniej jak już fajny kubraczek to z rękawem do łokcia, jak już fajne spodnie to w jakimś dziwnym kolorze albo kroju... poczekałabym na wyprzedaże, ale to pewnei za jakieś dwa miesiące
|
|
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
A jakieś dłuższe sweterki, golfiki coś ciepłego
bo tych grzybków atakujących mam już dość
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj mnie denerwuje, ze sa same grzyby, których osobiscie nie znosze, a jakis innych kurtek, płaszczyków jesiennych nie ma
moze jeszcze beda ? w ogóle mam wrazenie, ze ta kolekcja to jest tylko taka kolorystycznie bardziej jesienna, bo sa praktycznie same rzeczy na wiosne/lato , a takich cieplejszych nie ma ![]() żadnych sweterków, golfików nie widziałam , moze jeszcze za wczesnie ?torebek w kwiaty to raczej nie znajdziesz, sa raczej takie klasyczne duuże czarne, brązowe, czerwone. buty głownie balerinki ![]() a koszulek z przeceny u mnie jeszcze jest dużo
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Agatko i Side
hm w kazdym razie i tak licze na udane zakupy XD a sa moze jakies takie kurteczki ale bolerka? i w ogole to ladne te torby i baletki ;> pozdrowionka
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
hej jest bershka w zlotych tarasach.
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
hej a moze wiecie w jakie dni sa dokladane ciuchy na sklepie? i czy waszym zdaniem w nowej kolekcji sa jakies fajne balerinki?
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj w bershce i kupilam rury szare jeansowe za 25 zł
![]() były jeszcze bluzki przecenione po 9 zł. ale głównie w kolorach biały pomaranczowy, różowy, żółty. we wszystkich rozmiarach i nareszcie sa jakies kurteczki, ale mi sie nie podobaja zbytnio
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
hej Agatko a w jakich kolorach sa te kurteczki
no i te koszulki po 9 zeta to jakies fajne czy juz takie se
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. moze znajde jakies na all co sa to wkleje.a kurteczki, kurcze nie pamietam juz jakie były , tyle sklepów dzisiaj przeszłam, ze juz mi sie pomylilo gdzie co
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was ma może jakieś fotki torebek z nowej kolekcji Bershki?
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
CZY SĄ W BERSHCE JESZCZE TAKIE BLUZECZKI ?
![]() Byłabym zainteresowana ( zielna lub niebieska rozmiar S ). Czy ktoś mógłby mi kupić którąs z nich ? obojętnie .. Wiem , że ich cena nie przekracza 35 zł koszty przesyłki również pokryję ... |
|
|
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co kojarze pierwsza kosztuje 15zl a dwie pozostale 25zl.
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś zobaczyć czy są S ?
obojętnie która z nich ? byłabym wdzięczna ![]() bo u mnie w mieście nie ma BERSHKI .. |
|
|
|
|
#656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak juz mowilam nie sadze, ze sie jeszcze cos znajdzie w malym rozmiarze Kilka dni temu sama chcialam kupic jakas zwykla tuniczke w Bershce, ale niestety same ogromniaste rozmiary zostaly.
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
qrcze szkoda ..
strasznie mi na nich zalezy bo są tanie i mają takie fajne kiesoznki .. ![]() na all drogo ... ale dzięki za informacje .. buska |
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
w zlotych tarasach sa te bluzeczki, ale jak juz pisałam tylkow kolorach : pomaranczowy, różowy, żółty i biały. i to po 9 zł
![]() a nie no ta ostatnia byla jedna zielona,a le L
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabyś zobaczyć ? i jak coś kupić ? żeby były do 30 zł bo chyba są
![]() oddam Ci kasę .. chciałabym najbardziej tą z guziczkami zielona lub niebieską rozmair : Sa jak nie to obojętnie jaką ale najlepiej zieloną lub niebieską dziękuuje z góry ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

Spróbuję ją jeszcze namoczyć w mydełku Vanish, ale jakoś nie sądzę, że to coś da. Ona chyba jest jakimiś kiepskimi barwnikami farbowana... Tylko czy w ogóle przyjęliby taką reklamację? 
mam pytanko nie wiecie moze czy w zlotych tarasach jest juz nowa kolekcja bershki? i czy moze jeszcze cos wyprzedaja? bo wpadam za tydzien do wawy i mam nadzieje na udane zakupki
matura to bzdura ! ;D

i moze zostaly jakies koszulki z wyprzedazy? hehe wiem ze to bedzie duzo pytan ale jeszcze 
hm w kazdym razie i tak licze na udane zakupy XD a sa moze jakies takie kurteczki ale bolerka? i w ogole to ladne te torby i baletki ;> pozdrowionka