![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Tatuś usypia Alutę, oj ciężko będzie po tej drzemce.... Cały dzień siedzimy dziś w domu, dała nam Ala w kość
![]() Siedzę cały dzień i ciagle coś przeżuwam ![]() ![]() Dziewczyny jedziecie nadal na mleku modyfikowanym czy dajecie już zwykłe krowie??? aaa, jutro i pojutrze jest promocja na Pampersy w Realu, Jumbo Pack chyba 39 z groszami ![]() Miałam o coś jeszcze zapytać ale juz nie pamiętam ![]()
#632 |
Zakorzenienie
|
Doridee to i tak dobrze ze tz ci mala polozy spac moj czasem tez polozy jak jest .Mi maly normalnie zasnol dobrze ze mu do glowy nie przychodza takie mysli ze pozniej moze isc spac haha Ja dalej daje mleko modyfikowane ale czasem dam mu cos z normalnym mlekiem ale to sporadycznie Chyba do 3 roku zycia powinno sie dawac mleko wiec to przyajmniej bede stosowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal daje Darii mleko w proszku bo innego ani nie probowalam jej dawac
![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka ty diablico!!!! ![]() Dorideesliczny awatarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Monika co sie stalo ?????????
![]() Moja mala pije mleko modyfikowane, raz dziennie ( na noc ) ale wypija 250 - 300 ml Sporadycznie daje jej kasze ( zamiast mleka ) i tez zje ![]() Monka co robisz ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Moj dzidek mleka modyfikowanego samego nie pije , ja mu daje rano i wieczorem ale albo kaszki albo inne klimaty sniadaniowo kolacyjne z mlekiem No moj tez ostatnio cos ladnie zajada i sproboje nawet wczesniej bylo bardzo ciezko .Ale dalej nie jemy topowowego drugiego obiadu typu ziemnioki plus kotleci
![]() Sniezynka wlasnie skonczylam pic goroacy rosolek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
no bo kurde zakrecilam sie z tym okresem....
![]() ![]() Fajnie masz jak ci mala kaszke je,Daria to na sam widok z daleka pluje ![]() Czytalam przed chwilka nowy watek"przelomowe dzieci "czy cos takiego i wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja mam dosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Monka a nie nie, to nie tak hop siup z tym moim mężem
![]() ![]() Monia dzięki ![]() ![]() No to widzę, ze większosć dzieciaczków pije jeszcze mleko mod., chyba Gosiuli Ninka pije już od dawna zwykłe... i chyba jeszcze któraś mam pisała, hmmm. Ja planuję dawać co najmniej do 2 r.ż. A jak Wam wychodzi nocnikowanie?? U nas tak sobie, co prawda Ala siedzi chętnie ale co z tego jak rzadko cokolwiek zrobi, co chwila wstaje i już dwa razy zesikała mi sie na podłogę ![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Doridee hehe uwielbiam frytasy i jajko sadzone O ile ja tego sie najadlam jak bylam w ciazy hehe
![]() ![]() ![]() Monika tez tak mam tez tak mam ![]() Siezynka aaaaa to okresik masz czylo znowu dietka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Monka widze apetyt mamy
![]() ![]() ![]() Monika bo ja hm... tzn moj TZ ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee widze nowe zdjecie Alusi w avatarku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka, haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Ala tez już wieki samego mleka nie pije, zawsze z kaszą ryżową lub pszenną albo daje jej już taką gotową mleczno-ryżową, też zawsze z butelki ![]() ![]() Mi tez podobają sie takie maleństwa ale nawet o tym nie myślę ![]()
#641 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka haha dobra mala aparatka wie jak tate skrecic
![]() ![]() ![]() Doridee a no aniolek czadowy ja sobie mysle o czym wy piszecie ![]() Wogule zuwazylam u dzidka przypalony nadgrstek ![]() ![]() Znalazlam jakis przepis na zupe kapuscinska czy jakos tak hehe jadl to ktos kiedys? dobre to chociaz? hehe A mnie ciekawi jak podajecie dzieciakom jedzonko drobnicie jeszcze? ja lekko zdrobnie mu widelcem Jest poprawa kiedys jak mu dawalam kuraka w rosole to wypluwal a teraz nozem kroje na kawalki szama . Doridee mysl mysl jeszcze od myslenia dzieci sie nie ma ![]() Wogule nie wiem o co chodzi w tym filmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Doridee nie probowalam odstawic nocnego butelkowania, samo przyjdzie
![]() A myjecie Waszym maluchom zabki ???? Moja mala to uwielbia, ale nie robie tego codziennie, ze wzgledu, na to ze ma swoj rytual, TZ daje jej mleko, jak juz lezy w lozeczku ( w tym czasie MUSI byc zgaszone swiatlo u niej w pokoju, ale zapalone na przedpokoju ) ![]() Doridee jak Twoja szczoteczka do zebow ??? Wogole juz nie chcesz dziecka, czy tylko teraz ?? Monka jak skonczy mi sie @ to bbede sie odchudzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Monka ja sie tylko smakiem obyłam, skubnęłam może ze trzy fryteczki i byłoby na tyle... Pozostał mi tylko słonecznik
![]() Ja różnie daje Ali jedzonko ale zazwyczaj rozdrabniam widelcem (zupkę), natomiast inne rzeczy je w kawałkach ![]() ![]() Ta zupa kapuściana to podobno super dietetyczna, można sobie fundnąć od czasu do czasu ![]() ![]() Śnieżynka ja w ogóle nie planował dzieci, jest Ala i chwała bogu za to ![]() ![]() ![]() No właśnie szczoteczka - REWELACJA!!!! Po jednym uzyciu zęby wypolerowane! Miałam od wewnątrz taki nieprzyjemny osad i juz nie ma po nim śladu. Mam dwie nakładki - czyszczącą i polerujacą (wybielajacą). Jestem zachwycona!! Co do mycia zębów Ala też uwielbia ale tylko sama wiec myciem tego nie nazywam. Mi nie pozwala tego robić, wrr ![]()
#644 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no tez mi sie o uczy obila ze powinno sie odstawic butle bo to chyba na zebole nie dobre jest . My mujemy zeby ale dzis zapomnialam
![]() ![]() Doridee tu jest link http://fitness-cafe.net/dieta-oparta...-bazie-kapusty do tej zupy chyba to ta Sproboje ja poczytalam komentaze na innej stronie i kobitki sobie chwalily Tez bede to taktowac tak w doskoku Zrobie sobie jeszcze inna zupe tez dobra na dietke i skutkuje a ze jest ostra to dlamnie gitesik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka dawaj tutaj szyko dawaj dawaj Parapet sie zjawil
![]() Doridee moj tz ta wybielajaca uzywa a ja ta normalna kocowke W zestawie jeszcze bylo do czyszczenia jezyka takie cus i miedzy zebami To do jezyka a idz ty hehe taka wibracja i gilgoty ze nie uzywam narazie tego. A moze kup Ali taka elektryczna szczoteczke zawsze to cos wibruje moj dzidek wsadz do buzi i cos tam rusza "myje" Ja taka szczoteczke kupilam za niecale 8 funta chyba jakos tak .Tazke na 2 lub 3 miechy to nie az takie wielkie koszta .Bo raczej tej koncowki sie nie wymienia . |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty wariatko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez rozdrabniam malej, ale nie wszystko, w wiekszosci robi to sama ![]() Jak Wam smakuja frytki i do tego jajko ????????????? Nigdy tak nie jadlam chociaz lubie i to i to, ale zeby razem ??? Musze kiedys sprobowac ![]() Ide rozbierac choinke, bo sie sypie, jak mokre zyto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
A ja posiedzialam chwilke w usmiechnij sie i znalazlam to:
![]() ![]() ![]() http://www.jeja.pl/superstrona.html Fajne!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Monika nikt cie jeszcze dzis nie kopnal?
![]() ![]() ![]() Siezynka jaki film ogladasz? moj sie skonczyl albo zacial to przelaczylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Doridee konczy sie konczy hehe smieszne to
![]() ![]() O zaczelo sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Choineczka rozebrana i wyrzucona
![]() Monika Ty piczko jedna, znalam ta stronke, ale nie wiedzialam, ze na nia wchodze ![]() Doridee napewno sprobuje, TZ-owi juz mowilam co jecie ![]() ![]() Monka ogladalismy Rocky II nie lubie tego, ale TZ chcialam sprawic przyjemnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka tak to juz jest ze swietami czeka sie na nie i czeka a w sekunde sie koncza . JA tam lubie Rockiego
![]() Spadam ogladac tv he pozamulam sie i moze na tz-ta poczekam bo pracuje dzis do 12 potem sparzatanki i o 1 bedzie ![]() ![]() ![]() Ale mam zamuleeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Co bedziesz ogladac ???? Mi sie wcale spac nie chce, siedze i czytam o pazurach, stosowalam juz wszystko co tylko mozliwe a nadal mi sie rozdwajaja
![]() Monka mialas jakies nowe foty wrzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka te foty to wrzuce tylko w przyszlosci
![]() Co do paznokci to nie wiem sama Lykasz jakies witaminy? jedz jakies warzywka czy cos tam ktore maja duzo witamin i sa wskazane przy paznokciachh hehe kremiki pewnie stosujesz to moze zmien firme , ktorych moze na ciebie za dziala Witamin jakis ci pewnie brakuje ![]() Mi sie jako tako spac chce niechce ![]() ![]() zaraz ci cos znajde na te pazokcie a moze jakas wizyta u kosmetyczki moze serwoja jakies zabiegi pielegacyjne na rozdwajanie paznokci Mi sie nie rozdwajaja przynajmniej to hehe. Poczytalam z deka troche i podobno brak witaminy B7 przyczynia sie do rozdwajania paznokci Witamie zajdziesz ta w mleku watrobce ZOLTKU JAJ ![]() ![]() Ide zapalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Tez siedze i szukam, diety nie bede zmieniac, o w nich brakuje tego co ja lubie
![]() ![]() ![]() Musze jeszcze jedzenie TZ do pracy naszykowac, ale nie chce mi sie ![]() ![]() Moja mala wcale nie spi, caly czas ja slysze, jak sobie dyskutuje ![]() Edit: poczytalam co mi napisalas, zaraz lookne na ta stronke co podalas. Ile kosztuja u Ciebie fajki ???? Jak dlugo palisz ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Siezynka ja wlasnie szukam takiej dietki ktora mi spasi a z ta zupka moze wypali
![]() Nie spi ci mala ![]() ![]() Wyczytalam tez ze dziewczyny moczyly rece w oliwie z miodem i sokiem z cytryny tylko OLIWKE ![]() ooo pale juz od ![]() ![]() ![]() Luknij sobie na strone tam o tej witaminie pisze moze cos pomoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Ja odkad nie pale to tylko kg mi przybywa. Tz nie pozwala mi palic... ma raje
![]() ![]() Olivke zaraz rozgrzeje ![]() ![]() Twoj TZ pewnie juz w domu, co ??? Ja lece szykowac to sniadanie i do wyra. Rano mam kupe roboty, do jutra ![]() Edit: a co do kremowania, to chyba nikt mnie nie przebije ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no glupia jeste ze tyle hajcu idzie w bloto i jeszcze sobie szkodze ale nie czuje sie na tyle silna zeby przestac palic.Twoj tz dobrze robi bo czasem wsparcie drugiej osoby bardzo pomaga Moj za to pali cygara jak je pali to czuje kupe
![]() Idz szykuj sniadanko ja jeszcze siedze dalej waruje na tz-ta Zaraz zamykac beda o ile juz ludzi nie ma Posprzata i wroci za 1 h Ogladam reality show Gej - radar Moj dzidek tez cos sie wierci caly wieczo ale spi Tylko slysze jak sie obija ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Edit: a co do kremowania, to chyba nikt mnie nie przebije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez co chwile smaruje KREM haha i namnie to dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Umylam sie, wyszoraowalam zeby i spac mi sie odechcialo
![]() Naprawde z tymi rekami, to mam problem, bi nie moge miec suchych i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze tak czekasz na swojego TZ-ta ???? Ile Ty Go dziennie widzisz ???? Jutro ( czytaj dzisiaj ) musze posprzatac po choince i porzadek w papierach zrobic, aaa noi troche prania mam do prasowania ![]() Lece za chwilke do wyra. Do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.