Pierwszy pocałunek:) Pamietajcie? :> - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 22:35   #631
fioletowa98
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy pocałunek:) Pamietajcie? :>

Sierpień 2008... Miałam 16 lat. I zdarzyło się to z przystojnym, blond ratownikiem oczywiście na plaży :P Było fajnie Może nie tak jak sobie to zawsze wyobrażałam, ale naprawdę fajnie
fioletowa98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 20:43   #632
UzaleznionaOdSiebie
Raczkowanie

14 lat na podwórku przed moim domem trwało to krótko, ale skończyło się tak że go ugryzłam no cóż zdarza się (chyba) dzisiaj napewno bym tego nie powtórzyła.

zmiany?....zmiany są zawsze dobre
UzaleznionaOdSiebie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 21:47   #633
Am_
Raczkowanie

.

Edytowane przez Am_
Czas edycji: 2013-04-03 o 10:27
Am_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 21:55   #634
nataliaa16
Raczkowanie

oj na urwanym filmie tez kiedyś głupią rzecz zrobiłam ,niestety to nie był pocałunek :<
Stary 2011-08-25, 23:24   #635
Jedwabna
Raczkowanie

Swój pierwszy pocałunek z moim chłopakiem przeżyłam mając 16 lat, w sylwestra 2 lata temu, tuż po 24, kiedy na niebie rozbłyskały petardy. Znalismy się 3 miesiące i to było naprawdę cudowne przeżycie
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 01:47   #636
Torina
Raczkowanie

Dwa tygodnie przed 14. urodzinami Ta osoba była rok później moim chłopakiem (przez rok). Nie wspominam tego dobrze, bo był to zarówno pierwszy pocałunek dla mnie, jak i dla niego
Stary 2011-08-26, 13:10   #637
Emilkaa92
Raczkowanie

Jakieś 2-3 miesiące po 18 urodzinach.
Oboje pijani, ja niewiele z tego wszystkiego pamiętałam, nie tak to sobie wyobrażałam.
Wcześniej nawet zbytnio nie rozmawialiśmy, chociaż podobał mi się od zawsze, ja tego z jego strony nie zauważyłam.
I tak naprawdę cała nasza znajomość się od tego zaczęła, a teraz jesteśmy razem.
Emilkaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 14:50   #638
SataniKa
Raczkowanie

Hmm pierwszy? W wieku lat 13, na górkach, z chłopakiem 5 lat starszym...
Źleeee wspominam, oj źle. Wróciłam cała obśliniona
A taki z prawdziwego zdarzenia, pierwszy z motylkami w brzuchu, kręciołkami w głowie itp.... Ok 5 lat później w wieku lat 18 Pierwsza prawdziwa miłość
Stary 2011-08-28, 10:55   #639
Wyimagin0wana
Raczkowanie

hahah, w moim przypadku było to komiczne w wieku 15 lat, chcieliśmy się pocałować, a on miał jechać autobusem do domu, więc stało się to na przystanku... Jego autobus już podjechał,a my się dopiero zebraliśmy w sobie i już, ciut ciut... nasze usta coraz bliżej siebie.. a tu autobus odjeżdża chłopak od razu w gonitwę za nim, ale niestety- nie udało się zatrzymać autobusu na szczęście tego samego dnia obdarzyłam go tym pocałunkiem, bo chłopak był załamany, że się nie spisał
Wyimagin0wana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 20:31   #640
lady_bridget
Raczkowanie

równiutki miesiąc przed 18 urodzinami czailiśmy się do siebie chyba ze 4 miechy pewnej listopadowej nocy napisał czy śpię.. no i piszemy smsy az nagle zapytal czy chce buziaka na dobranoc- ja, pewna, ze wysle mi tak "wirtualnie" dostaje wiadomosc o tresci: za 10 minut przed Twoim domem wsiadłam do jego samochodu ale on jakoś nie mógł się zabrać wiec przypomniałam mu ze miał mi dać buzi upomniałam się o swoje i dał <rozmarzony> Pierwszy całus taki niewinny, drugi już z języczkiem:P. to wszystko trwało chyba z 5 minut, po wszystkim wybiegłam z samochodu jak oparzona a on zawołał jeszcze: myslałem, ze dostanę trzeciego.. więc trzeci raz to ja go pocałowałam jestem dumna ze przezylam to na trzeźwo i z kimś ważnym następnego dnia chodziłam niewyspana i w szkole koleżanki mówiły mi, że jakaś jestem rozpalona :P (chyba gorączkę miałam) :P

lady_bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 21:04   #641
LUCRETIA82
Raczkowanie

mialam 21 lat i chlopak strasznie się ślinil -tak naprawde nci fajknego nie poczulam, pomyslalam wtedfy booze i tak to wyglada bez fanfarow, motyli, bez niczego..trzy miesiące pozniej zerwalam z tym chlopakiem ..bylam mloda i glupia niestety do tej pory sie dziwie czemu to wogole zaczynalam

pozniej bylo juz duuzo lepiej
LUCRETIA82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 16:33   #642
chwast
Zakorzenienie

na strychu jakiejś kamienicy, było bardzo zimno, po dwóch komandosach. Szczerze mówiąc to czekałam na to kilka tygodni i pamiętam jak myślałam, że będę zła i odpuszczam sobie jeśli dziś się nic nie zdarzy
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-15, 16:55   #643
mnbv1990
Raczkowanie

18 lat i spodobalo mi sie nie moglam pozniej spac;p
mnbv1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 02:57   #644
Marlenakocur
BAN stały

ja miałam 16 lat. pocałunek dokładnie pamiętam chłopak niewarty zapamiętania :P ale przynajmniej dał pierwsze rady:P
Marlenakocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 08:21   #645
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Ja miałam 16 lat, spotykałam się z moim pierwszym facetem, który był starszy ode mnie. Było to w parku, strasznie byłam stremowana i spięta.

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 08:54   #646
ananna
Raczkowanie

Mialam 18 lat, z moim obecnym Tztem, w pieknie oswietlonej uliczce - bylam pod takim wrazeniem, ze caly nastepny dzien nic nie jadlam, motyle mi rozrywaly brzuch
Stary 2012-02-17, 18:40   #647
Ta jedyna
Rozeznanie

Pamiętam. W wieku 15 lat na pożegnanie z chłopakiem z którym wtedy byłam. Głupim się wtedy było, ale miło wspominam.
Pierwszy z obecnym TŻ był milion razy lepszy!
Stary 2012-02-17, 18:46   #648
agusia327
Raczkowanie

na obozie we Włoszech przed pierwszym pocałunkiem strasznie się spinałam czy będę wiedziała co robić, gdy ta chwila nadejdzie, czy się nie wygłupię... Ten moment przyszedł tak nagle, że nie miałam czasu się zastanawiać nad tym :P a miałam 16 lat.
Stary 2012-02-17, 18:59   #649
Pampalini
Rozeznanie

15 lat, wakacje nad morzem nie było źle, co nie zmienia faktu, iż nie wryło mi się to jakoś specjalnie w pamięć potem było już tylko lepiej...
Stary 2012-02-18, 16:16   #650
Czikitaaaa
Raczkowanie

Było to 30.10.10 r. Dokładnie to pamiętam. Miałam wtedy 15 lat ;D. Zrobiłam domówkę u siebie w domu. Zaprosiłam znajomych i zaprosiłam kolegę z podstawówki którego dawno nie widziałam. Bawiliśmy się super. Aż przyszła wolna piosenka wtedy tylko ja z nim tańczyłam, a znajomi zaczęli krzyczeć 'gorzko(...)' no i stało się, mój pierwszy pocałunek, nie spodziewałam się tego, wszystko się tak szybko działo. Po tamtym dniu miałam takie motylki w brzuchu że szok Niesamowite przeżycie.

Edytowane przez Czikitaaaa
Czas edycji: 2012-02-18 o 16:19
Czikitaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 18:02   #651
19czarna56
Przyczajenie

15 lat obecny TŻ na ognisku w wakacje
19czarna56 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 18:27   #652
jenny2805
Raczkowanie

Nie da się zapomnieć... niestety.
Miałam 14 lat (co ja miałam w głowie... wstyd mi za siebie) poznałam chłopaka w sanatorium. To było coś obrzydliwego w dodatku chłopak przed "pocałunkiem" nażarł się kanapek z serem białym i szczypiorkiem, trzeba również zaznaczyć ,że ślinił się jak jakieś yeti...

Razem od 30.06.2009

Edytowane przez jenny2805
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:23
jenny2805 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 20:29   #653
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LUCRETIA82 Pokaż wiadomość
mialam 21 lat i chlopak strasznie się ślinil -tak naprawde nci fajknego nie poczulam, pomyslalam wtedfy booze i tak to wyglada bez fanfarow, motyli, bez niczego..trzy miesiące pozniej zerwalam z tym chlopakiem ..bylam mloda i glupia niestety do tej pory sie dziwie czemu to wogole zaczynalam

pozniej bylo juz duuzo lepiej
21 lat i pierwszy pocalunek to nie taka mloda
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-08, 21:36   #654
pysia1711
Wtajemniczenie

16-17lat, 13lipca był akurat piątek, na wsi, urodziny jednego kolegi, byłam strasznie pijana szukałam swojej sis, bo byliśmy jak to wsi na dworze w okolicach sklepu i budynku po mleczarni, ktory byl obok, poszłam z jakimś facetem się przejść, skręciliśmy w jakąś dróżkę, gadaliśmy i przy kupie siana się pocałowaliśmy. Potem się okazało, że był ode mnie dużo starszy i trochę się potem każdy śmiał ale fajne uczucie. I to prawda, że pierwszego pocałunku tak samo jak i stosunku nigdy się nie zapomina tylko pamięta z każdymi detalami.

A drugi pocałunek, który bardziej się dla mnie, bo był z kimś kto mi się podobał i z kim byłam ze 2-3miesiące miał miejsce miesiąc później i do dnia dzisiejszego pamiętam jak wszystko dzień wcześniej się zaczeło.
Miałam scene normalnie jak z filmu...

byliśmy u kolegi dalej na wsi, na podwórku późnym wieczorem i piliśmy. Razem z kolegą zmieniali lakier samochodu i wszystkie rzeczy, które miały nie być malowane jak klamki, znaczki wozu, gumki w koło szyb trzeba było obklejać taśmą i zgodziłam się pomóc temu jego koledze, bo nie miałam ochoty z nimi siedzieć i pić. Pokazywał mi jak to się i stałam na skrzynce by dosięgać do okna, a on stał z tyłu i podawał mi taśmę, a także pilnował bym nie spadła. Jak się odwróciłam po taśmę nasze głowy i wzroki się spotkały, była cisza, byliśmy blisko siebie, miał nastąpić ten moment zetknięcia się naszych ust ale ktoś przechodził za nimi w drzewka za potrzebą i kolega się speszył. No i po pocałunku w tak zawalistej scenie ale potem stał dosłownie za mną, że czułam jego ciało na plecach i trzymał ręce na moich biodrach.

Tej samej nocy, po powrocie na działkę dostałam od mojego kolegi wiadomość, że jego kolega o mnie wypytywał i chce bym przyszła do nich. Następnego dnia po śniadaniu poszłam tam i z nim byłam na spacerze nad rzeką tam siedzieliśmy na kocu, który zabrał z działki jak szliśmy od nich nad rzekę i tam nastąpił pierwszy prawdziwy pocałunek, który o sekundę by się zdarzył nocą przy samochodzie gdyby nikt wtedy nie przechodził. Żałowałam bardzo, że nie wyszedł ten pocałunek przy samochodzie, bo wtedy dopiero miałabym co wspominać poza sceną jak z filmu.

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 07:46   #655
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A pfy, nie było ani przyjemnie, ani miło, raczej mokro, obślizgło i paskudnie ;p Jak dobrze, że już umiem się całować Hm.. Na klatce schodowej, jakoś.. październik? Gówniara byłam (teraz też jestem, tylko trochę starsza ;P) 14 lat, druga gimnazjum. Zderzyliśmy się zębami, niemiłosiernie się ślinił. Ale każdy od czegoś zaczyna
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 09:00   #656
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

14 lat, z chłopakiem z klasy, w klatce schodowej, przerwali nam sąsiedzi, ale specjalnie nie żałuję, bo wielka przyjemność to to nie była
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 10:06   #657
Bellamy
Zadomowienie

oesu, 16 lat i nigdy się nie całowałam a nie, sorry, ostatnim razem jakoś w przedszkolu pocałował mnie chłopczyk którego nienawidziłam. no ale właśnie, to chyba przez tę moją nienawiść do chłopców.. która została mi do tej pory

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 13:16   #658
Wenus21
Zakorzenienie

17 lat , na osiemnastce koleżanki z chłopakiem którego tam poznałam... raczej było to trochę wymuszone z mojej strony i nie podobało mi się .
Wenus21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 19:47   #659
Enigma1995
Przyczajenie

GG do Enigma1995

16 lat, prawie 17 Dosyć niedawno sądząc, że teraz mam 17 lat Z moim byłym na sofie, pierwszy raz pocałowałam się z języczkiem Nieraz to sobie wyobrażałam, ale hmm na początku mi się nie spodobało, ale potem.. było super.. wręcz bosko.. a potem pierwszy raz się podnieciłam.. mocno.. nawet bardzo.. hehe
Stary 2012-04-15, 20:12   #660
Serena125
Raczkowanie

GG do Serena125

mam prawie 17 lat a to było w tego Sylwestra, ok. 10min przed północą, z chłopakiem poznanym na tej imprezie, z którym jestem teraz w związku było naprawdę rewelacyjnie, wcale się nie stresowałam, od razu z języczkiem :P to był jeden całus, ale później mieliśmy całą sesję, chyba z 3h naprawdę miło to wspominam, cudowny początek świetnej znajomości

Edytowane przez Serena125
Czas edycji: 2012-04-15 o 20:21
Serena125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości