![]() |
#631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
mam wielka ochote na zestaw pedzli, ale z tego co widze to akurat brakuje tych co bym chciala;p
![]() |
#632 |
Lady of Harley-Davidson
|
zestaw stila nadaje sie na prezent, jest nawet nie dotkniety
![]() podobaja mi sie jeszcze z Twojego watku: Tigi - Catwalk Catfight Pudding cien benefitu ten turkusowy odsypka mac helium i grape co do terminu wysylki jak najbrdziej pamietam ze w wakacje i nie mam zadnego problemu ![]()
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
jasne rozumiem
![]() ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
Atomki mam bo rozbieram flaszki na Perfumach ale o poj 8ml a nie 30ml
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#635 |
Lady of Harley-Davidson
|
czyli ostatecznie wymianka wyglada tak:
TIGI : Catwalk Catfight Pudding TIGI : Bed Head Mastermind / Hair candy TIGI : Small Talk cien benefitu ten turkusowy odsypka mac helium Old Gold za "swiat zofii" http://www.gandalf.com.pl/b/swiat-zofii-twarda/ filtr plante system Bielenda, Ideal Skin, Maska algowa żurawinowa (ok pol opakowania) odlewka rusha 2 mam ok 8 - 9 ml w atomizerku 10-mlowym WOODS OF WINDSOR, forget me not, mydełko, 100g, zafoliowane, w slicznym blekitnym blyszczacym etui. zestaw stila minerały: * Lily Lolo - podkład warm peach oryginalny sampel ok 0,5g * Buff'd - concealing mineral foundation Buff oryginalny struna ok 1g i próbki: hermes, eau d' orange verte 1ml lalique tendre kiss 0,5ml marc jacobs daisy 1,5ml perles de lalique 1ml premier figuier extreme 4ml bvlgari petits et mamans 1,2ml wyslij jak Ci pasuje, tak zebym mogla odebrac 30-tego lipca. (najwczesniej 16 - tego, lub dowolny termin pozniejszy).
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Tygrysa lub miniaturkę Soni?
![]()
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
witaj, z brazera jednak zrezygnuje, ale z checia wezme maseczke clarinsa.
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Tylko nie wiem czy decydujesz sie na kulki, bo tak jak pisałam na prezent nie nadaja sie. ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Jesli chcesz wszystkie kulki to maseczka bedzie zbyt małym dodatkiem za te rzeczy do kapieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
Troche zakrecilam sie, nie wiem czy chcesz rowniez rozyczki mydlane??
cien artdeco to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...jedyncze.htm?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały zestaw do kąpieli czyli z różyczkami. ![]() Chyba ten. Waga by się zgadzała i wygląda podobnie. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1272807240 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...jedyncze.htm?? Jeśli chcesz dodam do tych dwóch rzeczy odsypkę MAC.
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Napiszę wszystko co mi wpadło w oko
![]() Wella - High hair / Flat Iron Spray Spray chroniący włosy przed wysoką temperaturą: do prostownic, lokówek itp. Termin ważności: 06.2011 / raz przetestowany 5-tka Diora - nr 780 Mauve Chic / kod 3M01 Bare Escentuals - i.d. bare Vitamins Multiwitaminowy kompleks do stosowania pod bazę lub krem. Przedłuża trwałość makijażu, także mineralnego. Ubytek: na razie jeden test (dwie kropelki) EDM korektor mint I gdyby się dało: Kerastase - Ciment Thermique Mleczko do włosów aktywowane ciepłem, bez spłukiwania - śliczny zapach. Pojemność 125 ml / ubytek: 2 x wielkość orzecha laskowego (tuba nie jest napełniana do końca!) / rezerwacja Mariola13
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, części z tych rzeczy które wymieniłaś nie wiem czy nie wymienię za ubranka (jestem w trakcie kilku negocjacji). Jeśli nie to myślę że ok, ale jeśli tak to zrezygnowałabym z tego kompleksu i wtedy zrobimy tak jak proponowałaś na początku:
spray Welli za: - Avon, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200ml, nowy, nieużywany - Avon, glicerynowy krem do rąk pomarańczowy, nowy, nieużywany i gdybyś chciała to możesz mi dorzucić minta ![]()
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
trilaser i cotton już dla Ciebie zarezerwowałam - co do intruza, wstępnie taka propozycja mi odpowiada, ale prosiłabym jeszcze o wstrzymanie się z rezerwacją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
A czy to nie jest ten spray
![]() http://allegro.pl/item1030503290_wel...ostowania.html Bo jeśli tak to cenowo wychodzi podobnie...
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
za "Nieśmiertelność" Kundery?
![]()
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
Witaj, niestety na razie nic dla siebie nie widzę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Nurowska też.
Czekam na PW. ![]() Edit: Tak,doczytałam. W takim razie rezerwuję dla Ciebie a z przesyłką wstrzymam się do wakacji.Z twojej 'wish' niestety nic. Niedługo będę robiła dokładki.
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() Edytowane przez EdithCris Czas edycji: 2010-05-19 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
No na allegro wszystkie tyle kosztują więc jak bym sprzedała krem na cellulit i krem do rąk to akurat bym sobie go mogła kupić
![]() Ew mogę dołożyć jeszcze spray do stóp (za korektory), ale perfumy to już jednak za wiele...
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
witaj, troche wyszlo tych rzeczy do kapieli, cos bym jeszcze chciała za nie od Ciebie
![]() moze zamiast tego artdeco wzielabym benefit i dodala platki, co o tym myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
- Naked
i drugi jakis brązik ale nie wiem który bedzie najładniejszy ![]() -cienie mini EDM -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3074240&d=1272806774 Ch.Aguilera - Christina Aguilera EDP (12/15) przepraszam ze tak chaotycznie.
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
Hej. Przeprasza, Cię za brak kontaktu z mojej strony. Jestem cięzko chora i dopiero dziś jestem w jako-takim stanie żeby posiedzieć chwile przy kompie. Wybacz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety w dalszym ciągu nie ma mnie w domu,ale poprosiłam mame o sprawdzenie dat i wszystkie mają daty aktualne i są ważne rok i dłużej. Jest tylko problem. Okazało się, że krem z Galenica,tak owszem mam 2 sztuki, ale dwie są do skóry suchej a nie mieszanej
![]()
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
jest to jedna para, data waznosci rownoczesnie jest numerem serii tj 1147eye (chyba to jest nr) dalej M8E27.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o Twoją propozycję to nie zdązyłam już kupić baterii i sprawdzić translatora.
I na następne 2 tygodnie jestem uziemiona w łóżku wiec nie mam możliwości ani sprawdzenia go, ani wysłania paczki, ewentualnie po tym czasie jak juz dojde do siebie. Nie wiem czy interesowałaby Ci taka wymiana "na przyszłość" Poza tym wydaje mi się, że to wszystko stanowczo za dużo za 4 minerałki (juz nie licze GC) i naszyjnik... Samo bolerko mnie sporo kosztowało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
niestety nie widzę nic poza Kunderą
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
przepraszam,pomyliłam wątek
![]()
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() Edytowane przez EdithCris Czas edycji: 2010-05-21 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
raczej coś Kinga,Mastertona,Cooka, Cobena...
a może masz którąś z tych książek: "Antychryst" Nietzsche "Bracia Karamazow" "Bez twarzy" Martina Cole "Folwark zwierzęcy" "Idź,zapytaj Alice" "Moulin Rouge" "Rzecz o mych smutnych dziwkach" Marquez ![]() EDIT: ok,w takim razie chętnie zamienię za D.Suarez - Demon
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() Edytowane przez EdithCris Czas edycji: 2010-05-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
Wcale Ci się nie dziwię, też bym rzeczy nie trzymała tyle czasu
![]() U Ciebie jeszcze tylko podoba mi się lokówka, ale to chyba nawet przy odrzuceniu biżu by było dużo, więc nie wiem... Chyba sie nie dogadamy nijak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Jakiej pojemności masz Auriderm XO? I jaki kolor Superbalm? Przeglądam wątek i wstępnie zainteresowało mnie kilka rzeczy
![]() --- Chętnie wymienię Vichy za Auriderm. Ubytek Vichy to nie więcej niż 5-10%. Elancyl może za czwórki Clinique + pojedynczy Revlon. Co o tym myślisz? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-05-22 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem.
Elancyl - zużycie 1 kropelka w celu sprawdzenia konsystencji. Waham czy wymienić Elancyl za cienie (i ew Suprebalm) czy za Auriderm + coś jeszcze. --- A może dobrałabyś coś z moich wątków tak, żebym mogła przygarnąć cienie Clinique i Auriderm? Musiałabyś dobrać coś o wartości ok. 70 zł, jeśli się nie mylę. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-05-22 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.