![]() |
#631 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najciekawsze jest to, że TŻ szyka pracy i zgadza się ze mną w tej kwestii, moje przyjaciółki też, a tutaj taka afera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie siedzieć w domu...... Ale dlaczego do razu Sylwester w najdroższej knajpie w Twoim mieście, bo na domówkę to nie, obraza na honorze ![]() ![]() ![]() A jeśli wakacje to już Egipt bo tak sobie wymarzyłąś, każdy ma marzenia ale nie każdy ma wymagania aby od razu je spełniać.....ja dla przykładu już 3 lata z rzędu zrezygnowałam z wakacji luksusowych, trudno był Bałtyk i też było cudownie....jeszcze zdążymy, nie wszystko naraz, nie czuję się gorsza nieszczęśliwa, że znowu Egipt nam nie wypalił ![]() Cytat:
![]() Edit'I ja nie widzę tu żadnej afery, mówimy co myślimy, to Ty jesteś wzburzona bo widzisz to inaczej ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-24 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
no a po porodzie to sie w ogole przeciagnie w czasie poza tym chce dostawac kase z zusu a jako samotna matka bede dostawac przez 2 lata, musze myslec w ta strone bo znow nie moge isc do pracy i TZ bedzie musial utrzymac nasza 4 Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
nie afera, piszę co myślę wnioskując z twoich postów, oczywiście mogę nie mieć racji, bo was nie znam, ale takie mam wrażenie. Wygląda na to, tak jak Dorinka pisała, że on się musi non stop do ciebie dopasowywać i robicie tylko to, co ty chcesz. Ciekawe czy czasem chociaż robicie coś tak, jakby on sobie tego życzył
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Po prostu nie wiem o co tyle zamieszania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
BAN stały
|
Witam.
Rozpisałam się i mi posta wcieło. ![]() Glówa mnie boli,musze kawy się napić i wyjść do miasta. ![]() Poemi faktycznie wymagająca z ciebie kobiecina. ![]() ![]() L_V trzymaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiałabym, że wysyłasz go do pracy gdybyś go utrzymywała, ale z tego co piszesz tak nie jest... Pomyśl czy jesteś w stanie być przez całe życie z kimś takim jak Twój TŻ. Cały czas chcesz mu stawiać warunki? Przecież wpędzasz go w niesamowite kompleksy, że nie może spełniać Twoich zachcianek: np. pierścionka za 5000. A nei zastanawiałaś się, czy on czasami nie zwleka z tymi zaręczynami, bo obawia się czy podoła Twoim wymaganiom?? heh naprawdę warto nad tym pomyśleć Poemi zanim napisałam tego posta to dziewczyny mnie ubiegły, zobacz, że wszystkie podobnie Cię odbieramy. To chyba nie jest zbieg okoliczności. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2008-11-24 o 14:34 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Kończąc temat uważam, ze facet powinien być zaradny, miec swoją kasę itp. ale na wszystko jest czas a jak czytam czasem na wiżażu, jakie dziewczyny mają teraz wymagania mimo włodego wieku to w szoku jestem
![]() W końcu tak upraszczając obowiązek utrzymywania czy współuczestniczenia materialnie w życiu ma dopiero wówczas jeśli zdecyduja się mieszkać razem, dopóki nie, nic nie musi, jest wolny, kwestia priorytetów i własnych wyborów, predyspozycji, charakteru, możliwości.... ![]() ... Gdyby patrzył tak samo jak Ty, to chyba nie proponowałby abyś na tego drogiego Sylwestra poszła z kim innym.......... Edit2 Zgadzam sie z Mango kwestia kasy jest numerem jeden w wielu Twoich postach, chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jak... Edit 3 Co do wakacji, fajnie że mu się podobało, super, tylko pamiętam dokładnie że on nieżle harował na te wakacje a Tobie opłaciła mama ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-24 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten pierścionek za 5000 zł... Że niby moja zachcianka? Ciekawe. Skąd to wzięłaś? I jak można zwlekać z czymś co ma nie nastąpić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też to pamiętam, z Twoich pierwszych postów na tym wątku o tym jaki pierśionek sobie wymarzyłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierśconek skąd wzięłam?? Wielokrotnie opisywałaś jak Ci się podobają pierścionki z dużym brylantem, że są warte ok. 10 000 czy też więcej itp. Jeśli Twój TŻ słyszy wkółko to gadanie, to pewnie sobie myśli, że jak dam takiego "zwyklaczka" za kilkaset zł to nie będzie nic dla niej znaczył... Zrozum, że skoro Cię kocha, to chciałby spełniać Twoje zachcianki ale najzwyczajniej go na to nie stać. Jeśli ja nie chcę aby coś się stało, to o tym nie myśle, co więcej nie gadam, a u Ciebie nie ma tygodnia abyś nie wspominała o zaręczynach. Zapamiętałam pewną sytuację, jak mówiłaś TŻ-owi, że chciałbyś aby wcześniej zabrał Cię na wieeeelkie zakupy. Poprostu nie mogłam uwierzyć co czytam. Dla mnie zaręczyny były przeżyciem emocjonalnym, deklaracją na wieczne bycie razem, a nie kwestią materialną. Oczwyiście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierśconek skąd wzięłam?? Wielokrotnie opisywałaś jak Ci się podobają pierścionki z dużym brylantem, że są warte ok. 10 000 czy też więcej itp. Jeśli Twój TŻ słyszy wkółko to gadanie, to pewnie sobie myśli, że jak dam takiego "zwyklaczka" za kilkaset zł to nie będzie nic dla niej znaczył... Zrozum, że skoro Cię kocha, to chciałby spełniać Twoje zachcianki ale najzwyczajniej go na to nie stać. Jeśli ja nie chcę aby coś się stało, to o tym nie myśle, co więcej nie gadam, a u Ciebie nie ma tygodnia abyś nie wspominała o zaręczynach. Zapamiętałam pewną sytuację, jak mówiłaś TŻ-owi, że chciałbyś aby wcześniej zabrał Cię na wieeeelkie zakupy. Poprostu nie mogłam uwierzyć co czytam. Dla mnie zaręczyny były przeżyciem emocjonalnym, deklaracją na wieczne bycie razem, a nie kwestią materialną. Oczwyiście nie znam Twojego TŻ, dlatego nie mogę być stuprocentowo obiektywna.... Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2008-11-24 o 14:57 Powód: Kurde dziewczyny przepraszam za tego posta, ale komputer się zaciął i dwa razy powtierdziłam wysyłanie. Przepraszam:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak mówiłam, ja jestem dziwna i jak dla mnie masz wygórowane żądania, teraz widzę Paryż ....a miało być tylko na beznynę i knajpę raz miesiącu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
zmieniając temat, jakoś przetrwałam poniedziałek a to zawsze najgorsze. Teraz odliczanie do następnego weekendu, zima przyszła, spadł śnieg a ja mam letnie opony jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Poemi, niestety zgadzam się z dziewczynami. choć bardzo Cię wirtualnie lubię, to uważam, że jesteś troszkę egoistką, która wszystko musi mieć tak, jak sobie zaplanowała. tak jak Dorinka pisała - egipt tak, pierścionek taki, prezent taki, sylwester taki.. nie wiem..
mówisz, że jak nie pójdzie do pracy to będzie siedzenie w domu. a czemu Ty nie mogłabyś do niego pojechać? LV, ![]()
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2008-11-24 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostro łączę się w bólu, ja też na letnich ![]() Czekam na felgi stalowe z allegro ![]() Tak byle do przyszłego piątku, Andrzejki są wiecie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi zakupami to było ze sporym przymróżeniem oka ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A czy fajna kolacja przygotowana w domu i pierscionek za kilkaset zł, dany od serca - to byłby gorszy scenariusz imprezy? Niedawno na wizazu pojawił się wątek, gdzie "zdesperowana, zrozpaczona i sfrustrowana" świezo upieczona narzeczona żaliła się, że jej TZ schrznił zaręczyny. Nie uklęknął przed nią, nie wyznał miłości, a co najgorsze zrobił to w domu, a nie w w 5-gwiazdkowej restauracji! Po prostu dramat i tragedia. Rany, to już nawet nei jest materializm ![]() Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-11-24 o 15:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Współczuje, biegnij szybko je zmieniać, bo jazda na letnich jest straszna. Ja na szczęście w tym roku zdążyłam przed śniegiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to witam Was wszystkie ![]()
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2008-11-24 o 15:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj pojechałam. Ale ogólnie to wygląda tak, że gdybym po pracy chciała jechać do TŻ-a to ledwo bym dojechała, a już musiałabym wskakiwać do powrotnego pociągu. No i autem wychodzi taniej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. przejżałam już chyba wszystkie suknie z chin i kurcze... nie umiem się zdecydować, a takiej mojej wymarzonej nie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, zapomniałam pogratulowac zafasolkowania! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
O rany Poemi... podpisuje się pod wszystkim co Dziewczyny naskrobały.... zastanów się jak Ty byś się czuła jak TŻ Tobie by opowiadała co on by chciał...
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Gdzie Sanetka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.