![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty
Ja w liceum dostałam taką lalkę-dzidzię z tandetnymi przyborami - chyba grzebyczek i lusterko (a włosy miała namalowane!). Reszta osób podostawała jakieś normalniejsze rzeczy, mój prezent był hitem - wszyscy się z niego śmieli, przez 3 lata LO mnie tą dzidzią męczyli....masakra jakaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, w ciąży nie byłam jeszcze w swoim życiu, więc to raczej nie to
![]() Dziewczyna, która przyznała się do tego super prezentu po prostu uważała to za urocze i zabawne ![]() Lalka poszła bez rozpakowania dla biednych dzieci, bo w rodzinie w ogóle dzieci nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
LOL!
![]() Jakaś plaga, epidemia! ![]() Cytat:
To pewnie dla "mamy" żeby uczesała swe nienamalowane włosy... ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-08-25 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Ja w liceum dostałam od swojego ówczesnego chłopaka takiego małego szklanego łabądka na okrągłym lusterku ;o Dodatkowo w podróży złamała mu się główka i był sklejony taśmą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam od babci ostatnio 3 pary majtek: http://www.google.pl/imgres?q=majtki...:0&tx=49&ty=69
O jakieś takie, wiecie, z wysokim stanem i wogóle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
Moja też się martwi, ale od razy majtki dla kobiet w ciąży? xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o nieudane prezenty to mój TŻ ostatnio jest w tym mistrzem
![]() ![]() ![]() Na moją minę mój ukochany odpowiedział: "No bo widziałem, że Ci się dwie w pokoju spaliły ![]() Za to na urodziny nie dostałam nic. Miałam przynajmniej nadzieję, że zabierze mnie na jakieś ciastko do kawiarenki, ale zabrał mnie do Muzeum Wojska Polskiego. W deszczową pogodę oglądanie czołgów i armat na otwartej przestrzeni było ostatnią rzeczą na jaką miałam ochotę. On zawsze dostaje ode mnie bardzo wyszukane (co nie znaczy drogie prezenty) i zawsze bardzo się staram, żeby sprawić mu przyjemność. Upominki planuję już nawet z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, więc takie trochę olewanie może sprawic przykrość tym bardziej ze strony ukochanej osoby. Muszę przyznać, że jesteśmy udaną parą, ale takie pierwsze zauroczenie/zakochanie trwa nawet dwa, trzy lata...więc może te żarówki zdążą mnie jeszcze oświecić ![]() Za to muszę wspomnieć o urodzinowym prezencie od mojej 7-letniej siostrzenicy. Otóż dostałam śliczny rysunek księżniczki z podpisem "dla ukochanej cioci". I byłam z niego niesamowicie ucieszona, bo wiedziałam, że został dany od serca i włożono w niego wiele wysiłku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
Tomik poezji o swoim imieniu. (Kompletnie nieprzydatny)
![]() |
#641 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak z ciekawości - jakie prezenty mu dajesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29207360]
Tak z ciekawości - jakie prezenty mu dajesz?[/QUOTE] Prezenty lubię dawać mu je o tak, bez okazji jak np. perfumy, bilety do teatru. Na rocznicę były to srebrne obrączki z grawerem. Na jego urodziny postanowiłam go wkręcić i zamówiłam przez internet gazetę z jego zdjęciem i artykułem o nim napisanym przeze mnie. Włożyłam ją do torby z zakupami i gdy do niej zajrzał był w ciężkim szoku ![]() ![]() Edytowane przez kasiuleczka91 Czas edycji: 2011-09-05 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29215383]A dla niego? Bo może on teraz na jakimś wątku "Nietrafione prezenty od mojej dziewczyny" opisuje prezentowe wpadki? Chodzi mi o to, że często krytykujemy prezenty, które dają nam inni, a sami nie potrafimy krytycznie podejść do tego, czym sami obdarowujemy ludzi.[/QUOTE]
No dokładnie... Dla faceta maskotki to taki prezent mniej więcej jak dla nas żarówki ![]() Ale równie dobrze można by zakładać, że każda osoba tutaj daje nietrafione prezenty, więc najlepiej zamknąć wątek.. ![]() Fakt faktem żarówka dla dziewczyny co conajmniej niecodzienny prezent.... ![]()
![]() |
![]() |
#645 |
Wtajemniczenie
|
Zajmowałam się kiedyś dwoma dziewczynkami (3 i 4 latka). Ich babcia poprosiła, żebym przekazała im prezent. To "coś" było zapakowane w taki ładny papier w kwiatki i obwiązane zieloną wstążką. Generalnie babcia zrobiła z tego wielkie halo. Przyszłam szybko do małych, sama zajarana i zaciekawiona, co to takiego. I jeszcze tak je nakręcałam, że babcia ma dla nich niespodziankę, że musimy szybko otworzyć.
Otwieram, a w środku opakowania... słoik z pesto. Połknęłam ten histeryczny śmiech, jak zobaczyłam ich miny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też by mnie zatkało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Konto usunięte
|
Zawsze się zastanawiam, co tacy ludzie mają w głowie? Piure ziemniaczane? Kilo pierza? Rozwalają mnie też takie prezenty dla facetów, jak poduszka ze zdjęciem ukochanej, ramka ze wspólnym zdjęciem, kubek ze wspólnym zdjęciem etc. Chłopak to nie "psiapsiółka" i nie rozczula się nad wspólnym zdjęciem otoczonym serduszkami i bukiecikami róż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29230104]Zawsze się zastanawiam, co tacy ludzie mają w głowie? Piure ziemniaczane? Kilo pierza?
Rozwalają mnie też takie prezenty dla facetów, jak poduszka ze zdjęciem ukochanej, ramka ze wspólnym zdjęciem, kubek ze wspólnym zdjęciem etc. Chłopak to nie "psiapsiółka" i nie rozczula się nad wspólnym zdjęciem otoczonym serduszkami i bukiecikami róż. ![]() Ja też bym nie chciała dostać czegoś z czyimś zdjęciem (nawet ramki). Po prostu wywołanie zdjęcia kosztuje 1zł, ramka 5zł. Stać mnie jeszcze na 6zł i gdybym chciała mieć zdjęcie tej osoby w ramce na półce to miałabym je po prostu. Jeśli go nie mam to widocznie mi tego nie trzeba. Co innego kiedy mówię "musze sobie kupić ramkę i włożyć do niej nasze zdjęcie z ostatniej wycieczki" i ktoś to podsłyszy i zrobi mi niespodziankę, a co innego własnie słitaśna podusia z czyjąś facjatą z okazji moich urodzin ![]()
![]() |
![]() |
#649 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No. Ale raczej chodziło mi o to, że dziewczyny kupują prezenty swoim facetom, które same chciałyby dostać od nich. Facet to facet i przypuszczam, że nawet geje nie rozczulają się nad zdjęciem swoim i swojej połowy, oprawionym w serduszkową ramkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Oj tam, mój ostatnio mnie zszokował stwierdzeniem, ze właściwiwe to super byłoby mieć taka podusię z moim zdjęciem, albo chociaż duuużą antyramę i w niej szereg naszych zdjęć
![]() Nie spodziewałabym się tego po nim, więc nie jestem w 100% pewna czy nie żartował ![]()
![]() |
![]() |
#651 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mój chłopak do dziś wspomina jak na piąte urodziny dostał od babci książkę "Savoir Vivre" hahahahaha Dodam, że babcie jest z tych prasujących skarpetki. XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się - dostałam kiedyś od koleżanki szklany stojaczek z dwoma delfinkami płynącymi na fali, z tyłu coś na wzór lusterka. W lewym rogu tego lusterka Matka Boska, a na dole podpis "Pamiątka z Lichenia".
Miejsce nr 2 na podium to prezent od cioci - 7 par majtek z wypisanymi dniami tygodnia. ![]() Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2011-09-06 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Moj ex nigdy nie kupowal mi prezentow, nawet kwiatow i nic nawet sam nie zrobil. Na urodziny, rocznice czy gwiazdke dostawalam zawsze te same rzeczy: kosmetyki kolorowe z firmy, w ktorej pracuje jego mama. I ona tez wypisywala dla mnie kartki od niego
![]()
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
od "wujka": Mapa Europy Zachodniej z Wyborczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah no to mi się przypomniało jakie prezenty dostałam od mojego ex: -bluzeczka ze stadionu wściekle niebieska z rysunkiem nadgryzionego jabłka jakaś taka strasznie dziecinna, oczywiście nie on ja wybierał tylko jego mamusia -komplet srebrnej biżuterii łańcuszek, bransoletka i kolczyki również wybrany przez mamusię, więc można się domyśleć, że pasował 40 letniej kobiecie a nie 18nastce -zwiędłe kwiaty, bo zapomniał o moich urodzinach i przypomniało mu się w ostatniej chwili -perfumy za dychę ze stadionu (w zamian za Kenzo które dostał ode mnie) -tusz do rzęs podróbka l'oreala w kartonowym opakowaniu (od armenki ze stadionu oczywiście) a od jego matki dostałam okropną tunikę, strasznie bazarową, nadawała się jedynie na wiejską potupajkę jakaś taka wściekle różowa w czarne pasy i z cekinkami (oczywiście jak to na stadionie rozmiar uniwersalny, na mnie 55kg była dobra,byłego chłopaka siostra cioteczna dostała taką samą tylko ona waży 80kg i zawsze dostawała od nich za mała ciuchy)
![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29230104] Rozwalają mnie też takie prezenty dla facetów, jak poduszka ze zdjęciem ukochanej, ramka ze wspólnym zdjęciem, kubek ze wspólnym zdjęciem etc. Chłopak to nie "psiapsiółka" i nie rozczula się nad wspólnym zdjęciem otoczonym serduszkami i bukiecikami róż. ![]() Ja już kiedyś miałam tutaj taką rozkminę. Dla mnie też żałosne jest dawanie facetowi kubka ze wspólnym zdjęciem i takie tam. Myśle, że dla mężczyzny to troche przypałowe. Z resztą ja też bym czegoś takiego nie chciała. Za to moja koleżanka non stop robi swojemu tż takie prezenty i dostaje od niego w podobnym stylu... Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-09-15 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje hity: - szufelka i zmiotka - plastikowy stolik do jedzenia w łóżku - wściekle różowy świecznik wszystko po 5 zł (chociaż więcej niż 1 zł raczej nie kosztował ![]() - kokosowe kosmetyki 2 razy (nienawidzę tego zapachu) - czerwona lampa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.