Nietrafione, głupie, badziewne prezenty - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 17:28   #631
Parvati
Zakorzenienie

Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty

Ja w liceum dostałam taką lalkę-dzidzię z tandetnymi przyborami - chyba grzebyczek i lusterko (a włosy miała namalowane!). Reszta osób podostawała jakieś normalniejsze rzeczy, mój prezent był hitem - wszyscy się z niego śmieli, przez 3 lata LO mnie tą dzidzią męczyli....masakra jakaś

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 18:50   #632
piankowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Ja w liceum dostałam taką lalkę-dzidzię z tandetnymi przyborami - chyba grzebyczek i lusterko (a włosy miała namalowane!). Reszta osób podostawała jakieś normalniejsze rzeczy, mój prezent był hitem - wszyscy się z niego śmieli, przez 3 lata LO mnie tą dzidzią męczyli....masakra jakaś
biedactwo, chociaż co może komuś przyjść do głowy żeby prawie dorosłej osobie kupić lalkę.?
piankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 12:02   #633
Parvati
Zakorzenienie

Nie mam pojęcia, w ciąży nie byłam jeszcze w swoim życiu, więc to raczej nie to
Dziewczyna, która przyznała się do tego super prezentu po prostu uważała to za urocze i zabawne
Lalka poszła bez rozpakowania dla biednych dzieci, bo w rodzinie w ogóle dzieci nie było

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 13:52   #634
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość

3. książka " Kopalnie zabytkowe " - 15 urodziny, od chrzestnego.
Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość
- Książka "Najpiękniejsze akwedukty".
LOL!

Jakaś plaga, epidemia!

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość

To pewnie dla "mamy" żeby uczesała swe nienamalowane włosy...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-08-25 o 13:54
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 13:57   #635
damirra
Raczkowanie

Ja w liceum dostałam od swojego ówczesnego chłopaka takiego małego szklanego łabądka na okrągłym lusterku ;o Dodatkowo w podróży złamała mu się główka i był sklejony taśmą Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
damirra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 14:01   #636
lily92920
Zakorzenienie

Ja dostałam od babci ostatnio 3 pary majtek: http://www.google.pl/imgres?q=majtki...:0&tx=49&ty=69

O jakieś takie, wiecie, z wysokim stanem i wogóle...
Stary 2011-08-25, 14:58   #637
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja dostałam od babci ostatnio 3 pary majtek: http://www.google.pl/imgres?q=majtki...:0&tx=49&ty=69

O jakieś takie, wiecie, z wysokim stanem i wogóle...
Babcie zawsze się martwią, że wnusie przewieją nerki...

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 22:32   #638
Dracy
Zadomowienie

Moja też się martwi, ale od razy majtki dla kobiet w ciąży? xd
Dracy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-28, 13:36   #639
kasiuleczka91
Przyczajenie

Jeśli chodzi o nieudane prezenty to mój TŻ ostatnio jest w tym mistrzem Mamy taką tradycję, że na każda naszą rocznicę umawiamy się na randkę-spacer w parku w którym spotkaliśmy się pierwszy raz. Zbliża się 14.00, idę na umówione miejsce cała podekscytowana. Myślę sobie, że na pewno będzie mieć dla mnie bukiet pięknych czerwonych róż takich jak dostałam rok temu z tej okazji. Cóż...kwiatów nie było, za to był mój kochany, uśmiechnięty TŻ, który oznajmił mi, że w samochodzie czeka na mnie prezent Pospacerowliśmy trochę i idziemy do samochodu. Patrzę....a na siedzeniu czekają na mnie... żarówki halogenowe
Na moją minę mój ukochany odpowiedział: "No bo widziałem, że Ci się dwie w pokoju spaliły"
Za to na urodziny nie dostałam nic. Miałam przynajmniej nadzieję, że zabierze mnie na jakieś ciastko do kawiarenki, ale zabrał mnie do Muzeum Wojska Polskiego. W deszczową pogodę oglądanie czołgów i armat na otwartej przestrzeni było ostatnią rzeczą na jaką miałam ochotę.
On zawsze dostaje ode mnie bardzo wyszukane (co nie znaczy drogie prezenty) i zawsze bardzo się staram, żeby sprawić mu przyjemność. Upominki planuję już nawet z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, więc takie trochę olewanie może sprawic przykrość tym bardziej ze strony ukochanej osoby. Muszę przyznać, że jesteśmy udaną parą, ale takie pierwsze zauroczenie/zakochanie trwa nawet dwa, trzy lata...więc może te żarówki zdążą mnie jeszcze oświecić
Za to muszę wspomnieć o urodzinowym prezencie od mojej 7-letniej siostrzenicy. Otóż dostałam śliczny rysunek księżniczki z podpisem "dla ukochanej cioci". I byłam z niego niesamowicie ucieszona, bo wiedziałam, że został dany od serca i włożono w niego wiele wysiłku.
kasiuleczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 20:03   #640
Sandra86
Raczkowanie

Tomik poezji o swoim imieniu. (Kompletnie nieprzydatny)
Stary 2011-09-04, 21:47   #641
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiuleczka91 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o nieudane prezenty to mój TŻ ostatnio jest w tym mistrzem Mamy taką tradycję, że na każda naszą rocznicę umawiamy się na randkę-spacer w parku w którym spotkaliśmy się pierwszy raz. Zbliża się 14.00, idę na umówione miejsce cała podekscytowana. Myślę sobie, że na pewno będzie mieć dla mnie bukiet pięknych czerwonych róż takich jak dostałam rok temu z tej okazji. Cóż...kwiatów nie było, za to był mój kochany, uśmiechnięty TŻ, który oznajmił mi, że w samochodzie czeka na mnie prezent Pospacerowliśmy trochę i idziemy do samochodu. Patrzę....a na siedzeniu czekają na mnie... żarówki halogenowe
Na moją minę mój ukochany odpowiedział: "No bo widziałem, że Ci się dwie w pokoju spaliły"
Za to na urodziny nie dostałam nic. Miałam przynajmniej nadzieję, że zabierze mnie na jakieś ciastko do kawiarenki, ale zabrał mnie do Muzeum Wojska Polskiego. W deszczową pogodę oglądanie czołgów i armat na otwartej przestrzeni było ostatnią rzeczą na jaką miałam ochotę.
On zawsze dostaje ode mnie bardzo wyszukane (co nie znaczy drogie prezenty) i zawsze bardzo się staram, żeby sprawić mu przyjemność. Upominki planuję już nawet z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, więc takie trochę olewanie może sprawic przykrość tym bardziej ze strony ukochanej osoby. Muszę przyznać, że jesteśmy udaną parą, ale takie pierwsze zauroczenie/zakochanie trwa nawet dwa, trzy lata...więc może te żarówki zdążą mnie jeszcze oświecić
Za to muszę wspomnieć o urodzinowym prezencie od mojej 7-letniej siostrzenicy. Otóż dostałam śliczny rysunek księżniczki z podpisem "dla ukochanej cioci". I byłam z niego niesamowicie ucieszona, bo wiedziałam, że został dany od serca i włożono w niego wiele wysiłku.

Tak z ciekawości - jakie prezenty mu dajesz?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 12:18   #642
kasiuleczka91
Przyczajenie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29207360]
Tak z ciekawości - jakie prezenty mu dajesz?
[/QUOTE]

Prezenty lubię dawać mu je o tak, bez okazji jak np. perfumy, bilety do teatru. Na rocznicę były to srebrne obrączki z grawerem. Na jego urodziny postanowiłam go wkręcić i zamówiłam przez internet gazetę z jego zdjęciem i artykułem o nim napisanym przeze mnie. Włożyłam ją do torby z zakupami i gdy do niej zajrzał był w ciężkim szoku Czasami robię mu też niespodzianki z postaci zrobionych własnoręcznie maskotek. Samo przygotowywanie prezentów jest dla mnie wielką radochą

Edytowane przez kasiuleczka91
Czas edycji: 2011-09-05 o 12:20
kasiuleczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 13:07   #643
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiuleczka91 Pokaż wiadomość
Prezenty lubię dawać mu je o tak, bez okazji jak np. perfumy, bilety do teatru. Na rocznicę były to srebrne obrączki z grawerem. Na jego urodziny postanowiłam go wkręcić i zamówiłam przez internet gazetę z jego zdjęciem i artykułem o nim napisanym przeze mnie. Włożyłam ją do torby z zakupami i gdy do niej zajrzał był w ciężkim szoku Czasami robię mu też niespodzianki z postaci zrobionych własnoręcznie maskotek. Samo przygotowywanie prezentów jest dla mnie wielką radochą

A dla niego? Bo może on teraz na jakimś wątku "Nietrafione prezenty od mojej dziewczyny" opisuje prezentowe wpadki? Chodzi mi o to, że często krytykujemy prezenty, które dają nam inni, a sami nie potrafimy krytycznie podejść do tego, czym sami obdarowujemy ludzi.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 15:31   #644
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29215383]A dla niego? Bo może on teraz na jakimś wątku "Nietrafione prezenty od mojej dziewczyny" opisuje prezentowe wpadki? Chodzi mi o to, że często krytykujemy prezenty, które dają nam inni, a sami nie potrafimy krytycznie podejść do tego, czym sami obdarowujemy ludzi.[/QUOTE]
No dokładnie...
Dla faceta maskotki to taki prezent mniej więcej jak dla nas żarówki

Ale równie dobrze można by zakładać, że każda osoba tutaj daje nietrafione prezenty, więc najlepiej zamknąć wątek..

Fakt faktem żarówka dla dziewczyny co conajmniej niecodzienny prezent....

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 22:59   #645
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Zajmowałam się kiedyś dwoma dziewczynkami (3 i 4 latka). Ich babcia poprosiła, żebym przekazała im prezent. To "coś" było zapakowane w taki ładny papier w kwiatki i obwiązane zieloną wstążką. Generalnie babcia zrobiła z tego wielkie halo. Przyszłam szybko do małych, sama zajarana i zaciekawiona, co to takiego. I jeszcze tak je nakręcałam, że babcia ma dla nich niespodziankę, że musimy szybko otworzyć.

Otwieram, a w środku opakowania... słoik z pesto.

Połknęłam ten histeryczny śmiech, jak zobaczyłam ich miny Powiedzmy, że potem przez minutę panowała niezręczna cisza.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 23:01   #646
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Zajmowałam się kiedyś dwoma dziewczynkami (3 i 4 latka). Ich babcia poprosiła, żebym przekazała im prezent. To "coś" było zapakowane w taki ładny papier w kwiatki i obwiązane zieloną wstążką. Generalnie babcia zrobiła z tego wielkie halo. Przyszłam szybko do małych, sama zajarana i zaciekawiona, co to takiego. I jeszcze tak je nakręcałam, że babcia ma dla nich niespodziankę, że musimy szybko otworzyć.

Połknęłam ten histeryczny śmiech, jak zobaczyłam ich miny Powiedzmy, że potem przez minutę panowała niezręczna cisza.
omg
Też by mnie zatkało

Zapuszczam:

Stary 2011-09-05, 23:08   #647
Konto usunięte

Cytat:

Zawsze się zastanawiam, co tacy ludzie mają w głowie? Piure ziemniaczane? Kilo pierza?

Rozwalają mnie też takie prezenty dla facetów, jak poduszka ze zdjęciem ukochanej, ramka ze wspólnym zdjęciem, kubek ze wspólnym zdjęciem etc. Chłopak to nie "psiapsiółka" i nie rozczula się nad wspólnym zdjęciem otoczonym serduszkami i bukiecikami róż.
Stary 2011-09-05, 23:16   #648
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29230104]Zawsze się zastanawiam, co tacy ludzie mają w głowie? Piure ziemniaczane? Kilo pierza?

Rozwalają mnie też takie prezenty dla facetów, jak poduszka ze zdjęciem ukochanej, ramka ze wspólnym zdjęciem, kubek ze wspólnym zdjęciem etc. Chłopak to nie "psiapsiółka" i nie rozczula się nad wspólnym zdjęciem otoczonym serduszkami i bukiecikami róż.
[/QUOTE]
Ja też bym nie chciała dostać czegoś z czyimś zdjęciem (nawet ramki).
Po prostu wywołanie zdjęcia kosztuje 1zł, ramka 5zł. Stać mnie jeszcze na 6zł i gdybym chciała mieć zdjęcie tej osoby w ramce na półce to miałabym je po prostu. Jeśli go nie mam to widocznie mi tego nie trzeba.

Co innego kiedy mówię "musze sobie kupić ramkę i włożyć do niej nasze zdjęcie z ostatniej wycieczki" i ktoś to podsłyszy i zrobi mi niespodziankę, a co innego własnie słitaśna podusia z czyjąś facjatą z okazji moich urodzin

Zapuszczam:

Stary 2011-09-05, 23:21   #649
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Ja też bym nie chciała dostać czegoś z czyimś zdjęciem (nawet ramki).
Po prostu wywołanie zdjęcia kosztuje 1zł, ramka 5zł. Stać mnie jeszcze na 6zł i gdybym chciała mieć zdjęcie tej osoby w ramce na półce to miałabym je po prostu. Jeśli go nie mam to widocznie mi tego nie trzeba.

Co innego kiedy mówię "musze sobie kupić ramkę i włożyć do niej nasze zdjęcie z ostatniej wycieczki" i ktoś to podsłyszy i zrobi mi niespodziankę, a co innego własnie słitaśna podusia z czyjąś facjatą z okazji moich urodzin

No. Ale raczej chodziło mi o to, że dziewczyny kupują prezenty swoim facetom, które same chciałyby dostać od nich. Facet to facet i przypuszczam, że nawet geje nie rozczulają się nad zdjęciem swoim i swojej połowy, oprawionym w serduszkową ramkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 23:26   #650
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Oj tam, mój ostatnio mnie zszokował stwierdzeniem, ze właściwiwe to super byłoby mieć taka podusię z moim zdjęciem, albo chociaż duuużą antyramę i w niej szereg naszych zdjęć
Nie spodziewałabym się tego po nim, więc nie jestem w 100% pewna czy nie żartował

Zapuszczam:

Stary 2011-09-05, 23:36   #651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Oj tam, mój ostatnio mnie zszokował stwierdzeniem, ze właściwiwe to super byłoby mieć taka podusię z moim zdjęciem, albo chociaż duuużą antyramę i w niej szereg naszych zdjęć
Nie spodziewałabym się tego po nim, więc nie jestem w 100% pewna czy nie żartował
Może miał na myśli zdjęcia wybranych części ciała.
Stary 2011-09-06, 09:43   #652
natalia_wo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Mój chłopak do dziś wspomina jak na piąte urodziny dostał od babci książkę "Savoir Vivre" hahahahaha Dodam, że babcie jest z tych prasujących skarpetki. XD
natalia_wo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 11:04   #653
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Przypomniało mi się - dostałam kiedyś od koleżanki szklany stojaczek z dwoma delfinkami płynącymi na fali, z tyłu coś na wzór lusterka. W lewym rogu tego lusterka Matka Boska, a na dole podpis "Pamiątka z Lichenia".

Miejsce nr 2 na podium to prezent od cioci - 7 par majtek z wypisanymi dniami tygodnia.

Edytowane przez cu.Kinia
Czas edycji: 2011-09-06 o 11:06
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 11:06   #654
boangelina
Rozeznanie

Moj ex nigdy nie kupowal mi prezentow, nawet kwiatow i nic nawet sam nie zrobil. Na urodziny, rocznice czy gwiazdke dostawalam zawsze te same rzeczy: kosmetyki kolorowe z firmy, w ktorej pracuje jego mama. I ona tez wypisywala dla mnie kartki od niego I teraz mam np. 5 par takich samych cieni.

moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 17:28   #655
tasik92
Raczkowanie

od "wujka": Mapa Europy Zachodniej z Wyborczej
tasik92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 20:35   #656
Paulinka675
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość
Moj ex nigdy nie kupowal mi prezentow, nawet kwiatow i nic nawet sam nie zrobil. Na urodziny, rocznice czy gwiazdke dostawalam zawsze te same rzeczy: kosmetyki kolorowe z firmy, w ktorej pracuje jego mama. I ona tez wypisywala dla mnie kartki od niego I teraz mam np. 5 par takich samych cieni.

hahah no to mi się przypomniało jakie prezenty dostałam od mojego ex:
-bluzeczka ze stadionu wściekle niebieska z rysunkiem nadgryzionego jabłka jakaś taka strasznie dziecinna, oczywiście nie on ja wybierał tylko jego mamusia
-komplet srebrnej biżuterii łańcuszek, bransoletka i kolczyki również wybrany przez mamusię, więc można się domyśleć, że pasował 40 letniej kobiecie a nie 18nastce
-zwiędłe kwiaty, bo zapomniał o moich urodzinach i przypomniało mu się w ostatniej chwili
-perfumy za dychę ze stadionu (w zamian za Kenzo które dostał ode mnie)
-tusz do rzęs podróbka l'oreala w kartonowym opakowaniu (od armenki ze stadionu oczywiście)

a od jego matki dostałam okropną tunikę, strasznie bazarową, nadawała się jedynie na wiejską potupajkę jakaś taka wściekle różowa w czarne pasy i z cekinkami (oczywiście jak to na stadionie rozmiar uniwersalny, na mnie 55kg była dobra,byłego chłopaka siostra cioteczna dostała taką samą tylko ona waży 80kg i zawsze dostawała od nich za mała ciuchy)

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 10:12   #657
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29230104]
[/QUOTE]

Ja już kiedyś miałam tutaj taką rozkminę. Dla mnie też żałosne jest dawanie facetowi kubka ze wspólnym zdjęciem i takie tam. Myśle, że dla mężczyzny to troche przypałowe. Z resztą ja też bym czegoś takiego nie chciała. Za to moja koleżanka non stop robi swojemu tż takie prezenty i dostaje od niego w podobnym stylu...

Cytat:
Przypomniało mi się - dostałam kiedyś od koleżanki szklany stojaczek z dwoma delfinkami płynącymi na fali, z tyłu coś na wzór lusterka. W lewym rogu tego lusterka Matka Boska, a na dole podpis "Pamiątka z Lichenia".

Cytat:
Napisane przez tasik92 Pokaż wiadomość
od "wujka": Mapa Europy Zachodniej z Wyborczej

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-09-15 o 10:20
Stary 2011-09-15, 11:45   #658
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Ja już kiedyś miałam tutaj taką rozkminę. Dla mnie też żałosne jest dawanie facetowi kubka ze wspólnym zdjęciem i takie tam. Myśle, że dla mężczyzny to troche przypałowe. Z resztą ja też bym czegoś takiego nie chciała. Za to moja koleżanka non stop robi swojemu tż takie prezenty i dostaje od niego w podobnym stylu...
To zależy od faceta, bo np. mój ma u siebie w pokoju chyba z 4-5 moich zdjęć i nie dostał ich ode mnie w prezencie a sam sobie wziął.
Stary 2011-09-15, 13:36   #659
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
To zależy od faceta, bo np. mój ma u siebie w pokoju chyba z 4-5 moich zdjęć i nie dostał ich ode mnie w prezencie a sam sobie wziął.
Zdjęć. A nie kiczowatych poduszeczek czy puzzli w antyramie.
Stary 2011-11-13, 13:22   #660
Titane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość
- Korale a'la szamanka z Indiańskiego plemienia.
- Książka "Najpiękniejsze akwedukty".
Z tych dwóch pewnie bym się ucieszyła

Moje hity:
- szufelka i zmiotka
- plastikowy stolik do jedzenia w łóżku
- wściekle różowy świecznik wszystko po 5 zł (chociaż więcej niż 1 zł raczej nie kosztował )
- kokosowe kosmetyki 2 razy (nienawidzę tego zapachu)
- czerwona lampa
Titane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości