![]() |
#631 |
Rozeznanie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
ooo, Śnieżynko, właśnie tak czułam, że to może być zarobaczony komputer
![]() Ja miałam tydzień załamania, ale wczoraj wyzerowałam licznik i dziś już będzie OK. Mnie to strasznie dobija, że waga tak wolno leci. Gdyby leciała w dół szybciej nie miałabym tych chwil załamania ![]() Bardzo chciałam Cię zobaczyć na NK, ale nie mam Cię wśród znajomych a i nie mogę Cię znaleźć ![]() GRATULACJE DLA SZWAGIERKI!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Wspaniałe wieści! Takie nowiny dodają dużo otuchy! ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa, współczuję grypska. Monka, dzięki za wsparcie.W ostatnim poscie napisałaś do Śnieżynki dokładnie to, co mnie do diety zniechęciło. No ale nie mam innego wyjścia jak tylko wrócić na dobry tor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Monka wcale mnie nie zniechecilas ani nie urazilas
![]() ![]() ![]() Gosiu nie poddawaj sie, no i co z tego, ze waga wolno spada ??? Wazne, ze wogole idzie w dol a nie w gore ![]() ![]() EDIT: znalazlam Ciebie ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-05-04 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Gosia zawsze do usług
![]() ![]() ![]() Sniezynka a w dzien jak ci mala spi? teraz wiecej chyba czuwa bujamy na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Monka mala spi mi duuzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
OOO
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Gosiu nie oczekuj zbyt wiele
![]() ![]() ![]() Edytcia zaproszenie przyjete ![]() Znowu Wizaz mi normalnie dziala, a ja zamiast robic cos pozytecznego to siedze na necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
Śnieżynko, ależ widać!
![]() Ja przy takiej wadze wyglądam jak dorodna świnka, a Tobie bym dała najwyżej 70 kg ![]() Ja właśnie wpylam 2 małe jabłka ze skórką. Muszę sobie kupić sypki błonnik, ale najpierw spożytkuję len. Zaraz sobie wstawię kaszę gryczaną do gotowania a potem zrobię sałatkę z brokuła, selera naciowego, rzodkiewek, pomidora, jajek i czego mi tam jeszcze wpadnie w łapska ![]() Edit: Miałam zapytać. Kiedy ma termin szwagierka??? Edytowane przez Gosia_Szymonek Czas edycji: 2009-05-04 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Gosiu pokaze Ci zdjecia jak juz osiagne swoj cel i zobaczysz jak wyglada dorodna swinka
![]() ![]() Tego co piszesz w zyciu bym nie jadla, feee. Ja jem wszystko normalnie, jak zawsze ale bez makaronow ( chyba ze rosol w niedziele) kartofli, ryzu itp... duzo surowek, ale tak to normalnie, jak zwykle kotlety itd... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
Śnieżynka, jak ci córcia wierszyk zarzuci to się poryczysz jak bóbr. Na sto procent
![]() Aj ja tak jakoś ostatnio wszędzie przelotem. Czas mi szybko leci. Wstawałam dziś z łóżka na kolanach. Jakiś ból w plecach mnie złapał. Poleżałam 10 min na podłodze i jakoś chodzę, ale czuję te plecy. Poszłam do pracy wysmarowana mentolową maścią. Dziewczyny, super, że wróciłyście ![]() Monka, 6 kilo ![]() ![]() ![]() Mamy ciążę za ciążą. Jak Magda będzie już kończyła, to się okaże, że następna z niespodzianką w brzuszku chodzi. Gosia wszystkie trzymamy kciuki, żebyś to była ty ![]() Nie pamiętam czy pisałam, że obejrzałam butki w reserved ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Rozeznanie
|
Śnieżynko, a czego konkretnie byś nie zjadła z tego co wymieniłam??
![]() ![]() ![]() Zazwyczaj do obiadów jadłam ziemniaki, teraz lawiruję między kaszą gryczaną, pęczakiem i ryżem brązowym. Całe szczęście, że lubię warzywa ![]() ![]() Tak, tak, rzuciło mi się to w oczy, że nie przepadacie za sobą. Pytam, bo utkwiło mi, że ciężko było jej zajść w ciążę i jakoś tak utożsamiałam się z jej problemami. Parapet, kojarzysz mi się z tymi klimatami ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję plecków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
My juz po basenie, probwalam cos napisac jak plywali, ale cos mi niechcialo zaskoczyc
![]() Sniezynka oszz ty franco a ja nie mam konta, moj brat juz sie wycwanil i zmienil haslo na NK ![]() Justyna ehhh wsplczuje bolu pleców, ladnie cie poskladalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia fee tez nie lubie kaszy , nie przepadam. bylam dzisiaj malego zapisac na jakies zajecia ale ze jest dzis bank holiday to silka byla zamknieta , jutro pojde i mam nadzieje ze na cos sie zalapie. tequondo,kix boxing, aikido ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
Gosia, cukinia nadziewana soczewicą i tuńczykiem i wszystko zapieczone w sosie pomidorowym. w sumie dietetycznie
![]() To chyba nie kręgosłup. Tylko jakiś mięsień w plecach. Całe szczęście. Często mam tak z mięśniami w okolicach karku i po 2-3 dniach smarowania mija. Z kręgosłupem byłoby trudniej. Monka, chłop niby chce dobrze, ale dobre intencje to za mało, czasami. Widzę, że na poważnie wzięłaś się za organizowanie Młodemu czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Justyna wiesz teraz moge sie tym zajac, juz do pl tak bujac nie bede , w kocncu koniec zycia na walizkach , ledwo co sie czlowiek zasiedzial i przyzwyczail to trzeba bylo zmieniac dom
![]() ![]() Ide cwiczyc, moj maly rastaman wkoncu spi. Spi z nami jakos sie przyzwyczailam do spania z nim i szkoda mi tych chwil ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee jak po weekendzie? Edycia chyba tez gdzies poszla sie lajdaczyc z rodzinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Wstawac spiochy jedne
![]() Monka bierz sie za cwiczenia ![]() ![]() Doridee snilas mi sie dzisiejszej nocy ![]() ![]() Ide pranie wlaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
Ale ruch w interesie .dziewczyny nadrabiają zaległości z ostatnich dni ,ale przynajmniej można trochę poczytać .
Śnieżynka- jeśli waga spada Ci powoli ,to przynajmniej masz szanse na długo ja utrzymać .Bo kiedy szybko się chudnie to efekt jo-jo jest też szybki. monka- tylko latasz i latasz . Nie masz przypadkiem tak ,ze budzisz sie i zastanawiasz ,gdzie jesteś ,czy w jednym ,czy w drugim domu? Gosia- ja mogłabym nie jeść ziemniaków w zamian z kasze ,czy też ryz ,no i niestety też i makaron. Djamelko -rzeczywiście ta Twoja ciąża zleciała expresem. Teraz tylko się rozwiąż i będziemy czekac na magdę ,a potem na .... A ja sie przeziebilam i jest mi cięzko ,ale mysle ,ze sie nie rozłoze ,bo nie mam czasu na choroby. Wczoraj wydzwaniał jakis gnojek żeby mu honde sprzedać ,a co do czego to potem nie przyjechał .Normalnie tylko nakopac takiemu . |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Gosiulo zdrowka Ci zycze
![]() ![]() ![]() No, ja juz dol posprzatalam, pranie wlaczylam i jeszcze tylko poprasowac poki mala spi a jak juz wstanie to musze tylko odkurzyc i umyc podlogi i gotowe ![]() Jutro wybieramy sie z TZetem do chinskiej restauracji a dzieci zostawiamy pod opieka siostry. Idziemy tylko na jakies 2h, bo siostra ma syna a ten ma powera, jakby bylo ich ze 4 !! Dlatego nie chce na zbyt dlugo dzieci zostawiac. Oooo i wstala Sarenka ![]() Do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
hondy nie sprzedałam ,bo nie mogłam zostac bez samochodu zanim kupiłam drugi ,a teraz chyba sie troche z nię pobujam.
Ale peugeot sprawuje sie bez zarzutu. przejechałam nim 2 tysiace w miesiąc i jest lux. Edytowane przez gosiula Czas edycji: 2009-05-05 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
No widze ze ruch sie zrobil
![]() Sniezynka jak dobrze pamietam to w tamtym roku tez bylas w restauracji chinskiej na rocznicy?Kurka jak to leci!Wyslij mi tez zaproszenie na NK ![]() Gosiula to fajnie ze auto sie dobrze sprawuje ![]() ![]() Wracaj szybko do zdrowka!!!!!
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Witka
Sniezynka ja tez juz pranie wstawilam, ale przede mna jeszcze sprzatanie i prasowanie i cwiczenia, ja to robie z dosc duzym opoznieniem w porownaniu do ciebie ![]() ![]() Gosiula duzo zdrowka, nie daj sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Gosiula Ninka slodziutka dziewczynka.Dlugo jej nie widzialam bo jakis czas nie chcialy mi sie otwierac zdiecia.Sliczna masz coreczke
![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Gosila hehe fajna ta fotka malej w okularach
![]() ![]() Ale mam syf w domu o ludzie, moj maly gotowal i w salonie mam pelno platkow kukurydz. ![]() ![]() ![]() ZNACIE STRONKE KINO PECETOWIEC? http://www.kino.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ mozna ogladac filmy przez 74 min potem sie blokuje na 54 min , po uplywie 54 min mozna skonczyc film. albo wykupuje sie uczestnictwo np na rok jest ok 650 ojro czy cos w tym stylu i mozna ogladac filmy bez limitów bez ograniczen. Mi sie to oplaca niz kupowanie dzien w dzien filmów w wyporzyczalni po 3 f , jezeli na kino pecetowiec nie ma jakiegos filmu wtedy idewyporzyczyc. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-05-05 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Djamelko chetnie bym Cie zaprosila do znajomych na NK, ale nie mam pojecia jak Cie odnalezc
![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu tak, jak Monka pisze Ninka nic sie nie zmienia. Podobna jest do Ciebie, jak dwie krople wody. Przepraszam, ze pytam ( nie musisz odp. ) ile minelo juz czasu od smierci Twojego meza ??? Monka mi sie nigdy nie chce cwiczyc w ciagu dnia, dlatego wole odbebnic to z samego rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie wiem jaki cudem napisalam 650 ojro
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dopiero skonczylam prasowac i jeszcze musze za chalupe sie zabrac ![]() ![]() ![]() Ide charowac dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() No wkoncu cos sie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka Gosila ma racje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia ja kiedys dawno temu tez mialam spiecia z tesciami ![]() ![]() ![]() Gosiula Ninka urocza-a jakie wloski ma juz dlugie ![]() ![]() ![]() ![]() Monka mam nadzieje ze skonczy sie ta historia z robalami pomyslnie ![]() ![]() Djamelka,Magda pokazujcie brzusie ![]() Djamelka tylko raz bedzie post-urodzilam ![]() ![]() Doridee a jak Alunia?Ciagle jeszcze placze w przdszkolu?Mam obawy co do Darii bo ona najbardziej z moich maluchow jest ze mna zzyta ![]() Aj dzis musze malowac domek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MONIKA1850 Czas edycji: 2009-05-05 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
Zmienia sie zmienia -zwłaszcza charakterek -coraz bardziej pyskata i przemądrzała.
A Adama nie już ponad 10 m-cy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Wtajemniczenie
|
ja pokażę Wam dziś nie brzusio ale jego zawartość
![]() a i była dziś u gina ponieważ nie mógł znaleźć tętna wysłał mnie na usg i znam płec (wiadomo pewnie nie na 100%) ma być Grześ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Monika moj maly tez tylko truje ze chce juz isc, tylko ze on mowi ze chce do szkoly a nie przedszkola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiula ojjj moj maly tez sie tak kloci ze mnie scina ![]() ![]() Ja dalej na raty sprzatam ![]() Magda BOSKIE BOSKIE BOSKIE , ale czadera, i GRATULACJE synusia . Jak bedziesz na kolejnym usg wklej kolejna fotke. Dobrze ze wszytko okey . Brawo cudny szkrabik .Mojd dzidek wieki temu tak byl hehe a teraz szogun Oj przygotuj sie co chlop to chlop hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-05-05 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Monika dzieki za komplementy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: wszystkie 3 w jenym czasie wyslalysmy posta ![]() Magda super, fajowe zdjecie ![]() ![]() Monka a ja na raty prasuje ![]() Moi tescie chca wziac Olivie na 2 tyg. na wakacje do Polski i sie caly czas zastanawiam... Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-05-05 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Gosiula o pyskowaniu to ja nic nie mowie
![]() ![]() ![]() Magda GRATULUJE SYNKA!!!!!!!! ![]() ![]() Sniezynka moja figure ![]() ![]() ![]() ![]() A ja na raty robie wszystko ![]() ![]() Edytcia ile daliscie za telewizor?My planujemy kupic sobie Sony 32cale bo 40 sa ogromne,ma siostra tzta i jak dla mnie to za duzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za gratulacje ale Same wiecie, ze to może byc pomyłka, ja po dzisiejszym przeżyciu z tętnem to wiem jedno byle było zdrowe kij z tym co będzie, na pewno TŻ chcialby chlapaka wiadomo - syn drzewo i dom itd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.