* Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-04, 11:46   #631
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

ooo, Śnieżynko, właśnie tak czułam, że to może być zarobaczony komputer Nawet Ci to pisałam gdzieś wcześniej.
Ja miałam tydzień załamania, ale wczoraj wyzerowałam licznik i dziś już będzie OK.
Mnie to strasznie dobija, że waga tak wolno leci. Gdyby leciała w dół szybciej nie miałabym tych chwil załamania
Bardzo chciałam Cię zobaczyć na NK, ale nie mam Cię wśród znajomych a i nie mogę Cię znaleźć Daj jakiś cynk.
GRATULACJE DLA SZWAGIERKI!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wieści! Takie nowiny dodają dużo otuchy! Powiem Ci, że ja kiedyś nie chciałam bliźniaków, ale teraz to mi się bardzo taka wizja podoba Bardzo chciałabym by i mnie dopadł ten zaszczyt.
Aaaa, współczuję grypska.

Monka, dzięki za wsparcie.W ostatnim poscie napisałaś do Śnieżynki dokładnie to, co mnie do diety zniechęciło. No ale nie mam innego wyjścia jak tylko wrócić na dobry tor
Gosia_Szymonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 12:00   #632
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka wcale mnie nie zniechecilas ani nie urazilas Wiem, ze waga wolno leci, ale obiecalam sobie, ze chocby nie wiem co to na poczatku czerwca zobacze 6 z przodu Bede ostro dzialac, nie poddaje sie, bo wiem ze juz jestem coraz blizej celu Sarenka je co 3-4h i raz wstaje w nocy ok. 2:00-3:00, daje jej mleczko i spi dalej. Dostaje juz sloiczki, warzywa, owoce itd...

Gosiu nie poddawaj sie, no i co z tego, ze waga wolno spada ??? Wazne, ze wogole idzie w dol a nie w gore Wyslij mi na priv swoje dane to Cie znajde

EDIT: znalazlam Ciebie wyslalam zaproszenie

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2009-05-04 o 12:06
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 12:05   #633
monka23
Zakorzenienie

Gosia zawsze do usług, wlasnie z tawaga tak samo bym miala jakby mi leciala strasznie wolno, wiec to chyba naturalne i kazdy ma czasem chwilke zwatpienia. Ja wczoraj zaczelam cwiczyc, jejjjju jakie to fajne uczucie , zapomnialam normalnie, w sumie pol roku nie cwiczulam.

Sniezynka a w dzien jak ci mala spi? teraz wiecej chyba czuwa

bujamy na basen
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 12:21   #634
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka mala spi mi duuzo tak do 16:00 z malymi przerwami Musze isc Olivie szykowac do przedszkola
Stary 2009-05-04, 13:13   #635
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

OOO To idę sobie Śnieżynko zobaczyć jak się wysmukliłaś. Po tylu miesiącach ćwiczeń to nie ma bata, żeby nie było efektów
Stary 2009-05-04, 13:26   #636
Sniezynka21
Zakorzenienie

Gosiu nie oczekuj zbyt wiele haha tam nic nie widac Ja mam inne zdjecia przygotowane dla Was, ale to dopiero jak osiagne swoj cel

Edytcia zaproszenie przyjete

Znowu Wizaz mi normalnie dziala, a ja zamiast robic cos pozytecznego to siedze na necie
Stary 2009-05-04, 14:42   #637
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

Śnieżynko, ależ widać! Bardzo ładnie wyglądasz. Napewnie nie wyglądasz jakbyś potrzebowała diety na tym zdjęciu.
Ja przy takiej wadze wyglądam jak dorodna świnka, a Tobie bym dała najwyżej 70 kg To musi być zasługa ćwiczeń. Zapewne sobie zwiększyłaś masę mięśniową.

Ja właśnie wpylam 2 małe jabłka ze skórką. Muszę sobie kupić sypki błonnik, ale najpierw spożytkuję len.
Zaraz sobie wstawię kaszę gryczaną do gotowania a potem zrobię sałatkę z brokuła, selera naciowego, rzodkiewek, pomidora, jajek i czego mi tam jeszcze wpadnie w łapska

Edit: Miałam zapytać. Kiedy ma termin szwagierka???

Edytowane przez Gosia_Szymonek
Czas edycji: 2009-05-04 o 14:54

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-04, 16:05   #638
Sniezynka21
Zakorzenienie

Gosiu pokaze Ci zdjecia jak juz osiagne swoj cel i zobaczysz jak wyglada dorodna swinka A szwagierka ma termin na listopada. Obie jakos nie palamy do siebie wieksza "miloscia"
Tego co piszesz w zyciu bym nie jadla, feee. Ja jem wszystko normalnie, jak zawsze ale bez makaronow ( chyba ze rosol w niedziele) kartofli, ryzu itp... duzo surowek, ale tak to normalnie, jak zwykle kotlety itd...
Stary 2009-05-04, 16:38   #639
parapet
Zadomowienie

Śnieżynka, jak ci córcia wierszyk zarzuci to się poryczysz jak bóbr. Na sto procent

Aj ja tak jakoś ostatnio wszędzie przelotem. Czas mi szybko leci.

Wstawałam dziś z łóżka na kolanach. Jakiś ból w plecach mnie złapał. Poleżałam 10 min na podłodze i jakoś chodzę, ale czuję te plecy. Poszłam do pracy wysmarowana mentolową maścią.

Dziewczyny, super, że wróciłyście

Monka, 6 kilo ty chomiku Tak sobie niewybrednie żartuję, bo wiem, że zrzucisz

Mamy ciążę za ciążą. Jak Magda będzie już kończyła, to się okaże, że następna z niespodzianką w brzuszku chodzi. Gosia wszystkie trzymamy kciuki, żebyś to była ty

Nie pamiętam czy pisałam, że obejrzałam butki w reserved Najwyżej się powtórzę. Od razu proszę o wybaczenie. Do rozmiaru 25 (taki udało mi się znaleźć największy) mają miękką zginalną podeszwę i usztywniany tył bucika. Wyglądają nienajgorzej. Te większe już tandetnie plastikowe.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 19:08   #640
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

Śnieżynko, a czego konkretnie byś nie zjadła z tego co wymieniłam?? Ja to w zasadzie jadłam całe życie, więc nie jest to nic wyjątkowego. No może oprócz selera naciowego, którego to spróbowałam dopiero w ostatnią sobotę Tak sobie mi smakuje, ale jeśli tylko jest zdrowy (w końcu jest warzywem) to czemu nie znaleźć takiego przepisu, w którym się sprawdzi
Zazwyczaj do obiadów jadłam ziemniaki, teraz lawiruję między kaszą gryczaną, pęczakiem i ryżem brązowym.
Całe szczęście, że lubię warzywa bo byłoby mi ciężko
Tak, tak, rzuciło mi się to w oczy, że nie przepadacie za sobą. Pytam, bo utkwiło mi, że ciężko było jej zajść w ciążę i jakoś tak utożsamiałam się z jej problemami.

Parapet, kojarzysz mi się z tymi klimatami Co zrobić z zieloną soczewicą??? Leży w szufladzie i czeka na Twój sprawdzony przepis
Współczuję plecków Straszny jest ból kręgosłupa. Pamiętam
Stary 2009-05-04, 19:33   #641
monka23
Zakorzenienie

My juz po basenie, probwalam cos napisac jak plywali, ale cos mi niechcialo zaskoczyc

Sniezynka oszz ty franco a ja nie mam konta, moj brat juz sie wycwanil i zmienil haslo na NK.

Justyna ehhh wsplczuje bolu pleców, ladnie cie poskladalo jakies wczesniej problemy z tym mialas? Ja taka poskladana bylam moze z 3 razy , ale to bla wina kaca, za duze cisnienie w glowie jak sie podnosilam i na czwaraka chodzilam po domu, dopiero nastepnego dnia przechodzilo A no wiesz raz sie tyje raz sie chudnie nudzi mi sie wiec tyje a potem mam co robic a tak serio to nerwy mnie zjadly, glupota stres lenistwo brak cwiczen i brak czasu. Moj tz panikuje jak tyje wie ze zla chodze wtedy na caly swiat i mi co chwile przypomina ze mi zad urusl. Akcja motywacja, gorzej jak przesadzi albo w nieodpowiednim momencie mnie w ten sposob motywuje to bym mu przywalila liscie i zlozyl by sie w pol.Przesadzal tak jak bylam po ciazy.

Gosia fee tez nie lubie kaszy , nie przepadam.

bylam dzisiaj malego zapisac na jakies zajecia ale ze jest dzis bank holiday to silka byla zamknieta , jutro pojde i mam nadzieje ze na cos sie zalapie. tequondo,kix boxing, aikido
Stary 2009-05-04, 21:01   #642
parapet
Zadomowienie

Gosia, cukinia nadziewana soczewicą i tuńczykiem i wszystko zapieczone w sosie pomidorowym. w sumie dietetycznie masz taką suszoną czy w puszce? różnica taka że z suszona więcej zachodu.

To chyba nie kręgosłup. Tylko jakiś mięsień w plecach. Całe szczęście. Często mam tak z mięśniami w okolicach karku i po 2-3 dniach smarowania mija. Z kręgosłupem byłoby trudniej.

Monka, chłop niby chce dobrze, ale dobre intencje to za mało, czasami. Widzę, że na poważnie wzięłaś się za organizowanie Młodemu czasu
parapet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 21:14   #643
monka23
Zakorzenienie

Justyna wiesz teraz moge sie tym zajac, juz do pl tak bujac nie bede , w kocncu koniec zycia na walizkach , ledwo co sie czlowiek zasiedzial i przyzwyczail to trzeba bylo zmieniac dom. Wczesniej bylo by to bez sensu. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Ide cwiczyc, moj maly rastaman wkoncu spi. Spi z nami jakos sie przyzwyczailam do spania z nim i szkoda mi tych chwil za niedlugo bedzie sie wstydzil mi buzi dac wiec korzystam. W sumie to spal u siebie , ale jakos mnie tak wzielo i dalej sie przebudza w nocy, albo to migdal, albo za male juz wyrko Czas kupic nowe , musze poszukac ktore , takie zeby z nim roslo , juz mi przeszla faza na pociag i te inne , z reszta wyjdzie w praniu

Doridee jak po weekendzie? Edycia chyba tez gdzies poszla sie lajdaczyc z rodzinka
Stary 2009-05-05, 06:22   #644
Sniezynka21
Zakorzenienie

Wstawac spiochy jedne

Monka bierz sie za cwiczenia Ja wlasnie zaliczylam godzinke Orbitreka, ale ciezko mi bylo po takiej dlugiej przerwie !! Mam zamiar jeszcze 500 szt. na skakance, ale to popoludniu, bo skacze na dworze i niby robie to dla Olivii, bo sasiedzi smiesznie na mnie patrza haha

Doridee snilas mi sie dzisiejszej nocy Przejezdzalas kolo mnie i postanowilas wpasc, bylas w drodze po Aluske, mialas ja skads odebrac

Ide pranie wlaczyc
Stary 2009-05-05, 06:59   #645
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

Ale ruch w interesie .dziewczyny nadrabiają zaległości z ostatnich dni ,ale przynajmniej można trochę poczytać .

Śnieżynka- jeśli waga spada Ci powoli ,to przynajmniej masz szanse na długo ja utrzymać .Bo kiedy szybko się chudnie to efekt jo-jo jest też szybki.

monka- tylko latasz i latasz . Nie masz przypadkiem tak ,ze budzisz sie i zastanawiasz ,gdzie jesteś ,czy w jednym ,czy w drugim domu?

Gosia- ja mogłabym nie jeść ziemniaków w zamian z kasze ,czy też ryz ,no i niestety też i makaron.
Djamelko -rzeczywiście ta Twoja ciąża zleciała expresem. Teraz tylko się rozwiąż i będziemy czekac na magdę ,a potem na ....

A ja sie przeziebilam i jest mi cięzko ,ale mysle ,ze sie nie rozłoze ,bo nie mam czasu na choroby.
Wczoraj wydzwaniał jakis gnojek żeby mu honde sprzedać ,a co do czego to potem nie przyjechał .Normalnie tylko nakopac takiemu .
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 07:29   #646
Sniezynka21
Zakorzenienie

Gosiulo zdrowka Ci zycze Ja myslalam, ze Ty juz sprzedalas te Honde Powiedz, jak nowe autko sie sprawuje, bo pytalam, ale nic nie piszesz

No, ja juz dol posprzatalam, pranie wlaczylam i jeszcze tylko poprasowac poki mala spi a jak juz wstanie to musze tylko odkurzyc i umyc podlogi i gotowe

Jutro wybieramy sie z TZetem do chinskiej restauracji a dzieci zostawiamy pod opieka siostry. Idziemy tylko na jakies 2h, bo siostra ma syna a ten ma powera, jakby bylo ich ze 4 !! Dlatego nie chce na zbyt dlugo dzieci zostawiac.

Oooo i wstala Sarenka a mialam prasowac...

Do potem
Stary 2009-05-05, 07:39   #647
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

hondy nie sprzedałam ,bo nie mogłam zostac bez samochodu zanim kupiłam drugi ,a teraz chyba sie troche z nię pobujam.
Ale peugeot sprawuje sie bez zarzutu. przejechałam nim 2 tysiace w miesiąc i jest lux.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P030509_13.15[02].jpg (148,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P130409_17.17.jpg (38,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P010509_11.19.jpg (145,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez gosiula
Czas edycji: 2009-05-05 o 09:40
Stary 2009-05-05, 08:20   #648
djamelka
Rozeznanie

No widze ze ruch sie zrobil

Sniezynka jak dobrze pamietam to w tamtym roku tez bylas w restauracji chinskiej na rocznicy?Kurka jak to leci!Wyslij mi tez zaproszenie na NKbo niemam Cie w znajomych.

Gosiula to fajnie ze auto sie dobrze sprawuje(z moim 307 tez nie mam problemow)i tak jak ty podobnie musze sie pozbyc mojej hondy z parkingu
Wracaj szybko do zdrowka!!!!!
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 08:48   #649
monka23
Zakorzenienie

Witka

Sniezynka ja tez juz pranie wstawilam, ale przede mna jeszcze sprzatanie i prasowanie i cwiczenia, ja to robie z dosc duzym opoznieniem w porownaniu do ciebie haha , najpierw sie wybycze na kanapie a potem biore sie za wszystko .

Gosiula duzo zdrowka, nie daj sie. Nie no nie mialam jeszcze tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 09:43   #650
djamelka
Rozeznanie

Gosiula Ninka slodziutka dziewczynka.Dlugo jej nie widzialam bo jakis czas nie chcialy mi sie otwierac zdiecia.Sliczna masz coreczkeA jak urosla
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 10:52   #651
monka23
Zakorzenienie

Gosila hehe fajna ta fotka malej w okularach , podcinasz jej wloski? czy nie? zapuszczasz? . Urosla urosla, ale nic sie nie zmienila jakbym ja widziala w realu odrazu bym ja poznala

Ale mam syf w domu o ludzie, moj maly gotowal i w salonie mam pelno platkow kukurydz. chyba sie troche rozbudzilam, red bula wiaglam i juz mi lepiej ale nie wiem za co sie zabrac .

ZNACIE STRONKE KINO PECETOWIEC? http://www.kino.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ mozna ogladac filmy przez 74 min potem sie blokuje na 54 min , po uplywie 54 min mozna skonczyc film. albo wykupuje sie uczestnictwo np na rok jest ok 650 ojro czy cos w tym stylu i mozna ogladac filmy bez limitów bez ograniczen. Mi sie to oplaca niz kupowanie dzien w dzien filmów w wyporzyczalni po 3 f , jezeli na kino pecetowiec nie ma jakiegos filmu wtedy idewyporzyczyc.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2009-05-05 o 10:57
Stary 2009-05-05, 12:16   #652
Sniezynka21
Zakorzenienie

Djamelko chetnie bym Cie zaprosila do znajomych na NK, ale nie mam pojecia jak Cie odnalezc Napisz mi na priv prosze Twoje dane to Cie odnajde Kurcze, pokaz no ten brzusio swoj !!! Probowalam sobie przypomniec co robilam w zeszlym roku na rocznice i nie pamietam chyba faktycznie bylam u chinczyka

Gosiu tak, jak Monka pisze Ninka nic sie nie zmienia. Podobna jest do Ciebie, jak dwie krople wody. Przepraszam, ze pytam ( nie musisz odp. ) ile minelo juz czasu od smierci Twojego meza ???

Monka mi sie nigdy nie chce cwiczyc w ciagu dnia, dlatego wole odbebnic to z samego rana A robote juz dawnooo skonczylam Nawet zdazylam gosci przyjac hehe 650 € na filmy to dla mnie strasznieeeeee duzo !! No, ale jak tak duzo ogladasz to moze i sie oplaca
Stary 2009-05-05, 12:30   #653
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka nie wiem jaki cudem napisalam 650 ojro hehe mialo byc 65 ( a okazuje sie ze 60- pisalam z pamieci) a wiec tak na miesiac jest 10 ojro , na 3 miesiace 20 ojro, na rok 60 ojro , na 2 lata 80 ojro , a dozywotnie koto 200 ojro .
Ja dopiero skonczylam prasowac i jeszcze musze za chalupe sie zabrac , maly mi taki sajgon zrobil ze szok, lata teraz w mojej bluzce na ramiaczkach , a moj tz sie drze ze babe z niego robie .Sam sobie ubral co mnie to

Ide charowac dalej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 12:38   #654
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej!

No wkoncu cos sie dziejenajpierw zanim zaczne to musze sie pochwalic ze zapisalam Darie do przedszkola!!!!!!!!!!!:ju pi:Pojdzie od wrzesniarazem z Bartoszem beda chodzic do jednej placowki wiec bede wozic ich razemto byla decyzja pod wplywem chwili i zachety Pani przedszkolankiaz sie nie moge doczekac,Daria na slowo przedszkole az podskakuje bo tlumaczylam jej ze tam jest fajnie,sa dzieci,zabawki,beda sie bawic razem i uczyc wierszykow i piosenek wiec sie dziecko rozochocilo

Sniezynka Gosila ma racjeim teraz dluzej potrwa zanim zgubisz kilogramy(chociaz wedlug mnie wygladasz slicznie)tym dluzej bedzie bez efektu jo-joJa cie i tak podziwiam ze dajesz z tym wszystkim rade-dom,dzieci przeciez to bsorbujace a ty wciaz pelna energiizazdroszcze ci bo ja mam taki zapieprz w domu oststnio ze mozg stajenieraz nawet niemam czasu sprzatac jak od rana pomagam tztowi,tesciowa dobra kobieta ze chociaz obiad mi ugotuje i dziecmi sie zajmie

Gosia ja kiedys dawno temu tez mialam spiecia z tesciamiale teraz odpukac dlugo jest spokojale ja tez jestem taka ze sie nie dam i mowie co mysle chociaz nieraz lepiej trzymac jezyk za zebami

Gosiula Ninka urocza-a jakie wloski ma juz dlugiesliczna z niej dziewczynka,autem sie nie przejmuj,kazdeznajdzie swojego kupcawazne ze twoj lew dobrze ciagnieaaa i wracaj do zdrowka

Monka mam nadzieje ze skonczy sie ta historia z robalami pomyslnie a burdel to ja mam w domu ostatnio bez przerwy

Djamelka,Magda pokazujcie brzusie

Djamelka tylko raz bedzie post-urodzilamczekamy,czekam y

Doridee a jak Alunia?Ciagle jeszcze placze w przdszkolu?Mam obawy co do Darii bo ona najbardziej z moich maluchow jest ze mna zzyta

Aj dzis musze malowac domeka mam lenia ze hej ale co mus to musale za to moj mezusiek daje mi "premie"pokupowalam sobie troche ciuchow na latodo potem

Edytowane przez MONIKA1850
Czas edycji: 2009-05-05 o 12:40
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 12:38   #655
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

Zmienia sie zmienia -zwłaszcza charakterek -coraz bardziej pyskata i przemądrzała.
A Adama nie już ponad 10 m-cy.
Stary 2009-05-05, 13:09   #656
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

ja pokażę Wam dziś nie brzusio ale jego zawartość
a i była dziś u gina ponieważ nie mógł znaleźć tętna wysłał mnie na usg i znam płec (wiadomo pewnie nie na 100%) ma być Grześ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia usg.jpg (16,1 KB, 13 załadowań)
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 13:09   #657
monka23
Zakorzenienie

Monika moj maly tez tylko truje ze chce juz isc, tylko ze on mowi ze chce do szkoly a nie przedszkola oj zobaczymy jak szybko zmieni zdanie. Z robalami sie zobaczy , 14 mamy wziasc kolejna dawke. Potem zrobie wyniki, choc nie wiem czy warto bo i tak moze nic nie wyjsc , bede lekac tutajsza sluzbe zdrowia albo malego zafoliuje zeby mi jakiegos badziewia z przedszkola nie przyniosl. Fajowo ze masz pod nosem tesciowke , jest jak jest niekiedy ale dzieci ci nakarmi , popilnuje a ty czujesz sie jak nastka. Ja mam codziennie burdel az mnie tz wkurzyl bo wsanie wykapie sie ubierze i nawet gnoj za soba nie posprzata , skarpetki leza koszulka gacie, wez to daj do prania a nie ja bede sprzatac. Wkurzylam sie i poszlo do smieci , zobaczymy za kilkanascie dni jak sie chlop zdziwi ze nie ma podkoszulek , skarpetek i gaci , ale bedzie wojna. Moze sie nauczy dawac do prania to nie hotel.

Gosiula ojjj moj maly tez sie tak kloci ze mnie scina. Co za diabel wcielony

Ja dalej na raty sprzatam

Magda BOSKIE BOSKIE BOSKIE , ale czadera, i GRATULACJE synusia . Jak bedziesz na kolejnym usg wklej kolejna fotke. Dobrze ze wszytko okey . Brawo cudny szkrabik .Mojd dzidek wieki temu tak byl hehe a teraz szogun Oj przygotuj sie co chlop to chlop hehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2009-05-05 o 13:11
Stary 2009-05-05, 13:09   #658
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika dzieki za komplementy Chcialabym miec Twoja figure Super, ze zapisalas Darie do przedszkola Przynajmniej odsapniesz troszke i dla Darii cos nowego bedzie Co sobie kupilas ??? Pochwal sie

EDIT: wszystkie 3 w jenym czasie wyslalysmy posta

Magda super, fajowe zdjecie Najwazniejsze, ze wszystko w porzadeczku

Monka a ja na raty prasuje

Moi tescie chca wziac Olivie na 2 tyg. na wakacje do Polski i sie caly czas zastanawiam...

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2009-05-05 o 13:12
Stary 2009-05-05, 13:22   #659
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Gosiula o pyskowaniu to ja nic nie mowiemoje wszystkie maja niewyparzone "buzki"za mamusia hehe

Magda GRATULUJE SYNKA!!!!!!!!Pewnie bardzo sie cieszycie co???A co Izunia na to ze bedzie miala braciszka?????Pewnie tez wniebowzieta co?

Sniezynka moja figurewatpie.A kupilam soobie fajne spodnie na lato biale,kilka bluzeczek i klapki na dosc wysokim obcasieale tz wysoki wiec nie ma problemui kilka tam takich *******ow

A ja na raty robie wszystkozaraz musze pomyc naczynia i potem ide ten nieszczesny domek malowac,szkoda ze dzis zimno bo bym sie opalila

Edytcia ile daliscie za telewizor?My planujemy kupic sobie Sony 32cale bo 40 sa ogromne,ma siostra tzta i jak dla mnie to za duzyco najwyzej to do 37cali taki chcemy bo sie nam na stolik fajnie zmiesci a macie jaka rozdzielczosc?i fuul hd???
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 13:28   #660
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

dzięki za gratulacje ale Same wiecie, ze to może byc pomyłka, ja po dzisiejszym przeżyciu z tętnem to wiem jedno byle było zdrowe kij z tym co będzie, na pewno TŻ chcialby chlapaka wiadomo - syn drzewo i dom itd
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości