Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-12, 21:36   #631
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
a Mythic jaki dają efekt? bo jak na razie jestem zachwycona BC
Mythic lekko rozjaśniają mi twarz, ale jest potem taka promienna, rozświetlona, nie widać żadnych oznak zmęczenia czy zaczerwienienia. Tylko ja ze swoich wywaliłam różowe kulki, bo było ich dosyć sporo i lekko różowiły mi twarz oraz dosypałam beżowe kulki ArtDeco, teraz mam cudowną mieszankę

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Mnie ostatni też bierze, więc kto wie
Estella, czekam na fotki twoich zbiorów, mam nadzieję, że niedługo będą

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta Melduję, że żyję i mam się dobrze. Mój ząbek też
Na szczęście dostałam znieczulenie i nic a nic nie bolało. Dziękuję zatem za Wasze kciuki
Umówiłam się też na następny tydzień na kolejną wizytę.

A co z fryzurą? A no mam boba Dokładniej: 2-kolorowy balejaż i ścięte włosy do połowy szyi. Czuję się dobrze w tej fryzurze i wyglądam nieco poważniej.
Wrzucę Wam wieczorem fotki jak zdążę, bo idę jeszcze do koleżanki na plotki zaraz.

EDIT: Dodaję tak na szybko fotki. Trochę już mi się fryz rozwalił, ale tak dziś wieje...
Nie patrzcie na moją nienajlepszą cerę
Isa, super wyglądasz, bardzo ci ładnie w tym bobie. Dobrze, że wizyta u dentysty przebiegła bezboleśnie, mnie czeka usunięcie ósemki i nie mogę się zebrać, żeby umówić się na wizytę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wiecie, chciałabym zmniejszyć ilośc kosmetyków ale nie mam pojęcia jak : Zwłaszcza, że mam wrażenie że sie rozmnazają
Może rozmnażają się przez pączkowanie?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja już po Z dziewczynami było bardzo fajnie - super, że przyjechałaś Sleepy, mam nadzieję, że znów nas szybko odwiedzisz Czekałam do ostatniej chwili, żeby zobaczyć się z Madziarrą, ale się nie udało A potem się okazało, że dentystka miała godzinny poślizg także mogłam z Wami pobyć dłużej...
A dentystka mi zęba nie wyrwała I prawie nie bolało, także nawet przyjemnie było Tylko mi musiała do kanału wpsikać kwas mlekowy i trochę spłynęło na język - a fu! Tak mniej szczypało, potem jeszcze mnie od tego usta piekły... Także wrażenia inne niż normalnie po wizycie u dentysty
kochanie, szkoda że dentystka nie zadzwoniła do ciebie i nie uprzedziła, moja zawsze ma poślizg ale zawsze dzwoni.
Też się cieszę, że wreszcie poznałam sleepy, mam nadzieję że będzie wpadać do nas częściej

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Hasceral jest dobry ale w formie doraznej pielegnacji i nie za czesto bo zmaceruje stopy i bedziecie mialy problem.Idealnie nadaje sie do walki z peknieciami i wygladzaniem.Jednak uzycie 2-3 razy w tyg to max i bardziej na zasadzie nasmarowac stopy,skarpetki i po godzinie czy dwoch zmycie lub zostawienie na noc ale nie czesciej niz max.2 noce w tyg.
Hexxano, dzięki że napisałaś o tym Hasceralu, tym bardziej mi się spodobał i nabędę go przy najbliższej okazji
Stary 2009-03-12, 21:36   #632
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
a Mythic jaki dają efekt? bo jak na razie jestem zachwycona BC
Mythic lekko rozjaśniają mi twarz, ale jest potem taka promienna, rozświetlona, nie widać żadnych oznak zmęczenia czy zaczerwienienia. Tylko ja ze swoich wywaliłam różowe kulki, bo było ich dosyć sporo i lekko różowiły mi twarz oraz dosypałam beżowe kulki ArtDeco, teraz mam cudowną mieszankę

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Mnie ostatni też bierze, więc kto wie
Estella, czekam na fotki twoich zbiorów, mam nadzieję, że niedługo będą

Cytat:
Hej dziewczęta Melduję, że żyję i mam się dobrze. Mój ząbek też
Na szczęście dostałam znieczulenie i nic a nic nie bolało. Dziękuję zatem za Wasze kciuki
Umówiłam się też na następny tydzień na kolejną wizytę.

A co z fryzurą? A no mam boba Dokładniej: 2-kolorowy balejaż i ścięte włosy do połowy szyi. Czuję się dobrze w tej fryzurze i wyglądam nieco poważniej.
Wrzucę Wam wieczorem fotki jak zdążę, bo idę jeszcze do koleżanki na plotki zaraz.

EDIT: Dodaję tak na szybko fotki. Trochę już mi się fryz rozwalił, ale tak dziś wieje...
Nie patrzcie na moją nienajlepszą cerę
Isa, super wyglądasz, bardzo ci ładnie w tym bobie. Dobrze, że wizyta u dentysty przebiegła bezboleśnie, mnie czeka usunięcie ósemki i nie mogę się zebrać, żeby umówić się na wizytę

Cytat:
Wiecie, chciałabym zmniejszyć ilośc kosmetyków ale nie mam pojęcia jak : Zwłaszcza, że mam wrażenie że sie rozmnazają

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja już po Z dziewczynami było bardzo fajnie - super, że przyjechałaś Sleepy, mam nadzieję, że znów nas szybko odwiedzisz Czekałam do ostatniej chwili, żeby zobaczyć się z Madziarrą, ale się nie udało A potem się okazało, że dentystka miała godzinny poślizg także mogłam z Wami pobyć dłużej...
A dentystka mi zęba nie wyrwała I prawie nie bolało, także nawet przyjemnie było Tylko mi musiała do kanału wpsikać kwas mlekowy i trochę spłynęło na język - a fu! Tak mniej szczypało, potem jeszcze mnie od tego usta piekły... Także wrażenia inne niż normalnie po wizycie u dentysty
kochanie, szkoda że dentystka nie zadzwoniła do ciebie i nie uprzedziła, moja zawsze ma poślizg ale zawsze dzwoni.
Też się cieszę, że wreszcie poznałam sleepy, mam nadzieję że będzie wpadać do nas częściej

Cytat:
Hasceral jest dobry ale w formie doraznej pielegnacji i nie za czesto bo zmaceruje stopy i bedziecie mialy problem.Idealnie nadaje sie do walki z peknieciami i wygladzaniem.Jednak uzycie 2-3 razy w tyg to max i bardziej na zasadzie nasmarowac stopy,skarpetki i po godzinie czy dwoch zmycie lub zostawienie na noc ale nie czesciej niz max.2 noce w tyg.
Hexxano, dzięki że napisałaś o tym Hasceralu, tym bardziej mi się spodobał i nabędę go przy najbliższej okazji

Przepraszam, ale przez te problemy z wizażem wysłało mi się dwa razy:/ Chyba znowu coś naprawiają...

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-03-12 o 21:40
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 22:06   #633
karolina1985
Zakorzenienie

Hello

Isa świetna fryzura, bardzo Ci pasuje

Ale było fajnie na zlocie dziś I poznałyśmy Sleppy
Już nie mogę się doczekać jak dziewczyny przyjadą na jakąś niedzielę i zrobimy zlot całodniowy

Kosmetycznie spodobał mi się żel z wit. C TBS a niekosmetycznie kilka par szpilek Muszę któreś kupić, muszę

A Magda będzie pewnie miała jutro kaca, bo polazła na imprezę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 22:11   #634
sleepy
Zakorzenienie

Już w domku.

Karolina, Madziarra, Lizzie, Kochanie
Bardzo Wam dziękuję za przemiłe popołudnie. Mam nadzieję na więcej

Isa, bardzo korzystna wiosenna zmiana
Stary 2009-03-12, 22:47   #635
rzyrafka
Zakorzenienie

Musze jutro kupic torebkę- rozwaliła mi się dzisiaj kompletnie ta jedyna z Re i zostałam z imprezową Promod, która wygląda jak po katakliźmie jakimś Pójdę do Kazia, bo ostatnio z Mag widziałam fajną słoniową w HM, tylko tak dawno nic nie kupowałam i boję się, z enie będę umiała się zdecydować I zahaczę tez o fryzjera, zobaczę ile chcą w tym zakładzie co sobie upatrzyłam
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 23:08   #636
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochanie pamietam,ze pislalas juz o tym,jest mi niezmiernie milo,ze to co pisze zostaje zauwazone przez innych-caly czas chlone wiedze i lubie sie tym dzielic.

Kremy Bielendy byly troche tansze jakis czas temu ale wiadomo,ze wszystko idzie w gore jak masz okazje poczekac na Targi to poczekaj,do kompletu maja dobry krem do pazurkow i dloni tez z tej serii.
BIELENDA - KREM DO RĄK I PAZNOKCI - POJ. 500ml.

Mnie akurat odpowiadaja te kremy,nie tylko ze wzgledu an dobre dzialanie ale takze i pojemnosc
Ja wiedzę biochemiczną chłonęłam krótko, zatrzymałam się na etapie czytania składów i rozumienia, że jest silikon/sls/parafina/poliacrylamid
No to poczekam na targi Wiesz, odkąd kupiłam sobie półlitrowe maski matrixa odchciało mi się dużych opakowań Ale z tym spróbuję przy najbliższej okazji
A krem Polleny mam ten sam A hasceralu używałam częściej i nic mi się nie ze stopami, ale może jestem słoniem

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

A może jak orzęski: trzy godziny i masz ddwa kosmetyki z jednego (ach, nawet się dzisiaj czegoś nauczyłam z biologii)
Moja dentystka nigdy nie dzwoni... Ma tylu pacjentów, że ciągle stoi przy fotelu. No i poza tym, że mnie męczy, to ją lubię

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Już w domku.

No to dobrze, że wróciłaś już Ja również dziękuję

A! Zizou, to zdjęcie co wkleiłaś, super oddaje kolor tego podkładu Dzisiaj go oglądałyśmy - piękny kolor, bardzo mi się spodobał... Ale jak podkreśla suche skórki, to ja muszę szukać czegoś innego

idę spać, jutro mam dzień z przetwarzaniem sygnałów dobranoc
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 23:09   #637
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A Magda będzie pewnie miała jutro kaca, bo polazła na imprezę
Musiałaś wykrakać I do tego jeszcze Pan Altanka musiał do mnie napisać jak jestem w TAKIM stanie
Cytat:
Już w domku.

Sleepy, super było Cię poznać Zapraszamy ponownie !

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 23:22   #638
MagJa
Zakorzenienie

Witam i zaraz zmykam...

Z kremem do stóp Hexx wyjaśniła sprawę, więc powtarzać nie będę. Dodam tylko, że na targach wcale dużo taniej nie wychodził, ale dokładnie nie pamiętam, bo rzyrafka mi go kupowała. A krem do rąk i paznokci też jest świetny, też miałam od Hexx

isa - super fryzura ja też dzisiaj zmieniłam look, ale b. delikatnie, bo kolor został ten sam, tylko odświeżony, fryzura też, tylko bardziej wycieniowana. Ale i tak jestem happy Kolor co prawda chciałam jakiś jaśniejszy, bardziej marchewkowy, ale nie marchewę, ale z fryzjerkami doszłyśmy do wniosku, że lepiej zostać przy tym, bo on jest z serii Rich, więc i sam w sobie intensywniejszy i zmywa się wolniej, a te bardziej rude już są z normalnych farb, więc zaraz będą wypłowiałe, jak to wszelkie czerwienie mają w zwyczaju

U mnie z zębem też ok, w końcu dentysta wybrał inną opcję, mniej skomplikowaną, więc ząbka mam już z powrotem Znieczulenia nie było, bo nie było po co, ząb martwy, więc faktycznie nic a nic nie bolało Za tydzień pewnie już tak wesoło nie będzie, bo idę zrobić porządek z innymi (żywymi) zębami...

Co do wakacji u nas póki co są 2 plany: Bolków i Woodstock Typowo relaksacyjnych na razie nie mamy. Zresztą najpierw weekend majowy jest, a i na niego plany jeszcze nie do końca skonkretyzowane są.

Rozpisałam się, a miałam zmykać. Toteż zmykam
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 00:35   #639
sintagma
Wtajemniczenie

Dziewczęta pytam Was jako ekspertek mam pytanie odnośnie revlona colorstay.. Otóż znalazłam na all uzupelniacze w tubkach po 5 ml- 4.99zl u użytkownika PaintBall rybnik czy jakos tak... I ciekawa jestem czy takie coś wogóle istnieje?! Duży pelnowymiarowy uzupelniacz kosztuje 24.90 w tubce. Tylko sie zastanawiam czy takie coś nie jest sprytna podróbka ....
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 06:46   #640
isa666
Zakorzenienie

Dobry

Dziękuję wszystkim w imieniu mojej fryzurki Dziś rano co prawda nie udało mi się jej wymodelować tak jak zrobiła to fryzjerka, ale i tak cieszę się, że obcięłam te zniszczone końce Muszę sobie chyba kupić dużą okrągłą szczotkę z naturalnego włosia(tylko, że one kłują, ale może się nie pokaleczę) i chyba czas pomyśleć i nowej suszarce

Biegnę do pracy zaraz, więc póki co się żegnam
Stary 2009-03-13, 07:29   #641
Hosenka*
Zakorzenienie

Dobry

Wczoraj znowu posmarowałam stópki, wczesniej zrobiłam kąpiel winogronową z Avonu. To już 3 dzień

Nowość na BU http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikpha6.html

Mam ochote na kolejne zamówienie tylko nie wiem gdzie i co Wczoraj Samiec powiedział do mnie "Moje ty mazidełko"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 08:28   #642
sleepy
Zakorzenienie

Hej wszystkim NK

Ależ się nie wyspałam...
Zamierzam za chwilę zrobić poranek rolnika więc powinnam odżyć. Muszę tylko zepchnąć futro z kolan
Stary 2009-03-13, 08:35   #643
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Cudnie wlasnie na tego typu produkt czekalam bo chcialam miec gotowca
Hosenko bo staram sie tam zbyt regularnie nie zagladac tymbardziej,ze zapasow jest spora ilosc
Stary 2009-03-13, 08:37   #644
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko bo staram sie tam zbyt regularnie nie zagladac tymbardziej,ze zapasow jest spora ilosc
Ja tak akurat sprawdziłam rano Choć w sumie bez nadzieji na nowości bo dawno nic nie było nowego, a tu niespodzianka

Mówisz Nasz Ekspercie że to dobre?

Instagram

Stary 2009-03-13, 09:02   #645
off-wietrzka
Rozeznanie

helouł!!

Cytat:
Isa, super fryzurka!! do twarzy Ci w niej!!

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
O Hiszpani też marzę pojade za rok może dwa jak naucze sie Hiszpańskiego bo się ucze A Tunezje polecam strasznie byłam i było cudownie gdyby co to polecam miasto sousse
ja też Tunezję polecam! fajne warunki do wypoczynku i jest co pozwiedzać

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
a też mają takie mieniące się drobinki jak BC??

haha, płyn do demakijażu mi się kończy i dezodorant i "niestety" muszę się wybrać do sklepu...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 09:05   #646
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak akurat sprawdziłam rano Choć w sumie bez nadzieji na nowości bo dawno nic nie było nowego, a tu niespodzianka

Mówisz Nasz Ekspercie że to dobre?

Moja cera uwielbia kwasy PHA ze wzgledu na sklonnosc do naczynek itd.
Mialam zamiar kupowac cos z preparatow Neostraty ale...widze,ze tak sie nie stanie bo zdecydowanie wole wybrac tonik z BU.

Jezeli masz ochote pokwasic sie w sposob delikatny oraz dlugofalowy to polecam kwasy PHA.Dla mnie to swietna alternatywa tymbardziej,ze mam ograniczone mozliwosci wyboru ale z drugiej strony przerobilam tyle roznych dermokosmetykow z kwasami,ze wole zostac przy mniej inwazyjnych kuracjach

Moglabys mi jeszcze sprawdzic co sie dzieje z Avonowym cudem pt.maseczka ulatwiajaca rozczesywanie wlosow seria Naturals?opakowanie w tubce,skonczyla sie a ja nie zrobilam zakupow jak ostatnio pojawila sie w ktoryms katalogu

_________________________ _________________________ _________________________ __

Kochanie z Hasceralem to jest tak,ze zalezy ile go nakladasz,w jaki sposob i jaka masz skore na stopach i trzeba pozniej bardzo dokladnie umyc rece
W kazdym razie ciesze sie,ze Ci sluzy bo to jeden z lepszych preparatow!
Byl okres,ze dosc czesto widywalam Cie na BK a pozniej jakos zniknelas

U mnie kremy schodza w duzych ilosciach i dlatego lubie duze opakowania-praktyczne i wydajne ale szampony i odzywki odpuscilam sobie z wszelkich linii profesjonalnych,szczegoln ie w duzych opakowaniach.Zreszta ostatnio bardzo mnie wciagnely rzeczy z polproduktow i widze,ze o wiele lepiej sluzy to moim wlosom.

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2009-03-13 o 09:08
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 09:22   #647
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Moja cera uwielbia kwasy PHA ze wzgledu na sklonnosc do naczynek itd.
Mialam zamiar kupowac cos z preparatow Neostraty ale...widze,ze tak sie nie stanie bo zdecydowanie wole wybrac tonik z BU.

Jezeli masz ochote pokwasic sie w sposob delikatny oraz dlugofalowy to polecam kwasy PHA.Dla mnie to swietna alternatywa tymbardziej,ze mam ograniczone mozliwosci wyboru ale z drugiej strony przerobilam tyle roznych dermokosmetykow z kwasami,ze wole zostac przy mniej inwazyjnych kuracjach

Kończę tonik Effaclar, dziś z poczty odbieram m.in. tonik BHA z BU z wymiany ale i ten kusi

Cytat:
Moglabys mi jeszcze sprawdzic co sie dzieje z Avonowym cudem pt.maseczka ulatwiajaca rozczesywanie wlosow seria Naturals?opakowanie w tubce,skonczyla sie a ja nie zrobilam zakupow jak ostatnio pojawila sie w ktoryms katalogu
W obecnym katalogu (nr 4) nie ma tej maseczki Była w K3. Może w 5 jest zaraz sprawdze.

EDYCJA: w K5 też nie ma

Hex, podaję Ci link do K4 http://wyslijplik.pl/download.php?sid=CurhnzZQ
i netto: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=El02pGSZ

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-13 o 09:39
Stary 2009-03-13, 10:02   #648
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
a też mają takie mieniące się drobinki jak BC??
Tez mają drobinki, ale moim zdaniem mniej niż BC, tamte są o wiele bardziej widoczne na mojej twarzy, zarówno przez te drobinki jak i przez to, że mnie przyciemniają. Teraz jak dosypałam do Mythic beżowych, matowych kulek to wyszedł to taki puder wykańczający w stylu Lucidity El, tylko lepiej wygląda na twarzy no i nie wysusza.
Stary 2009-03-13, 10:19   #649
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Czy można go stosować też wiosna/lato?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 10:21   #650
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
podpinam sie pod pytanie. opis brzmi kuszaco...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 10:32   #651
rzyrafka
Zakorzenienie

Dzieńdobry
Miałam lecieć do Avonu po małe zakupki dla koleżanek ale mieu sieu nie chceu w takeu pogodeu
Wieuc pojade tylko do Kazia po torebkę, wskoczę do Almy po jakiś słodki rozweselacz, potem do koleżanki i jej córki, a potem na morderczy trening

Wczoraj mama mi przyniosła z muzeum taką sukienko-tuniczkę sweterkowa obcisłą z krótkim rękawkiem i do połowy ud, nawet mi się spodobała, tylko wystaje mi takie wielki brzucho-fafel że masakra . A do tego zgodnie z matką stwierdziłyśmy, że pośladki mi się tak wyrobiły od ćwiczeń, że są jeszcze bardziej wystające. Ja muszę schudnąć Staram się ograniczać jedzenie ale potem jestem bardziej głodna i jem więcej
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 11:01   #652
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

ja też Tunezję polecam! fajne warunki do wypoczynku i jest co pozwiedzać
Ja Tunezji nie polecam. Lepsza jest Turcja( i obowiązkowy punkt wyjazdu, czyli rafting).

Hosenko, właśnie doleciały odlewki
Stary 2009-03-13, 11:10   #653
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
podpinam sie pod pytanie. opis brzmi kuszaco...
Tak

Hosenko dziekuje,znalazlam na All
Stary 2009-03-13, 11:10   #654
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Tunezji nie polecam. Lepsza jest Turcja( i obowiązkowy punkt wyjazdu, czyli rafting).

Hosenko, właśnie doleciały odlewki
Pomyślimy, pomyślimy

Rafting to pontony na wzburzonej wodzie? Dobrze pamietam z angielskiego lekcje pt. Extremal Sports?

Narazie musimy zpalanować majowy weekend. Szkoda ze taki krótki ...

Odlewki od Ciebie czekają na poczcie od wczoraj. Dziś po pracy odbiore
A swoją drogą: niezłe tempo - wysłałam we wtorek bez priorytetu...

Instagram

Stary 2009-03-13, 11:23   #655
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Rafting to pontony na wzburzonej wodzie? Dobrze pamietam z angielskiego lekcje pt. Extremal Sports?

spływ rwącą lodowatą rzeką

tu mam jedną z moich fotek, mnie akurat nie widać bo jestem z tyłu, podobno na najbardziej bezpiecznym miejscu trzeba się nieźle nawiosłować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rafting.jpg (110,1 KB, 42 załadowań)
Stary 2009-03-13, 11:37   #656
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

spływ rwącą lodowatą rzeką

tu mam jedną z moich fotek, mnie akurat nie widać bo jestem z tyłu, podobno na najbardziej bezpiecznym miejscu trzeba się nieźle nawiosłować
Miło, że coś tam w głowie zostało

Kurcze. .. ale bomba ... lubie takie "coś" (yyy tzn. chyba )

Instagram

Stary 2009-03-13, 11:42   #657
zizou
Zakorzenienie

z wakacyjnych planow to ja polecam Bulgarie jesli cena Euro spadnie. raj na ziemi

my pojedziemy gdzies w tropiki pewnie. marza mi sie Karaiby na podroz poslubna mam nadzieje ze Gad bedzie mial wolny wrzesien to mozna byloby poleciec na Dominikane przez angielskie biuro podrozy
Stary 2009-03-13, 11:50   #658
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi się marzy Australia lub Nowa Zelandia, ale cóż ... nieziszczalne marzenia

Bułgaria jakoś tak mi się źle kojarzy Z brudem, smrodem, biedą ... nie wiem czemu, skoro nigdy tam nie byłam.

Na majowy weekend chciałabym jechac do jakiegoś cichego, spokojnego, ładnego polskiego miasteczka, żeby się zaszyć z Samcem z dala od zgiełku i turystów- macie jakies propozycje?

Instagram

Stary 2009-03-13, 11:57   #659
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Bułgaria jakoś tak mi się źle kojarzy Z brudem, smrodem, biedą ... nie wiem czemu, skoro nigdy tam nie byłam.
pod tym wzgledem miedzy Turcja a Bulgaria mozna postawic znak rownosci. nadmorskie miasteczka sa zadbane i nastawione pod turystow, reszta kraju to bieda i brud. ja jestem zakochana w Bulgarii - malownczie, nadmorskie miasteczka [Nesebyr ]. Sofia jest piekna ale to obraz naszych miast sprzed 20 lat. Istambul ma dwa oblicza - piekne, bogate miasto a z drugiejs trony brudne slumsy.

jesli mialabym wybierac miedzy Turcja a Bulgaria to wybralabym to drugie. bo tansze
Stary 2009-03-13, 12:00   #660
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
my pojedziemy gdzies w tropiki pewnie. marza mi sie Karaiby na podroz poslubna mam nadzieje ze Gad bedzie mial wolny wrzesien to mozna byloby poleciec na Dominikane przez angielskie biuro podrozy
Ja chcę do Ameryki Południowej i Indonezji Ale na razie nie dysponuje takimi funduszami więc muszę się zadowolić czymś bliskoeuropejskim

Cytat:
Na majowy weekend chciałabym jechac do jakiegoś cichego, spokojnego, ładnego polskiego miasteczka, żeby się zaszyć z Samcem z dala od zgiełku i turystów- macie jakies propozycje?
Białystok?
turystów na pewno nie będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości