|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6
jeżeli wy się chwalicie pokojami ja tez chce
mam dwie sciany na pomarańczowo ale chyba ciemny i dwie na łososiowy.. jak to nie lubisz croppa.. eh
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu nie lubię... jakiś taki... za kolorowy i sportowy dla mnie..
ja się lubię ubierać na czarno, szaro, brązowo.. jakieś blade kolory... a cropp ma oczo***ne xd
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
sama jesteś...
kurde. mój ulubiony sklep a buty jakie nosicie![]()
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm kocham glany <333 no i latem trampki
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
ooo
ja się wstydzę powiedzieć.. chyba że zgadniecie.idę. Dobranoc
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry dziewczynki
![]() Dziś mija Rok jak na Wizażu jestem ![]() bedzie impreza? xd
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
pysztu pysztu ![]() komp mi padł wczoraj a nie miałam kabla. Dorotka Ty świętujesz a ja zapijam smutki patrze na opis kolego na gg ' jestem przeszcześliwy.... dzieki Niej'... następny zaj.ebany dooopek. ![]() i na kolego zktorym kiedys cos bylo no i teraz wrocilismy do pisania sie umawiamy i wgl. a tu laska na nk mu pisze : 'brzydalek moj<3 ;**' zabije się !!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-10-17 o 09:58 |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Pysztu pysztu nie przejmuj się
![]() Zostań lesbijką bo z facetami to same problemy
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co Ci powiem ?
z tym pierwszym to coś tego było, ale głupio wyszło i przestaliśmy świrować ze sobą. miał laski ale z żadną mu nie wychodzi... na 18nastce mojej psiółki jak razem tańczyliśmy to masakra ![]() każdy sie pytał czy jesteśmy razem, a jeśli nie to że powinniśmy być bo pasujemy do siebie ![]() ale ch.uj go strzelił. ![]() będę się tasować ogórem kiszonym
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyyy dzień dobry niewiasty
![]() Przepraszam, że mnie nie było wcześniej, ale mam problemy rodzinne i no tak wyszło ![]() Co tam u was gwiazdy ze spalonego teatru??? ![]() Jaka pogoda...? |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dopsie...
tak się mówi podobno .... dziewczyny uciekam sprzątać, będę wieczorem paaa.
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj martyś. oni nie wiedzą co tracą po prostu...
albo stwierdzili że jesteś taką za***istoscia i ze za daleko im do ciebie Lolka a u mnie słonecko <333 ale mrozik też jest ;/ a plany na dzisiaj... hmm... Za dwie godzinki mykam do Sopotu do aqua parku ![]() ![]() Potem małe spotkanko z Kumplem na piwo:P A na wieczór bibka u mojej kuzynki... shisha i te sprawy fajnaaa sobota ![]() a wy laski co bedziecie robic?:
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś z powodu złości tej, która mnie urodziła będę siedzieć w domu...
Aczkolwiek moje złe samopoczucie psychiczne i fizyczne jakoś niezbyt mnie pcha do ruszania się z domu gdziekolwiek... ![]() Więc pewnie będę oglądać tv, spać, palić fajki i zamulać... ![]() ![]() W sumiee to powinno być fajnie
|
|
|
|
#645 |
|
BAN stały
|
Ja lubie cropp :P i hause ;P bersha , stiuvardivus :P cubus , new yourker , H&M i jeszcze kilka innych :P
A buty? Przeważnie na obcasie ![]() Kocham moje platformy <3 ![]() No adidaski też czasem :P I baleriny jak jest ciepło :P Keendy - nie przejmuj się :P Oni poprostu wiedzą że na ciebie nie zasługują no i tyle :P Dorotko no to ee rozkręcaj impreze ![]() . Wkońcu rok to ogrągła data :P trza to poświętować ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A ja co będę dziś robić? Hm :P no to muszę posprzatać w domu :P (jestem w połowie teg sprzątania) Muszę ugotować obiad :P Potem wyszykuję się i R. po mnie przyjedzie i jedziemy do jego kuzyna (bo ten kuzyn bardzo chce mnie zobaczyć, obcziać jak wyglądam :P czy się nadaje ![]() ) Bo mnie jeszcze nie widział, ponieważ nie dawno dopiero z niemiec wrócił.No i potem nie wiem co będziemy robić z R. Może na jakąs pizze pojedziemy. A potem mnie pewnie odwiezie do domu :P |
|
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
posprzątałam
a wieczorem idem na 18-nastkę jak mi się bedzie chciało. ![]() Sandraa - Tobie to dobrzee ;D szczęściaara ![]() Anja - słodkie lenistwo.? ![]() Dorota - weź mnie. weź mnie. kooocchaam aqua parki.! Martyś - nie pierwszy i nie ostatni. ciesz się z wolności.!
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra ale ja gotowac nie umiem xD możmy robic impreze, ale ty gotujesz;d
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Madzia chodz, zabieram cie kurde jeszcze okres dostalam ;/
|
#648 |
|
Konto usunięte
|
idę po bikini ręcznik i mogę isć
![]() biednaa. taak, to zawsze musi przyjść w najgorszym i nieodpowiednim momencie. |
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
Witom moje Białogłowy
A ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie super kurteczke taką fioletową. Jeszcze tylko kzoaczki i jestem przygotowana na zimę. Dziewczynki wy moje kochane. Czy tylko ja tu jestem? Bo jak tak to każda z osobna po łbie dostanie że jej nie maaa . ![]()
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem, ale nie wiem czy mogę z tobą pisać... bo ja jestem rudogłowa a nie biało xDDDD
osz ty.... szybko odebrac tacie aparat i fotki porobic
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14777866]posprzątałam
a wieczorem idem na 18-nastkę jak mi się bedzie chciało. ![]() Anja - słodkie lenistwo.? ![]() [/QUOTE] śmigaj na tą 18-nastkę A nie jak ci się będzie chciało xDA no leniuchujeee Tylko muszę w łazience posprzątać, ale to pół godziny roboty ![]() A później się będę opi***dalać cały dzień Aż się mam talent zacznie ![]() ![]() I sobie go obejrzę ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
ja jestem ![]() Hello |
|
|
|
|
#652 |
|
Konto usunięte
|
Olkaa - jak będziesz nas taak pięknie witać i straszyć to każda będzie chcieć z Toba gadać.
![]() ![]() fioooletowaa.? łaaa ^^ kochaaam fiooleetowe ubrania ![]() Anja - tylko mi się nie bardzo chcee xDD chyba zrobię taak jaak Ty ![]() __ |
|
|
|
#653 |
|
BAN stały
|
Exstremalna - czemu mi dobrze ?;P
Dorotko - ja umiem gotować :P więc mogę gotować ![]() ![]() I współczuje ci okresu :P Wiem co to znaczy kiedy przychodzi wtedy kiedy nie trzeba :P |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14778120]
Anja - tylko mi się nie bardzo chcee xDD chyba zrobię taak jaak Ty ![]() __ Haha rozumiem ![]() Mi to się nic nie chce... ![]() Pójde zaraz posprzątam szybko i ide spać albo obejrze jakiś film na kompie
|
|
|
|
#655 |
|
Konto usunięte
|
Bo taaaką faajną sobotę bedziesz mieć
![]() Anja- lenichu Ty
Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2009-10-17 o 11:57 |
|
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14778245]
Anja- lenichu Ty [/QUOTE]Oj tam leniuchu ![]() Czasem trzeba odpocząć Tym bardziej, że ten tydzień to dla mnie jakiś totalnie poszyty był ![]() masakra... |
|
|
|
#657 |
|
Konto usunięte
|
co Cię Anja taak zmęczyłoo.? naukaa, szkoła.?
czy imprezy.?![]()
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14778419]co Cię Anja taak zmęczyłoo.? naukaa, szkoła.?
czy imprezy.?![]() [/QUOTE]Mnie... To wszystko co wymieniłaś ![]() Czwartek był najgorszy... ![]() Nigdy więcej... |
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Rety kiedy ja tu byłaaam : ) Witam moje kochane co u Was ?
******Dla nowych dziewczynek - Martyna jestem : )
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

mam dwie sciany na pomarańczowo ale chyba ciemny i dwie na łososiowy.. 

Ty świętujesz a ja zapijam smutki