![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
Bardzo mi się spodobał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
wspomniana na wątku dyskusja w dd tvn na temat konkubinatów http://kobieta.onet.pl/wideo/6065331...relacjetv.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mojemu obecnemu TŻowi też tak powiedziałam na początku,że skoro już się doczekał,że chcę z nim być to musi wiedzieć,że to musi być na poważnie ![]() Co do dalszych postów to chciałam powiedzieć...że jesteś zuch kobitka.Może nie napiszę,że Cię podziwiam bo prawda jest taka,że jak się kogoś kocha to takie postępowanie jest normalne,naturalne-a nie do podziwiania.Sama bym tak postąpiła jak Ty ![]() ![]() Cytat:
Ins a Twojego TZa to ![]() ![]() Wspominacie początki hmmm?? ![]() : TŻ widywał mnie w autobusie jak jeszcze byłam z eksem.Nawet kiedyś mnie śledził,żeby wyczaić gdzie mieszkam. : Po tym jak eks mnie rzucił poszłam z moim jedynym wtedy kolegą z osiedla(bo ja tu mieszkam 5 lat) na spacer i spotkaliśmy mojego M. z jeszcze jednym kolegą.Potem była akcja,żeby zdobyć mój nr tel. i M. napisał do mnie smsa ![]() : Najpierw smsowaliśmy i gadaliśmy na gg,a potem się umówiliśmy.Przyszedł z kwiatami,poszliśmy do kina,a potem do drogiej restauracji i widać,że chciał mi zaimponować kasą. Ja się w duchu śmiałam ![]() : Dłuuuuuuuuugooooo o mnie zabiegał.Pół roku to trochę czasu zwłaszcza,że często się widywaliśmy.Do tego musiał znosić innych moich adoratorów (w tym jego własnych kolegów ekhm...). I oczywiście kwiaty,miśki,perfumy i inne pierdołki też dawał. Dedykował piosenki w radiu.Jeździł ciągle do mnie do Katowic niespodziewanie,porywał z uczelni na różne wycieczki itp.Fajnie było ![]() Ale teraz też jest fajnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Justyś aaale fajnie ![]() ![]()
![]() |
#634 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
aaa ja zasnąć nie mogę, jeno się wiercę, to wstałam.
TŻ chciał mnie przytulić, to mu zrzuciłam rękę. Zapytał, co się stało, to powiedziałam. I tyle heh. Nasze początki były skromne w porównaniu z Waszymi ![]() Noo... wiersze mi pisał heh. Teraz to nie do pomyślenia ![]() W ogóle był troszkę inny, ale tak to chyba jest ze starającymi się facetami.... Jakiś souvenirów nie mam ![]() No i tyle w sumie... z naszych początków ![]()
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj jak sweet i romantico ![]() ehhh o mnie to nikt tak nie zabiega ani nie zabiegal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do drugiego to się nie zgodzę, nie wszystkie dają sobie tak na głowę wchodzić i tak się traktować! ![]() wypie**** mu te zdjecia, i przestan udawac, ze jest ok jak nie jest... co z tego ze on Ci powie kilka milych slow i juz jest wszystko cacy jak zaraz wykreca sie dup** do Ciebie i z bycia razem wychodzi jedno wielkie..no wiesz...kupa znaczy sie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 | ||
Zakorzenienie
|
aniołku, ciary mnie przeszły,jak przeczytałam co piszesz....JEsteś dzielna dziewczyna, Twój facet też...... Ale do rzeczy. Dobrze zrozumiałam, że chodzi o WZW C? Żal mi to pisać, ale po naszej, polskiej ochronie zdrowia to się za wiele nie spodziewajcie. Najważniejsze jest to, że WZW C się leczy. Poszukajcie pomocy za granicą, albo w prywatnych klinikach (choć ciężko będzie w PL pewnie z wysokospecjalistyczną opieką). W Niemczech na pewno się leczy. Skąd Wy jesteście? Jeśli chcesz, to popytam w pracy (ja akurat zawodowo jestem z ochroną zdrowia związana), spróbuję Ci podpowiedzieć, gdzie się zgłosić i do kogo....
Kiwi, jako sprawczyni zamieszania, chciałam powiedzieć, że nie miałam nic złego na myśli mówiąc o braku Waszej gotowości do ślubu. Tak sobie wywnioskowałam z tego, jak zachował się Twój facet i jak Ty na to zareagowałaś, że dużo pracy w komunikacji przed Wami i zwracania potrzeby na potrzeby drugiej strony, szacunku do uczuć itp.itd. I to nic złego, w każdym związku da się coś poprawić ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy na basenie. Tż nie chciał, bo był mega zmęczony, ale jak wyszedł, to mi powtarzał w kółko, że dobrze, że go wyciągnęłam ![]() ![]() Na początku: - kwiaty bez okazji - nie zdążyły jedne zwiędnąć jak dostawałam nowe - wyznania miłości smsami, buziaki, pobudki, dobranocki ![]() - randki niespodzianki - wzrok pt:"zjem Cię" - wyznania:"nigdy nikogo...""nikt poza Tobą", etc - spełnianie zachcianek ![]() A teraz..... jest tak samo ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-27 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Grape
![]() Ech, mam okres, mam łapkę bolącą, mam siniaka, a TŻ nie przyjedzie jutro, bo kolega ma aparat i chce mu przy nim pomóc (aparat i góry to druga miłość TŻ), więc przyjedzie w piątek. Buuuu ![]()
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czemu o mnie sie tak nikt nie stara? bezsensu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
do czasu kochana, do czasu
![]() biorąc pod uwagę, że mamy wątek od wczoraj i już nacykałyśmy prawie 650 postów.... trzeba się zastanowić nad tytułem 13 części ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-27 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() W kuchni i tak pamiatka została, bo masa garów do pomycia ![]()
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
On jest półprzytomny
![]() Porozmawiamy pewnie dopiero w sobotę.
#645 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam wasze opowieści o tym jak tż-ci się starali na początku to trochę mi smutno. My znaliśmy się 3 miesiące jak tż wyjechał za granicę. I przepadło nam dużo z tego pierwszego etapu. Pierwszą rocznicę związku świętowaliśmy na gg. A teraz to chłop mi siadł na laurach. Nie pisze miłych sms-ków no bo mieszkamy razem. Kwiatków nie przynosi. Jak idziemy do kina to nie ma to już posmaku randki. Proza życia. Ale za to kolację mi zrobił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Choć znaliśmy sie x lat wcześniej ![]()
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ze mną miałby naprawdę cięzko żeby nadrobić swoje zachowanie. i gary specjalnie bym umyła - nawet glosniej niz zwykle. wredna potrafie byc - czasami to pomaga w zyciu. ponarzekałam na Twojego, to teraz opiszę co mój dzisiaj zrobił jak go przywiozłam z pracy: 1. zrobił obiad - ja poszukiwałam pracy ale to ja wczesniej obralam ziemniaczki wstawilam na gaz i rozmrozilam miesko, reszte wlacznie z podaniem na stol to jego sprawka. 2. posprzątał CAŁĄ łazienkę!(bez mowienia ze trzeba to zrobic) ja w tym czasie zajmowałam się moim nowym hobby 3. umył podłogę w całym domu (pomimo ze wczoraj mylam trzeba bylo to zrobic jeszcze raz bo wlazl dzisiaj w butach do kuchni wiec mu dosadnie powiedzialam ze ja sie za mopa nie łapie) - ja nadal oddawałam się swojemu zajęciu bo drugi raz bałaganu nie będę rozkładała (wczoraj odkurzałam i wycierałam kurze plus sprzatanie sypialni) 4. zabrał się za prasowanie swoich koszul - ja zrobiłam herbtę ![]() 5. razem pooglądaliśmy Misia pośmialiśmy się, poczym wstał i stwierdzając że jest głodny zrobił sobie kolację... jak widać są normalni faceci...samodzielni w pewnych sprawach,ktorym nie trzeba palcem pokazywac co trzeba w domu zrobic itp. zeby nie bylo ze sie opie***m to ja myje naczynia, gotuje na tygodniu, odkurzam, sprzatam sypialnie i inne. Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-01-27 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#649 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() A jego zmianę widzę - nawet pomimo dzisiejszego dnia ![]() Przede wszystkim - przestał w ten sposób rozmawiać z koleżankami. A dzisiaj... No przykro mi, że tak to wyszło, ale nie zrobił tego złośliwie przecież... Co innego, jakby po kolacji poszedł grać, czy w ogóle na kompa. To uznałabym za szczyt chamstwa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ja tez uciekam bo jutro kolejny dzien rekrutacji mnie czeka ![]()
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ustaw na pulpicie zdjęcie seksownie umięśnionego faceta...gdyby robił Ci wyrzuty to mu powiedz że też chciałaś mieć coś na co "miło popatrzeć" a Twoej jedno zdjęcie to przeciez nie to samo co jego kilka gB zbiorow.... yhhhh...no to sukces |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||||
Zakorzenienie
|
masakra, musicie tak produkować ?
![]() a facet Ins to szkoda że nie docenił jej całodziennej pracy, mi by było przykro i nie dziwię się że chce teraz beczeć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Ooo, nasz Amazing Horse podgląda
![]()
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
upadły anioł
![]() ![]() Ins, nie wiem już, co ten Twój chłop... No nie wiem po prostu. Ja bym przy takich wahaniach nie wytrzymała. Raz idealnie - raz wcale. Tylko nie wiem, czy Cię podziwiać czy puknąć w głowe ![]() Początki? Smsów nie było, bo nie miał komórki. Gadaliśmy na GG, on siedział u sąsiada mojego albo u siebie w mieszkaniu, ja u siebie - wychodziłam z psem i on dziwnym trafem akurat się zjawiał pod moją klatką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za zaproszenie do znajomych :P
nie mam weny nic pisac. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- no podglada, podglada :P ale nie moge sie wbic w dyskusje. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- a Ty sie nie smiej ze mnie :P :P :P |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Oj, Pony, noooo
![]() Widzisz, cisza na wątku, twoje 5 minut akurat ![]() ![]() A jak nie to zaśpiewaj "Look at..." ![]()
#658 |
Zakorzenienie
|
ale ja nie z ciebie - tylko z tekstu madaline
![]()
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dobra :P co u mnie...? zapierniczam do zaliczen a i tak nic z tego nie wychodzi... miedzy mna a TZ zaczyna sie poprawiac, a raczej ja zaczynam poprawiac swoje zachowanie no i widac poprawe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
To trzymam
![]() ![]() Daj linka do twojej piosenki :P
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-01-27 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.