Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-02, 15:50   #631
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
mam dokładnie ten sam dylemat i dokładnie tak samo wybrnęłam
koleżanka z biurka obok jest za Holandią bardziej. Obserwujemy w necie minuta po minucie tak żałuję, że nie widzę tego meczu
a zaluj zaluj Kakunie pokazuja baaardzo czesto

nooo 1:0 dla Brazylii
Stary 2010-07-02, 15:51   #632
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
my zdążyliśmy na mecz

Ale co to była za wyprawa pojechaliśmy do pewnego CH i wysiedliśmy 2 przystanki za wcześnie, potem chodziliśmy w kółko, potem w końcu doszliśmy, oczywiście po drodze się sprzeczając a to wszystko w 30 stopniach :P
Kupiłam sobie bluzkę białą elegancką i majtki no i kosmetyki

pewnie się też trochę spaliłam. W przerwie wezmę prysznic i się wykremuję
a o co sie kłóciliście?

pokażesz bluzke?

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Z bardzo prostych powodów:
a) wg, niego nie nadaję się na żonę
b) jemu ślub nie jest do niczego potrzebny
A to niech się buja.

Nie denerwuj się. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki, a kciuki zazdrośnic jak wiadomo są magiczne
właśnie nie rozumiem jak można takiej Piekności na żone nie chcieć ja bym Cie od razu wzieła żebyś do innego nie uciekła

Wiem,że Wasze kciuki są magiczne ale już panikuje,nie wiem w co sie ubrać,jak uczesać itp
Stary 2010-07-02, 15:51   #633
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
A dłuższa opowieść. Nie chce mi się wnikać w szczegóły bo tylko bym sobie humor popsuła. Najkrócej mówiąc jestem niepozbierana i mało zaradna. Nadaję się więc do życia w konkubinacie tylko.
Przynajmniej szerze powiedział, że mi się nie oświadczy (no chyba, że się zmienią i zacznę być taka jak on by chciał). Więc na nic już nie czekam, na nic nie liczę i mam luz. Nie muszę się zastanawiać kiedy "to" nastąpi i dlaczego jeszcze nie teraz. Mam jasną sytuację więc zeszło mi ciśnienie i zajmuję się innymi sprawami niż myślenie o zaręczynach i małżeństwie.
jasne, jakby faceci byli sami w sobie pozbierani

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 15:52   #634
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

madzia odstrzel sie, zrob na bostwo - co sobie bedziesz zalowac niech go zamuruje na twoj widok
Stary 2010-07-02, 15:55   #635
skimos
Zakorzenienie

Madziu pokażę później chociaż muszę troszkę zrzucić kg jeszcze do niej żeby elegancko leżała
Kłóciliśmy się w którą stronę iść, potem kto miał rację, potem czy idziemy na zakupy czy wracamy do domu
Ogólnie to ostatnio o straszne pierdoły się kłócimy - ale na szczęście mamy tego świadomość, no i chcemy to zwalczyć.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

E tam ja bym Ci Madziu radziła ubrać się normalnie - żeby Cię widział taką, jaką jesteś. Może jakiś ciuch który wam obojgu się miło kojarzy.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 16:01   #636
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a zaluj zaluj Kakunie pokazuja baaardzo czesto

nooo 1:0 dla Brazylii
obejrzę powtórkę
za to śledziłam na zCzuba i tam superironiczny komentator pisze

Skimos, takie kłótnie, to nie kłótnie - przynajmniej u nas my się często tak ”kłócimy”, by od razu o tym zapomnieć
np.:
- Idziemy do którejś pizzerii?
- Do której?
- Ty wybierz.
- Sam wybierz! Ty zaproponowałeś, to wybieraj!
- Ja zaproponowałem, to Ty chociaż wybierz!
- To wybieram, że nie idę.
- Dobra, to idę sam!
- To idź! Tylko nie zapomnij trzasnąć drzwiami!
(5 sekund ciszy)
- Gotowa?
- No już idę.
- A do której?
- Do tej po drodze?
- Do innej...
- No to Ty wybierz.
na co ja: robię minę ”eeeeeeee?”
a on: - lalalala chodźmy

;P

i tak możemy kilka razy dziennie o coś się ”kłócić”
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 16:02   #637
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a w ogole to pojechalam po mame do pracy dzisiaj - musialam sie zatrzymac juz za znakiem czyli tam gdzie nie mozna bo wszystkie miejsca pod sadem byly zajete - stalam doslownie 5 min, siedzac zreszta ciagle w samochodzie - juz mialam wyjezdzac, czekalam zeby przepuscic jadace auta - podjechala policja i panowie podeszli, ze tam nie mozna itd - ja ze wiem, ale ja tylko po mame do pracy i stalam chwilke tylko - oni ze doklumenty prosza - jeszcze sie przyczepili ze pas mam zle zapiety - bo ja tak daje ze mam go pod lewa reka a nie nad - z racji tego, ze jestem dosc niska i inaczej mnie obciera na szyi - oni ze mandat 100 zl i 1 pkt - ja do niego "no, chyba pan zartuje" z takim oburzeniem, hehe
przytrzymali mi 10 min te dokumenty w aucie - hja sie tam juz z mama gotujemy, pies nam piszczy bo mu goraco a z nim bylam... wreszcie przyszli, dali dokumenty, mandatu nie i pojechali chyba celowo mi tak dlugo te dokumenty trzymali zlosliwie no...
Stary 2010-07-02, 16:09   #638
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, będzie dobrze

Zapomniałabym - Kawka prosi, byście zajrzały na nowy wątek w klubie, bo bardzo potrzebuje pomocy
Oby

Cytat:
A dłuższa opowieść. Nie chce mi się wnikać w szczegóły bo tylko bym sobie humor popsuła. Najkrócej mówiąc jestem niepozbierana i mało zaradna. Nadaję się więc do życia w konkubinacie tylko.
Przynajmniej szerze powiedział, że mi się nie oświadczy (no chyba, że się zmienią i zacznę być taka jak on by chciał). Więc na nic już nie czekam, na nic nie liczę i mam luz. Nie muszę się zastanawiać kiedy "to" nastąpi i dlaczego jeszcze nie teraz. Mam jasną sytuację więc zeszło mi ciśnienie i zajmuję się innymi sprawami niż myślenie o zaręczynach i małżeństwie.

Jeszcze 2 godz
Stary 2010-07-02, 16:10   #639
skimos
Zakorzenienie

Naj no my troszkę ostrzej i zresztą wiemy oboje że to niepotrzebne i tylko jakas frustracja i złość na inne sprawy w takich kłótniach o pierdoły wychodzą.
Arrakis ehh dobrze że nic nie wpisali, faceci też mają swoje pmsy ale to też od człowieka zależy, ja już się nasłuchałam o wrednych kierowcach autobusów

1:1

Stary 2010-07-02, 16:10   #640
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks szczerze to denerwuje mnie twój TŻ. I nie rozumiem. Podziwiam Cię, że tak to znosisz. Ja bym chyba nie potrafiła.
Słońce nie denerwuj się. Wystarczająco dużo krwi mnie napsuł, wam już nie musi Ja trochę rozumiem. Wszak baba co nawet roboty nie potrafi znaleźć słabo się na żonę nadaje. I tak długo to wytrzymywał.
Jak ja to znoszę? Normalnie przecież. Jak chcę z nim być, a chcę bo kocham i dobrze nam się żyje to musiałam się z tym pogodzić. Zresztą mnie w białym nie do twarzy, więc nie ma co płakać, że ślubu nie będzie.
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
właśnie nie rozumiem jak można takiej Piekności na żone nie chcieć ja bym Cie od razu wzieła żebyś do innego nie uciekła
Kurcze może powinnam lesbijką zostać. Widzę, że prędzej bym się wtedy ślubu doczekała
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
jasne, jakby faceci byli sami w sobie pozbierani
No mój jest bardziej niż ja więc ma prawo mi to zarzucać.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 16:21   #641
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
madzia odstrzel sie, zrob na bostwo - co sobie bedziesz zalowac niech go zamuruje na twoj widok
no pomyśle już znalazłam sukienke

Cytat:

Skimos, takie kłótnie, to nie kłótnie - przynajmniej u nas my się często tak ”kłócimy”, by od razu o tym zapomnieć
np.:
- Idziemy do którejś pizzerii?
- Do której?
- Ty wybierz.
- Sam wybierz! Ty zaproponowałeś, to wybieraj!
- Ja zaproponowałem, to Ty chociaż wybierz!
- To wybieram, że nie idę.
- Dobra, to idę sam!
- To idź! Tylko nie zapomnij trzasnąć drzwiami!
(5 sekund ciszy)
- Gotowa?
- No już idę.
- A do której?
- Do tej po drodze?
- Do innej...
- No to Ty wybierz.
na co ja: robię minę ”eeeeeeee?”
a on: - lalalala chodźmy

;P

i tak możemy kilka razy dziennie o coś się ”kłócić”
słodkie są Wasze przekomarzania

Cytat:
a w ogole to pojechalam po mame do pracy dzisiaj - musialam sie zatrzymac juz za znakiem czyli tam gdzie nie mozna bo wszystkie miejsca pod sadem byly zajete - stalam doslownie 5 min, siedzac zreszta ciagle w samochodzie - juz mialam wyjezdzac, czekalam zeby przepuscic jadace auta - podjechala policja i panowie podeszli, ze tam nie mozna itd - ja ze wiem, ale ja tylko po mame do pracy i stalam chwilke tylko - oni ze doklumenty prosza - jeszcze sie przyczepili ze pas mam zle zapiety - bo ja tak daje ze mam go pod lewa reka a nie nad - z racji tego, ze jestem dosc niska i inaczej mnie obciera na szyi - oni ze mandat 100 zl i 1 pkt - ja do niego "no, chyba pan zartuje" z takim oburzeniem, hehe
przytrzymali mi 10 min te dokumenty w aucie - hja sie tam juz z mama gotujemy, pies nam piszczy bo mu goraco a z nim bylam... wreszcie przyszli, dali dokumenty, mandatu nie i pojechali chyba celowo mi tak dlugo te dokumenty trzymali zlosliwie no...
a młodzi chociaż byli?

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Arrakis ehh dobrze że nic nie wpisali, faceci też mają swoje pmsy ale to też od człowieka zależy, ja już się nasłuchałam o wrednych kierowcach autobusów
noo..ja ostatnio jechałam w autobusie,chyba wczoraj i tak duszno było i zemdlał facet , ludzie go próbowali cucić bo nie wiadomo czy pijany czy zemdlał z gorąca a kierowca co? Popatrzył w lusterku nawet nie przyszedł sprawdzić co sie stało, ani nie zadzwonił na pogotowie :/ jakaś kobieta zadzwoniła po pogotowie a on nawet nie chciał autobusu zatrzymać żeby karetka go zabrała..i co okazało sie,że człowiek zemdlał.Kierowca dopiero podszedł jak kilku kolesi takich napakowanych podeszło do jego kabiny i kazali mu tam pójść

Cytat:

Kurcze może powinnam lesbijką zostać. Widzę, że prędzej bym się wtedy ślubu doczekała
No mój jest bardziej niż ja więc ma prawo mi to zarzucać.
Chodź do mnie wezme Cie na zawsze
Stary 2010-07-02, 16:24   #642
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
+

No to po ślubie będzie jazda w takim razie powinien chyba to wszystko spisywać i po ślubie codziennie odhaczać w notatniku co już zrobiłaś, a czego jeszcze nie

powinien chyba wszystko zapisywać ponieważ dość często mówię " po ślubie kochanie "
TŻ powiedział mi ostatnio , że on ma jakieś swoje cele co będzie po ślubie
przeraza mnie to ponieważ TŻ dla mnie już obecnie ma bardzo "dziwne" w sumie może nie dziwne a oryginalne pomysły

W ogóle kupiłam sobie sukienkę na WESELE
niebieską elegancką za kolanko delikatnie ale foto zrobię dopiero w tyg jej
Stary 2010-07-02, 16:29   #643
madziamacius8786
Zakorzenienie

Aniołku w takim razie czekamy na zdjecie Blondynki ładnie wyglądają w niebieskim
Stary 2010-07-02, 16:56   #644
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
n

a młodzi chociaż byli?
mlodzi

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

W ogóle kupiłam sobie sukienkę na WESELE
niebieską elegancką za kolanko delikatnie ale foto zrobię dopiero w tyg jej
pochwal sie

BRAZYLIA PRZEGRALA!!!!! NO NIE WIERZE NORMALNIE!!!!
Stary 2010-07-02, 16:59   #645
katarakta
Zadomowienie

Cytat:

noo..ja ostatnio jechałam w autobusie,chyba wczoraj i tak duszno było i zemdlał facet , ludzie go próbowali cucić bo nie wiadomo czy pijany czy zemdlał z gorąca a kierowca co? Popatrzył w lusterku nawet nie przyszedł sprawdzić co sie stało, ani nie zadzwonił na pogotowie :/ jakaś kobieta zadzwoniła po pogotowie a on nawet nie chciał autobusu zatrzymać żeby karetka go zabrała..i co okazało sie,że człowiek zemdlał.Kierowca dopiero podszedł jak kilku kolesi takich napakowanych podeszło do jego kabiny i kazali mu tam pójść
Też kiedyś miałam taką sytuację, ale jak ludzie naskoczyli na kierowcę to się zatrzymał na przystanku. Poczym jakaś starsza pani, że jak wynieśli tego człowieka na zewnątrz to autobus może dalej jechać

Madzia trzymam kciuki za Ciebie. A teraz lecę bo tż sam boi się iść do lekarza
Stary 2010-07-02, 17:00   #646
Gleniusia
Zakorzenienie

Heloł Wróciłam ze spotkania z mamą, trochę się przedłużyło...no i w rezultacie nie obejrzałam meczutrochę lipa, że Holandia przeszła, bo ja Brazylii kibicowałam

Aleks, nie ma za co Fajnie, że gościom smakowało Aczkolwiek mogłaś mi chociaż jedną zostawić a ślimaczki fajne, muszę kiedyś spróbować. A pesto sama robiłaś czy gotowe?

W ogóle to kupiłam sobie wreszcie fajne klapeczki na lato (co jest dużym wyzwaniem ze względu na moje nieproporcjonalne paluchy, które zawsze wystają). I chce mi się na imprezkę jakąś dzisiaj iść...tylko nie wiem, co z meczem wtedy

Madzia trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:01   #647
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Crozee ślicznie wyglądasz tylko dlaczego nosisz stanik z aż tak zabudowanymi miseczkami??
bo to jest uswiadomiony stanikhttp://allegro.pl/item1079642340_fre...e_28e_60e.html i on jest taki zabudowany..
Cytat:

Wiem,że Wasze kciuki są magiczne ale już panikuje,nie wiem w co sie ubrać,jak uczesać itp
no własnie mi sie tez pierwsze co rzuciło w oczy, ze Aleks jest taka pięknai tez pomyslałam, jak on jej na zone nie chce

Cytat:
Dziękuję za komplement A z tym obiektywem to skoro robi zdjęcia na weselach to przecież zakup się zwróci.
Poza tym to dość normalne. Widziałam u wielu osób popadanie w szał zakupów przed ślubem. Koleżanka wydała masę pieniędzy na ciuchy mówiąc, że po slubie będzie musiała odkładać na remont domu, liczyć się ze zdaniem męża i ogólnie statecznej żonie takie szaleństwa nie przystoją. Jest taki lęk w ludziach.
wiem nie miałabym nic przeciwko kupnie tego, tym bardziej, ze nie musiałby płacic podatku dochodowego przez kilka miesiecy. ale na wesele miał zarobic w kampanii loreala, jednak loreal po 2 tyg trwania akcji sie wycofał.. i musi jakos je skombinowac. O fotografii slubnej dopiero mysli, w tym miesiacu idzie robic pierwsze wesele tak na poważnie, wiec na razie to chyba jeszcze za wczesnie. ale ja mu nie zabraniam kupowac, o ile zakup jest dla mnie rozsadny i jest na to kasa
poza tym dzieki dziewczynki za komplementy:brzydal : wygladam jeszcze jak pasztet, waga mi sie przez sesje zatrzymała w miejcu, a i teraz w domu ciezej sie pilnować.... zostało jeszcze 10 kg
Stary 2010-07-02, 17:02   #648
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
mlodzi
może spisali sobie Twoje dane i bedą Cie na nk obserwować

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Też kiedyś miałam taką sytuację, ale jak ludzie naskoczyli na kierowcę to się zatrzymał na przystanku. Poczym jakaś starsza pani, że jak wynieśli tego człowieka na zewnątrz to autobus może dalej jechać

Madzia trzymam kciuki za Ciebie. A teraz lecę bo tż sam boi się iść do lekarza
To teraz też ludzie mówili żeby wynieść tego człowieka bo oni sie spieszą

Dziekuje za kciuki To już tylko godzina

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

W ogóle to kupiłam sobie wreszcie fajne klapeczki na lato (co jest dużym wyzwaniem ze względu na moje nieproporcjonalne paluchy, które zawsze wystają). I chce mi się na imprezkę jakąś dzisiaj iść...tylko nie wiem, co z meczem wtedy

Madzia trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło
Hej

Pokażesz klapki?

Dziekuje za kciuki jeju tak sie boje ,że aż głowa mnie rozbolała

Crozee nie wyglądasz jak pasztetdieta działa
Stary 2010-07-02, 17:05   #649
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
może spisali sobie Twoje dane i bedą Cie na nk obserwować

hehe - w zyciu bym na cos takiego nie wpadla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 17:06   #650
madziamacius8786
Zakorzenienie

Arrakis a widzisz

Tż dzwoniiiiii ...
Stary 2010-07-02, 17:08   #651
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a w ogole to babskie forum a jeden z glownych tematow to mundial normalnie idealne kandydatki na zony z nas

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-07-02 o 17:19
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:10   #652
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogole to babskie forum a jeden z glownych tematow to mundial LD normalnie idealne kandydatki na zony z nas
to ja nie jestem idealną kandydatką na żone

Tż dzwonił i pytał sie czy ma przyjechać...to zapytałam sie,że to ja sie powinnam zapytać czy przyjedzie bo nie chciał..a on mi na to,że porozmawiać możemy to sie go zapytałam czy nie zmieni zdania już (co do Nas) to odpowiedział,że zobaczymy i że o 19 wyjedzie....mamusiu
Stary 2010-07-02, 17:13   #653
Gleniusia
Zakorzenienie

Madziuś, tylko bądź spokojna i opanowana na ile możesz...jak porozmawiacie to już będzie duży postęp tylko broń Boże żebyście się nie kłócili, pokaż mu, że potrafisz spokojnie i rzeczowo podejść do sytuacji
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:19   #654
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

madzia bedzie dobrze nie stresuj sie mocno za was
Stary 2010-07-02, 17:31   #655
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madziuś, tylko bądź spokojna i opanowana na ile możesz...jak porozmawiacie to już będzie duży postęp tylko broń Boże żebyście się nie kłócili, pokaż mu, że potrafisz spokojnie i rzeczowo podejść do sytuacji
jestem spokojna ale jego głos był zimny, taki obojetny. I co przyjedzie porozmawiać, narobił mi nadziei i nic z tego?

Cytat:
madzia bedzie dobrze nie stresuj sie mocno za was
Właśnie stresuje sie bo nie wiem co mnie czeka wezme Gremlinka do pokoju może on rozmiekczy mu serce
Stary 2010-07-02, 17:37   #656
skimos
Zakorzenienie

Crozee dobrze że uświadomiony Możesz śmiało też szukać 3/4 cup, też pięknie biust leży, albo plunge
Ja właśnie się kapnęłam że mam wszystkie full cup także zmieniam

Madziu daj znać po

Stary 2010-07-02, 17:47   #657
madziamacius8786
Zakorzenienie

Skimosku napewno dam znać
Stary 2010-07-02, 17:56   #658
Zwies
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442695

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Jeszcze z 20 minut i wyłażę na autobus
Mam nadzieję, że on przyjeżdża wcześniej

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 17:56   #659
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

madziu juz zaraz TZ bedzie u ciebie - powodzenia
Stary 2010-07-02, 17:57   #660
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442695

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Jeszcze z 20 minut i wyłażę na autobus
Mam nadzieję, że on przyjeżdża wcześniej
haha, najs. chyba jednak jestesmy "pierwsze", bo mamy dluzszy staż wątkowy
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości