|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
Będzie widać . Poka i już .Panie i chomiczki oto Mieciunia we własnej osobie KLIK ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Zaczęłam stronę . uhu
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tu takiego maleństwa nie kochać ? |
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
ładny
Madziuś nie da się nie kochać takich maluszków ![]() ![]()
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam pokaźną kolekcję ![]() Poprosiłabym jakiś kolor, którego nie mam ![]() 'mamy cehę wspulną' ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() I te małe mordeczki słodkie I tak patrzą swoimi czarnymi oczkami Kochan prosiaki |
||
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
o taQ, fspulna ceha to barco dopra żedż.
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- oczka
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Njeee. Ten plan. Teraz jeszcze trwa rekrutacja i ciągle nam zajęcia odpadają i no.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj już tam nie wymyślaj ![]() Cytat:
![]() No to super to wszystko zorganizowali
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem co lepsze. W poniedziałek mam zajęcia w ciągu. Najdłuższa przerwa to 10 minut. Od 9-16:30
A wczoraj np. miałam pięć godzin okienka Chciałam do domu wrócić, ale nie miałam busa potem na czas |
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy zawsze półgodzinną przerwę od 13:50 do 14:20 to jest masakra ![]() Bo w sumie nie opłaca się nigdzie iść, tymbardziej, jak jest zimno to nie chce się wychodzić, więc siedzimy na tej uczelni jak pajace
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a Ty jesteś na tym kierunku co ja. Co teraz przerabiacie i wogóle jakie masz przedmioty?
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
mój były narzeczony ma zeza ![]() Ja też miałam, jak byłam mała, ale rodzice mnie wyleczyli, tzn., nosiłam okulary ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa! I co do długich okienek
To wpadłyśmy dziś z dziewczynami na korytarz koło auli. Taki wielki, kwadratowy. Na wysokości parapetów przy oknach są drewniane ławki zrobione, a okna taaaaaaaaaaakie duże. I tam siedziałyśmy dziś. Można się wyciągnąć, nawet położyć (wypróbowane ) i słonko grzeje. I taka cisza ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Nie! Nie! Nie! Właśnie mi się przypomniało, że muszę powtórzyć filozofię i psychologię Idę szukać notatek o.O
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam takie przedmioty jak: psychologia ogólna, wprowadzenie do pedagogiki, filozofia, etyka i chyba będziemy mieli niedługo historię myśli pedagogicznej. Jak studiowałam w Olsztynie to na pierwszym roku miałam jeszcze prawo karne i prawo rodzinne i opiekuńcze, a tutaj patrzę, że dopiero na trzecim roku to jest
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a historia myśli .. dość ciekawa, ale miałam nawiedzoną babke, która wymagała od nas nie wiem czego a ogólnie jak Ci się podoba kierunek?
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Olsztynie mieliśmy taką fajną babkę, ona kiedyś była jakąś posłanką chyba, ale tak fajnie opowiadała o tej filozofii, że aż chciało się słuchać, a tutaj taki starszy dziasza papla coś ![]() Od historii wychowania też mieliśmy w Olsztynie nawiedzoną babkę, zakochana w swoim przedmiocie, że szok ![]() Ale w sumie nie było większych problemów, zeby u niej zaliczyć, nie wiem jak było z egzaminem, bo już nie dotrwałam ![]() A teraz tutaj będziemy mieli z jej mężem ![]() Ogólnie kierunek podoba mi się Świadomie go wybrałam A Tobie jak się podoba? |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Historię też miałam. Zdałam na 4,5 więc się chwalę ![]() Właśnie ambitnie siadając na krzesło obrotowe, tak się obróciłam, że zjechałam. Gruchnęłam na podłogę, zostałam przygnieciona krzesłem (a trochę waży) i dziwnie wykrzywiłam lewy nadgarstek. Jeszcze dziwniej kciuk. Miałam już śmierć w oczach, bo w ostatniej chwili przechyliłam głowę w bok, bo inaczej przypierniczyłabym głową w kant ściany. Skomentowałam to tylko krótkim: 'ojej!' Kciuk mnie boli ale tylko tak jakbym go miała obity. Jak nie spuchnie do jutra to ok, a jak spuchnie to zamiast na zajęciach będę siedzieć w kolejce na izbę przyjęć w szpitalu, bo mam po drodze akurat |
|
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym nie chciała pracować w żadnym ZK Uwielbiam ludzi, którzy na wieść o tym, że studiuję resocjalizację, robią taką minę i mówią: 'I ty później będziesz pracować z jakimiś kryminalistami??'![]() Przecież po resocjalizacji nie trzeba koniecznie pracować w służbie wieziennej, zakładach karnych, poprawczych. Można zostać kuratorem, tak jak ja bym chciała, albo zrobić sobie jakąś podyplomówkę, albo w ogóle pracować w innym zawodzie ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() Może coś się przyda ![]() Andrea, Ty to zawsze masz jakieś odjechane przygody Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało i udało Ci się uniknąć bliskiego spotkania ze ścianą |
||
|
|
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale naklikałyście
. SZOK :eek![]() Nic nie ma w tunelach . To chyba chusteczki pod tunelem .Cytat:
. To ja nie mam aż tylu lakierów. Zresztą...połamały mi się pazurki ![]() Cytat:
Cytat:
Ale wymyślasz ![]() Joasia a Ty byłaś kiedyś na kampusie w Rybniku ? Ja jak tam poszłam to uczelnia miała rok po remoncie. CUDOWNA! Mało ludzi . Ciche korytarze w których można było rozłożyć się na krzesełkach . Aula z mięciutkimi krzesełkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Madziuś przegoniła mnie w rankingu |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

jest taki wybór, że nie umiałam się zdecydować
Będzie widać

musze mu zrobić kiedyś zdjęcie z przodu
Chciałam do domu wrócić, ale nie miałam busa potem na czas