|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
i miał racje , jesteś młoda, życie przed Toba a Ty sie bedziesz truć, zresztą jak każdy z nas pisz jak i co , staraj sie jesć w miare często 3-5 razy dziennie ( bo i tak bedziesz jadła bardzo mało, więc 2-3 nie wystarczą) jak bardzo ograniczysz jedzenie będziesz się czuła bardzo kiepsko powodzenia---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- nijak możesz zatruwac organizm jednym i drugim![]() pisz jak i co NAPISZCIE Z ILU KG STARTUJECIE I PRZY JAKIM WZROSCIE, bo nic nie wiedomo pozdrawiam---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ---------- Cytat:
hejka , jak was czytam i te wasze " nad bagaże- to ręce opadają chcesz 40 kg ważyc? 2 dzieci i waga 60 kg i źle dziewczyny.....eh....Masz naprawde powód , ze bułe zjadłas- nie przytyjesz od niej ja jak mam chęc na batonika to jem , chociaż za słodkim nigdy nie przepadałampisz jak tam Twój dół? te nastroje są niepokojące, czyzby leki maiły kiepski wpływ? |
||
|
|
|
#632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak chcę spróbować adipexu, może on jest inny.. a dziś wchodzę na str 'zaopatrzeniowca'! a tam widzę, że niedługo dostępny będzie slimex 15 i adipex!! juhu!! |
|
|
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
nenkaEr co ja bym dała, żeby mieć 6 z przodu, nawet 7 to już byłby cud!
dziewczyny właśnie jem śniadanie, jak będę w połowie kanapki to biorę tabletke ![]() oj stresik jest ![]() Edit: POŁKNIĘTA!
Edytowane przez crookass Czas edycji: 2012-05-10 o 07:08 |
|
|
|
#634 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
i nie czułam specjalnie różnicy więc próbuj a adiego ja osobiście nie wezme , mi on nie leży powodzonka---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
lepiej 1 tabl brać przy jedzeniu , później okreslisz swoje samopoczucie , a najgorsze złe samopoczucie jest do 4 tyg, zanim organiz nie przyswoi sibu. powodzonka i odezwij sie poza tym napisz swoją startową wage , żeby było można porównać efekty miłego dnia
|
||
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
będę pisać na pewno co i jak się dzieje.
Wagę pisałam wcześniej - 164cm/100kg |
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
No dziouszki
Mam wzrostu zaledwie 154 króciutkie nóżki i duży brzuszek No i naprawdę mi z tym niedobrze.Mariczko,dziękuję za troskę Miłego dzionka Wam życzę i nie strofujcie mnie więcejKamilko-życzę sukcesów i nie poddawaj nam się!
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-05-10 o 08:17 |
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
marika czemu adiego nie??
ja 162cm, waga:88kg (3,5mies. bobaS) |
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie mi kiedy zaczęłyście czuć jakiekolwiek objawy?
i jak wygląda ten brak apetytu? odrzuca was od jedzenia czy po prostu nie myślicie o tym? nie wiem czego mam się spodziewać i kiedy. |
|
|
|
#639 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja Cie nie strofuje mam nadzieję ze nie odebrałaś tego jako zlośliwość a na brzuszek - brzuszki ja sobie żartuje a wy na poważnie każdy bierze co chce , to każdego życie i zdrowie a niech nasm wszystkim spadają kg w dół , samopoczucie sie polepszy---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- hejka paula jak chcesz to bierz, ja się nie pisze na adiego mi on nie podchodził , nie zagłuszał chęci i apetytu na jedzenie , niby podobne działanie a jednak u mnie nic ale inni chwala ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() , ale checi nie bedzie , odrzucać bedzie , bedziesz miała chęć zjeść coś , a okaże sie ze więcej oczami jeszz niz naprawde się chce . Ja często na siłe musiałam jeść , a szczególnie rano , bo mi niedobrze było, a w buzi jedzenie rosło , bleeeeeee, ale każdy inaczej to odbiera![]() a objawy? no cóż , podstawowe to suchosc w ustach , duża chęć na picie , czasami metaliczny posmak w buzi bół głowy należy do bardzo czestych, brak snu , wiecej wigoru itp---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
przytyłam w 1.5 roku 30 kg i od pażdziernika walcze z 30 kg, i startowałam od 100.5 kg , nie jestes sama
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-10 o 09:28 |
|||
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
i właśnie na to liczyłam, mam nadzieję, że będzie mnie odrzucać, bo ja jak widzę jedzenie to nawet jak nie jestem głodna to i tak jem, bo kurczę dobre :/
teraz to bardziej mi się wydaje, że sama sobie wszystko wymyślam, bo chyba jeszcze za wcześnie na te objawy. |
|
|
|
#641 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() bo natępne już nie wejdą![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
koleżanki wiedza ze bierzesz cud odchudzania
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
tak w pracy jestem, no ja mam taką pracę, że siedzę 8h nic nie robię tylko buszuję w necie i gram w gry :P
koleżanek to ja tu nie mam bo to stara firma i tu sami emeryci ![]() mam mamę tutaj, która się przeraziła jak jej o tym powiedziałam, ale juz ją przekonałam, że nie umrę od tego ![]() Edit: Dziewczyny pierwszy sukces jest taki, że o tej godzinie (10) już jadłam kolejne dwie kanapki, a teraz nic, jak na nie patrze to czuję, że w życiu bym ich w siebie nie wepchnęła! czadzik
Edytowane przez crookass Czas edycji: 2012-05-10 o 10:08 |
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
Mariczko kochana,ja absolutnie nie odbieram Twoich słów za złośliwość
a co do Twojego pytania Kamilko,ja też miałam z początku suchoty,jednak teraz są zdecydowanie większe i dlatego pochłaniam wielkie ilości wody(której wcześniej nie znosiłam).Poza tym mniej jem,chociaż czasem burczy w brzuchu,ale to nie jest na tyle silne bym musiała coś zjeść i zresztą niby burczy ale mam jakąś gulę w gardle że mi się odechciewa jeść
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
no mi nie burczy w ogóle, a normalnie o tej porze już bym umierała z głodu.
O 11 zjadłam pół jabłka i to przymusem, bo postanowiłam sobie, że będę jadła 5 posiłków co 3h i tego muszę się trzymać. |
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
To dobrze robisz
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
no tak mi się wydaje, że najlepiej na początku ustalić sobie jakieś zasady i się ich trzymać
![]() a od przyszłego tygodnia na basen się zapisuję
|
|
|
|
#647 |
|
BAN stały
|
walczcie dziewczynki , walczcie
troszke jeszcze zostałonenka Ty nie w pracy? , że na necie jesteś? czy teżw pracy?
|
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
Spróbujesz mi pomóc? Wysłałam wiadomość. Dziękuję
|
|
|
|
#649 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
popróbuję dietkować.. a jak zbroja będzie miał nowości, to spróbuję. PS. mogę odsprzedać swoje ... sibumax i sibutril
|
|
|
|
#651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#652 | |
|
BAN stały
|
oj kochaniutka
pozazdrościć z jednej strony a z 2 jak samopoczucie?---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
a sibumax otwierany? jaka cena? |
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
To i ja napiszę coś od siebie...
Rano zjadłam śniadanko i jakos po 5 minutach tabletkę. Póki co czuję się bardzo dobrze,jedynie strasznie sucho mam w ustach i gardle ! tak jakbym nie piła ze sto lat... Co do jedzenia to nie czuję takiego przeraźliwego głodu a normalnie o tej porze, po pracy zjadłabym wszystko ... zobaczymy jak będzie dalej waga : 83kg |
|
|
|
#654 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zobaczymy ale widać że działa
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Marika - jeszcze nie podziękowałam Ci za kontakt
także : dziękuję.Ja generalnie nie nastawiam się na niewiadomo jakie cuda ale tak już marzę o "7" z przodu na wadzę
|
|
|
|
#656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie dziekuj, nie ma za co , zycze owocnych rezultatów![]() klas ki:a co do 7 przed, bez obawy ja tez nie wierzyłam ze zobacze 7 ![]() ![]() a juz widziałam 1 i zera po , wiec to ja mogłam marzyć o cudzie , a nie Ty![]() pisz co i jak , bo jestem ciekawa
|
|
|
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny te które zamawiały u zbroi-czy dostałyście wiadomość potwierdzającą waszą wpłatę,albo info,że wysłano paczkę,Jutro będzie tydzień jak wysłałam przelew i nic
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
ja nie raz czytałam w necie, że zbroja to oszust, ale mam nadzieje, że przyjdzie do Ciebie ta paczka.
co do moich spostrzeżeń: głodu praktycznie nie czuję, ale nie mam żadnej suchości w ustach. Poza tym nic kompletnie mi nie dolega, czuję się całkowicie normalnie. |
|
|
|
#659 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale bez obaw - gwarancje i pewnośc masz![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
ja za niego ręcze głową |
||
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam w poniedziałek 30 kwietnia. Przesyłeczke dostałam wczoraj, tj 09 maja.
Także cierpliwości..choć sama nie byłam cierpliwa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

pisz jak i co , staraj sie jesć w miare często 3-5 razy dziennie ( bo i tak bedziesz jadła bardzo mało, więc 2-3 nie wystarczą) jak bardzo ograniczysz jedzenie będziesz się czuła bardzo kiepsko
Kupiłam tą wagę,wlazłam i co???
Może jutro będę w lepszym nastroju.Życzę Wam spokojnej nocy
nie ładnie
tak chcę spróbować adipexu, może on jest inny.. a dziś wchodzę na str 'zaopatrzeniowca'! 

, bleeeeeee, ale każdy inaczej to odbiera

klas ki: