Slimex 15 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-10, 05:15   #631
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
onlemon fajnie, że zaczynamy razem

Marika na pewno będę obserwować mój organizm, bo też troszkę obawiam się objawów, nie mam zamiaru szaleć, bo wiem, że to trochę niebezpieczne.

W ogóle jak powiedziałam mojemu TŻ, że zamierzam takie coś brać to o mało z siebie nie wyszedł, zaczął krzyczeć, że on mi zabrania, że to niebezpieczne, że umrę i że ja tego przecież niepotrzebuję. Ale jakoś udało się go udobruchać i powiedzieć, że jak tylko coś się zacznie dziać to odstawiam, a on zagroził, że mi je w kibelku spuści :P

i miał racje , jesteś młoda, życie przed Toba a Ty sie bedziesz truć, zresztą jak każdy z nas pisz jak i co , staraj sie jesć w miare często 3-5 razy dziennie ( bo i tak bedziesz jadła bardzo mało, więc 2-3 nie wystarczą) jak bardzo ograniczysz jedzenie będziesz się czuła bardzo kiepsko powodzenia

---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak się ma SibuMax do tabletek anty?

nijak możesz zatruwac organizm jednym i drugim
pisz jak i co

NAPISZCIE Z ILU KG STARTUJECIE I PRZY JAKIM WZROSCIE, bo nic nie wiedomo pozdrawiam

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
No dobra dziewuchyKupiłam tą wagę,wlazłam i co???
61,2.No tyle dokładnie.Tak więc nie wiem ile zrzuciłam dotychczas bo nie wiem od kiedy ta moja zepsuta waga okazała się zepsutą.Tyle w tym temacieNa inne się nie wypowiadam bo mam kaca moralnego bo właśnie zżarłam hot dogaMoże jutro będę w lepszym nastroju.Życzę Wam spokojnej nocy

hejka , jak was czytam i te wasze " nad bagaże- to ręce opadają 61 kg i onma ma wieli problem bo nie chudnie , kg nie spadaja a z czego maja sopadać chcesz 40 kg ważyc? 2 dzieci i waga 60 kg i źle dziewczyny.....eh....
Masz naprawde powód , ze bułe zjadłas- nie przytyjesz od niej ja jak mam chęc na batonika to jem , chociaż za słodkim nigdy nie przepadałam

pisz jak tam Twój dół? te nastroje są niepokojące, czyzby leki maiły kiepski wpływ?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 07:04   #632
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej Tobie koleżanko ochrzan sie należy tyle czasu nie dać znacnie ładnie

czyżbys odstawiała sibumax?skonczyłas go brac czy przestałaś? aż tak źle się czujesz? niestety tak jest, widze ze na adipex chcesz się przezucic? ile kg spadło , napisz cos a nie zero informacji o kg pozdrawiam
a ja daje rade, musze

odstawiłam, czułam się okropnie tak chcę spróbować adipexu, może on jest inny.. a dziś wchodzę na str 'zaopatrzeniowca'! a tam widzę, że niedługo dostępny będzie slimex 15 i adipex!! juhu!! a kg wtedy spadło i stanęło..
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 07:07   #633
crookass
Raczkowanie

nenkaEr co ja bym dała, żeby mieć 6 z przodu, nawet 7 to już byłby cud!

dziewczyny właśnie jem śniadanie, jak będę w połowie kanapki to biorę tabletke
oj stresik jest

Edit: POŁKNIĘTA!

Edytowane przez crookass
Czas edycji: 2012-05-10 o 07:08
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 07:38   #634
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
odstawiłam, czułam się okropnie tak chcę spróbować adipexu, może on jest inny.. a dziś wchodzę na str 'zaopatrzeniowca'! a tam widzę, że niedługo dostępny będzie slimex 15 i adipex!! juhu!! a kg wtedy spadło i stanęło..
no cóż, skoro się źle czułaś to może i racja że przestałaś , a czy uważasz , że jak byś brała slimex byłoby lepiej? co prawda slimex słabszy , nie ma takich skutków ubocznych ja brałam nawet po 2 i nie czułam specjalnie różnicy więc próbuj a adiego ja osobiście nie wezme , mi on nie leży powodzonka

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
nenkaEr co ja bym dała, żeby mieć 6 z przodu, nawet 7 to już byłby cud!

dziewczyny właśnie jem śniadanie, jak będę w połowie kanapki to biorę tabletke
oj stresik jest

Edit: POŁKNIĘTA!
hejka , napisz po pracy jak sie czułaś lepiej 1 tabl brać przy jedzeniu , później okreslisz swoje samopoczucie , a najgorsze złe samopoczucie jest do 4 tyg, zanim organiz nie przyswoi sibu. powodzonka i odezwij sie
poza tym napisz swoją startową wage , żeby było można porównać efekty miłego dnia
Stary 2012-05-10, 07:41   #635
crookass
Raczkowanie

będę pisać na pewno co i jak się dzieje.

Wagę pisałam wcześniej - 164cm/100kg
Stary 2012-05-10, 08:15   #636
nenkaEr
Raczkowanie

No dziouszkinie denerwujcie się na mnieMam wzrostu zaledwie 154 króciutkie nóżki i duży brzuszekNo i naprawdę mi z tym niedobrze.
Mariczko,dziękuję za troskęSamopoczucie dzisiaj zdecydowanie lepszeMiłego dzionka Wam życzę i nie strofujcie mnie więcej
Kamilko-życzę sukcesów i nie poddawaj nam się!

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-05-10 o 08:17
nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 08:22   #637
paulajas
Raczkowanie

marika czemu adiego nie??
ja 162cm, waga:88kg (3,5mies. bobaS)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 09:04   #638
crookass
Raczkowanie

powiedzcie mi kiedy zaczęłyście czuć jakiekolwiek objawy?
i jak wygląda ten brak apetytu? odrzuca was od jedzenia czy po prostu nie myślicie o tym? nie wiem czego mam się spodziewać i kiedy.
Stary 2012-05-10, 09:19   #639
marika39
BAN stały

Cytat:
No dziouszkinie denerwujcie się na mnieMam wzrostu zaledwie 154 króciutkie nóżki i duży brzuszekNo i naprawdę mi z tym niedobrze.
Mariczko,dziękuję za troskęSamopoczucie dzisiaj zdecydowanie lepszeMiłego dzionka Wam życzę i nie strofujcie mnie więcej
Kamilko-życzę sukcesów i nie poddawaj nam się!
hejka ja Cie nie strofuje mam nadzieję ze nie odebrałaś tego jako zlośliwość nie to miałam na mysli, a skoro waga nie chce spadać w zabujczym tępie to może nie masz z czego a na brzuszek - brzuszki
ja sobie żartuje a wy na poważnieale wiedźma ze mnie okropna każdy bierze co chce , to każdego życie i zdrowie a niech nasm wszystkim spadają kg w dół , samopoczucie sie polepszy

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
marika czemu adiego nie??
ja 162cm, waga:88kg (3,5mies. bobaS)
hejka paula jak chcesz to bierz, ja się nie pisze na adiego mi on nie podchodził , nie zagłuszał chęci i apetytu na jedzenie , niby podobne działanie a jednak u mnie nic ale inni chwala

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
powiedzcie mi kiedy zaczęłyście czuć jakiekolwiek objawy?
i jak wygląda ten brak apetytu? odrzuca was od jedzenia czy po prostu nie myślicie o tym? nie wiem czego mam się spodziewać i kiedy.
hejka sibutramina nie dziła tak , że zaćmiewa rozum i sie nie myśli o jedzeniu, samoistnie bedziesz wychwytywała ze zdziwieniem , ze powinnas czuc głód a nie czujesz i samo to nie zablokuje mysli o jedzeniu , ale checi nie bedzie , odrzucać bedzie , bedziesz miała chęć zjeść coś , a okaże sie ze więcej oczami jeszz niz naprawde się chce . Ja często na siłe musiałam jeść , a szczególnie rano , bo mi niedobrze było, a w buzi jedzenie rosło, bleeeeeee, ale każdy inaczej to odbiera

a objawy? no cóż , podstawowe to suchosc w ustach , duża chęć na picie , czasami metaliczny posmak w buzi bół głowy należy do bardzo czestych, brak snu , wiecej wigoru itp

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
będę pisać na pewno co i jak się dzieje.

Wagę pisałam wcześniej - 164cm/100kg
a kochana , zapomniałam dodac ze ja też z takich kg spadałam przytyłam w 1.5 roku 30 kg i od pażdziernika walcze z 30 kg, i startowałam od 100.5 kg wiec podobnie jak Ty, nie jestes sama

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-10 o 09:28
Stary 2012-05-10, 09:19   #640
crookass
Raczkowanie

i właśnie na to liczyłam, mam nadzieję, że będzie mnie odrzucać, bo ja jak widzę jedzenie to nawet jak nie jestem głodna to i tak jem, bo kurczę dobre :/

teraz to bardziej mi się wydaje, że sama sobie wszystko wymyślam, bo chyba jeszcze za wcześnie na te objawy.
Stary 2012-05-10, 09:26   #641
marika39
BAN stały

Cytat:
i właśnie na to liczyłam, mam nadzieję, że będzie mnie odrzucać, bo ja jak widzę jedzenie to nawet jak nie jestem głodna to i tak jem, bo kurczę dobre :/

teraz to bardziej mi się wydaje, że sama sobie wszystko wymyślam, bo chyba jeszcze za wcześnie na te objawy.
powinny zacząc działać od suchosci w ustach a mniejszy apetyt z czasem , jutro powinno cos byc widać , zresztą jak weżmiesz jedzenie to zobaczysz , że najesz sie 1 kanapką a nie 4 bo natępne już nie wejdą

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

a Ty kochana jesteś w pracy? ładna praca koleżanki wiedza ze bierzesz cud odchudzania
Stary 2012-05-10, 09:40   #642
crookass
Raczkowanie

tak w pracy jestem, no ja mam taką pracę, że siedzę 8h nic nie robię tylko buszuję w necie i gram w gry :P
koleżanek to ja tu nie mam bo to stara firma i tu sami emeryci
mam mamę tutaj, która się przeraziła jak jej o tym powiedziałam, ale juz ją przekonałam, że nie umrę od tego

Edit: Dziewczyny pierwszy sukces jest taki, że o tej godzinie (10) już jadłam kolejne dwie kanapki, a teraz nic, jak na nie patrze to czuję, że w życiu bym ich w siebie nie wepchnęła! czadzik

Edytowane przez crookass
Czas edycji: 2012-05-10 o 10:08
Stary 2012-05-10, 11:29   #643
nenkaEr
Raczkowanie

Mariczko kochana,ja absolutnie nie odbieram Twoich słów za złośliwośćcenię sobie wszystkie Twoje rady
a co do Twojego pytania Kamilko,ja też miałam z początku suchoty,jednak teraz są zdecydowanie większe i dlatego pochłaniam wielkie ilości wody(której wcześniej nie znosiłam).Poza tym mniej jem,chociaż czasem burczy w brzuchu,ale to nie jest na tyle silne bym musiała coś zjeść i zresztą niby burczy ale mam jakąś gulęw gardle że mi się odechciewa jeść

Stary 2012-05-10, 11:48   #644
crookass
Raczkowanie

no mi nie burczy w ogóle, a normalnie o tej porze już bym umierała z głodu.
O 11 zjadłam pół jabłka i to przymusem, bo postanowiłam sobie, że będę jadła 5 posiłków co 3h i tego muszę się trzymać.
Stary 2012-05-10, 11:53   #645
nenkaEr
Raczkowanie

To dobrze robiszJa też staram się coś więcej zjeść niż chcę,bo zauważyłam że jak jednego dnia skromnie zjem to drugiego dnia już to nadrabiam(tak właśnie było wczoraj)

Stary 2012-05-10, 12:09   #646
crookass
Raczkowanie

no tak mi się wydaje, że najlepiej na początku ustalić sobie jakieś zasady i się ich trzymać
a od przyszłego tygodnia na basen się zapisuję
Stary 2012-05-10, 12:18   #647
marika39
BAN stały

walczcie dziewczynki , walczcie, ja też jeszcze wam potoważysze troszke jeszcze zostało niestety ale damy rad ewspólnie

nenka Ty nie w pracy? , że na necie jesteś? czy teżw pracy?
Stary 2012-05-10, 12:23   #648
mamolka
Przyczajenie

Spróbujesz mi pomóc? Wysłałam wiadomość. Dziękuję
mamolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 12:36   #649
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mamolka Pokaż wiadomość
Spróbujesz mi pomóc? Wysłałam wiadomość. Dziękuję
wiem ze kochana wysłaś ja odpisałam

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

witaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 14:37   #650
paulajas
Raczkowanie

popróbuję dietkować.. a jak zbroja będzie miał nowości, to spróbuję. PS. mogę odsprzedać swoje ... sibumax i sibutril
Stary 2012-05-10, 15:32   #651
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
walczcie dziewczynki , walczcie, ja też jeszcze wam potoważysze troszke jeszcze zostało niestety ale damy rad ewspólnie

nenka Ty nie w pracy? , że na necie jesteś? czy teżw pracy?
Nie kochana,ja nie pracuję obecnie tylko siedzę w domku

Stary 2012-05-10, 15:54   #652
marika39
BAN stały

Cytat:
Nie kochana,ja nie pracuję obecnie tylko siedzę w domku
oj kochaniutka pozazdrościć z jednej strony a z 2 nie bardzo jak samopoczucie?

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
popróbuję dietkować.. a jak zbroja będzie miał nowości, to spróbuję. PS. mogę odsprzedać swoje ... sibumax i sibutril

a sibumax otwierany? jaka cena?
Stary 2012-05-10, 17:49   #653
onlemon
Raczkowanie

To i ja napiszę coś od siebie...

Rano zjadłam śniadanko i jakos po 5 minutach tabletkę.

Póki co czuję się bardzo dobrze,jedynie strasznie sucho mam w ustach i gardle ! tak jakbym nie piła ze sto lat...
Co do jedzenia to nie czuję takiego przeraźliwego głodu a normalnie o tej porze, po pracy zjadłabym wszystko ...

zobaczymy jak będzie dalej

waga : 83kg
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 17:59   #654
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
To i ja napiszę coś od siebie...

Rano zjadłam śniadanko i jakos po 5 minutach tabletkę.

Póki co czuję się bardzo dobrze,jedynie strasznie sucho mam w ustach i gardle ! tak jakbym nie piła ze sto lat...
Co do jedzenia to nie czuję takiego przeraźliwego głodu a normalnie o tej porze, po pracy zjadłabym wszystko ...

zobaczymy jak będzie dalej

waga : 83kg

zobaczymy ale widać że działa
Stary 2012-05-10, 18:08   #655
onlemon
Raczkowanie

Marika - jeszcze nie podziękowałam Ci za kontakt także : dziękuję.

Ja generalnie nie nastawiam się na niewiadomo jakie cuda ale tak już marzę o "7" z przodu na wadzę
Stary 2012-05-10, 18:22   #656
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
Marika - jeszcze nie podziękowałam Ci za kontakt także : dziękuję.

Ja generalnie nie nastawiam się na niewiadomo jakie cuda ale tak już marzę o "7" z przodu na wadzę
nie dziekuj, nie ma za co , zycze owocnych rezultatówklas ki:
a co do 7 przed, bez obawy dojdziesz ja tez nie wierzyłam ze zobacze 7 a juz widziałam 1 i zera po , wiec to ja mogłam marzyć o cudzie , a nie Ty pisz co i jak , bo jestem ciekawa
Stary 2012-05-10, 19:25   #657
sante
Wtajemniczenie

dziewczyny te które zamawiały u zbroi-czy dostałyście wiadomość potwierdzającą waszą wpłatę,albo info,że wysłano paczkę,Jutro będzie tydzień jak wysłałam przelew i nic
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:27   #658
crookass
Raczkowanie

ja nie raz czytałam w necie, że zbroja to oszust, ale mam nadzieje, że przyjdzie do Ciebie ta paczka.

co do moich spostrzeżeń: głodu praktycznie nie czuję, ale nie mam żadnej suchości w ustach. Poza tym nic kompletnie mi nie dolega, czuję się całkowicie normalnie.
Stary 2012-05-10, 20:34   #659
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sante Pokaż wiadomość
dziewczyny te które zamawiały u zbroi-czy dostałyście wiadomość potwierdzającą waszą wpłatę,albo info,że wysłano paczkę,Jutro będzie tydzień jak wysłałam przelew i nic
wpłaciłas pieniadze , po pisemnym kontakcie mailowym? jesli się kontaktowałas na poczatku i otrzymałas odp. to nie masz co sie obawaić, poczekaj do jutra i zobaczysz, powinno byc ok a jak jutro nie dostaniesz napisz do niego, bedziecie wyjasniac na poczcie , jesli została przes. wysłana ale bez obaw - gwarancje i pewnośc masz

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
ja nie raz czytałam w necie, że zbroja to oszust, ale mam nadzieje, że przyjdzie do Ciebie ta paczka.

co do moich spostrzeżeń: głodu praktycznie nie czuję, ale nie mam żadnej suchości w ustach. Poza tym nic kompletnie mi nie dolega, czuję się całkowicie normalnie.
nie ma w necie żadnego sprzedawcy który by nie miał wpisanych przez idiotów złych opini, konkurencja ma cisnienie ja za niego ręcze głową , długi czas juz zamawiam i zawsze było ok
Stary 2012-05-10, 20:43   #660
onlemon
Raczkowanie

Ja zamawiałam w poniedziałek 30 kwietnia. Przesyłeczke dostałam wczoraj, tj 09 maja.

Także cierpliwości..choć sama nie byłam cierpliwa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości