|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |||
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
Znowu się z Wami witam
![]() Wczoraj chciałam napisać Wam relację ale zaczęliśmy rozpakowywać prezenty a potem świętować już we dwójkę ![]() Dziewczyny jestem wniebowzięta ![]() Po prostu nie mogło być lepiej. Nawet w największych marzeniach nie myślałam, że to będzie TAKI CUDOWNY DZIEŃ ![]() zaraz napiszę relację i będę wklejać po kawałku no a potem nadrabianie
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
No więc tak…szaleństwo zaczęło się od czwartku wieczorem, kiedy przyjechała rodzina z Kanady. Dopiero poczuliśmy, że jak oni są na miejscu, to znaczy, że nasz dzień jest blisko. Witaliśmy się chyba do 3 w nocy, oglądaliśmy prezenty i gadaliśmy. Następnego dnia wszyscy faceci dziarsko zabrali się za rozstawianie namiotów, stołów i parasoli na poprawiny a ja relaksowałam się u kosmetyczki. Cały czas ktoś pisał lub dzwonił i pytał jak się czujemy ale stresu nie było ani trochę. Po południu pojechaliśmy do spowiedzi a potem obok na salę wnieść alkohol i rozstawić winietki. Na sali zgaszone było światło tylko przez czerwone okiennice wpadały promienie słońca. Sala wyglądała cudnie z przystrojonymi stołami w tym czerwonym świetle. Pierwszy raz przeszedł mnie dreszcz. Zrobiliśmy też próbę naszej prezentacji i zaraz weszli rodzice. O mały włos a by się wszystkiego domyślili. Noc przed ślubem minęła spokojnie. Przebudziłam się tylko na chwilę z myślą „jak ja będę tańczyć szybkie tańce w tych moich butach na mega obcasie, które mają tylko jeden paseczek na pięcie i których nawet nie spróbowałam rozchodzić”. Potem stwierdziłam, że nie będę sobie tym zaprzątać głowy i spokojnie znowu usnęłam. Rano zjedliśmy razem nasze ostatnie narzeczeńskie śniadanie. Czułam, jaka jestem mocno zakochana. W międzyczasie zadzwoniła moja mama,. Powiedziała, że odebrała mi stroik do włosów i że widziała moją wiązankę i że jest piękna. Kiedy to mówiła słyszałam, że ze wzruszenia łamie jej się głos. Około 11:00 pojechaliśmy z TŻ na cmentarz do mojego Taty i dwóch dziadków TŻta. Poprosiłam Tatę, żeby był tego dnia z nami…
Na 12:00 pojechałam do fryzjerki i makijażystki. Wpadła do nas na chwilę ta moja koleżanka, która robiła nam fotki do prezentacji i cyknęła kilka zdjęć. Po drodze do rodzinnego domu zajechałam po moją starszą (siostrę TŻ, który próbował podejrzeć jak wyglądam ale mu się nie udało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ wniósł mnie na salę, rodzice przywitali chlebem i solą. Goście odśpiewali nam sto lat, zjedliśmy przystawkę, zupę i obiad i zaproszono nas do pierwszego tańca. Nie trenowaliśmy go wcześniej ale chyba wyszło super, bo potem nas chwalili. Przy obrotach fajnie plątaliśmy się w moim welonie ![]() ![]() ![]() ![]() Potem zabawa trwała do białego rana. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Na oczepinach welon złapała moja babcia , która śmiała się, że jest panną z odzysku ![]() Goście chwalili jedzenie i drink bar no i oczywiście moje dopieszczone w każdym calu szczegóły – pudełeczka winietki, księgę i tablicę gości. Mówili, że takiego wesela jeszcze nie widzieli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najpiękniej jednak wspominam moment, kiedy teść wziął mnie na kolana i powiedział, że jest dumny, że ma we mnie taką córkę i zapytał czy będę mówiła do niego tato… Na następny dzień odbyły się poprawiny poprawin ![]() Dla tych wszystkich dni warto było żyć ![]() ![]() Jutro mamy plener a w piątek lecimy do Grecji ![]() ![]()
Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2011-08-17 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
happy - ale się wzruszyłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#636 |
Rozeznanie
|
Boże Happy takiej relacji jeszcze nie czytałam, cały czas mi łzy ciurkiem ciekły. Cudowna relacja
![]() ![]() Czytałam z moją mamą i jej też łzy pociekły ![]() Życzę Wam wszystkiego co najlepsze na Waszej nowej drodze życia ![]() Cudownego i może owocnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Happy super
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie ![]() ![]() Gratulacje i Wszystkiego najlepszego!! ![]()
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() to trzeba spełniać ![]() Cytat:
![]() SUPER ![]() Gratulacje dla Was ![]()
![]() |
![]() |
#640 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
happy gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
O ja happy przeszłaś wszystkich to jest niemożliwe myślałam ze sie rozrycze jak małe dziecko
Wszystko tak fajnie opisalaś z uczuciem ze myslałam ze padne,zapewne jestes strasznie stmpatyczną osobą Zycze miłego wypoczunku ![]()
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Happy piękna relacja, popłakałam się na fragmencie o Twoim tacie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Witam
Happy piekna relacja szkoda że w robocie siedze to płakać się nie mogę, wróciłam z urlopu i nie jestem w stanie nadrobić waszych 22 stron zostawić na tydzień i masakra ale postaram się być na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() gratulacje ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Wtajemniczenie
|
Happy- płaczę jak bóbr ze wzruszenia (dodam, że jestem w pracy i się na mnie ludzie dziwnie gapią)
![]() ![]() ![]() Cudownie, że wszystko Wam się udało! Udanego pobytu na wakacjach!
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
A ja zwolniłam da TŻta szufladę, musimy koniecznie kupic jakąś komodę bo sie nie pomieścimy
![]() I ogólnie sprzatam cały poweselny bajzel ![]()
![]() |
#653 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Przyłaczam się do wzruszenia...aż miałam ciarki
![]() A ja mam pracę ![]() ![]() ![]() I byłam na przymiarce. 2 godz. co się namęczyłam, nastałam, nakręciłam, nawybierałam to moje. ale mam i welon i biżuterię i podwiązkę i pończochy. tak jak myślałam w biuście mi się przytyło lekko i nie mogłam się dopiąć ale i tak jeszcze ona była nie wykończona więc nie ma problemu i z tyłu będzie jeszcze coś ala gorset. Fryzura próbna też może być, ale będę jeszcze coś z grzywką inaczej robić, bo za bardzo była ulizana ![]() w załączniku fotki ![]() A ja czekam na TZ ma przyjść z kebabem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko jedną zwolniłas szufladę jednak musicie kupic jakąs komode ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() Sukienka bardzo mi sie podoba sama chciałam miec greczynke ale mi nie pasowała jeszcze raz sliczna
![]() |
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
czesc dziewcyzny powrocilam, wszytko pieknie sie udalo lacznie z pogoda!!!! nie mam sily na relacje po 3 dniowym weselu bo od 5 dni malo co spalam, a wczoraj w nocy wrocilismy z sesji poslubnej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanka miała ślub w grudniu i też miała płaszcz, ale długości sukni i z takiego samego materiału jak suknia - super wyglądała ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- morenica i za pracę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() morenica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fryzurkę ciężko ocenić bo przodu nie widać ![]() w suknie wyglądasz ładnie, zgrabnie ale płaszcz jakoś mi nie pasi do takiej lekkiej, delikatnej....... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.