![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
dzieki dziewczyny
![]() martwi mnie tylko to, ze ona sie budzi o 1 w nocy z rykiem i przewaznie wypije butle mleka ![]() chyba jej zaczne robic herbatki, bo kiedys pielegniarki w przychodni mowily, ze sie przyzwyczai do nocnego jedzenia i bedzie sie budzic kilka razy w nocy w przyszly weekend nie mam zjazdu jedziemy na basen z olenka pierwszy raz do wroclawia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Kochane i jeszcze taka mala prośba, potrzebuję małemu kupic do rehabilitacji jakąś zabawkę, która tylko świeci, nie wydaje dźwięków, nie szeleści, żeby przy jednej zabawce nie było zbyt wiele bodźców, macie jakiś pomysł?
a rajstopki chłopięce z lidla świetne, zwłaszcza te turkusowe z tygryskiem na pupci ![]()
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Hej nie doczytałam Was jeszcze całkiem ale zanim to zrobię to :
Antropia ja po płaczu tego dziecka OD RAZU!!! dzwoniłabym na STRAŻ MIEJSKĄ! to jest dziecko i gówno mnie obchodzi co się matce dzieje ale zostawić samego?! No jeszcze jakby po telefonie od razu nie wracała to i na policaj bym zadzwoniła. Ja czegoś takiego nie toleruje, no ku..... Już raz byłam świadkiem jak dzieciaczek otworzył okno i wołał mamę z przerażenia. Przecież w takich sytuacjach różne rzeczy mogą do tego małego łepka przyjść. Antropia ona miałaby nauczkę wtedy porządną a dziecku nic by się nie stało i Ty byś miała spokojne sumienie, że odpowiednio wcześniej zareagowałaś. Nie obawiaj się dzwonić w słusznej sprawie, oni od tego są i zawsze przyjeżdżają, sprawdzałam mnóstwo razy (mój nr to mają chyba zapisany ![]() Grazin widziałam zdjęcie ![]() Ola raczkuje? No, no duża dziewczynka. Dla solenizantów butla mleka ![]() ![]() Co ja jeszcze przeczytałam? Matall przyjeżdża...tak, tak...Ty się już nie wywiniesz ![]() ![]() Moria pomysł z matą the best A teraz coś od nas. Starszak chory, dwa tygodnie temu antybiotyk i zapalenie oskrzeli, na kontroli było niby wszystko wyleczone a dzisiaj??? Byliśmy w szpitalu bo spuchła mu szyja i policzek. Okazało się, że od leczonego zęba ale zapalenie oskrzeli nadal jest i to dość ciężkie które może podchodzić po zapalenie płuc... Ja prawie zemdlałam jak to usłyszałam i płacz na końcu nosa. Nawet nie chce myśleć co by było, jestem okropna. Cały tamten tydzień chodziliśmy do lekarza, a ten nie będzie lepszy. Dobrze, że nasza dr już wraca. Na tym chyba skończę, no chyba, że coś doczytam. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Takie jednorazowe zgłoszenie da jej do myślenia i jeśli nie jest to jakaś patologia tylko nieodpowiedzialność, przyniesie dobry skutek. Oni od razu nie zgłaszają opiece ![]()
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
siasia duzo zdrowka dla was
![]()
#635 | |
Zadomowienie
|
Ostatnio jest u nas najbardziej potrzebne....
dziękuję i powiem Ci, że mi bardzo ciężko jak oni tak chorują. ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Czasem są jakieś zabawki z opcją wyłączenia dźwięku ale to dla starszych dzieci. Ja na Twoim miejscu kupiłabym bączek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#636 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów ![]() Siaśku zdrówka życzę ![]() ![]() ![]() Si ![]() ![]() Powoli do tego dojrzewam ale wciąż nie wiem "po co jest fejs" tzn. wiem, żeby zdjęcia znajomych oglądać i klikać "lubię to" ale po co? ![]() P.S. Maseczka regeneracyjna czaaad ![]() Hmm może użyć latarki, lub telefonu komórkowego tak aby migał ale bez dzwonka? Na latarkę można nakleić jakieś kolorowe kółeczko z papieru tak aby różne barwy było widać, można pewnie wykorzystać bibułkę od muffinków np. taką. I latarki też maja taką funkcję migotania, my taką mamy z dynamo jest super. Kupiłam w decathlonie za 30zł chyba. ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Widzę, że w Ikeii też maja taką latarkę z ręcznym napędem za 15zł ale nie wiem czy miga.
#637 |
Wtajemniczenie
|
![]() Zosia ![]() ![]() ![]() Gabi ![]() ![]() ![]() Niko ![]() ![]() ![]() Misia ![]() ![]() ![]() Oliwka ![]() ![]() ![]() Emilka ![]() ![]() ![]() Alunia ![]() sto latek dla wszystkich solenizantów ![]() U nas nocka fajna. Spanie do 4 i potem ( dalej w łóżeczku ![]() Idę na kawę ![]() Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-10-10 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moria44 miałam Ci odpisać na temat ubierania, ale dziewczyny już wszystko powiedziały, więc nie będę powtarzać ![]() ddaaiissyy ![]() Cytat:
![]() spóźnione, ale najlepsze życzenia dla Zosi, Izy i Mayi ![]() ![]() Grazin ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słodkiego mleczka i dużo buziaków dla Zosi, Gabi, Niko, Misi, Oliwki, Emilki i Alicji ![]() ![]() ![]() ------ witam jesiennie Na początek się pochwalę ![]() Ania w sobotę pierwszy raz śmiała się na głos ![]() ![]() ![]() jej 10-letni kuzyn tak ją zabawiał, że chichrała się jak szalona a ja nie wiedziałam czy mam z tej radości płakać, czy skakać (w gościach byliśmy, więc trochę siary sobie narobiłam ![]() Moje dziecko ma ostatnio problemy z zasypianiem. kiedyś po jedzeniu zasypiała mi rękach, a teraz godzinę po jedzeniu trzeba z nią rozmawiać ![]() idziemy dziś na szczepienie ![]() znowu mi się serce połamie ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-10-10 o 07:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
witam witam wpochmurny i deszczowy dzien
widze ze to 10 maj sie przypomina z liczba solenizantów BUZIOLE DLA MALUSZKOW !!!! ![]() ![]() nie było mnie 3 dni,ale pocitała ja wsysco Edzik chce raczkowac ?? Siłacz kochany Ola raczkuje ![]() Sebus i rodzice sie wybrali do kościółka Czaro zdróweczka Ci zycze, a mamie cierpliowsci Antropia, wydaje mi sie ze Siasia ma racje, ja chyba bym zadzwoniła, choc moja mama by pewnie mi odradzała(bo po co sie wtrącasz ,by było) lwico mój Stasiek smieje sie od 1. 10 nawet nagrałam ![]() Gabrysiu andziotkowa wracaj =na swoje miejsce, mama nie chce krzykusie ,chce swoja Gabi Gabi Daisowa ![]() moria ale sie usmaiła z tych Igusiowych skarprtek pod spiochami ![]()
#640 | |
Raczkowanie
|
się witam
![]() moria dziękuje za pomysł ![]() ![]() a jeśli chodzi o ubieranie dzieciaka, to wątpliwości mam te same, ubieram, rozbieram i tak bez końca ![]() dziś rano, jako że muszę wyjść niebawem z małym dzwoni Tż i mówi: "weź i załóż mu coś pod szyjkę:: ja na to, że nie mamy szaliczka a on: to mu pieluchą szyję zawiń ![]() siaśku Tobie też dziękuję za pomoc ![]() ZDRÓWKA !!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz dla dzisiejszych 5 - miesięczniaków: anulko dla Zosieńki ![]() ![]() andziot dla |Gabryni ![]() ![]() mimbi dla Misi ![]() ![]() xanti dla Oliwki ![]() ![]() ważko dla Emilki ![]() ![]() siasieczku dla Nikosia jedynego chłopaka dziś świętującego ![]() ![]() i dla naszej ALUNI za 4 miesiące ![]() ![]() a teraz uciekam do później ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-10 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Mamooptymistko pewnie Cię to nie zainteresuje ale w netto widziałam podróbki małpki z FP za 25 zł.
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
hej :ziew:
noc tragiczna nie wiem ile razy wstawałam ale kolo 5!!!!!!!
#643 |
Rozeznanie
|
![]() delicadeza dziękujemy ![]() ![]() ---- potańczyłyśmy przy "itsy bitsy spider" i "mary had a little lamb". zaciesz był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
delicadeza
![]() ![]() ![]() Siasiek Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka ![]() niebieska.lwica dziekujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry ![]() U nas nocka cudo. 3 pobudki ale spanko 22-8:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas noc jak zwykle, bo pobudki co godzina/dwie ![]() ![]() Grazin, ta Beata jest beznadziejna ![]() ![]() Mattal, tak odwiedzasz wszystkich po kolei to zapraszam też do mnie ![]() Siasiu, zdrówka dużo dla was! ![]() ps. Tymek zaczął jeść swoje stopy, śmiesznie to wygląda ![]() ![]() Sto lat dla dzisiejszych dzieciaczków ![]()
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje Ci nocki ja bym tak nie dala rady codzienie. moj organizm sie nie potrafi przyzwyczaic ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- gdzie wy jestescie?? chce mi sie z kims pogadac a tu takie puchy jak sebek łaskawie zaliczy drzemkę to si ewybieram na spacer i zakupy. ale jak na razie lezy patrzy we mnie jak w obrazek ![]()
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
oj MoniaK
![]() ![]() ![]() Musze Was prosic o rade ![]() Jakos tak wyszlo, ze wczoraj przez caly dzien nie podalam Nadii kropelek SabSimplex. Nie mielismy problemow brzuszkowych i nocka tez byla pod tym wzgledem ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
grazin co Cię gryzie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czaro jest w szpitalu?!?! No nieeeee... Niech te choroby DADZĄ Wam już spokój! ![]() Cytat:
![]() ![]() To się ciesz, że tak mało ![]() Ja co najmniej 10 ![]() W tym tylko raz na jedzenie. Ja chętnie do Was wszystkich bym przyjechała ![]() Ale czasu i kasy mi nie starczy ![]() No, a teraz Dzień Dobry. Kawa jest. Sen przerywany zaliczony. Byłam na badaniach, dziś wyniki i idę znów do gastrologa, bo bóle brzucha po lekach nie przeszły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinno byc ok bo Nadusia juz jest duza ![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Hejka...
![]() Subskrybuję wątek na razie... Dziękuję za życzonka dla mojej Izuni ![]() ![]() I ja za swej strony życzę wszystkim Kruszynkom Sto lat ![]() ![]() ![]() Malutka cudowna, wczoraj na 5 m-cy dostała zupkę jarzynową z indykiem i w końcu jej zasmakowało ![]() W zeszłym tyg. byliśmy na szczepieniu - mała waży 7.o25 kg, mierzy 67 cm ![]() Dziewczyny, kompletnie nie mam czasu na wizaż ![]() Od listopada wracam do pracy, jeszcze sobie do końca października labę przedłużyłam ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą przy okazji zlotu ![]() Po prostu trzy dawki pominęłam i potem stwierdziłam, że nie było gorzej, to już nie będę podawać. Nic się nie działo 3 tyg., a teraz zaczęłam dawać na noc 8 kropelek, bo są problemy z bączkami w nocy (przez to mi się tak budzi).
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
lwica nic mnie nie gryzie tylko nie mam z kim poplotkowa przy kawie
![]()
![]() |
#654 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Noc dziś super. Pobudka o 3:30 i koło 8:00. No ale z zasypianiem był problem z ponad godzinę zeszło. Julek ma teraz taki okres, że owszem zasypia w łóżeczku, sam ![]() ![]() Po wczorajszej pierwszej marchewce wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Stasiek mega dużo zdrowia dla Was! niebieska.lwica bądźcie dzielne na szczepieniu, mi zawsze serce pęka w takich chwilach ale odpukać z każdym kolejnym szczepieniem Julinek jest bardziej dzielny i lepiej znosi kłucie.
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
nie no to jest przegiecie!
maly zazwyczaj na pierwsza dzemke sam zasypia po godzinie od wstania a teraz jakas porazka usypiam go i nic... o co chodzi mader faker!
#657 |
Zakorzenienie
|
z głupoty kliknełam w taki kombinezonik i wygrałam
![]() ![]() jak wam sie podoba? http://allegro.pl/show_item.php?item=1855353230 aha w ogole siasiu ja sie zamierzałam na ten kombinezon co wylicytowałas ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- kupiła juz ktoras TEN KOMBINEZON? bo wiem ze sie kilka osób czaiło na niego i sie zastanaiwma na dkupnem na zime to bedzie dobre? czy za cieniutkie?
#658 |
Rozeznanie
|
Grazin ja tez dzisiaj wstawałam chyba z 5 razy, najlepsze jest to ze zawsze wstaje o 5 rano, a wczoraj zasnął o 20 o o 23 obudził sie i zjadł 160ml , nie wiem co mu sie stało
pododa pod psem spac sie chce , a marude ,marudziła ale jakos go zwyciezyłam zaprosiłam na nk Daisy i Zosie (dziewczynki mogłam?) bo fejsa ni ma ![]() ![]() grazin kombinezon fajniutki, i kasa jaka ![]() ja ostatnio wylicytowałab butki nike 19 za 20.50 ![]() wczoraj byłam u kuzynki ktora ma corke młodsza od Stasia o 9 dni i MOJ SYN JEST MEGA ROZWINIETY smieje sie w głos przewraca z brzuszka na plecy lerzy na brzuchu dłuuugo gryzie swoje stopy a Olcia nic,ale jest mega grzeczna ,upomina sie tylko o jedzenie , zasypia sobie sama zw bujaku i sie budzi,mama nawet jej nie usypia ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- aaaaaaaaa Grazin za co dostałaś ostrzeżenie? za głosowanie?
#659 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() za namawianie do głosowania no i co za tym idzie reklame innego portalu teraz nie mam podpisu ale do głosowania dalej namawiam ![]()
#660 |
Wtajemniczenie
|
Witam się niewyspana
![]() Nocka koszmar....wszystko było ok do pierwszego usypiania, zasnęła z uśmiechem i za chwilę pierwsza pobudka z płaczem i tak co 10 min. Serce mnie bolało, jak słyszałam ten płacz ![]() ![]() A charczenie nie ustępuje.... Siasiu zdrowia zdrowia zdrowia dla chłopaków ![]() Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.