![]() |
#631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Och ... mi się też bardzo spodobała ta kolekcja , szczególnie paletki cieni do powiek
![]() Ciekawe ile będą kosztowały ? Coś mi nie zacytowało ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-12-06 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W K03 zostane bankrutem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A eternal magic ma czarną kwadratową zatyczkę... Dziwne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Stan z poniedziałku - 21 tysięcy dostępnych paletek do makijażu oczu i ust, przy czym dziennie schodzi im 13 tysięcy.. Tak powiedziała Pani na infolinii. Mam nadzieję, że składając dziś wieczorem zamówienie nie będę w 3 tys, które nie dostaną ich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj robilam zamowienie wieczorem, faktura z nocy i Barbie nie ma... dosla potem.. ;/
#636 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi tez kiedyś czegoś nie przysłali to po prostu opisałam sytuację i zapytałam co w takim razie mam zrobić i czy mi doślą produkt czy zrobią korektę. Zrobili korektę bardzo szybko, bo sie okazało, że kremu już nie produkują. (z netto jakiś krem brałam) Cytat:
![]() można go chyba teraz w COKu kupić jako "gorąca 5" a czy wtedy na te produkty jest opust? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
hej
![]() wieczorkiem skladalam zamowienie i juz jest faktura. mimo zoltych krop Just Play'e są. zolta byla jeszcze przy konturowce podwojna koncowka z CT i jest produkt zamienny. dolaczyli mi tez i malą i duzą torebke Belive ![]()
![]() |
#638 | |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że oni przed świętami dają żółte kropy, żeby się zabezpieczyć
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
wie ktoś może ile może czekać paczka w paczkomacie??
#640 | |
Konto usunięte
|
bo nie spełnaiją wymogów sprzedaży.
a to że się sprzedają u ciebie nie znaczy że sprzedają się w całej Pl. Cytat:
A powiedzenie, że nie dostałam dowodem nie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
Oni ważą paczki, więc jak brakuje czegoś ciężkiego to mogą to łatwo sprawdzić czy rzeczywiście czegoś nie bylo czy konsultantka ściemnia.
Swoją drogą ostatnio kupiłam w COK pomadkę tą z różowymi drobinkami i była felerna i się nie wykręcała. Napisałam do nich że właśnie dwa dni temu rozliczyli mi zwroty(a zwracam raz na trzy miesiące jak mi się troszkę zbierze) i średnio mi się widzi zwracanie jednej pomadki. Odliczyli mi ją a ja ją do śmieci. Kupię sobie nową ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Hej. 5 grudnia skladalam zamowienie po godz 11, termin dostawy mial byc 7 grudnia. Nadal jest status 'pobrane' fakture mam papierowa. Nawet zadnego maila od UPS.
Co w takiej sytuacji powinnam zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Narazie to chyba czekać, ja zamówiłam wczoraj o 10.50 i juz paczuszka do mnie jedzie, dopiero rano miałam email od ups, ale jak po 11 zamawialas to powinnas dzis miec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
W poniedziałek dostałam jedną z dwóch paczek, które zamawiałam 1 grudnia przed 11, kurierem. Jako, że w podglądzie widziałam, że nie będzie BST z zestawu, to w poniedziałek przed 11 puściłam kolejne zamówienie. Mimo, że w strefie była wiadomość, że BST uzupełnili w magazynach- w żadnej z dwóch wczorajszych paczek (zamówiona 1 grudnia i zamówiona w poniedziałek) nie doszły. Żeby było śmieszniej, wczoraj puściłam trzecie już zamówienie, które dojdzie dziś i też BST nie ma. Miało być dla klientki na Mikołajki, miałam z nią wczoraj bardzo nieprzyjemną rozmowę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() No to są przykre sytuacje a my świecimy oczami... ja sie nie sugeruje juz niczym, ani wiadomosciami na strefie ani tym ze ktos pisze ze cos jest, bo to jest tylko los. Licze zawsze na szczesliwy los na swojej fakturze, ale przed swietami powinni miec to zorganizowane bo ludzie zamawaijac prezenty licza na dostawe na czas, i nam zalezy na tym by ich nie zawiesc. Wiec zycze powodzenia no i szybkiego dzwonka do drzwi ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie powstrzymałam się też i wysmarowałam Avonowi wiadomość ze strefy, z prośbą o prezenty przeprosinowe dla klientek, które tak się dzięki Naszej firmie nacięły:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30926358]
owszem, ale nie gdy taka sytuacja zdarza się co 1-2 kat. wtedy na słowo nie wierzą. A powiedzenie, że nie dostałam dowodem nie jest.[/QUOTE] Gdyby taka sytuacja zdarzała się tak często, to myślę, że przestałabym być konsultantką, bo ile można pisać czy dzwonić i ciągle zgłaszać reklamacje i czekać na coś. Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2011-12-07 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
Faktura dzisiejsza, z braków Little White Dres jest, Signature jest, Eternal Magic 30 ml jest, jedyny ponowny brak to:
17 0960-5 ONYX CIEN/POW.ONYX QUARTZ 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. może to komuś pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
Jest już nowa świąteczna oferta:
- woda perfumowana Perceive - woda toaletowa urban edge - woda toaletowa Jet Homme Holiday - woda toaletowa secret star - woda toaletowa Aromadisiac dla Niej 2 za 65.90 |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
nie wiem czy taka sytuacja była już poruszana na forum, chodzi o to czy wy też czekacie po 2 miesiące na dosłanie przez Avon czegoś co określają jako "opóźniona produkcja" i towar dośla przy kolejnym zamówieniu, składa się zamówienie a ten produkt dalej jest opóźniony produkcją... Od wielu lat jak jestem konsultantka kilka razy to mi sie zdarza w przeciągu ostatnich miesięcy. Klientkom tłumacze że taka jest sytuacja jak mi pisze Avon na formularzu zamówień ale ile można czekać na coś co się zamówiło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do wam pytanie w sprawie liderów.
Bo powiem szczerze, że po podpisaniu umowy 7 lat temu, nie miałam z moim liderem/ liderką ( bo nie wiem kto teraz jest) kompletnie żadnego kontaktu. Z tego co się orientuję lider ma dzięki mnie (czyli podległej pod siebie konsultantce) jakieś profity. Zwłaszcza, ze jestem aktywną konsultantką. Przez całe 7 lat nie było katalogu z którego bym nie miała zamówienia. I stąd moje pytania. Czy lider ma w obowiązku jakiś kontakt ze mną? Tzn czy czasami nie powinnam zostać w jakiś sposób przez niego nagrodzona? Chodzi mi nawet o jeden mały prezent raz na rok. Ja nie orientuje się w tym za bardzo, dlatego pytam was. Bo może faktycznie po podpisaniu umowy mogę zapomnieć o jakimkolwiek geście/ zainteresowaniu z jego strony. Jak to jest? Najchętniej bym zmieniła liderkę, ale nie opłaca mi się teraz na nowo podpisywać umowy z avon, bo nie dość, że będę miała limity w zamówieniach to jeszcze przepadnie mi już uzbierana kwota do AC :/ A która z was jest liderką? Dbacie jakoś o swoje klientki? Czy np klientki mogą coś zamawiać od was z tego przeglądu liderów? Z góry dzięki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zamawiać mogą przy pomocy liderów, ale to zależy od lidera. ps.po prostu sama się z nią skontaktuj, może okaże się równą babką? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1258-3 EDT BARBIE 50ML 1 4180-6 BRELOK CHINSKI SMOK 1 5236-5 BLACK SUEDE TOUCH EDT 75ML Breloczek dla mnie wiec to nie koniec swiata... bedzie mi dyndal przy torebce ![]()
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do prezentów - to on nie ma w umowie takich obowiązków. Firma sama dba o konsultantkę w programach motywacyjnych. Lider jest od organizacji pracy, np jak masz problem z czymś to powinnaś sama się skontaktować w nim (dane do kontaktu masz w strefie: dane personalne/wsparcie i kontakt) i zgłosić problem a on powinien go rozwiązać . Sam nie musi do Ciebie dzwonić i pytać czy masz problemy, bo mogłabyś się denerwowac że z takimi głupotami wydzwania. Są też nadgorliwi liderzy którzy molestują telefonicznie o programy motywacyjne, przypominają , pytają czemu nie zrobiłaś zamówienia na wyższy opust- to też przecież jest męczące dla konsultantki. A ciężko wypośrodkować aby każda była zadowolona- jedne fukają o brak zainteresowania ze strony lidera, drudzy o ich przesadną nadgorliwość w temacie . Weź zadzwoń do swego lidera i powiedz że życzysz sobie aby dzwonił do Ciebie raz na katalog i z pewnością będzie to robić ![]() Po prostu wyjdź naprzeciw swoim oczekiwaniom i zadzwoń do lidera i powiedz mu co myślisz i czego chcesz a będzie dobrze i będziesz zadowolona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30928955]tak, ma wynagrodzenie.
zależy to od niego.również zależy od niego, ale z drugiej strony po co, jak siedzisz cicho? jw. dlatego umowę się podpisuje przed obowiązywaniem nowego AC. moja dba wręcz za bardzo ![]() zamawiać mogą przy pomocy liderów, ale to zależy od lidera. ps.po prostu sama się z nią skontaktuj, może okaże się równą babką?[/QUOTE] Wolałam najpierw dowiedzieć się jak jest u was ![]() A siedziałam cicho bo nawet nie wiedziałam, że mam jakąś liderkę (wiem dziwne - ale jak podpisywałam umowę to nikt nic o tym nie mówił) dopiero jak zaczęłam czytać forum to dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30929164]Dorciu, jestem przekonana, że niektóre tego nie zrobią mimo nagonki, tylko wpiszą że kontakt był
![]() możliwe ... niestety możliwe- to zalezy jaki to człowiek, aczkolwiek firmie potrzebny papier w takiej sytuacji konsultantka kontaktując się z infolinią moze to zgłosić i powiedziec że przeszkadza jej brak kontaktu z liderką, ale wtedy pewnie usłyszy że firma jej podała dane tej osoby na strefie |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.